Arkadaşlar Çok Önemli 3 Sorum Var

Konu, 'Güncel Tartışma Konuları' kısmında serkan bilgin tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. serkan bilgin

    serkan bilgin TÜİSAG Üyesi



    Gıda sektöründe malzeme istifleri duvardan ne kadar uzaklıkta olmalıdır?
    Ortak alanlarda yani çok katlı lokantalarda masalar korkuluklara ne kadar yaslaşabilir?
    Ortak alanlarda oksijen ve karbonmonoksit ne kadar olmalıdır?

    Arkadaşlar herhangi bir bilginiz varsa esirgemeyiniz, şimdiden teşekkürler..



     
  2. hasan Akyıldız

    hasan Akyıldız TÜİSAG Üyesi



    OKUL KANTİNLERİNE DAİR ÖZEL HİJYEN KURALLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM
    h) Depodaki gıdanın duvarlardan uzaklığı ve zeminden yüksekliği en az 15 cm olur.
    (Lakin duvarların temizlenme şartı da var.)

    Min. Oksijen miktarı %19,5 olarak hatırlıyorum. CO ise hiç bulunmasın mümkünse.



     
    serkan bilgin ve eren-ahmet bu yazıya teşekkür etti.
  3. serkan bilgin

    serkan bilgin TÜİSAG Üyesi

    teşekkürler hasan bey.
    Lokantalarda veya avm'lerin yemek yenilen kısımlarında sizce korkulukla masalar arasında mesafe en az kaç cm olmalıdır?

     
  4. hasan Akyıldız

    hasan Akyıldız TÜİSAG Üyesi

    Bunun değerlendirme mantığını bulmak gerekiyor.
    Garsonun servis hizmeti vermesini mi amaçlıyorsunuz?
    Olayı acil tahliye açısından irdelemek gerekiyor mu?
    Buradan aşağı birşeyler düşmesinden mi endişe ediyorsunuz?
    Çocukların sorun çıkartabileceği mi düşünülmekte?
    Masanın korkuluklara, parçalarına zarar verme ihtimali mi var?
    AVM yönetimi müsaade ediyor mu?
    Çok yönlü düşünülebilir.



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
  5. gökhan Timur

    gökhan Timur TÜİSAG Üyesi

    Burası bir okul kantini mi dir.

     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica