Haber Gıda Zehirlenmeleri Ve Hijyen Konulu Toplantı Yapıldı - Nevşehir

Konu, 'Eğitim Haberleri' kısmında Serçin YAPRAK tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. Serçin YAPRAK

    Serçin YAPRAK TÜİSAG Üyesi



    Gıda Zehirlenmeleri Ve Hijyen Konulu Toplantı Yapıldı
    Nevşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından turizm sezonunun yaklaşması nedeniyle ve turistik işletmelerde karşılaşılabilecek gıda zehirlenmeleri ve işletmelerin hijyen açısından yapması gerekenler konusunda çalışanları bilgilendirmek amacıyla ‘Gıda Zehirlenmeleri ve Hijyen’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

    Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) işbirliği ile Dedeman Otel’de düzenlenen toplantıya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Okan Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Veleddin Birsöz, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü personelleri, KAPTİD temsilcileri, bölgedeki otellerin genel müdür, müdür ve mutfak sorumluları katıldı. Toplantıda, turizmin önemli bir gelir kaynağı olduğu ve çok miktarda turistin geldiği bölgede, yaz aylarında meydana gelebilecek gıda zehirlenmesi vakalarının engellenebilmesi için işletmeciler tarafından alınması gereken tedbirler, hijyen sağlanması için uyulması gereken kurallar, gıdaların bozulmaması için dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında katılımcılara bilgiler verildi. Toplantıda ayrıca, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce, yapılan uygulama ve denetimler hakkında bilgi verilerek, yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

    gida-zehirlenmeleri-ve-hijyen-konulu-toplanti-yapildi-28r_galeri.jpg

    gida-zehirlenmeleri-ve-hijyen-konulu-toplanti-yapildi-tux_galeri.jpg

    Kaynak: İhlas Haber Ajansı



     
    Last edited by a moderator: 17 Nisan 2014
    a_erol bu yazıya teşekkür etti.
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica