- Katılım
- 11 Tem 2013
- Mesajlar
- 4
- Tepki puanı
- 3
- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (C)
Merhaba arkadaşlar. Nakliyat komisyoncusu bir işyerine (tek oda ofis) risk analizi yapıyorum. İşyeri ortamında tüp ve ocak mevcut. Çay, kahve, yemek vb. yapılıyormuş. Risk analizimde hepsinden bahsetti ancak bakanlığın kontrol listesinde Çay, kahve, yemek vb. ihtiyaçlar, çalışma alanlarından ayrı bir yerde hazırlanmasından bahsetmiş. Nasıl bir çalışma yapmalıyım. Eğer ayrı bir yerde hazırlanmalı seçeneği getirirsem, tüpü ve ocağı analizden çıkarmalı mıyım? Birde İlkyardım dolabı hangi işyerlerinde şart? Yardımcı olursanız sevinirim.