İÇME SUYU, YEMEK TEMİNİ VE DAĞITIMI

Konu, 'İSG Talimatlar' kısmında Kaan SAKA tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin



    İÇME SUYU, YEMEK TEMİNİ VE DAĞITIMI

    1.AMAÇ :
    Çalışanların içme suyu ve yemek ihtiyacını sağlamak.

    2.YÖNTEM :
    - İçme suyu
    - İçme suyu sağlıklı olacaktır.
    - İçilecek suyun kalitesi Lab.larda kontrol ettirilecektir.
    - İçme suyunun temiz ve emniyetli taşınması sağlanacaktır.
    - İçme suyu kullanma suyundan ayrı olacaktır.
    - İşyerlerinde, yeterli sayıda, temiz ve emniyetli su soğutucuları olacaktır.
    - Yemek Dağıtımı ve Temini;
    - Yemekhaneler; temiz, düzenli ve havalandırılmış olacaktır.
    - Yemek dağıtımı yapanlar, önlük, başlık ve eldiven kullanacaklardır.
    - Yemek artıkları çöp kutularına konulacaktır.

    Kaynak : http://www.yildizteknikisguvenligi.com



     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica