ISGfrm.com - İş Güvenlikçilerin Forumuna Hoş geldiniz... Sitemizi aktif kullanabilmeniz için üye olmanız ve siteye giriş yapmanız gerekmektedir.

24 Aralık 2011 İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavından Geçtiniz mi / Kaldınız mı ?

Konu, 'İş Güvenliği İle İlgili Anketler' kısmında Kaan SAKA tarafından paylaşıldı.

?

24 Aralık 2011 İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavından Geçtiniz mi / Kaldınız mı ?

Kaldım. oy sayısı 100 55,2%
Geçtim. oy sayısı 81 44,8%
  1. teo0038 New Member

24 ARALIK 2011 TARİHLİ İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVINA İTİRAZ HAKKINDA
    24 Aralık 2011 cumartesi gün yapılmış olan İş Güvenliği Uzmanlığı sınavında bilindiği üzere hatalı olan veya sorularda anlatım bozukluğu olan sorular çıkmıştır. Bu soruların yaklaşık 25 sorusu yanlış olup konuyla alakalı olarak itirazlar yapılmıştır. İtirazlara karşın 7 soru iptal edilmiş olup 2 sorununda şıkkında değişiklik yapılmıştır.
    Sınavda on (10) soru ve üzerinde sorunun iptali sınavın iptalini getireceğinden 9 soruda kalınmıştır. Yapılan bu sınavda başarı oranı düşük seviyededir.
    Yasal olarak sınav sorularına itirazların yapılabilmesi için yapılacak ve izlenecek yol aşağıda yer almaktadır.
    1. İdari Mahkemeye Başvuru:
    2. Danıştay ‘a Başvuru:
    İtirazlar neticesinde yaşanacak olaylarda bilinmesi gereken önemli bir noktadır. Danıştay!a açılacak dava yaklaşık iki(2)yıl sürecektir.Dava açılmasını müteakip mahkemem mağduriyet tespit etmesi durumunda kazanılmaktadır.Kaybedilmesi durumunda ise kişi başı 1500 TL para cezası ödenmektedir.
    İdari mahkemelerde ise dava yaklaşık olarak üç(3)yıl sürmektedir.
    Dava açacak arkadaşlarımızın olay hakkında bilgi sahibi olması amacı ile bilgilendirilmek üzere bu yazı yazılmıştır.
    Bizlerim dava açmamızdaki amaç sınavın iptali değil ,sınavda çıkmış olan hatalı soruların düzeltilmesi içindir.Bireysel olarak bu dava sonunda kazanımınız yapılan değerlendirme yanlışlığını ortaya koyacaksınız. Dernek olarak bu haksızlığa karşı tavrını ortaya koymak isteyen arkadaşlarımıza avukat desteği verilecektir.

Sevim MACİT
    İSGDER İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ
  2. murkiv5555 New Member

tabiki bu bilgi yetkiliden alınan bir duyumdur kesinliği olmamakla beraber değerlendirilecekmiş çünki başarı oranı düşük tabiki siz yinede yargı yoluna başvurun kozer@csgb.gov.tr adresine mail atmayı da unutmayın saygılarımla...
  3. murkiv5555 New Member

24 aralık tarihli iş güvenliği sınavına dava acmış veya acacak lan arkadaşlar varmı var ise bize izlediği yolu anlatabilirmi...
  4. esat1903 Active Member

Yaşanılan İlçe, İl:
    İstanbul
    evet bende mailimi atmış bulunuyorum. duvara konuşsam daha çok etki ederdi diyerekten.
    mail atmanın bir işe yaramayacağını bilsek de şikayetimizi yapalım sonuçta.
    yine söylüyorum çan eğrisi bir rüya en azından şimdilik.adamlar bangır bangır sorular doğru diyor. kimse yoğurdum ekşi demez. onu bırak burda sınavı geçen arkadaşlar bile sınavın meşrutiyetini tartışacaktı nerdeyse sınav çok iyiydi diyeceklerdi.
    kaldı ki bakanlık yanlışından dönsün.
    kaldı ki bakanlığın soruları iptali demek sınavın iptali demek. buna da cesaret edemezler.
  5. murkiv5555 New Member

size ulaşabileceğimiz bir telefon numarası varmı sevim hanım tam olarak ne yapmamız gerekiyor dava hakkında.
  6. murkiv5555 New Member

resmi sonuç olarak başarı oranı %27 dir.eğitim aldığım kurumun bakanlıktan aldığı bilgidir ve resmidir.
  7. isg_expert New Member

Yaşanılan İlçe, İl:
    TOKAT-SAMSUN
    sınava giren kişi sayısı biliniyormu ?
  8. murkiv5555 New Member

kişi sayısı elbet biliniyordur fakat ben bu konu hakkında eğitim aldıgım kuruma soru yöneltmedim sadece başarı oranı hakkında bilgi aldım.
  9. Keopseti Member

Arkadaşlar bende 80 ve üzeri not alan arkadaşların yandaş olma olasıklarının yüksek olduklarını düşünüyorum. Artık devir değişti BALTAYA SAP OLMA Devri kapandı PARTİYE YANDAŞ OLMA DEVRİ açıldı. Hayırlı Uğurlu Olsun.
  10. muratkocak New Member

65 ,başarısız
  11. muratkocak New Member

çan egrisi son umut olarak ama çok büyük bir olasılıkla yapmayacaklar
  12. buffon New Member

13. Halim Bayrak New Member

Yaşanılan İlçe, İl:
    Çorum

Sayfayı Paylaş

Üyelerimiz bu sayfayı aşağıdaki aramalarla bulmuştur :

1. 24 aralık 2011 iş güvenliği uzmanlığı sınavı davalık

,
  2. 24 aralık 2011 iş güvenliği uzmanlığı sınavı başarı oranı

,
  3. 24 aralık iş güvenliği sınavı başarı oranı

,
  4. sevim macit,
  5. 24 aralık iş güvenliği sınav başarı,
  6. 24 aralık isg basarı yüzdesi,
  7. iş güvenliği uzmanlığı sınavı başarı oranı,
  8. iş güvenliği uzmanı aralık yüzdesi,
  9. isg 24 aralık sınavından sonra acılan dava,
  10. 2012 İŞ GÜVENLİĞİ DEĞİŞİKLİK VAR MI,
  11. iş güvenliği sınavı başarı oranları,
  12. 24/12/2012 iş güvenliği sınavı iptal,
  13. sevim iş sağlığı güvenliği,
  14. 2012 aralık iş güvenliği,
  15. 24 aralık iş sınavı genel başarı,
  16. isg sınav başarı oranı,
  17. 24 aralık iş güvenliği sınavı itirazı mahkeme,
  18. iş güvenliği kurs başarı oranları,
  19. 24 aralık 2012 iş güvenliği sınavına itiraz sonuçları,
  20. 24 aralık iş güvenliği sınavı hakkında itirazlar

Yasal Uyarı : Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, kaansaka@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler tarafımızdan incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Sitemizde yapılan her türlü yorumdan yorumu yapan kişi yada kişiler sorumludur. Yapılan yorumlardaki suçlamalardan ve asılsız haberlerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Belirtilen tarzda yorumlar tarafımıza bildirildiği taktirde siteden silinecektir. Bunun için yapılan yorumun altında bulunan "Rapor Et" seçeneğini kullanabilirsiniz.