Soru Börek, Tatlı Salonu, Cafe Için Risk Analizi

Konu, 'Risk Değerlendirmeleri Hakkında' kısmında suna tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. suna

    suna TÜİSAG Üyesi



    Arkadaşlar ekte börek, tatlı satışı yapan firma için yaptığım risk analizi var. Eleştiri ve önerilerinizi alabilir miyim? Teşekkür ederim.



     

    Ekli Dosyalar:

    FEİ, Serdal DEMİR, uturan ve 1 kişi daha buna teşekkür etti.
  2. çağan genç

    çağan genç TÜİSAG Üyesi



    güzel bir çalışma.



     
    suna bu yazıya teşekkür etti.
  3. halil turkmen

    halil turkmen TÜİSAG Üyesi

    Risk değerlendirmesi yönetmeliğine göre ETKİLENECEK KİŞİLER ,sorumlu ,düzeltici önleyici faaliyetten sonra riskin yeniden değerlendirilmesi,termin sürelerinde kesin ibareler 1 hafta,1 ay ,yılda bir gibi ibareler kullanırsanız çalışmanız daha iyi olur..Kusura bakmayın yargılamak için yazmıyorum sadece bunların olması gerekir.İYİ ÇALIŞMALAR

     
    suna ve uturan bu yazıya teşekkür etti.
  4. halil turkmen

    halil turkmen TÜİSAG Üyesi

    17. maddede hijyen kurallarına uymamak risk değil tehlikedir.Ayrıca merdivenden düşme ile cam kesilme şiddeti aynı ? bunlarada dikkat edebilirsiniz



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
    suna bu yazıya teşekkür etti.
  5. Murat Elçi

    Murat Elçi TÜİSAG Üyesi

    yiyecekleri üretenler ve tüketenler diye iki gruba ayırsak bunların ne türk riskler altındadır. fikir yürütmek açısından. tavuk sote yapan biri elini kesebilir tüketen zehirlenebilir. zehirlendikten sonra numune istenebilir. yani bu tavuk eti dükkana girdi saklanması doğranması pişmesi bunları nasıl ifade edeceğiz. burda tüekiticide risk altında çünkü üretimde işyerinde yemek yiyor.

     
  6. FEİ

    FEİ TÜİSAG Üyesi

    İçerik olarak değil ama usül anlamında ben de birkaç şey eklemek isterim.Tehlike kısmında yazılanların da cümle halinde olmasında fayda var.Örneğin 12.satırda ıslak ve nemli tezgah yüzeyleri yerine tezgah yüzeylerinin ıslak ve nemli olması gibi..
    bir de bölüm bölüm hazırlamışsınız ancak her bölümde kendi içinde de riskleri en yüksekten düşüğe doğru sıralarsanız yönetmeliğe daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.elinize sağlık kolay gelsin.



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica