Risk D. Cafe, Kahvehane, Vb. Yerler İçin Risk Analizi

Konu, 'Hizmet Sektöründe İSG Uygulamaları' kısmında erden tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. erden

    erden TÜİSAG Üyesi



    Arkadaşlar cafe,kahvehane benzeri işyerleri için risk analizi yapmış olan varmı.



     
  2. zemahser2086

    zemahser2086 TÜİSAG Üyesi



    fikir oluşturma acısından bi örneğiolan varsa paylaşsın lütfen..



     
  3. glsn sçkn

    glsn sçkn TÜİSAG Üyesi

    Arkadaşlar ben de cafeler için risk analizi hazırlıyorum. Çay standının önündeki çalışana (çaycı) çay dökülmesine karşı nasıl KKD önerebilirim.

     
  4. Kübra SAYIM

    Kübra SAYIM TÜİSAG Üyesi

    umarım işinize yarar arkadaşlar. Eksiklikleri söylerseniz sevinirim...



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     

    Ekli Dosyalar:

    iremre, Aysecan83, Hüseyin KORKMAZ ve 23 kişi daha buna teşekkür etti.
  5. Cevahirim

    Cevahirim TÜİSAG Üyesi

    Merhaba ellerinize sağlık yanlız elektriksel tehlikelerde risk kaçak akım rölesinin olmaması değil, akıma kapılma olabilir

     
  6. Kübra SAYIM

    Kübra SAYIM TÜİSAG Üyesi

    Evet haklısınız o daha mantıklı olur.



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
    sekvan özgür bu yazıya teşekkür etti.
  7. DUAYEN18

    DUAYEN18 Banned

    Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik
    DÖRDÜNCÜ BÖLÜM
    Mutfaklar, Çay Ocakları, Sobalar ve Bacalar
    Mutfaklar ve çay ocakları
    Madde 57- Alışveriş merkezleri ve yüksek binalar içinde bulunan mutfaklar ile bir anda 100'den fazla kişiye hizmet veren mutfakların davlumbazlarına otomatik söndürme sistemi yapılmalı ve ocaklarda kullanılan gazın özelliklerine göre gaz algılama tesisatı kurulmalıdır.


    Ayrıca geçen ay ayyımlanan hijyen yönetmeliğine göre servis yapan kişiler dahil mesleki eğitim alması gerekiyor.

    Bunlarıda RD içinde gösterebilirsin..

     
  8. Kübra SAYIM

    Kübra SAYIM TÜİSAG Üyesi

    teşekkür ederim ekleyeyim onlarıda

     
  9. mrtaytr89

    mrtaytr89 TÜİSAG Üyesi

    Eğitimler, Genel Müdürlüğe bağlı öğretim kurumları tarafından verilir. İş yeri sahipleri ve işletenleri, komisyonca belirlenen usul ve esaslar çerçevesinde bu eğitimleri çalışanlarına kendi imkânlarıyla da verebilir. Hijyen eğitimi yönetmeliğinde böyle bir madde var. Çalışanların ille de başka kurumlardan hijyen eğitimi alma zorunluluğu yoktur. İşveren bunu kendi imkanlarıyla da sağlayabilir.

     
  10. hknbsrn

    hknbsrn TÜİSAG Üyesi


    valla kubra hanım eger bunu sız yaptıysanız helal olsun.bır burgercıde bıle durum bu ıse.ben yem fabrıkası aldım heralde 1 ay yazsam bıtıremem.cok detay var.

     
    Ayhan BAYHAN bu yazıya teşekkür etti.
  11. Kübra SAYIM

    Kübra SAYIM TÜİSAG Üyesi

    ne yapalım baktıkça riskler çoğalıyor:) dikkatli yazmak gerek imza atıyoruz altına şakaya gelmez bu işler ...

     
    Doğan GÖRGÜN bu yazıya teşekkür etti.
  12. DUAYEN18

    DUAYEN18 Banned

    Komisyonca belirlenen usuller oldukça ağır. MEB bakanlığından onay almak, eğitim salonunun uygunluğu, eğiticilerin onaylanması vs oldukça ağır şartları var onun. Altından kalkmak zor olacaktır onu her işletme kaldıramaz

     
  13. mrtaytr89

    mrtaytr89 TÜİSAG Üyesi

    işte benimde merak ettiğim konu bu Hakan Bey, bu komisyonca belirlenen usuller. Dediğiniz gibi eğitim kurumu en mantıklı olanı galiba

     
  14. mrtaytr89

    mrtaytr89 TÜİSAG Üyesi

    arkadaşlar bende bir risk analizi paylaşmak istiyorum.

     

    Ekli Dosyalar:

  15. DUAYEN18

    DUAYEN18 Banned

    Hayat Boyu Öğrenim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülecek bu eğitimler ekli dosyada açılması planlanan programları görebilirsin. Bulunduğun ilde HBOGM la iletişime geç istersen.

     

    Ekli Dosyalar:

    bukre isik, erkanersoy ve alibey bu yazıya teşekkür etti.
  16. Kübra SAYIM

    Kübra SAYIM TÜİSAG Üyesi

    biraz yarım olmuş sanki

     
  17. mrtaytr89

    mrtaytr89 TÜİSAG Üyesi

    kubra hanım sızın yaptıgınız rısk analızı gayet guzel detaylar işlenmıs tam incelersenız yazdıgınız hersey bu rısk analızınde işlenmıstır

     
  18. mrtaytr89

    mrtaytr89 TÜİSAG Üyesi

    Ayrıca küçük bir mutfa ve açık alanı olan bir çay bahçesi düşünün. Detayı gerektircek birşey yoktu. Ama olumlu ya da olumsuz fikirlerinizi herzaman beklerim. Yarım olmuş pek hoş bir tabir değildi...

     
  19. Kübra SAYIM

    Kübra SAYIM TÜİSAG Üyesi

    tabi yeri görmek lazım haklısınız

     
  20. mrtaytr89

    mrtaytr89 TÜİSAG Üyesi

    Paylaşımlar herzamna önemli ve yararlıdır. Yarım olmuş sözüne de dikkat edicem, eksikleri tabiki görmek lazımç İyi çalışmalar

     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Üyelerimiz bu sayfayı aşağıdaki aramalarla bulmuştur :

  1. çayocağı risk analizi

Yandex.Metrica