Risk D. Ekmek Fırınlarında Risk Analizi

Konu, 'Gıda Ürünleri ve İçecek İmalatı Sektöründe İSG Uygulamaları' kısmında ALTUĞ01 tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. ALTUĞ01

    ALTUĞ01 TÜİSAG Üyesi



    Arkadaşlar ekmek fırınlarında risk analizi yaparken nelere dikkat ettiniz tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?? Hijyenden bahsetmezsek sevinirim =)



     
  2. sabri.erdoğan

    sabri.erdoğan TÜİSAG Üyesi



    Evet arkadaşlar bu konuda çalışma yapan varsa ve paylaşırsa tecrübe edinmek açısından bize çok faydası olur.



     
    ORAL CANIGENİŞ bu yazıya teşekkür etti.
  3. seda hatip

    seda hatip TÜİSAG Üyesi

    bende yeni başladım fırınlara , hamur karan mikserin makine koruyucusu, kayışının açıkta olup olmaması, ısıya karşı kkd ler, un depolama bölümleri, genelde gittiklerimde kompresör illaki var onunla ilgili yönetmelikler, jeneratör de var onunla ilgili yönetmelikler, odunlumu doğalgazlımı buda önemli, elektrik panoları, ecza dolabı, yangın tüpleri ve tabiki bahsetmeyin demişsiniz ama hijyen önemli. aklımda bunlar var ama tablo haline henüz getirmedim.

     
  4. unforgiven2

    unforgiven2 TÜİSAG Üyesi

    bekliyoruz seda hanım P:)



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
  5. esmabaykan

    esmabaykan TÜİSAG Üyesi

    Gıda ile ilgili yönetmelik var onu incelemenizde fayda vardır.(resmi gazete Tarihi: 10.07.1996 resmi gazete Sayısı: 22692
    GIDA ÜRETİM VE SATIŞ YERLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK)


     
  6. seda hatip

    seda hatip TÜİSAG Üyesi

    atladığım şeyleri hatırlatırsanız sevinirim.



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     

    Ekli Dosyalar:

    nuri kaya, bernay279, Sorgulayan Adam ve 7 kişi daha buna teşekkür etti.
  7. Neriman Kılıç

    Neriman Kılıç TÜİSAG Üyesi

    Fırıncıların genel yaptığı davranışlar kulak arkasına koydukları ekmek üzerine şekil vermek için kullanılan genellikle keskin çubuk, kafa göz un oluyor duş var mı ona bakmak lazım, jeneratör varsa o alana girerken kulaklık, alan genellikle dar olabiliyor dolayısıyla vücudunu başını çarpma tehlikesi, çay içiyorlar üretim alanında bardak kırılıyor v.s... şimdilik aklıma gelenler..

     
    seda hatip bu yazıya teşekkür etti.
  8. THERAPİA

    THERAPİA TÜİSAG Üyesi

    Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.
    İyi çalışmalar dilerim.

     
  9. gkhnn

    gkhnn TÜİSAG Üyesi

    ASIL ÖNEMLİ OLAN HAŞERELERLE MÜCADELE VE FARELER BİRDE HERKEZ BUNU NİYE ATLAMIŞ BİLMİYORUM AMA ARAŞTIRMALARIMA RAĞMEN FIRININ ÇALIŞMA SİSTEMİNE GÖRE DOĞALGAZ KATI OLARAK BUNLARA ALICAK ÖNLEM BİR PATLAMA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜN EN BÜYÜK RİSK

     
  10. gkhnn

    gkhnn TÜİSAG Üyesi

    BİRDE BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM JENERATÖR GENELDE OLUYOR AMA BUNA NE GİBİ ÖNLEMLER ALINMALI RİSKLERİ NELERDİR

     
  11. halil turkmen

    halil turkmen TÜİSAG Üyesi

    Fırın için yaptığım risk analizi umarım yardımcı olur. görüş ve önerilerinizi ileriki risk analizlerimde yol gösterecektir.

     

    Ekli Dosyalar:

    ahmet yağmur, alibey, Sorgulayan Adam ve 1 kişi daha buna teşekkür etti.
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica