Haber Gıda Hijyen Eğitimi - Bartın

Konu, 'Eğitim Haberleri' kısmında Serçin YAPRAK tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. Serçin YAPRAK

    Serçin YAPRAK TÜİSAG Üyesi



    Gıda Hijyen Eğitimi

    1.jpg

    Bartın’da gıda ticareti yapan işletmelere hijyen eğitimi verildi.

    Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) arasında imzalanan protokol çerçevesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Bartın Bakkallar Odası işbirliğinde organize edilen ‘Gıda Hijyen Eğitimi’nin 19.uncusu Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı.

    Eğitime; bakkal, market, lokanta, pastane, kafeterya ve benzeri yerlerde çalışanlar ile sahipleri katıldı. Toplam 80 kişinin katıldığı eğitim; Gıda ve Yem Şube Müdürü Aytekin Yıldırım ile Gıda Mühendisi Celal Uğuz tarafından verildi. Toplam 19 ayrı oturumda 1505 kişinin eğitim aldığı etkinliklerin devam edeceği bildirildi.

    Kaynak: IHA



     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica