Haber Gastronomi Sektöründe Kişisel Hijyenin Önemi

Konu, 'Köşe Yazıları' kısmında TÜİSAG Blog tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. TÜİSAG Blog

    TÜİSAG Blog Site Moderatörü TÜİSAG Çalışma Birimi



    Gastronomi Sektöründe Kişisel Hijyenin Önemi
    Almanya’da her yıl, mikroorganizmaların ve özellikle de gıda maddelerinde bulunan bakteriler, virüsler veya parazitlerin neden olmuş olabileceği 100.000’in üzerinde rahatsızlanma olayı bildirilmektedir. Ancak, uzmanların tahminlerine göre, bu sayı aslında çok daha yüksek. Bu kapsamda, üçüncü taraflar için yemek hazırlayan kişiler, büyük sorumluluk taşırlar. Yemekler, sağlık açısından kesinlikle güvenli ve kalite açısından kusursuz olmalıdır. Bu hedefi ...

    Sonrası Gastronomi Sektöründe Kişisel Hijyenin Önemi İSG Yaşam - İş Sağlığı ve Güvenliği Güncel Konular ve Haberler ilk ortaya çıktı.
    Devamını Oku...



     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica