18 Mayıs 2013 Isg Sınavında Başarılı Olanlar Sertifika Başvurusu

hagoturler

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
23 Ara 2012
Mesajlar
9
Tepki puanı
5
Meslek
Uzman (C)
tahsilat programı aracılığıyla diyecen
 

Yasin AKKUŞ

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
21 May 2013
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Meslek
Uzman Adayı (C)
arkadaşlar bakanlığa hitaben yazdığımız dilekçeyi verdim bankadaki arkadaşa. dilekçenin en altındaki bölümü lütfen okuyun dedim.işlem yapacağı ekranı bilgisayardan bayağı bir aradı etti sonunda buldu. para yatıramayan arkadaşların muhatap olduğu gişe görevlilerinde problem olduğunu düşünüyorum. bence ısrar edin, "bütün Türkiye'de bu iş yapılıyor bir siz mi yapamıyorsunuz?" deyin.
 

Bashkaya

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
10 Ocak 2013
Mesajlar
7
Tepki puanı
1
Medeni hal
Belirtilmedi
Meslek
Uzman (A)
Arkadaşlar, 18 Mayıs 2013 sınavında başarılı olup belge bedelini yatıranlar sözleşme yapabiliyor...!
http://www.csgb.gov.tr/csgbPortal/isggm.portal?page=duyuru&id=yetkilendirmeduyurulari

DUYURU METNİ;
18 Mayıs 2013 tarihinde yapılan işyeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı sınavını kazanan ve belge başvurusunda bulanan adayların dikkatine!!!

Bilindiği üzere belge başvuruları eğitim alınan eğitim kurumları aracılığı ile yapılmaktadır. Belge bedelini Genel Müdürlüğümüz Kurumsal Tahsilat Hesabına yatıran kursiyerler, İSG KATİP sistemine tanımlanarak sertifikaları aktif hale getirilmekte ve sözleşme yapabilmektedirler. Ayrıca kursiyerler sisteme TC vatandaşlık numarası ve e-devlet şifresiyle girerek belge numaraları da dahil tüm bilgilerini görebilmektedirler.

Eğitim kurumları tarafından belge başvuruları yapılmış kursiyerlerin belgeleri baskıya gönderilmiştir. Belgeler baskıdan geldikten sonra başvuru yapan eğitim kurumlarına gönderilecektir.

Ancak, belge bedelini Genel Müdürlüğümüz Kurumsal Tahsilat Hesabına yatıranların belge başvuruları eğitim kurumlarınca 31/07/2013 tarihi mesai bitimine kadar yapılması gerekmektedir. Başvuruların yapılmaması durumunda söz konusu tarih itibariyle bu kursiyerlerin belgeleri İSG KATİP sistemi üzerinde pasif duruma çekilecek, bu kişiler sözleşme yapamayacaklar ve yapılmış sözleşmeler de geçersiz duruma getirilecektir.

Not: Kursiyerlerin bu duyuru doğrultusunda işlemleri yaptırmalarını ve bu konu ile ilgili belge durumlarını sormak için Genel Müdürlüğümüzü aramamalarını rica ederiz.

YETKİLENDİRME DAİRE BAŞKANLIĞI
 

alpayterzioz

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
6 Haz 2013
Mesajlar
26
Tepki puanı
7
Meslek
Uzman (C)
benim hala tanımlanmamış e-devletten giriş yapıyorum kaydınız yok diyor ne zaman tanımlanır ya da tanımlanır mı?
 

Bashkaya

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
10 Ocak 2013
Mesajlar
7
Tepki puanı
1
Medeni hal
Belirtilmedi
Meslek
Uzman (A)
benim hala tanımlanmamış e-devletten giriş yapıyorum kaydınız yok diyor ne zaman tanımlanır ya da tanımlanır mı?

Bakanlık şöyle bir duyuru yapmış, belki işinize yarar;
İş Güvenliği Uzmanlığı ve İşyeri Hekimliği Sınavında başarılı olup; para yatırdığı halde İSG-KATİP sistemine giriş yapamayan adayların dikkatine! (08.07.2013)

http://www.csgb.gov.tr/csgbPortal/isggm.portal?page=duyuru&id=18mayis2013meslek

İş Güvenliği Uzmanlığı ve İşyeri Hekimliği Sınavında Başarılı olan adayların dikkatine!
Ziraat Bankası ile yapılan protokol sonrasında sertifika numaralandırma ve sistem tanımlama süreci 3 iş gününe inmiştir. Fakat bu süreçte bazı katılımcılara ait Meslek Bilgisinin bulunmamasından dolayı sertifika numaraları verilememiş olup sistem tanımları yapılamamıştır. Bu durumda olan katılımcıların eğitim aldığı kurum ile iletişime geçerek T.C. kimlik numarası adı soyadı ve meslek bilgisini de içerecek şekilde bilgilendirme yapmaları gerekmektedir. Eğitim kurumlarından eğitim alan kişilerin bireysel olarak başvuruları (telefon, e-posta vb.) alınamayacak olup sertifikalandırma sürecinizin hızlanması için eğitim aldığı eğitim kurumları ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.
 
  • Like
Tepkiler: ADL
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.