Sohbet Yeri Günlük Arşiv

Konu, 'Sohbet Ekranı Arşivi' kısmında Kaan SAKA tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin



    17 Aralık 2013 23:08 - erdalsaban: 5
    17 Aralık 2013 23:08 - Gamze Güçtekin: 5
    17 Aralık 2013 23:08 - Seyyun: 5 yıl
    17 Aralık 2013 23:08 - murat_16: yangın tüplerinin periyodik kontrolü kaç ayda yapılıyor
    17 Aralık 2013 23:08 - Gamze Güçtekin: seyyar 6 ay
    17 Aralık 2013 23:08 - Uğur Genç: evnarsör doğru cevap.
    17 Aralık 2013 23:09 - erdalsaban: zaten bu tupler seyyar degıl mı
    17 Aralık 2013 23:09 - Gamze Güçtekin: işte sıkıntı orda
    17 Aralık 2013 23:09 - zappie: Seyyar olmayan yangin tupu var mi?
    17 Aralık 2013 23:09 - Uğur Genç: Ürün güvenliği, mülkiyet hasarı veya çevreye etkileri dikkate alınmaz. DOĞRU MU YANLIŞ MI ?
    17 Aralık 2013 23:09 - Gamze Güçtekin: bende tam emn değilim 1 yıl mı 6 ay mı
    17 Aralık 2013 23:09 - Gamze Güçtekin: heryerde 6 ay yazıo ama
    17 Aralık 2013 23:09 - Uğur Genç: OHSAS 18001'DE
    17 Aralık 2013 23:09 - Gamze Güçtekin: ??
    17 Aralık 2013 23:09 - ultrAslan: Y
    17 Aralık 2013 23:09 - Seyyun: y
    17 Aralık 2013 23:09 - yamantuna: 6 ay
    17 Aralık 2013 23:09 - Mustafa Yıldırım: yanlis
    17 Aralık 2013 23:10 - Gamze Güçtekin: y
    17 Aralık 2013 23:10 - Uğur Genç: Ürün güvenliği, mülkiyet hasarı veya çevreye etkileri dikkate alınmaz. DOĞRU !
    17 Aralık 2013 23:10 - Uğur Genç: ĠĢyerinde yürütülen iĢlerin bütün safhalarında iĢ sağlığı ve güvenliği ile ilgili riskleri ortadan kaldırmak veya azaltmak için planlanan ve alınan tedbirlerin tümüne ...... denir.
    17 Aralık 2013 23:10 - sıddık Aktaşçı: soruyu biraz anlaşılır yazın lütfen
    17 Aralık 2013 23:10 - omr_drk_1453: ÖNLME
    17 Aralık 2013 23:10 - Gamze Güçtekin: önleme
    17 Aralık 2013 23:11 - Uğur Genç: idare et fazla soru sormaya çalışıyorum.
    17 Aralık 2013 23:11 - Uğur Genç: cevap: önleme helal.
    17 Aralık 2013 23:11 - Uğur Genç: ĠĢ kazasında geçiçi iĢgöremezlik verilmesi için sigortalılık süresinin en az ...... gün olması gerekir
    17 Aralık 2013 23:11 - omr_drk_1453: 1
    17 Aralık 2013 23:11 - Gamze Güçtekin: 1 gn
    17 Aralık 2013 23:12 - sıddık Aktaşçı: 1
    17 Aralık 2013 23:12 - Seyyun: 1
    17 Aralık 2013 23:12 - aydın45: 1
    17 Aralık 2013 23:12 - Oğuzhan Altay YÖNET: arkadaşlar e sınıfı yangınlarda halongazı kullanmıyor mu?
    17 Aralık 2013 23:12 - Uğur Genç: maşallah doğru cevap: 1 :D
    17 Aralık 2013 23:12 - omr_drk_1453: EVET



     
  2. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin



    17 Aralık 2013 23:12 - Gamze Güçtekin: e sınıfı yok ki elektrik c sınıfında
    17 Aralık 2013 23:12 - Uğur Genç: Ölümlü iş kazası veya sürekli iş göremezlik varsa kayıp gün sayısına ....... gün eklenecektir.
    17 Aralık 2013 23:12 - Gamze Güçtekin: 7500
    17 Aralık 2013 23:12 - jeologserap: belediye sınırları içinde meskul bölgelerde yapı kazılarına başlamadan önce yapı alanının çevresi ortalama kaç cm yüksekliğinde tahta perde ile çevrilecektir.
    17 Aralık 2013 23:12 - Seyyun: 7500
    17 Aralık 2013 23:13 - sıddık Aktaşçı: 7500
    17 Aralık 2013 23:13 - Gamze Güçtekin: 2 mt
    17 Aralık 2013 23:13 - ultrAslan: 7500
    17 Aralık 2013 23:13 - Seyyun: 200
    17 Aralık 2013 23:13 - Mustafa Yıldırım: hem kalitatif hem kantitatif rd ler hangileri
    17 Aralık 2013 23:13 - ŞEVKET AKGÜL: 200 cm
    17 Aralık 2013 23:13 - sıddık Aktaşçı: 2m
    17 Aralık 2013 23:13 - aydın45: 2mt
    17 Aralık 2013 23:13 - Gamze Güçtekin: fmea fta
    17 Aralık 2013 23:13 - jeologserap: 2m
    17 Aralık 2013 23:13 - omr_drk_1453: jeologserap: 60 cm
    17 Aralık 2013 23:13 - Uğur Genç: cevap: 7500
    17 Aralık 2013 23:13 - Gamze Güçtekin: bide neden sonuç
    17 Aralık 2013 23:13 - jeologserap: mesül mekan olduğu için
    17 Aralık 2013 23:14 - Uğur Genç: baret takmama tehlikeli hareket mi ? tehlikeli durum mu ?
    17 Aralık 2013 23:14 - jeologserap: diğer kazı işlerinde 60cm oldu
    17 Aralık 2013 23:14 - omr_drk_1453: harket
    17 Aralık 2013 23:14 - sıddık Aktaşçı: tehlikeli hareket
    17 Aralık 2013 23:14 - doganbkc: hareket
    17 Aralık 2013 23:14 - Seyyun: hareket
    17 Aralık 2013 23:14 - Gamze Güçtekin: tehlikeli hareket
    17 Aralık 2013 23:14 - Gamze Güçtekin: bu arada 60 değil 2m
    17 Aralık 2013 23:14 - Uğur Genç: cevap: tehlikeli hareket.
    17 Aralık 2013 23:14 - omr_drk_1453: ben yanlış anlamışım
    17 Aralık 2013 23:14 - Mustafa Yıldırım: arkadaslar o yukseklik tuzukte 3 idi. yometmelikte uygun yuk
    17 Aralık 2013 23:15 - Mustafa Yıldırım: 2
    17 Aralık 2013 23:15 - doganbkc: 3 m idi 60 cm oldu
    17 Aralık 2013 23:15 - sıddık Aktaşçı: belediye sınırları dışında
    17 Aralık 2013 23:15 - Uğur Genç: Deniz taşımacılığında, ..... Hz`in üzerindeki titreşimler değerlendirmeye alınacaktır.
    17 Aralık 2013 23:16 - Gamze Güçtekin: 1



     
  3. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    17 Aralık 2013 23:16 - Gülden GÜNDOĞDU: 1
    17 Aralık 2013 23:16 - aydın45: 1
    17 Aralık 2013 23:16 - sıddık Aktaşçı: 1
    17 Aralık 2013 23:16 - gaedem: 1
    17 Aralık 2013 23:16 - omr_drk_1453: 5
    17 Aralık 2013 23:16 - ultrAslan: 1.5
    17 Aralık 2013 23:16 - Uğur Genç: cevap: 1
    17 Aralık 2013 23:16 - Uğur Genç: Zararlı toz ve gazların bulunduğu ortamlarda tavan yüksekliği en az ..... olmalıdır.
    17 Aralık 2013 23:17 - Gamze Güçtekin: 3.5
    17 Aralık 2013 23:17 - Seyyun: 5
    17 Aralık 2013 23:17 - aydın45: 305
    17 Aralık 2013 23:17 - sıddık Aktaşçı: 3,5
    17 Aralık 2013 23:17 - ultrAslan: 5
    17 Aralık 2013 23:17 - aydın45: 3.5
    17 Aralık 2013 23:17 - Seyyun: pardon 3,5 :)
    17 Aralık 2013 23:17 - sedenelif: 3.5
    17 Aralık 2013 23:17 - omr_drk_1453: 5 metre kaynak işlerinde
    17 Aralık 2013 23:17 - sehriban: 3,5
    17 Aralık 2013 23:17 - ultrAslan: 5
    17 Aralık 2013 23:17 - sibel senturk: angın yönetmeliğine göre yılda bir isig tüzüğüne göre 6 ayda bir yapılıyormus
    17 Aralık 2013 23:17 - Uğur Genç: helal: cevap 3.5
    17 Aralık 2013 23:17 - Uğur Genç: ILO Uluslararası Pnömokonyoz Radyografi Sınıflandırılması Okuyucu eğitimi ....... tarafından düzenlenir
    17 Aralık 2013 23:18 - omr_drk_1453: helal cevap haram cevap mı var Uğur :D
    17 Aralık 2013 23:18 - Seyyun: isgüm
    17 Aralık 2013 23:18 - aydın45: işgüm
    17 Aralık 2013 23:18 - Gamze Güçtekin: isgüm
    17 Aralık 2013 23:18 - Uğur Genç: ömer bu sefer güldürmedi :p
    17 Aralık 2013 23:18 - sedenelif: Isgum
    17 Aralık 2013 23:18 - aydın45: 35*35
    17 Aralık 2013 23:18 - Uğur Genç: cevap: isgüm
    17 Aralık 2013 23:18 - Uğur Genç: ışık akısı birimi .....'dir.
    17 Aralık 2013 23:18 - omr_drk_1453: lüx
    17 Aralık 2013 23:18 - Gamze Güçtekin: lümen
    17 Aralık 2013 23:18 - doganbkc: lux
    17 Aralık 2013 23:18 - şimşek: lümen

     
  4. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    17 Aralık 2013 23:18 - Seyyun: lümen
    17 Aralık 2013 23:18 - sehriban: lümen
    17 Aralık 2013 23:18 - sedenelif: Lumen
    17 Aralık 2013 23:18 - sıddık Aktaşçı: lümen
    17 Aralık 2013 23:19 - ultrAslan: Yes be annem
    17 Aralık 2013 23:19 - Uğur Genç: cevap: lümen.
    17 Aralık 2013 23:19 - Uğur Genç: aydınlatma şiddeti birimi ....... 'dir.
    17 Aralık 2013 23:19 - jeologserap: ağır çuval ve torbalar kaç sırada bir bir torba eksik konularak istifleme yapılacaktır.
    17 Aralık 2013 23:19 - Seyyun: lüx
    17 Aralık 2013 23:19 - şimşek: lüx
    17 Aralık 2013 23:19 - sıddık Aktaşçı: lüx
    17 Aralık 2013 23:19 - sehriban: lüx
    17 Aralık 2013 23:19 - Gülden GÜNDOĞDU: lux
    17 Aralık 2013 23:19 - aydın45: lüx
    17 Aralık 2013 23:19 - omr_drk_1453: 5
    17 Aralık 2013 23:19 - Kimyager322: 5
    17 Aralık 2013 23:19 - zappie: 5
    17 Aralık 2013 23:19 - Gamze Güçtekin: lüx
    17 Aralık 2013 23:19 - omr_drk_1453: serao
    17 Aralık 2013 23:19 - şimşek: 4
    17 Aralık 2013 23:19 - sedenelif: Lux
    17 Aralık 2013 23:19 - Seyyun: 5 sıra
    17 Aralık 2013 23:19 - Uğur Genç: cevap: lüx.
    17 Aralık 2013 23:19 - jeologserap: cevap 5 sıra
    17 Aralık 2013 23:20 - Kimyager322: hadi soru
    17 Aralık 2013 23:20 - Uğur Genç: Yüksekte çalışmalarda emniyet kemerleri nereye sabitlenmez? a) Sağlam ve standartlara uygun iskelelere b) Kolon ve kirişlere c) İçinden tehlikeli sıvı geçmeyen borular d) Çelik konstrüksiyon elemanlarına
    17 Aralık 2013 23:20 - Seyyun: c
    17 Aralık 2013 23:20 - sedenelif: B
    17 Aralık 2013 23:20 - Gamze Güçtekin: c
    17 Aralık 2013 23:20 - jeologserap: duman dedektörlerinin periyodik kontrolü?
    17 Aralık 2013 23:20 - sehriban: a
    17 Aralık 2013 23:20 - Gamze Güçtekin: 1 yıl
    17 Aralık 2013 23:20 - ultrAslan: ?
    17 Aralık 2013 23:20 - Uğur Genç: cevap: c) İçinden tehlikeli sıvı geçmeyen borular
    17 Aralık 2013 23:21 - Kimyager322: c



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
  5. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    17 Aralık 2013 23:21 - sedenelif: 1
    17 Aralık 2013 23:21 - sıddık Aktaşçı: a
    17 Aralık 2013 23:21 - Uğur Genç: aşağıdakilerden hangisi yüksekten düşmeyi önleyici bir kişisel koruyucu donanım değildir? a)Paraşüt tipi emniyet kemeri b)Geri sarmalı düşmekten koruyucu makara sistemi c)Güvenlik ağları d)Şok emici halat
    17 Aralık 2013 23:21 - MEHMET SATAR: a
    17 Aralık 2013 23:21 - yukseltopal: 1 yılmı
    17 Aralık 2013 23:21 - Gamze Güçtekin: c
    17 Aralık 2013 23:21 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    17 Aralık 2013 23:21 - Seyyun: c
    17 Aralık 2013 23:21 - jeologserap: ayda 1 miş
    17 Aralık 2013 23:21 - sehriban: c
    17 Aralık 2013 23:21 - Kimyager322: b
    17 Aralık 2013 23:21 - sıddık Aktaşçı: c
    17 Aralık 2013 23:21 - sedenelif: C
    17 Aralık 2013 23:21 - doganbkc: binaların yangından korunmasında sesli yangın uyarı cihazı 3 m uzaklıkta en az ...dBA en çok .... dBA ses seviyesinde olacaktır
    17 Aralık 2013 23:21 - omr_drk_1453: d
    17 Aralık 2013 23:21 - dursunufuk_: c
    17 Aralık 2013 23:21 - jeologserap: b
    17 Aralık 2013 23:21 - Seyyun: 70-120
    17 Aralık 2013 23:21 - Uğur Genç: cevap: C: güvenlik ağları.
    17 Aralık 2013 23:21 - Gamze Güçtekin: 75 120
    17 Aralık 2013 23:22 - gaedem: 70 120
    17 Aralık 2013 23:22 - Uğur Genç: Aşağıdakilerden hangisi KKD üzerinde bulunması gereken sembol yada işaretlerden değildir? a) Üreticiyi veya satıcıyı tanıtmaya yarayan isim b) Ürünün ticari adı c) Seri numarası d) Kimlerin kullanabileceğine ilişkin semboller
    17 Aralık 2013 23:22 - sedenelif: 75 120
    17 Aralık 2013 23:22 - doganbkc: cvp 75,120
    17 Aralık 2013 23:22 - dursunufuk_: D
    17 Aralık 2013 23:22 - omr_drk_1453: D
    17 Aralık 2013 23:22 - Seyyun: d
    17 Aralık 2013 23:22 - doganbkc: d
    17 Aralık 2013 23:22 - sıddık Aktaşçı: d
    17 Aralık 2013 23:22 - Kimyager322: d
    17 Aralık 2013 23:22 - Uğur Genç: cevap: D
    17 Aralık 2013 23:22 - Uğur Genç: Kulak koruyucularının ambalajları üzerinde NRR & SNR olarak belirtilen özellik aşağıdakilerden hangisidir? A) Gürültü Azaltma Oranı B) Kulak Koruyucusu Tipi C) Emniyet Faktörü D) Kulak koruyucusu Standardı
    17 Aralık 2013 23:22 - dursunufuk_: 75 120 DOGRU MU
    17 Aralık 2013 23:22 - sıddık Aktaşçı: a
    17 Aralık 2013 23:22 - Gamze Güçtekin: a

     
  6. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    17 Aralık 2013 23:23 - doganbkc: evet
    17 Aralık 2013 23:23 - gaedem: 70 değil mi
    17 Aralık 2013 23:23 - omr_drk_1453: A
    17 Aralık 2013 23:23 - doganbkc: 75
    17 Aralık 2013 23:23 - Gamze Güçtekin: 75
    17 Aralık 2013 23:23 - sedenelif: A
    17 Aralık 2013 23:23 - Uğur Genç: a: gürültü azaltma oranı.
    17 Aralık 2013 23:23 - Uğur Genç: İşveren ve Sağlık ve güvenlik koordinatörleri projenin hazırlanması aşamasında; Yapı alanında yürütülen faaliyetleri dikkate alarak, uygulanacak kuralları belirleyen bir ……hazırlayacak veya hazırlanmasını sağlayacaktır.
    17 Aralık 2013 23:23 - Onur Aksu: a
    17 Aralık 2013 23:23 - Seyyun: saglı ve guvenlik dokumanı
    17 Aralık 2013 23:23 - erdalsaban: plan
    17 Aralık 2013 23:23 - sıddık Aktaşçı: sağlık güvenlik planı
    17 Aralık 2013 23:23 - Gamze Güçtekin: sağlık ve güv dök
    17 Aralık 2013 23:23 - doganbkc: döküman
    17 Aralık 2013 23:24 - erdalsaban: plann
    17 Aralık 2013 23:24 - Uğur Genç: dikkat: ya[P]ı : sağlık güvenlik [P]lanı.
    17 Aralık 2013 23:24 - Kimyager322: s g pla
    17 Aralık 2013 23:24 - Uğur Genç: (m)aden: (d)öküman
    17 Aralık 2013 23:24 - Uğur Genç: devam.
    17 Aralık 2013 23:24 - Gamze Güçtekin: hımm döküman peki?
    17 Aralık 2013 23:24 - Gamze Güçtekin: teşkk
    17 Aralık 2013 23:24 - Uğur Genç: İnşaat işlerinde Yüksekte yapılan çalışmalarda aşağıdaki düşmeyi önleme sistemlerinden hangisi toplu koruma araçlarından değildir? A) Korkuluklar B) Platformlar C) Güvenlik ağları D) Vücut tipi emniyet kemerleri
    17 Aralık 2013 23:24 - Seyyun: ok ugur :)
    17 Aralık 2013 23:24 - erdalsaban: dokuman madende
    17 Aralık 2013 23:24 - Onur Aksu: c
    17 Aralık 2013 23:24 - Seyyun: d
    17 Aralık 2013 23:25 - yukseltopal: d
    17 Aralık 2013 23:25 - Gamze Güçtekin: d
    17 Aralık 2013 23:25 - sıddık Aktaşçı: c
    17 Aralık 2013 23:25 - aydın45: d
    17 Aralık 2013 23:25 - omr_drk_1453: D
    17 Aralık 2013 23:25 - dursunufuk_: C
    17 Aralık 2013 23:25 - sıddık Aktaşçı: d
    17 Aralık 2013 23:25 - erdalsaban: aglar dustukten sonra ıse yarar
    17 Aralık 2013 23:25 - Harun DEMİR: d



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
  7. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    17 Aralık 2013 23:25 - jeologserap: d
    17 Aralık 2013 23:25 - Uğur Genç: cevap: D) vücut tipi ....
    17 Aralık 2013 23:25 - erdalsaban: cevap c
    17 Aralık 2013 23:25 - Uğur Genç: Yeraltı ve Yerüstü Maden İşletmelerinde Sağlık ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği kapsamına aşağıdaki işyerlerinden hangisi girmez? A) Madenlerin sondaj kuyuları açılarak çıkarılması B) Madenlerin yeraltı veya yerüstünden çıkarılması C) Madenlerin çıkarma amacıyla araştırılması D) Çıkarılan madenlerin işlenmesi hariç, satışa hazırlanması
    17 Aralık 2013 23:25 - Gamze Güçtekin: d
    17 Aralık 2013 23:25 - Seyyun: d
    17 Aralık 2013 23:25 - aydın45: d
    17 Aralık 2013 23:26 - Esma Cankurt: d
    17 Aralık 2013 23:26 - sıddık Aktaşçı: d
    17 Aralık 2013 23:26 - omr_drk_1453: d
    17 Aralık 2013 23:26 - doganbkc: d
    17 Aralık 2013 23:26 - dursunufuk_: D
    17 Aralık 2013 23:26 - jeologserap: havalandırma filtrelerinin çıkış borularılarının çatıda olabileceği min. Yükseklik?
    17 Aralık 2013 23:26 - Uğur Genç: cevap: A diyor.
    17 Aralık 2013 23:26 - Uğur Genç: sondaj yapı işleri miydi ki ?
    17 Aralık 2013 23:26 - sıddık Aktaşçı: 180cm
    17 Aralık 2013 23:26 - Gamze Güçtekin: 180cm
    17 Aralık 2013 23:27 - Seyyun: 180 cm
    17 Aralık 2013 23:27 - omr_drk_1453: jeologserap: 180
    17 Aralık 2013 23:27 - Gülden GÜNDOĞDU: 180
    17 Aralık 2013 23:27 - doganbkc: 180 çatıya 8m kapıya
    17 Aralık 2013 23:27 - Uğur Genç: Yer altı ve Yer üstü maden İşletmelerde Sağlık ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği ne göre hazırlanması gereken Sağlık ve güvenlik dokümanında bulunması gereken hususlardan hangisi yanlıştır? A) Alınacak uygun önlemler belirtilmeli B) Risklerin belirlenmeli C) Çalışma yerlerinin ve ekipmanın güvenli şekilde düzenlenmesi, kullanılması ve bakımının yapılması D) Çalışmaya başladıktan sonra hazırlanarak ve işyerinde önemli değişiklikler veya ilave yapıldığında, yenilenmesi
    17 Aralık 2013 23:27 - jeologserap: cevap 180 cm
    17 Aralık 2013 23:27 - sıddık Aktaşçı: c,
    17 Aralık 2013 23:28 - Seyyun: d
    17 Aralık 2013 23:28 - sıddık Aktaşçı: c
    17 Aralık 2013 23:28 - hüseyin43: d
    17 Aralık 2013 23:28 - Esma Cankurt: c
    17 Aralık 2013 23:28 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    17 Aralık 2013 23:28 - aydın45: d
    17 Aralık 2013 23:28 - Münevver Tezcan: d
    17 Aralık 2013 23:28 - Gamze Güçtekin: d
    17 Aralık 2013 23:28 - Uğur Genç: cevap: D.. Dikkat Başlamadan olcak
    17 Aralık 2013 23:28 - Gamze Güçtekin: önce hazırlanır
    17 Aralık 2013 23:28 - Uğur Genç: Yeraltı Maden işletmelerinde çalışmalara hangi durumda ara verilmesine gerek yoktur? a) havasında % 19'dan az Oksijen varsa b) % 2'den çok Metan varsa, c) % 0,5'den az Co2 varsa d) % 0.005’ çok Co varsa

     
  8. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    17 Aralık 2013 23:28 - Seyyun: c
    17 Aralık 2013 23:28 - Münevver Tezcan: Çalışmaya başladıktan sonramı??dikkat
    17 Aralık 2013 23:28 - doganbkc: c
    17 Aralık 2013 23:28 - Gamze Güçtekin: c
    17 Aralık 2013 23:28 - omr_drk_1453: D
    17 Aralık 2013 23:28 - Esma Cankurt: c
    17 Aralık 2013 23:28 - sıddık Aktaşçı: c
    17 Aralık 2013 23:28 - sedenelif: B
    17 Aralık 2013 23:28 - omr_drk_1453: PARDON AZ DİYORMUŞ C
    17 Aralık 2013 23:29 - Uğur Genç: cevap: C. tam gaz devam.
    17 Aralık 2013 23:29 - Uğur Genç: Soluk alma işini uyaran Alveollerdeki miktarı %0.2 artarsa, akciğerlerin soluduğu hava 2 kat artan, havadan ağır olan gaz hangisidir? a)Metan b)karbondioksit, c)Karbonmonoksit d)grizu
    17 Aralık 2013 23:29 - fatih. yildirim.: d
    17 Aralık 2013 23:29 - Gamze Güçtekin: b
    17 Aralık 2013 23:29 - doganbkc: yüksekliği ... m eğimi .. derece den fazla olan şevlerde emniyet kemeri kullanılacaktır..
    17 Aralık 2013 23:29 - omr_drk_1453: c
    17 Aralık 2013 23:29 - sıddık Aktaşçı: b
    17 Aralık 2013 23:29 - Harun DEMİR: c
    17 Aralık 2013 23:29 - Gamze Güçtekin: 5m 30
    17 Aralık 2013 23:29 - Uğur Genç: cevap: B co2
    17 Aralık 2013 23:29 - Gamze Güçtekin: derece
    17 Aralık 2013 23:29 - Uğur Genç: Metan gazı ile ilgili olarak aşağıdakilerden hangisi doğru değildir? a)Metanın patlayabilir limitleri ortam hava konsantrasyonunda % 4-15 arasındadır b)Renksiz, kokusuz, havadan hafif ve boğucu bir gazdır c)En şiddetli patlama limiti % 9,5’ tir d)Yer altı madenlerinde % 1 metan ölçülürse anti grizu dinamitle patlatma yapılabilir
    17 Aralık 2013 23:30 - jeologserap: b
    17 Aralık 2013 23:30 - sedenelif: B
    17 Aralık 2013 23:30 - Seyyun: c
    17 Aralık 2013 23:30 - Esma Cankurt: d
    17 Aralık 2013 23:30 - Gamze Güçtekin: b
    17 Aralık 2013 23:30 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    17 Aralık 2013 23:30 - doganbkc: cvp 5m 30 derece
    17 Aralık 2013 23:30 - Seyyun: c
    17 Aralık 2013 23:30 - hüseyin43: d
    17 Aralık 2013 23:30 - omr_drk_1453: b
    17 Aralık 2013 23:30 - Uğur Genç: cevap: D.
    17 Aralık 2013 23:30 - Uğur Genç: Aşağıdakilerden hangisi işyerinde sağlığı olumsuz etkileyebilecek fiziksel risk etmenlerinden sayılmaz? a)Gürültü b)Titreşim c)Tozuma d)Basınç değişimi
    17 Aralık 2013 23:31 - hüseyin43: c
    17 Aralık 2013 23:31 - jeologserap: c

     
  9. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    17 Aralık 2013 23:31 - Esma Cankurt: c
    17 Aralık 2013 23:31 - sonay: C
    17 Aralık 2013 23:31 - Seyyun: c
    17 Aralık 2013 23:31 - Gamze Güçtekin: c
    17 Aralık 2013 23:31 - sedenelif: C
    17 Aralık 2013 23:31 - doganbkc: c
    17 Aralık 2013 23:31 - Uğur Genç: cevap: C
    17 Aralık 2013 23:31 - Uğur Genç: Termal konfor sağlamak için aşağıdakilerden hangisine gerek yoktur? a)Hava sıcaklığı b)Nem c)Hava akım hızı d)Havadaki toz miktarı
    17 Aralık 2013 23:31 - gaedem: d
    17 Aralık 2013 23:31 - Seyyun: d
    17 Aralık 2013 23:31 - hüseyin43: d
    17 Aralık 2013 23:31 - Harun DEMİR: d
    17 Aralık 2013 23:31 - doganbkc: d
    17 Aralık 2013 23:31 - sıddık Aktaşçı: d
    17 Aralık 2013 23:31 - omr_drk_1453: d
    17 Aralık 2013 23:31 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    17 Aralık 2013 23:31 - Esma Cankurt: d
    17 Aralık 2013 23:31 - Gamze Güçtekin: d
    17 Aralık 2013 23:31 - sonay: D
    17 Aralık 2013 23:31 - sedenelif: D
    17 Aralık 2013 23:31 - azorlu80: D
    17 Aralık 2013 23:31 - dursunufuk_: D
    17 Aralık 2013 23:32 - Uğur Genç: helal cevap: D
    17 Aralık 2013 23:32 - jeologserap: yangında kullanılan portatif kuru tozlu yangın söndürücülerin etkili püskürtme mesafesi nedir? a)1-2 b)2-3 c)3-4 D)4-5
    17 Aralık 2013 23:32 - Uğur Genç: Aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? a)Frekansı 20 Hz'den küçük olan seslere İnfrases denir b)Frekansı 20.000 Hz'den büyük olan seslere Ultrases denir c)Bir ses yalnızca tek bir frekanstan oluşuyor ise bu tür seslere "saf ton" sesler adı verilir. d)Gürültü genellikle sabit ses frekanslarının ve sabit ses şiddetlerin üst üste binmesinden meydana gelir.
    17 Aralık 2013 23:32 - Gamze Güçtekin: c
    17 Aralık 2013 23:32 - hüseyin43: a
    17 Aralık 2013 23:32 - Esma Cankurt: c
    17 Aralık 2013 23:32 - azorlu80: A
    17 Aralık 2013 23:32 - fatih. yildirim.: a
    17 Aralık 2013 23:32 - sonay: A
    17 Aralık 2013 23:33 - Gamze Güçtekin: ses olayında kaldım hç blgm yok ya
    17 Aralık 2013 23:33 - jeologserap: d
    17 Aralık 2013 23:33 - sedenelif: D
    17 Aralık 2013 23:33 - Uğur Genç: cevap: D

     
  10. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    17 Aralık 2013 23:33 - Uğur Genç: Sekiz saatlik çalışma süresi içinde Titreşim ile ilgili olarak hangisi yanlıştır? a)El-kol titreşimi için günlük maruziyet sınır değeri 10 m/s2 b)El-kol titreşimi için günlük maruziyet etkin değeri 2,5 m/s2’dir. c)Bütün vücut titreşimi için günlük maruziyet sınır değeri 1,15 m/s2, d)Bütün vücut titreşimi için günlük maruziyet etkin değeri 0,5 m/s2’dir.
    17 Aralık 2013 23:33 - jeologserap: cevap c idi
    17 Aralık 2013 23:33 - doganbkc: a
    17 Aralık 2013 23:33 - Seyyun: a
    17 Aralık 2013 23:33 - aydın45: a
    17 Aralık 2013 23:33 - Esma Cankurt: a
    17 Aralık 2013 23:33 - azorlu80: A
    17 Aralık 2013 23:33 - Harun DEMİR: a
    17 Aralık 2013 23:33 - sedenelif: A
    17 Aralık 2013 23:33 - jeologserap: a
    17 Aralık 2013 23:33 - sonay: A
    17 Aralık 2013 23:33 - Gamze Güçtekin: a
    17 Aralık 2013 23:33 - sıddık Aktaşçı: a
    17 Aralık 2013 23:33 - mesutozgur28: a
    17 Aralık 2013 23:33 - fatih. yildirim.: a
    17 Aralık 2013 23:33 - Uğur Genç: helal cevap: A
    17 Aralık 2013 23:33 - Uğur Genç: X ışınları hangi hastalığı yapmaz? a)Akut ışın sendromu b)Akciğer kanseri c)Kemik iliği inhibisyonu d)Renk körlüğü
    17 Aralık 2013 23:34 - Seyyun: b
    17 Aralık 2013 23:34 - doganbkc: c
    17 Aralık 2013 23:34 - Esma Cankurt: d
    17 Aralık 2013 23:34 - Gamze Güçtekin: b
    17 Aralık 2013 23:34 - jeologserap: b
    17 Aralık 2013 23:34 - aydın45: d
    17 Aralık 2013 23:34 - sıddık Aktaşçı: d
    17 Aralık 2013 23:34 - sedenelif: D
    17 Aralık 2013 23:34 - Harun DEMİR: d
    17 Aralık 2013 23:34 - fatih. yildirim.: bu arada İnfrases sorusu yanlis
    17 Aralık 2013 23:34 - aysun akyol: d
    17 Aralık 2013 23:34 - sonay: D
    17 Aralık 2013 23:34 - azorlu80: D
    17 Aralık 2013 23:34 - dursunufuk_: B
    17 Aralık 2013 23:34 - Uğur Genç: cevap: D Renk körlüğü ( not: sadece genetik olarak aktarılır
    17 Aralık 2013 23:34 - Uğur Genç: Aşağıdakilerden hangisi pnömokonyoz gibi akciğer hastalığına neden olur? a)Fibrojenik tozlar b)Toksik tozlar c)Alerjik tozlar d)İnert tozlar
    17 Aralık 2013 23:35 - Harun DEMİR: a
    17 Aralık 2013 23:35 - sonay: D

     
  11. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    17 Aralık 2013 23:35 - aydın45: a
    17 Aralık 2013 23:35 - azorlu80: A
    17 Aralık 2013 23:35 - Gamze Güçtekin: a
    17 Aralık 2013 23:35 - halil karadeniz: a
    17 Aralık 2013 23:35 - Seyyun: d
    17 Aralık 2013 23:35 - hüseyin43: a
    17 Aralık 2013 23:35 - aysun akyol: d
    17 Aralık 2013 23:35 - Esma Cankurt: a
    17 Aralık 2013 23:35 - mesutozgur28: a
    17 Aralık 2013 23:35 - omr_drk_1453: inert tozlar vücuttan atılır
    17 Aralık 2013 23:35 - sedenelif: D
    17 Aralık 2013 23:35 - fatih. yildirim.: d
    17 Aralık 2013 23:35 - jeologserap: a
    17 Aralık 2013 23:35 - sıddık Aktaşçı: a
    17 Aralık 2013 23:35 - Uğur Genç: cevap: A. fibrojenik tozlar.
    17 Aralık 2013 23:35 - Uğur Genç: Çalışma hayatının denetiminden sorumlu iş müfettişleri Bakanlığın hangi birimine bağlı olarak görev yaparlar? a)İş Teftiş Kurulu Başkanlığı b)İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü c)Çalışma Genel Müdürlüğü d)Bölge Çalışma Müdürlüğü
    17 Aralık 2013 23:35 - ebru arslan aydin: a
    17 Aralık 2013 23:35 - azorlu80: A
    17 Aralık 2013 23:35 - Gamze Güçtekin: a
    17 Aralık 2013 23:35 - Gülden GÜNDOĞDU: a
    17 Aralık 2013 23:35 - hüseyin43: a
    17 Aralık 2013 23:36 - gaedem: a
    17 Aralık 2013 23:36 - doganbkc: a
    17 Aralık 2013 23:36 - Harun DEMİR: a
    17 Aralık 2013 23:36 - Esma Cankurt: a
    17 Aralık 2013 23:36 - aydın45: a
    17 Aralık 2013 23:36 - aysun akyol: a
    17 Aralık 2013 23:36 - sonay: A
    17 Aralık 2013 23:36 - fatih. yildirim.: a
    17 Aralık 2013 23:36 - Seyyun: a
    17 Aralık 2013 23:36 - sıddık Aktaşçı: a
    17 Aralık 2013 23:36 - mesutozgur28: a
    17 Aralık 2013 23:36 - Uğur Genç: cevap A:
    17 Aralık 2013 23:36 - Uğur Genç: İş Sağlığı ve Güvenliği konularında mevzuat çalışması yapmak aşağıdaki kuruluşlardan hangisinin öncelikli görevleri arasındadır? a) İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü (İSGGM) b) İş Teftiş Kurulu Başkanlığı (İTK) c) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Eğitim Merkezi (ÇASGEM) d) İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi Müdürlüğü (İSGÜM)
    17 Aralık 2013 23:36 - aydın45: devlet adına

     
  12. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    17 Aralık 2013 23:36 - sıddık Aktaşçı: a
    17 Aralık 2013 23:36 - Gülden GÜNDOĞDU: a
    17 Aralık 2013 23:36 - Gamze Güçtekin: a
    17 Aralık 2013 23:36 - azorlu80: C
    17 Aralık 2013 23:36 - Seyyun: a
    17 Aralık 2013 23:36 - Harun DEMİR: a
    17 Aralık 2013 23:36 - Esma Cankurt: a
    17 Aralık 2013 23:36 - doganbkc: a
    17 Aralık 2013 23:36 - omr_drk_1453: D
    17 Aralık 2013 23:36 - aysun akyol: a
    17 Aralık 2013 23:36 - sedenelif: A
    17 Aralık 2013 23:36 - mesutozgur28: a
    17 Aralık 2013 23:36 - sonay: A
    17 Aralık 2013 23:36 - ebru arslan aydin: a
    17 Aralık 2013 23:36 - fatih. yildirim.: a
    17 Aralık 2013 23:36 - Uğur Genç: cevap: İSGGM
    17 Aralık 2013 23:37 - Uğur Genç: İş Sağlığı ve Güvenliği konularında eğitim yapmak aşağıdaki kuruluşlardan hangisinin öncelikli görevleri arasındadır? a) İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü (İSGGM) b) İş Teftiş Kurulu Başkanlığı (İTK) c) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Eğitim Merkezi (ÇASGEM) d) İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi Müdürlüğü (İSGÜM)
    17 Aralık 2013 23:37 - jeologserap: a
    17 Aralık 2013 23:37 - Seyyun: casgem
    17 Aralık 2013 23:37 - samet egeli: iyi çalışmalar
    17 Aralık 2013 23:37 - Harun DEMİR: c
    17 Aralık 2013 23:37 - jeologserap: c
    17 Aralık 2013 23:37 - mesutozgur28: c
    17 Aralık 2013 23:37 - hüseyin43: c
    17 Aralık 2013 23:37 - doganbkc: c
    17 Aralık 2013 23:37 - Seyyun: c
    17 Aralık 2013 23:37 - Gamze Güçtekin: c
    17 Aralık 2013 23:37 - sonay: A
    17 Aralık 2013 23:37 - aydın45: c
    17 Aralık 2013 23:37 - sıddık Aktaşçı: çasgem
    17 Aralık 2013 23:37 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    17 Aralık 2013 23:37 - aysun akyol: c
    17 Aralık 2013 23:37 - halil karadeniz: c
    17 Aralık 2013 23:37 - mesutozgur28: c
    17 Aralık 2013 23:37 - Derya08: Casgem

     
  13. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    17 Aralık 2013 23:37 - azorlu80: C
    17 Aralık 2013 23:37 - sedenelif: C
    17 Aralık 2013 23:37 - ebru arslan aydin: c
    17 Aralık 2013 23:37 - fatih. yildirim.: c
    17 Aralık 2013 23:37 - Uğur Genç: evet ÇASGEM.
    17 Aralık 2013 23:37 - Uğur Genç: Uluslar arası Çalışma Örgütü (ILO)’nun üye ülkenin temsilinde üçlü yapıda hangisi yer almaz? a)İşveren temsilcisi b)İşçi temsilcisi c)Hükümet temsilcisi d)Mühendis odası temsilcisi
    17 Aralık 2013 23:37 - samet egeli: 18001 belgesi kaç yıl geçerli bilen var mı
    17 Aralık 2013 23:37 - Seyyun: c
    17 Aralık 2013 23:37 - mesutozgur28: c
    17 Aralık 2013 23:37 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    17 Aralık 2013 23:37 - doganbkc: c
    17 Aralık 2013 23:37 - aysun akyol: d
    17 Aralık 2013 23:37 - azorlu80: D
    17 Aralık 2013 23:37 - sıddık Aktaşçı: d
    17 Aralık 2013 23:37 - Harun DEMİR: c
    17 Aralık 2013 23:37 - Gamze Güçtekin: d
    17 Aralık 2013 23:37 - ebru arslan aydin: d,
    17 Aralık 2013 23:37 - fatih. yildirim.: d
    17 Aralık 2013 23:38 - mesutozgur28: 3 yıl geçerli
    17 Aralık 2013 23:38 - Uğur Genç: 3 yıl olması lazım samet.
    17 Aralık 2013 23:38 - aydın45: d
    17 Aralık 2013 23:38 - sedenelif: D
    17 Aralık 2013 23:38 - Uğur Genç: 3 yılda bir vize yapılıyor hepsi
    17 Aralık 2013 23:38 - samet egeli: tşk
    17 Aralık 2013 23:38 - Esma Cankurt: 3 yıl samet bey
    17 Aralık 2013 23:38 - Uğur Genç: cevap: D
    17 Aralık 2013 23:38 - Uğur Genç: Uluslar arası Çalışma Örgütü (ILO)’nun üye ülkenin temsilinde üçlü yapıda hangisi yer almaz? a)İşveren temsilcisi b)İşçi temsilcisi c)Hükümet temsilcisi d)Mühendis odası temsilcisi
    17 Aralık 2013 23:38 - Uğur Genç: pardon :D
    17 Aralık 2013 23:38 - hüseyin43: seyirci joker hattını kullananlar var
    17 Aralık 2013 23:38 - Uğur Genç: İş sağlığı ve güvenliğinde kontrol tedbirlerinin uygulanmasında öncelik aşağıdakilerden hangisindedir? a)Ortama yönelik uygulamalar b)Kişiye yönelik uygulamalar c)Kaynağa yönelik uygulamalar d)Denetimler
    17 Aralık 2013 23:38 - Seyyun: c
    17 Aralık 2013 23:38 - doganbkc: c
    17 Aralık 2013 23:38 - ebru arslan aydin: c
    17 Aralık 2013 23:38 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    17 Aralık 2013 23:38 - Gamze Güçtekin: c

     
  14. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    17 Aralık 2013 23:38 - mesutozgur28: c
    17 Aralık 2013 23:38 - aysun akyol: c
    17 Aralık 2013 23:38 - sıddık Aktaşçı: c
    17 Aralık 2013 23:38 - Harun DEMİR: c
    17 Aralık 2013 23:38 - azorlu80: C
    17 Aralık 2013 23:38 - Esma Cankurt: c
    17 Aralık 2013 23:38 - fatih. yildirim.: c
    17 Aralık 2013 23:38 - sedenelif: C
    17 Aralık 2013 23:39 - halil karadeniz: cevaplardan soruyu göremiyoz
    17 Aralık 2013 23:39 - omr_drk_1453: CcC
    17 Aralık 2013 23:39 - Uğur Genç: :D
    17 Aralık 2013 23:39 - Uğur Genç: helal c
    17 Aralık 2013 23:39 - doganbkc: alan büyütülemiyomu
    17 Aralık 2013 23:39 - Uğur Genç: Aşağıdakilerden hangisi İSG Yönetim Sistemleri Planlama aşaması kapsamında değildir? a)Tehlikelerin belirlenmesi b)Risklerin tanımlanması ve risk derecelerinin belirlenmesi c)Mevcut kontrol önlemleri değerlendirilmeli, d)Yazılan Önlemlerin uygulanması
    17 Aralık 2013 23:39 - Uğur Genç: ctrl + bas alan büyür
    17 Aralık 2013 23:39 - aysun akyol: c
    17 Aralık 2013 23:39 - fatih. yildirim.: cevaplari yazmayin arkadasim, kime sov yapiyonuz sorulari okuyamiyoruz
    17 Aralık 2013 23:39 - ebru arslan aydin: d
    17 Aralık 2013 23:39 - Harun DEMİR: d
    17 Aralık 2013 23:39 - sıddık Aktaşçı: d
    17 Aralık 2013 23:39 - samet egeli: d
    17 Aralık 2013 23:39 - aydın45: d
    17 Aralık 2013 23:39 - Seyyun: d
    17 Aralık 2013 23:39 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    17 Aralık 2013 23:39 - sedenelif: D
    17 Aralık 2013 23:39 - aysun akyol: d
    17 Aralık 2013 23:40 - azorlu80: D
    17 Aralık 2013 23:40 - Uğur Genç: cevabımız: D
    17 Aralık 2013 23:40 - doganbkc: olmadı
    17 Aralık 2013 23:40 - Uğur Genç: Hangisi İSG Yönetim Sistemlerinin ortak noktalarından değildir? a)Odaklılık (Müşteri-Çevre-Çalışan) b)Varsayımlara Dayalı Karar Verme c)Liderlik d)Çalışanların Katılımı
    17 Aralık 2013 23:40 - ebru arslan aydin: b
    17 Aralık 2013 23:40 - aysun akyol: b
    17 Aralık 2013 23:40 - omr_drk_1453: b
    17 Aralık 2013 23:40 - Seyyun: b
    17 Aralık 2013 23:40 - Gamze Güçtekin: b

     
  15. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    17 Aralık 2013 23:40 - doganbkc: b
    17 Aralık 2013 23:40 - Gülden GÜNDOĞDU: b
    17 Aralık 2013 23:40 - Uğur Genç: ctrl'e basılı tut sağda numerik tuşların yanında + var ona bas.
    17 Aralık 2013 23:40 - sedenelif: B
    17 Aralık 2013 23:40 - samet egeli: b
    17 Aralık 2013 23:41 - mesutozgur28: b
    17 Aralık 2013 23:41 - fatih. yildirim.: ekran komple buyur o sekilde
    17 Aralık 2013 23:41 - omr_drk_1453: tmm Uğur da onu söylüyor zaten
    17 Aralık 2013 23:41 - Esma Cankurt: evet ekrn buyur
    17 Aralık 2013 23:41 - Uğur Genç: :D
    17 Aralık 2013 23:41 - Uğur Genç: cevap: B
    17 Aralık 2013 23:41 - Uğur Genç: Yönetim sistemleri için hangisi yanlıştır? a)18001 çalışan odaklıdır b)14001 çevre odaklıdır c)9001 müşteri odaklıdır d)OHSAS 18001 Bir ISO standardıdır.
    17 Aralık 2013 23:41 - halil karadeniz: sayfanın yapısında oynasın yönetici daha çok satır alsın sayfa
    17 Aralık 2013 23:41 - Gamze Güçtekin: d
    17 Aralık 2013 23:41 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    17 Aralık 2013 23:41 - mesutozgur28: d
    17 Aralık 2013 23:41 - ebru arslan aydin: c
    17 Aralık 2013 23:41 - Seyyun: d
    17 Aralık 2013 23:41 - omr_drk_1453: d
    17 Aralık 2013 23:41 - fatih. yildirim.: d
    17 Aralık 2013 23:41 - Harun DEMİR: d
    17 Aralık 2013 23:41 - sedenelif: D
    17 Aralık 2013 23:42 - aysun akyol: d
    17 Aralık 2013 23:42 - Esma Cankurt: d
    17 Aralık 2013 23:42 - Uğur Genç: cevap: D
    17 Aralık 2013 23:42 - sıddık Aktaşçı: d
    17 Aralık 2013 23:42 - Uğur Genç: Sosyal Çevre , İstenmeyen İnsan Davranışları, Güvensiz Davranış ve Şartlar, Kaza ve Yaralanma.. Bunlar hangi kaza teorisine aittir? a)Kaza halkaları teorisi b)Kaza piramidi teorisi c)Domino teorisi d)Kaza nedenleri teorisi
    17 Aralık 2013 23:42 - Seyyun: c
    17 Aralık 2013 23:42 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    17 Aralık 2013 23:42 - aydın45: c
    17 Aralık 2013 23:42 - omr_drk_1453: C
    17 Aralık 2013 23:42 - Esma Cankurt: c
    17 Aralık 2013 23:42 - mesutozgur28: c
    17 Aralık 2013 23:42 - sıddık Aktaşçı: c
    17 Aralık 2013 23:42 - Gamze Güçtekin: c

     
  16. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    17 Aralık 2013 23:42 - doganbkc: 5 faktör
    17 Aralık 2013 23:42 - dursunufuk_: C
    17 Aralık 2013 23:42 - doganbkc: c
    17 Aralık 2013 23:42 - aysun akyol: c
    17 Aralık 2013 23:42 - fatih. yildirim.: c
    17 Aralık 2013 23:42 - Uğur Genç: cevap: C
    17 Aralık 2013 23:42 - Uğur Genç: Aşağıdakilerden hangisi iş kazaları sonucunda oluşacak dolaylı maliyetlerden birisidir? a) Tıbbi maliyetler b) Sigortaya ödenen maliyetler c) Mahkeme masrafları d) Kazalı işçinin yerine alına işçiye verilen eğitim maliyeti
    17 Aralık 2013 23:42 - Derya08: C
    17 Aralık 2013 23:43 - Seyyun: d
    17 Aralık 2013 23:43 - zappie: D
    17 Aralık 2013 23:43 - omr_drk_1453: D
    17 Aralık 2013 23:43 - Esma Cankurt: d
    17 Aralık 2013 23:43 - samet egeli: d
    17 Aralık 2013 23:43 - fatih. yildirim.: d
    17 Aralık 2013 23:43 - hüseyin43: b
    17 Aralık 2013 23:43 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    17 Aralık 2013 23:43 - aysun akyol: c
    17 Aralık 2013 23:43 - halil karadeniz: d
    17 Aralık 2013 23:43 - dursunufuk_: D
    17 Aralık 2013 23:43 - mesutozgur28: b
    17 Aralık 2013 23:43 - fikretylmz: d
    17 Aralık 2013 23:43 - azorlu80: D
    17 Aralık 2013 23:43 - Uğur Genç: cevap: D dostlar. devam.
    17 Aralık 2013 23:43 - Uğur Genç: Aşağıdaki durumlardan hangisi mevzuatımıza göre iş kazası değildir? a) Sigortalının iş yerinde bulunduğu sırada kaza geçirmesi b) Çocuğunu Emziren kadın sigortalının, çocuğunu işyerinde emzirdiği sırada kaza geçirmesi c)Çalışanların kendilerinin sağladığı servis taşıması sırasında kaza geçirmesi d) İşveren tarafından yürütülmekte olan iş nedeniyle sigortalının kaza geçirmesi
    17 Aralık 2013 23:43 - aydın45: d
    17 Aralık 2013 23:43 - Gamze Güçtekin: d
    17 Aralık 2013 23:43 - omr_drk_1453: C
    17 Aralık 2013 23:43 - Seyyun: b
    17 Aralık 2013 23:43 - Gamze Güçtekin: c
    17 Aralık 2013 23:44 - fatih. yildirim.: c
    17 Aralık 2013 23:44 - aydın45: c
    17 Aralık 2013 23:44 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    17 Aralık 2013 23:44 - doganbkc: c
    17 Aralık 2013 23:44 - mesutozgur28: c
    17 Aralık 2013 23:44 - Esma Cankurt: c

     
  17. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    17 Aralık 2013 23:44 - dursunufuk_: C
    17 Aralık 2013 23:44 - aysun akyol: c
    17 Aralık 2013 23:44 - fikretylmz: c
    17 Aralık 2013 23:44 - MEHMET SATAR: c
    17 Aralık 2013 23:44 - sıddık Aktaşçı: c
    17 Aralık 2013 23:44 - Uğur Genç: cevap: C
    17 Aralık 2013 23:44 - azorlu80: C
    17 Aralık 2013 23:44 - Uğur Genç: Ülkemiz İş Kazaları istatistiklerine göre iş kazaları iş saatlerin en fazla kaçıncı saatinde olur? A) 1. saat B) 2. saat C) Öğleden sonra D) Vardiyalı çalışmalarda
    17 Aralık 2013 23:44 - doganbkc: a
    17 Aralık 2013 23:44 - Gamze Güçtekin: a
    17 Aralık 2013 23:44 - mesutozgur28: a
    17 Aralık 2013 23:44 - Gülden GÜNDOĞDU: a
    17 Aralık 2013 23:44 - Esma Cankurt: a
    17 Aralık 2013 23:44 - MEHMET SATAR: a
    17 Aralık 2013 23:44 - omr_drk_1453: A
    17 Aralık 2013 23:44 - sıddık Aktaşçı: a
    17 Aralık 2013 23:44 - hüseyin43: a
    17 Aralık 2013 23:44 - aysun akyol: a
    17 Aralık 2013 23:44 - Seyyun: a
    17 Aralık 2013 23:44 - azorlu80: A
    17 Aralık 2013 23:44 - dursunufuk_: A
    17 Aralık 2013 23:44 - fatih. yildirim.: a
    17 Aralık 2013 23:44 - jeologserap: a
    17 Aralık 2013 23:44 - irah koç: a
    17 Aralık 2013 23:44 - aydın45: 1 saat
    17 Aralık 2013 23:44 - Uğur Genç: evet a: 1 saat
    17 Aralık 2013 23:45 - Uğur Genç: B sınıfı sıvı madde yangınlarını söndürmek için aşağıdakilerden hangisi en etkisizdir? a) Kuru kimyevi toz içerikli yangın söndürücü b) Su c) Karbondioksit içerikli yangın söndürücü d) Köpük ihtiva eden yangın söndürücü
    17 Aralık 2013 23:45 - Seyyun: b
    17 Aralık 2013 23:45 - aysun akyol: b
    17 Aralık 2013 23:45 - sıddık Aktaşçı: b
    17 Aralık 2013 23:45 - Esma Cankurt: b
    17 Aralık 2013 23:45 - doganbkc: b
    17 Aralık 2013 23:45 - doganbkc: s
    17 Aralık 2013 23:45 - fatih. yildirim.: su
    17 Aralık 2013 23:45 - halil karadeniz: b

     
  18. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    17 Aralık 2013 23:45 - mesutozgur28: teşekkürler iyi geceler:)
    17 Aralık 2013 23:45 - azorlu80: B
    17 Aralık 2013 23:45 - Uğur Genç: cevap: B.
    17 Aralık 2013 23:45 - Uğur Genç: B sınıfı sıvı madde yangınlarını söndürmek için aşağıdakilerden hangisi en etkisizdir? a) Kuru kimyevi toz içerikli yangın söndürücü b) Su c) Karbondioksit içerikli yangın söndürücü d) Köpük ihtiva eden yangın söndürücü
    17 Aralık 2013 23:45 - omr_drk_1453: A
    17 Aralık 2013 23:45 - Uğur Genç: pardon
    17 Aralık 2013 23:45 - Uğur Genç: D sınıfı metal yangınlarını söndürmek için aşağıdakilerden hangisi en etkili yangın söndürme cihazıdır? a) Kuru metal toz içerikli yangın söndürücü b) Su c) Karbondioksit içerikli yangın söndürücü d) Köpük ihtiva eden yangın söndürücü
    17 Aralık 2013 23:45 - fatih. yildirim.: su
    17 Aralık 2013 23:45 - doganbkc: a
    17 Aralık 2013 23:45 - omr_drk_1453: a
    17 Aralık 2013 23:45 - fatih. yildirim.: a
    17 Aralık 2013 23:45 - Gülden GÜNDOĞDU: a
    17 Aralık 2013 23:45 - Seyyun: a
    17 Aralık 2013 23:45 - hüseyin43: a
    17 Aralık 2013 23:46 - Esma Cankurt: a
    17 Aralık 2013 23:46 - azorlu80: A
    17 Aralık 2013 23:46 - sıddık Aktaşçı: a
    17 Aralık 2013 23:46 - aysun akyol: a
    17 Aralık 2013 23:46 - sonay: A
    17 Aralık 2013 23:46 - aydın45: a
    17 Aralık 2013 23:46 - mesutozgur28: a
    17 Aralık 2013 23:46 - Uğur Genç: cevap: A KKT
    17 Aralık 2013 23:46 - Uğur Genç: Elektrik kontağından çıkan yangınlarını söndürmek için aşağıdakilerden hangisi en etkili yangın söndürücü maddedir? a) Kuru metal toz b) C02 c) Su d) Köpük
    17 Aralık 2013 23:46 - fatih. yildirim.: a
    17 Aralık 2013 23:46 - doganbkc: b
    17 Aralık 2013 23:46 - Seyyun: b
    17 Aralık 2013 23:46 - MEHMET SATAR: b
    17 Aralık 2013 23:46 - azorlu80: B
    17 Aralık 2013 23:46 - mehmetuzun: B
    17 Aralık 2013 23:46 - omr_drk_1453: B
    17 Aralık 2013 23:46 - sıddık Aktaşçı: b
    17 Aralık 2013 23:46 - Esma Cankurt: b
    17 Aralık 2013 23:46 - aysun akyol: b
    17 Aralık 2013 23:46 - cersoz: b
    17 Aralık 2013 23:46 - aydın45: b

     
  19. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    17 Aralık 2013 23:46 - Uğur Genç: cevap: B
    17 Aralık 2013 23:47 - Uğur Genç: ABC ve BC Kuru Kimyevi Tozlu Portatif yangın söndürme cihazlarında kullanılan püskürtücü/itici gaz aşağıdakilerden hangisidir? A) Hava (4N2+O2) B) N2 C) H2 D) O2
    17 Aralık 2013 23:47 - doganbkc: b
    17 Aralık 2013 23:47 - Esma Cankurt: b
    17 Aralık 2013 23:47 - azorlu80: B
    17 Aralık 2013 23:47 - gaedem: azot
    17 Aralık 2013 23:47 - Seyyun: b
    17 Aralık 2013 23:47 - gaedem: b
    17 Aralık 2013 23:47 - aysun akyol: b
    17 Aralık 2013 23:47 - MEHMET SATAR: b
    17 Aralık 2013 23:47 - sıddık Aktaşçı: n2
    17 Aralık 2013 23:47 - gaedem: :)
    17 Aralık 2013 23:47 - aydın45: azot
    17 Aralık 2013 23:47 - Esma Cankurt: uğur moralimiz düzeldi hep bildiğimiz şeyler çıkıyo :D
    17 Aralık 2013 23:47 - Uğur Genç: azot.
    17 Aralık 2013 23:47 - Uğur Genç: Hafif közlenmiş ve sönmeye yüz tutmuş bir kömür ile çalışan buhar kazanını söndürme amaçlı aşağıdaki hangi işlev uygulanmaz? A) Kum Dökmek B) Toprak Dökmek C) Su Dökmek D) Çimento Dökmek
    17 Aralık 2013 23:47 - doganbkc: :D
    17 Aralık 2013 23:47 - Seyyun: c
    17 Aralık 2013 23:47 - azorlu80: C
    17 Aralık 2013 23:47 - aysun akyol: c
    17 Aralık 2013 23:47 - Esma Cankurt: c
    17 Aralık 2013 23:47 - sonay: C
    17 Aralık 2013 23:48 - Uğur Genç: cevap: C
    17 Aralık 2013 23:48 - Uğur Genç: Yanma olayının yangına dönüşmesi için aşağıdakilerden hangisi gereklidir? A) Hava (Oksijen) B) Zincirleme reaksiyon C) Yanıcı madde D) Isı (Kıvılcım)
    17 Aralık 2013 23:48 - omr_drk_1453: CcC
    17 Aralık 2013 23:48 - doganbkc: b
    17 Aralık 2013 23:48 - aysun akyol: b
    17 Aralık 2013 23:48 - gaedem: b
    17 Aralık 2013 23:48 - azorlu80: B
    17 Aralık 2013 23:48 - Seyyun: b
    17 Aralık 2013 23:48 - irah koç: b
    17 Aralık 2013 23:48 - sonay: B
    17 Aralık 2013 23:48 - Esma Cankurt: b
    17 Aralık 2013 23:48 - sıddık Aktaşçı: b
    17 Aralık 2013 23:48 - fatih. yildirim.: b

     
  20. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    17 Aralık 2013 23:48 - Uğur Genç: cevap: B.
    17 Aralık 2013 23:48 - Uğur Genç: Nitelikleri dolayısıyla sürekli çalıştıkları için durmaksızın birbiri ardına postalar halinde işçi çalıştırılarak yürütülen işlerde posta sayısı .... süre içinde en az ..... postası çalıştırılacak şekilde düzenlenir.
    17 Aralık 2013 23:49 - doganbkc: 24 3
    17 Aralık 2013 23:49 - gaedem: 24 3
    17 Aralık 2013 23:49 - sıddık Aktaşçı: 24-3
    17 Aralık 2013 23:49 - omr_drk_1453: 24 3
    17 Aralık 2013 23:49 - aydın45: 24-3
    17 Aralık 2013 23:49 - Esma Cankurt: 24 3
    17 Aralık 2013 23:49 - Seyyun: 3
    17 Aralık 2013 23:49 - aysun akyol: 24 3
    17 Aralık 2013 23:49 - azorlu80: 24 3
    17 Aralık 2013 23:49 - irah koç: 24 3
    17 Aralık 2013 23:49 - mehmetuzun: Bİlinen ilk iş güvenliği müfettişi kimdir
    17 Aralık 2013 23:50 - Uğur Genç: cevap: 24/ 3
    17 Aralık 2013 23:50 - mehmetuzun: bilmediğiniz yerden olsun bide
    17 Aralık 2013 23:50 - doganbkc: valla ben deil
    17 Aralık 2013 23:50 - fatih. yildirim.: ramazan
    17 Aralık 2013 23:50 - doganbkc: :D
    17 Aralık 2013 23:50 - Esma Cankurt: bennn :D
    17 Aralık 2013 23:50 - Seyyun: müfettis cluzo :)
    17 Aralık 2013 23:50 - azorlu80: Atatürk mü
    17 Aralık 2013 23:50 - mehmetuzun: :)
    17 Aralık 2013 23:50 - doganbkc: ooo
    17 Aralık 2013 23:50 - MEHMET SATAR: legge
    17 Aralık 2013 23:50 - Uğur Genç: Genel olarak parlama sıcaklığı 38 0C altında olan maddelere .... denir.
    17 Aralık 2013 23:50 - omr_drk_1453: ismet (zaten ismet kim ki?)
    17 Aralık 2013 23:50 - doganbkc: kolay alevl
    17 Aralık 2013 23:50 - mehmetuzun: SATAR KARDEŞ DOĞRU
    17 Aralık 2013 23:50 - Esma Cankurt: kolay alev
    17 Aralık 2013 23:50 - fatih. yildirim.: kolay alevlenir
    17 Aralık 2013 23:50 - aysun akyol: alevlenebilen
    17 Aralık 2013 23:50 - sonay: Kolay alevlenir madde
    17 Aralık 2013 23:50 - gaedem: kolay alevlen,r
    17 Aralık 2013 23:50 - aydın45: kolay alevlenir
    17 Aralık 2013 23:50 - omr_drk_1453: F

     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica