Işyeri Dışında Çalışanlar Için Risk Analizi

Konu, 'Risk Değerlendirmeleri Hakkında' kısmında senel tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. senel

    senel TÜİSAG Üyesi



    Merhaba arkadaşlar, bir yemek firmasında risk analizi yapmam gerekiyor, firma pek çok işletmeye yemek veriyor ve personelinin bir kısmı buralara dağılmış durumda, bu personeller için risk analizi gerekir mi? Ayrıca bu kişilere eğitim vermekte zor çünkü firmaya gelemiyorlar..



     
  2. Mustafa BOYAR

    Mustafa BOYAR TÜİSAG Üyesi



    yemeklerin araçlarla dağıtımı konusunda var olan riskleri; dışarıda çalışan personelin bulunduğu ortamdaki riskleri yapacağınız risk analizlerinde belirtmelisiniz.



     
  3. senel

    senel TÜİSAG Üyesi

    Bu personellerin çalıştığı tüm noktaları gidip görmek gerekiyor o zaman ama ben bu firmaya sadece ayda iki kez gidiyorum ve bu yerleri ne zaman görebilirim :)

     
  4. ediko

    ediko TÜİSAG Üyesi

    Senel merhaba, hali hazırda dağıtıma gidilen firmaların da risk değerlendirmeleri kesin vardır ve yemekhane konularını da kesin atlamamışlardır. Çünkü yemekhane hep riskli bölüm olarak düşünülür. Siz sadece eğitimi organize etseniz yeter diye düşünüyorum ben, risk analizinde de sadece genel yemekhanede olabilecek kısmında olan riskleri yazsanız yeter bence.



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
    senel bu yazıya teşekkür etti.
  5. ikarateke

    ikarateke TÜİSAG Üyesi

    nakliye firması çalışanlarının bağlı olduğu bi büro var çalışanların(şöförlerin) buraya uğradıkları yok.kum çakıl vb nakliyesi yapıyolar bu firma için hazırlanacak risk analizi sadece o büronun risk analizimi olmalı.? (çalışanlar ağırlıklı olarak taş ocaklarından müşterilere malzeme taşıma işi yapıyolar bu taş ocaklarının risk analizleri var.)

     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica