Tüm Türkiye Için Çalişabileceğim Bir Osgb

charlesdexter

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
21 Tem 2012
Mesajlar
82
Tepki puanı
41
Meslek
Uzman (C)
arkadşalar izmit hatay kırıkkale samsun izmir bursa urfa daki işletmelerim için tek bir osgb ile çalışmak istemekteyim Bu mümkün mü Bu işi laiki ile yapabilecek kurumsal bir osgb varmı dır?
 

serdar_sevgili

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
20 Şub 2013
Mesajlar
9
Tepki puanı
4
Meslek
Uzman (C)
OSGB lerin çalışmaları bölgeseldir. ancak bulundukları bölgede hizmet verebilirler. çeşitli firmaların başka başka illerde hizmet verebilmek için o illerin hepsinde ayrı ayrı OSGB ler kurmaları da bu yüzden. saydığınız tüm şehirlerde OSGB kurmuş olan bir firma bilmiyorum. öyle bir firma varsa bile farklı illerdeki işletmelerinize farklı farklı İSG uzmanları yönlendiriler.
İSG uzmanı almayı düşünürseniz tüm işletmelerinize aynı kişi ( çalışan sayınıza ve tehlike sınıfına göre süre hesaplaması yapılırsa yeterli olursa tabi ) bakabilir.
 

charlesdexter

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
21 Tem 2012
Mesajlar
82
Tepki puanı
41
Meslek
Uzman (C)
tez medikal diye bir firma var Nasıl bir firmadır ?
 

serdar_sevgili

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
20 Şub 2013
Mesajlar
9
Tepki puanı
4
Meslek
Uzman (C)
http://www.isgfrm.com/threads/hangi-kurs.4830/
bu linkte forumda açılan "Hangi Kurs" başlıklı konu var. orada bir çok arkadaş gittiği, etkileşime girdiği firmalar ile ilgili yorumlar yapmış. Ben Tez Medikal firması ile ilgili geçerli bir bilgiye sahip değilim ancak belirttiğim başlıkta o firma ile ilgili de yorumlar var. Oraya yorum yapan arkadaşlardan daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum.
 

ÖZTÜRK AYŞE

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
5 Mar 2013
Mesajlar
20
Tepki puanı
0
Meslek
Uzman Adayı (C)
charlesdexter, arkadaşın belirttiği gibi her ilde osgb si olan çok az firma var benim düşüncem farklı firmalarla çalışırsanız hem karşılaştırma şansınız olur hemde sizin yakınınızda olan firmayla çalışmanız dah iyi olur hizmet anlamında .istanbuldaki firmalar çevre illere hizmet verebiliyorlar isterseniz bu konuda size yardımcı olabilirim.osgb anlamında kolay gelsin.
 

chemistanbul

Banned
Katılım
16 May 2012
Mesajlar
382
Tepki puanı
429
her bölgede farklı osgb ve farklı uzmanla çalışmak işi bence mantıksız.7 farklı şehirde faaliyetiniz var.buda normal mantıktan konuşursak 7 farklı uzman demek.7 farklı osgb demek.yani işletmenizin bu işi yüzünden 7 ye bölüneceksiniz.her biri ile 1000 tl ye anlaşırsanız oldumu size 7000 tl.ve 7 farklı firmayı ve çalışanı kontrol edeceksiniz.
bence bunun yerine iyi bir uzman alın seyahat engeli olmayan.verin 6500 tl.500 tl de yol parası olsun.aynı paraya gelir ve daha sağlıklı iş yapmış olursunuz.
tabi amacınız sadece yasal yükümlülükler yerine getirmekse.ok.osgb ile çalışın.
ama ben bu işi hakkıyla yapayım istiyorum derseniz, iyi bir uzmanı bünyenize alın ve çalışın.(yada mesafe uzak olmasın derseniz; lokasyonlarınızı coğrafi bölgeler e bölüp 2 yada 3 uzmanla da aynı işi yaparsınız.kendi uzmanınız olursa daha sağlıklı olur)
 

ÖZTÜRK AYŞE

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
5 Mar 2013
Mesajlar
20
Tepki puanı
0
Meslek
Uzman Adayı (C)
İŞGÜVENLİĞİ UZMANINI TEKBAŞINA ÇALIŞTIRMAK SORUNU ÇÖZMÜYORKİ SONUÇTA BENDE İŞGÜVENLİĞİ UZMANIYIM YASADA İŞGÜVENLİĞİ UZMANI+İŞYERİ HEKİMİ+SAĞLIK PERSONELİ DİYOR YANİ İŞYERİNDE SADECE İŞGÜVENLİĞİ UZMANI ÇALITIRIP MÜFREDATI YERİNE GETİRCEM DİYEN VE PİYASADA BEN İŞGÜVENLİĞİ UZMANIYIM SENİN İŞ YERİNİ KONTROL EDERİM DİYİP TE YÖNETMELİKTEKİ ZORUMLU OLMAZSA OLMAZI SÖYLEMEZSEK ODA SIKINTI ÇÜNKÜ İŞYERİNİZDE İŞGÜVENLİĞİ UZMANI VAR İŞYERİ HEKİMİ YOKSA 5000TL CEZA SADECE 1 AY İÇİN GEÇERLİ DİĞER AY TEKRAR 5000TL BUDA İŞVERENE EK YÜK DİĞER TÜRLÜ HEKİM VAR İŞGÜVENLİĞİ UZMANI YOKSA ODA AYNI ŞEKİLDE YASA HEM İŞYERİMİN ÇALIŞMA GÜVENLİĞİ SAĞLANACAK HEMDE ÇALIŞANLARIN SAĞLIĞI SAĞLANACAK DİYOR
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.