Alkollü Restoranlarda Risk Analizi

Konu, 'Örnek Risk Analizleri ve Değerlendirmeleri' kısmında ALTUĞ01 tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. alpin87

    alpin87 TÜİSAG Üyesi



    arkadaşlar, risk analizi 2014 e kadar yaptırılması gereken bir şey, ancak restoran, eczane, bakkal çakkal gibi yerlerin risk değerlendirmesini işveren kendisi mi yapacak, yoksam uzmana onaylatmalı mıdır?



     
  2. krmbz

    krmbz TÜİSAG Üyesi



    risk analizi 2014 e kadar yaptırılması gereken bir şey değil. 2013 yılı ocak ayında yapılmış olması gereken bir şeydi.



     
    madenci63 bu yazıya teşekkür etti.
  3. krmbz

    krmbz TÜİSAG Üyesi

    Risk değerlendirmesi ekibi
    MADDE 6 – (1) Risk değerlendirmesi, işverenin oluşturduğu bir ekip tarafından gerçekleştirilir. Risk
    değerlendirmesi ekibi aşağıdakilerden oluşur.
    a) İşveren veya işveren vekili.
    b) İşyerinde sağlık ve güvenlik hizmetini yürüten iş güvenliği uzmanları ile işyeri hekimleri.
    c) İşyerindeki çalışan temsilcileri.
    ç) İşyerindeki destek elemanları.
    d) İşyerindeki bütün birimleri temsil edecek şekilde belirlenen ve işyerinde yürütülen çalışmalar, mevcut veya
    muhtemel tehlike kaynakları ile riskler konusunda bilgi sahibi çalışanlar.


    GEÇİCİ MADDE 1 – (1) 6 ncı madde uyarınca oluşturulacak risk değerlendirmesi ekibinde, mezkûr
    maddenin birinci fıkrasının (b) bendinde sayılanların bulundurulma zorunluluğu Kanunun 38 inci maddesinde belirtilen
    sürelere uygun olarak aranır.

     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica