Soru : Universitede Calisanlarin Cocuklari

Orhan S

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
10 Nis 2015
Mesajlar
16
Tepki puanı
3
Medeni hal
Belirtilmedi
Meslek
Uzman (B)
Fakultemiz kapsaminda is yerine yakın okullarda okuyan ve memur servisleriyle okula gelip giden kreş, ilkokula giden calisan çocukları mevcuttur. Çalışma alanımız ofis işleri ağırlıklıdır. Bu çocukların isg açısından risk teşkil ettiklerini düşünüyorum. (Elektrikli aletler, oyun oynarken düşme, nesneleri birbiri üzerine düşürme veya devirme ve aklıma geleni yedek bi çok şey. Sonuçta çocuk onlarda) Ama bu konuda ne gibi bir çalışma yapmam gerektiğini pek bilemiyorum. Görüş ve önerilerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.
 

Osman Utku Can AKKAYA

Çalışkan Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
29 Kas 2014
Mesajlar
107
Tepki puanı
458
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
İsg'de öncelik nedir tehlikeyi kaynağından yok etmektir bence çocukların fakülteye gelmemesini rica edebilirsiniz. Ama malum Türkiye'de çoğu öğretim görevlisine bırakın bir laf etmeyi rica bile edemezsiniz. Onun için dekanla konuşup ya ondan bazı kuralları düzene oturtmasını söylersinize yada sizi zorlu bir isg bekliyor demektir :) Çocuk sonuçta yetişkin insan gibi değil ki
 

Orhan S

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
10 Nis 2015
Mesajlar
16
Tepki puanı
3
Medeni hal
Belirtilmedi
Meslek
Uzman (B)
Malesef, çalışanların çocuklarını is yerine getirmemesini sağlamak zor gör görünüyor.
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.