Market Içerisindeki Kasap Reyonu

Konu, 'Risk Analizleri, Değerlendirmeleri ve Örnekler' kısmında Oğuzhan Hüsemoğlu tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. Oğuzhan Hüsemoğlu

    Oğuzhan Hüsemoğlu TÜİSAG Üyesi



    Merhaba Arkadaşlar,
    Bir marketin risk değerlendirmesini yapacağım fakat market içerisinde kasap reyonu bulunmakta. İşyeri tehlike sınıfları tebliğine baktığımda MARKET AZ TEHLİKELİ, KASAP ise TEHLİKELİ sınıfa girmekte. Market içerisinde faaliyet gösteren Kasap Reyonu başlığı gibi bir tanım bulunmamakta.
    İki farklı Risk Değerlendirmesi yapmayı düşünüyorum fakat ne kadar doğru olacağı ile ilgili kaygılarım var.
    Görüşlerinizi bekliyorum..

    Teşekkürler, iyi çalışmalar .



     
  2. uzmknn

    uzmknn TÜİSAG Üyesi



    oğuzhan bey ;
    markete risk analizi yaptığınızda orası içindeki tüm kısımların risk analizini zaten yapmanız gerekli, bu konu ile risk tebliği arasında bir ilgi yok, işyeri nace kodu mu yanlış onumu anlatmak istediniz ?



     
  3. Oğuzhan Hüsemoğlu

    Oğuzhan Hüsemoğlu TÜİSAG Üyesi

    Biliyorsunuz ki tehlike sınıfına göre risk değerlendirmelerinin yenilenme süreleri var. Market Az Tehlikeli sınıfa girmekte ve işletmede herhangi bir değişiklik yapılmaması kaydı ile risk değerlendirmesi 6 yıl geçerli olmaktadır. Fakat Kasaplar Tehlikeli sınıfa girmekte ve RD 4 yıl geçerliliğini korumaktadır.

    Benim RD yapacağım işletme Market fakat içerisinde et reyonu bulunmakta. Bu iş yerinde RD sizce hangi süre zarfında geçerliliğini korumaktadır ?

     
  4. uzmknn

    uzmknn TÜİSAG Üyesi

    4 yıl olacak şekilde yapınız



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
  5. Oğuzhan Hüsemoğlu

    Oğuzhan Hüsemoğlu TÜİSAG Üyesi

Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica