Market Içerisindeki Kasap Reyonu

Oğuzhan Hüsemoğlu

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
4 Eyl 2012
Mesajlar
15
Tepki puanı
19
Meslek
Uzman (C)
Merhaba Arkadaşlar,
Bir marketin risk değerlendirmesini yapacağım fakat market içerisinde kasap reyonu bulunmakta. İşyeri tehlike sınıfları tebliğine baktığımda MARKET AZ TEHLİKELİ, KASAP ise TEHLİKELİ sınıfa girmekte. Market içerisinde faaliyet gösteren Kasap Reyonu başlığı gibi bir tanım bulunmamakta.
İki farklı Risk Değerlendirmesi yapmayı düşünüyorum fakat ne kadar doğru olacağı ile ilgili kaygılarım var.
Görüşlerinizi bekliyorum..

Teşekkürler, iyi çalışmalar .
 

uzmknn

Çalışkan Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
4 Şub 2013
Mesajlar
160
Tepki puanı
130
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
oğuzhan bey ;
markete risk analizi yaptığınızda orası içindeki tüm kısımların risk analizini zaten yapmanız gerekli, bu konu ile risk tebliği arasında bir ilgi yok, işyeri nace kodu mu yanlış onumu anlatmak istediniz ?
 

Oğuzhan Hüsemoğlu

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
4 Eyl 2012
Mesajlar
15
Tepki puanı
19
Meslek
Uzman (C)
Biliyorsunuz ki tehlike sınıfına göre risk değerlendirmelerinin yenilenme süreleri var. Market Az Tehlikeli sınıfa girmekte ve işletmede herhangi bir değişiklik yapılmaması kaydı ile risk değerlendirmesi 6 yıl geçerli olmaktadır. Fakat Kasaplar Tehlikeli sınıfa girmekte ve RD 4 yıl geçerliliğini korumaktadır.

Benim RD yapacağım işletme Market fakat içerisinde et reyonu bulunmakta. Bu iş yerinde RD sizce hangi süre zarfında geçerliliğini korumaktadır ?
 

uzmknn

Çalışkan Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
4 Şub 2013
Mesajlar
160
Tepki puanı
130
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
4 yıl olacak şekilde yapınız
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.