Işyeri Ortamında Çay, Kahve, Yemek Vb.

Konu, 'Risk Değerlendirmeleri Hakkında' kısmında nebizengin tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. nebizengin

    nebizengin TÜİSAG Üyesi



    Merhaba arkadaşlar. Nakliyat komisyoncusu bir işyerine (tek oda ofis) risk analizi yapıyorum. İşyeri ortamında tüp ve ocak mevcut. Çay, kahve, yemek vb. yapılıyormuş. Risk analizimde hepsinden bahsetti ancak bakanlığın kontrol listesinde Çay, kahve, yemek vb. ihtiyaçlar, çalışma alanlarından ayrı bir yerde hazırlanmasından bahsetmiş. Nasıl bir çalışma yapmalıyım. Eğer ayrı bir yerde hazırlanmalı seçeneği getirirsem, tüpü ve ocağı analizden çıkarmalı mıyım? Birde İlkyardım dolabı hangi işyerlerinde şart? Yardımcı olursanız sevinirim.



     
  2. Serdar Sezer

    Serdar Sezer TÜİSAG Üyesi



    Aşağıdaki İŞYERİ AÇMA VE ÇALIŞMA RUHSATLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK 'i
    bir değerlendir derim.

    http://www.maden.org.tr/mevzuat/mevzuat_detay.php?kod=14



     
    Last edited: 2 Şubat 2014
    nebizengin bu yazıya teşekkür etti.
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica