Sohbet Yeri Günlük Arşiv

Konu, 'Sohbet Ekranı Arşivi' kısmında Kaan SAKA tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin



    20 Aralık 2013 00:21 - halil selçuk alan: b
    20 Aralık 2013 00:21 - Deniz Devrim: B
    20 Aralık 2013 00:21 - myoruk: b
    20 Aralık 2013 00:21 - Gülden GÜNDOĞDU: b
    20 Aralık 2013 00:21 - N.SERTEL: b) Doğru akım
    20 Aralık 2013 00:21 - N.SERTEL: Doğru akımda tehlikeli gerilim kaç volt olarak kabul edilmektedir? a) 36 V b) 50 V c) 80 V d) 120 V
    20 Aralık 2013 00:21 - halil selçuk alan: 120
    20 Aralık 2013 00:21 - cink: 120
    20 Aralık 2013 00:21 - Deniz Devrim: D
    20 Aralık 2013 00:21 - Gülden GÜNDOĞDU: 120
    20 Aralık 2013 00:21 - inci_: d
    20 Aralık 2013 00:21 - mehriban: merhaba
    20 Aralık 2013 00:21 - Seyyun: 120
    20 Aralık 2013 00:21 - Derya08: d
    20 Aralık 2013 00:21 - N.SERTEL: d) 120 V
    20 Aralık 2013 00:22 - myoruk: d
    20 Aralık 2013 00:22 - mehriban: 120
    20 Aralık 2013 00:22 - yasin kaya: peki dogru akım yada alternatif akım diye belirtmiyorsa?
    20 Aralık 2013 00:22 - N.SERTEL: Atmosferdeki doğal elektriklenme sonucu bulutla yer arasındaki elektrik boşalmasına ne denir? a) Şimşek b) Yıldırım c) Gök gürültüsü d) Paratoner
    20 Aralık 2013 00:22 - cink: yıldırım
    20 Aralık 2013 00:22 - Seyyun: b
    20 Aralık 2013 00:22 - halil selçuk alan: yıldırım
    20 Aralık 2013 00:22 - Gülden GÜNDOĞDU: b
    20 Aralık 2013 00:22 - myoruk: b
    20 Aralık 2013 00:22 - Emrah DAL: b
    20 Aralık 2013 00:22 - N.SERTEL: b) Yıldırım
    20 Aralık 2013 00:23 - N.SERTEL: Elektrik çarpması sırasında kalp, her ne kadar çalışmaya devam etse de, atışlar düzensiz gerçekleşir. Kalbin bu şartlar altındaki anlamsız atışlarına ne denir? a) Çarpıntı b) Heyecan c) Travma d) Fibrilasyon
    20 Aralık 2013 00:23 - mehriban: b
    20 Aralık 2013 00:23 - myoruk: d
    20 Aralık 2013 00:23 - yasin kaya: d
    20 Aralık 2013 00:23 - halil selçuk alan: fibrilasyon
    20 Aralık 2013 00:23 - hüseyin43: d
    20 Aralık 2013 00:23 - koskoca: d
    20 Aralık 2013 00:23 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    20 Aralık 2013 00:23 - Seyyun: d



     
  2. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin



    20 Aralık 2013 00:23 - Mystery4560: d
    20 Aralık 2013 00:23 - N.SERTEL: d) Fibrilasyon
    20 Aralık 2013 00:23 - N.SERTEL: İnsan bedeninden geçen en az kaç mA akım kalpte fibrilasyona ve şuur kaybolmasına neden olur? a) 20 - 30 b) 80 -100 c) 1.200 d) 10.000
    20 Aralık 2013 00:23 - Seyyun: a
    20 Aralık 2013 00:23 - cink: 30
    20 Aralık 2013 00:23 - halil selçuk alan: 80-120 mA
    20 Aralık 2013 00:23 - yasin kaya: b
    20 Aralık 2013 00:23 - Can Burak AKYOL: a
    20 Aralık 2013 00:23 - ASLI HACAN: a
    20 Aralık 2013 00:24 - koskoca: b
    20 Aralık 2013 00:24 - Deniz Devrim: B
    20 Aralık 2013 00:24 - N.SERTEL: b) 80 -100
    20 Aralık 2013 00:24 - Can Burak AKYOL: eminmisin?
    20 Aralık 2013 00:24 - N.SERTEL: Aşağıdakilerden hangisi elektrikle ilgili kazalarda etken değildir? a) Akımın etki yaptığı süre b) Akım büyüklüğü ve şiddeti c) Akımı taşıyan bağlantılar d) Akım doğru ise frekansı
    20 Aralık 2013 00:25 - hüseyin armagan: c
    20 Aralık 2013 00:25 - halil selçuk alan: d
    20 Aralık 2013 00:25 - cink: d
    20 Aralık 2013 00:25 - Seyyun: d
    20 Aralık 2013 00:25 - yasin kaya: c
    20 Aralık 2013 00:25 - myoruk: d
    20 Aralık 2013 00:25 - hüseyin armagan: d
    20 Aralık 2013 00:25 - koskoca: d
    20 Aralık 2013 00:25 - ASLI HACAN: c
    20 Aralık 2013 00:25 - hüseyin43: c
    20 Aralık 2013 00:25 - Deniz Devrim: D
    20 Aralık 2013 00:25 - N.SERTEL: d) Akım doğru ise frekansı
    20 Aralık 2013 00:25 - Emrah DAL: d
    20 Aralık 2013 00:25 - Obrayn_Obakus: d
    20 Aralık 2013 00:25 - N.SERTEL: Aşağıdakilerden hangisi elektrik çarpmasına karşı alınacak önlemlerden değildir? a) Koruyucu yalıtım c) Yüksek gerilim kullanma b) Topraklama d) Üzerinde durulan yerin yalıtılması
    20 Aralık 2013 00:25 - Emrah DAL: b
    20 Aralık 2013 00:25 - cink: c
    20 Aralık 2013 00:25 - Seyyun: b
    20 Aralık 2013 00:26 - halil selçuk alan: risk analizine geçelim mi n.sertel
    20 Aralık 2013 00:26 - halil selçuk alan: b
    20 Aralık 2013 00:26 - cink: yüksek gerilimmm



     
  3. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 00:26 - koskoca: c
    20 Aralık 2013 00:26 - Obrayn_Obakus: c
    20 Aralık 2013 00:26 - Emrah DAL: c
    20 Aralık 2013 00:26 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    20 Aralık 2013 00:26 - yasin kaya: c
    20 Aralık 2013 00:26 - N.SERTEL: c) Yüksek gerilim kullanma
    20 Aralık 2013 00:26 - N.SERTEL: GEÇELİM Mİ
    20 Aralık 2013 00:26 - myoruk: c
    20 Aralık 2013 00:26 - N.SERTEL: RİSK DEĞERLENDİRMEYE
    20 Aralık 2013 00:26 - myoruk: geçelim
    20 Aralık 2013 00:26 - halil selçuk alan: lütfen
    20 Aralık 2013 00:26 - Emrah DAL: olur
    20 Aralık 2013 00:26 - yasin kaya: evet
    20 Aralık 2013 00:26 - N.SERTEL: BEKLEYİNİZ YÜKLEME YAPIYORUM DIDIDINN DIDIDNDIN:)))))
    20 Aralık 2013 00:27 - halil selçuk alan: elektrik en fazla 2 soru çıkar, ama riskten en az 6 soru çıkar
    20 Aralık 2013 00:27 - Seyyun: umarım elektrik soruları böle olur :)
    20 Aralık 2013 00:27 - yasin kaya: bence 10-12 arası cıkar
    20 Aralık 2013 00:27 - myoruk: ben soruyum gelen kadar
    20 Aralık 2013 00:27 - yasin kaya: gecmıs sınavları ınceleyın
    20 Aralık 2013 00:27 - myoruk: mantık şeması hangi yöntemde kullanılır?
    20 Aralık 2013 00:27 - Deniz Devrim: Elektrik hiç gelmesin, nefret ediyorummmm
    20 Aralık 2013 00:28 - hüseyin43: ohsas lardan cok cıkar
    20 Aralık 2013 00:28 - koskoca: fatihte sınava gırecek olan varmı?
    20 Aralık 2013 00:28 - halil selçuk alan: elektrik soruları somut ama risk soruları bana çok soyut geliyor
    20 Aralık 2013 00:28 - yasin kaya: zeytınburnu
    20 Aralık 2013 00:28 - N.SERTEL: arkadaşlar 5 dakika sonra geleceğim mola:)))))
    20 Aralık 2013 00:28 - Can Burak AKYOL: zeytinburnu varmı
    20 Aralık 2013 00:28 - halil selçuk alan: tamam
    20 Aralık 2013 00:28 - Deniz Devrim: Bana da elektrik soyut geliyor
    20 Aralık 2013 00:28 - Can Burak AKYOL: yasin zeytinburnunda nerde gireceksi
    20 Aralık 2013 00:28 - Deniz Devrim: Zeytinburnu ben
    20 Aralık 2013 00:28 - myoruk: cevap FTA
    20 Aralık 2013 00:29 - Can Burak AKYOL: nerde gireceksin?
    20 Aralık 2013 00:29 - Can Burak AKYOL: yada zeytinburnunu bilen nasıl gidecegimi anlatabilirmi:D
    20 Aralık 2013 00:29 - cink: sorular bitt mi

     
  4. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 00:29 - Deniz Devrim: Veli efendi io. Siz?
    20 Aralık 2013 00:29 - yasin kaya: bakıyorum
    20 Aralık 2013 00:29 - yasin kaya: okulu hatırlamadım
    20 Aralık 2013 00:29 - Abidin Özler: İş güvencesi kapsamında olan bir işçinin iş akdinin feshi sonrası açtığı işe iade davasında mahkemece feshin geçersizliğine karar verildi -ğinde, bu kararın kesinleşmesine kadar çalıştı-rılmadığı süre için işçiye en çok ne kadarlık bir süre için ücret ve diğer hakları ödenir?
    20 Aralık 2013 00:29 - Can Burak AKYOL: ben seyit nizam semih balaban imamhatip ortaokulu :D
    20 Aralık 2013 00:30 - myoruk: risk değerlendirmenin uluslararsı dayanağı nedir?
    20 Aralık 2013 00:30 - Deniz Devrim: 4
    20 Aralık 2013 00:30 - hüseyin43: mecidiyekoyden 93 m ye binin
    20 Aralık 2013 00:30 - Can Burak AKYOL: 4-8 aylık..ilo...
    20 Aralık 2013 00:30 - Seyyun: ilo
    20 Aralık 2013 00:30 - Can Burak AKYOL: evet hüsyin
    20 Aralık 2013 00:30 - myoruk: ılo kaç?
    20 Aralık 2013 00:30 - Mystery4560: 6 ay mı?
    20 Aralık 2013 00:30 - hüseyin43: direk z burnu
    20 Aralık 2013 00:30 - koskoca: kadıkoyden fatih e nasıl gecebılırım sızce?
    20 Aralık 2013 00:31 - Seyyun: 155 desem?
    20 Aralık 2013 00:31 - myoruk: dıttt 161
    20 Aralık 2013 00:31 - yasin kaya: 4 ay
    20 Aralık 2013 00:31 - myoruk: 4 ay
    20 Aralık 2013 00:31 - Gülden GÜNDOĞDU: 4ay deilmi
    20 Aralık 2013 00:32 - Can Burak AKYOL: 4ile 8 ay arası
    20 Aralık 2013 00:32 - Abidin Özler: Cevap 4 ay
    20 Aralık 2013 00:32 - Deniz Devrim: Ücret 4 ay, tazminat 4-8 ay
    20 Aralık 2013 00:32 - Can Burak AKYOL: enaz 4 en cok 8 ay
    20 Aralık 2013 00:32 - Can Burak AKYOL: aaa doğru ya:S
    20 Aralık 2013 00:32 - N.SERTEL: BAŞLIYORUM
    20 Aralık 2013 00:32 - asliyilmazisg: eminönü vapuru
    20 Aralık 2013 00:33 - N.SERTEL: RİSK ANALİZİ SORULARINA
    20 Aralık 2013 00:33 - myoruk: buyrun
    20 Aralık 2013 00:33 - yasin kaya: bulamadım kardesım
    20 Aralık 2013 00:33 - Emrah DAL: buyrun
    20 Aralık 2013 00:33 - N.SERTEL: İş sağlığı ve güvenliğine yönelik risk değerlendirme uygulaması aşağıdakilerden hangisinde zorunludur? a) ISO 9001 b) IS0 14001 d) ISO 22000 d) OHSAS18001
    20 Aralık 2013 00:33 - Can Burak AKYOL: olsun yasin sora sora bagdat bulunurmuş bizde öle bulucaz artık:D
    20 Aralık 2013 00:33 - Deniz Devrim: Zor olsun risk soruları ;)
    20 Aralık 2013 00:33 - Seyyun: d



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
  5. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 00:33 - myoruk: d
    20 Aralık 2013 00:33 - N.SERTEL: YAVAŞ YAVAŞ:)
    20 Aralık 2013 00:33 - Emrah DAL: d
    20 Aralık 2013 00:33 - hüseyin43: d
    20 Aralık 2013 00:33 - koskoca: d
    20 Aralık 2013 00:33 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    20 Aralık 2013 00:33 - hakanöztürk: d
    20 Aralık 2013 00:33 - yasin kaya: d
    20 Aralık 2013 00:33 - N.SERTEL: d) OHSAS18001
    20 Aralık 2013 00:34 - N.SERTEL: Kuruluşun, tehlike tanımlama ve risk değerlendirmesi için metodolojisi olmalıdır. Yukarıdaki boşluklara aşağıdakilerden hangisi gelmelidir? a) Koruyucu-Düzeltici b) Proaktif-Reaktif c) Reaktif – Proaktif d) Önleyici – Düzeltici
    20 Aralık 2013 00:34 - Emrah DAL: b
    20 Aralık 2013 00:34 - halil selçuk alan: c
    20 Aralık 2013 00:34 - Emrah DAL: c
    20 Aralık 2013 00:34 - cink: c
    20 Aralık 2013 00:34 - cink: olmadan gerek
    20 Aralık 2013 00:34 - Deniz Devrim: Boşluk nerde
    20 Aralık 2013 00:35 - hüseyin43: b
    20 Aralık 2013 00:35 - yasin kaya: boşluk yok
    20 Aralık 2013 00:35 - myoruk: boşluk neresi
    20 Aralık 2013 00:35 - N.SERTEL: c) Reaktif – Proaktif
    20 Aralık 2013 00:35 - halil selçuk alan: diğer soru
    20 Aralık 2013 00:35 - N.SERTEL: SORUDADA YOK NAPİM:)))
    20 Aralık 2013 00:35 - Abidin Özler: boşluk nerede idi ?
    20 Aralık 2013 00:35 - MÜSLÜM BEYAZTAŞ: :
    20 Aralık 2013 00:35 - Abidin Özler: OHSAS 18001’de “kazaya sebep olan veya kazaya sebep olacak potansiyele sahip oluşum” olarak tanımlanan kavram aşağıdakilerden hangisidir?
    20 Aralık 2013 00:35 - N.SERTEL: Aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur? a) Risk, tehlikeli bir olayın meydana gelme olasılığıdır. b) Tehlike, yaralanma ve hasar verme potansiyelini ifade eder. c) İş kazaları olmadan risk değerlendirmesi yapılamaz. d) Meslek hastalıkları ortaya çıkmadan risk değerlendirmesi yapılmaz.
    20 Aralık 2013 00:36 - Abidin Özler: tehlike risk olay kaza
    20 Aralık 2013 00:36 - cink: b
    20 Aralık 2013 00:36 - halil selçuk alan: b
    20 Aralık 2013 00:36 - Gülden GÜNDOĞDU: b
    20 Aralık 2013 00:36 - Seyyun: b
    20 Aralık 2013 00:36 - yasin kaya: d
    20 Aralık 2013 00:36 - koskoca: b
    20 Aralık 2013 00:36 - Deniz Devrim: Sertel; soruları herkes bilince pek anlamı olmuyor. Biraz zor olursa daha iyi olur bence
    20 Aralık 2013 00:36 - Emrah DAL: b

     
  6. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 00:36 - mehmet ertürk: ..
    20 Aralık 2013 00:36 - N.SERTEL: b) Tehlike, yaralanma ve hasar verme potansiyelini ifade eder.
    20 Aralık 2013 00:36 - yasin kaya: yanlış okumusum pardon b
    20 Aralık 2013 00:36 - MÜSLÜM BEYAZTAŞ: b
    20 Aralık 2013 00:36 - N.SERTEL: TARIYORUM AMA C SINIFLARIDA VAR GENEL SORUYORUM:)))
    20 Aralık 2013 00:36 - Abidin Özler: OHSAS 18001’de “kazaya sebep olan veya kazaya sebep olacak potansiyele sahip oluşum” olarak tanımlanan kavram aşağıdakilerden hangisidir?
    20 Aralık 2013 00:37 - Gülden GÜNDOĞDU: tehlıke
    20 Aralık 2013 00:37 - Abidin Özler: tehlike risk olay kaza
    20 Aralık 2013 00:37 - Deniz Devrim: Olay
    20 Aralık 2013 00:37 - Can Burak AKYOL: olay
    20 Aralık 2013 00:37 - cink: tehlike
    20 Aralık 2013 00:37 - halil selçuk alan: ben c yim ama a sınıfı soru istiyorum lütfen
    20 Aralık 2013 00:37 - halil selçuk alan: olay (vaka)
    20 Aralık 2013 00:37 - N.SERTEL: Aşağıda belirtilenlerden hangisi mekanik tehlike kaynağı değildir? I. Basınçlı kap veya hatlar II. Alçak veya yüksek basınç III. Kaldırma ve taşıma araçları IV. Sabit ve seyyar merdivenler V. Elektromanyetik alan a)VI.V b)ll, IV, V c) IV, V d)ll, V
    20 Aralık 2013 00:37 - Seyyun: tehlike
    20 Aralık 2013 00:37 - Seyyun: b
    20 Aralık 2013 00:37 - Abidin Özler: cevap: Olay
    20 Aralık 2013 00:37 - Can Burak AKYOL: d
    20 Aralık 2013 00:37 - yasin kaya: d
    20 Aralık 2013 00:37 - Abidin Özler: a sınıfı sorusuydu bu :D
    20 Aralık 2013 00:38 - Seyyun: secmeliymiş :) d
    20 Aralık 2013 00:38 - N.SERTEL: SEN İSTEDİN:)
    20 Aralık 2013 00:38 - Can Burak AKYOL: 13mayıs2012 sorusu:D
    20 Aralık 2013 00:38 - Deniz Devrim: Soru yanlış
    20 Aralık 2013 00:38 - inci_: d
    20 Aralık 2013 00:38 - halil selçuk alan: d
    20 Aralık 2013 00:38 - myoruk: d
    20 Aralık 2013 00:38 - N.SERTEL: D CEVAP
    20 Aralık 2013 00:38 - Deniz Devrim: Pardon değildir demiş :)
    20 Aralık 2013 00:39 - N.SERTEL: Çalışma ortamı havasındaki zararlı maddelerin solunması nedeniyle oluşabilecek riski kontrol altına almada son adım aşağıdakilerden hangisidir? a) Uygun havalandırma b) Zararlı maddelerin çalışma ortam havasına yayılmasını önleme c) Zararlı maddelerin yerine zararsız maddeleri kullanma d) Uygun kişisel koruyucu donanım kullanma
    20 Aralık 2013 00:39 - Abidin Özler: Aşağıdakilerden hangisinde OHSAS 18001’in uluslararası ve ulusal uygulanma süreci doğru bir şekilde verilmiştir? A) 1999 yılında oluşturulmuş, 2001 yılında TSE tarafından kabul edilerek yayınlanmıştır. B) 1999 yılında oluşturulmuş ve aynı yıl TSE tarafından kabul edilerek yayınlanmıştır. C) 2001 yılında oluşturulmuş ve aynı yıl TSE tarafından kabul edilerek yayınlanmıştır. D) 2001 yılında oluşturulmuş, 2003 yılında TSE tarafından kabul edilerek yayınlanmıştır.
    20 Aralık 2013 00:39 - cink: d
    20 Aralık 2013 00:39 - Abidin Özler: kkd
    20 Aralık 2013 00:39 - hüseyin43: d
    20 Aralık 2013 00:39 - halil selçuk alan: d



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
  7. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 00:39 - MÜSLÜM BEYAZTAŞ: d
    20 Aralık 2013 00:39 - Seyyun: d
    20 Aralık 2013 00:39 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    20 Aralık 2013 00:39 - Can Burak AKYOL: easy
    20 Aralık 2013 00:39 - myoruk: a şıkkı abidib ney
    20 Aralık 2013 00:39 - N.SERTEL: TABİKİ D:)))
    20 Aralık 2013 00:39 - Abidin Özler: benim soruya cevap vern bakalım :D
    20 Aralık 2013 00:40 - halil selçuk alan: abidin bey, a
    20 Aralık 2013 00:40 - yasin kaya: İşyeri sağlık ve güvenlik birimlerinde, iş güvenliği uzmanı ile ilkyardım ve acil müdahale odası en az kaç metrekareden oluşmalıdır? A) 5 – 10 B ) 8 - 10 C) 10 - 15 D) 8 - 12
    20 Aralık 2013 00:40 - halil selçuk alan: d
    20 Aralık 2013 00:40 - N.SERTEL: Risk kontrol önlemlerinin hiyerarşik düzenine göre en etkin kontrol önlemi aşağıdakilerden hangisidir? a) Eliminasyon b) Mühendislik önlemleri c) İdari önlemler d) Kişisel koruyucu donanım
    20 Aralık 2013 00:40 - Gülden GÜNDOĞDU: a
    20 Aralık 2013 00:40 - Emrah DAL: b
    20 Aralık 2013 00:40 - halil selçuk alan: a
    20 Aralık 2013 00:40 - myoruk: 8-12
    20 Aralık 2013 00:40 - Deniz Devrim: A
    20 Aralık 2013 00:40 - Emrah DAL: a
    20 Aralık 2013 00:40 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    20 Aralık 2013 00:40 - Abidin Özler: CEvap: A
    20 Aralık 2013 00:40 - Can Burak AKYOL: a
    20 Aralık 2013 00:40 - N.SERTEL: a) Eliminasyon
    20 Aralık 2013 00:40 - myoruk: a
    20 Aralık 2013 00:41 - hüseyin43: araya başka soru girmeyelim ark ltf
    20 Aralık 2013 00:41 - N.SERTEL: AFFERİM ABİDİN BEY:)
    20 Aralık 2013 00:41 - N.SERTEL: Kuruluşların, risk değerlendirme çalışmalarını aşağıdaki durumlardan hangisinde yapması gerekli değildir? a) İşe başlama aşamasında b) İş kazası sonrasında c) Bakım sonrasında d) Düzenli aralıklarla
    20 Aralık 2013 00:41 - myoruk: c
    20 Aralık 2013 00:41 - Can Burak AKYOL: d
    20 Aralık 2013 00:41 - hüseyin43: d
    20 Aralık 2013 00:41 - Seyyun: c
    20 Aralık 2013 00:41 - Can Burak AKYOL: c
    20 Aralık 2013 00:41 - cink: c
    20 Aralık 2013 00:41 - Ankara Mühendis: herkez ayakta :D
    20 Aralık 2013 00:41 - yasin kaya: c
    20 Aralık 2013 00:41 - Emrah DAL: c
    20 Aralık 2013 00:41 - halil selçuk alan: c

     
  8. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 00:42 - N.SERTEL: c) Bakım sonrasında
    20 Aralık 2013 00:42 - hüseyin43: c
    20 Aralık 2013 00:42 - Derya08: c
    20 Aralık 2013 00:42 - Abidin Özler: Balık kılçığı diyagramı olarak da bilinen risk değerlendirme tekniği aşağıdakilerden hangisidir? A) Olay ağacı analizi B) Hata ağacı analizi C) Neden sonuç analizi D) Kontrol listesi analiz
    20 Aralık 2013 00:42 - halil selçuk alan: daha hızlı lütfen
    20 Aralık 2013 00:42 - cink: c
    20 Aralık 2013 00:42 - Seyyun: c
    20 Aralık 2013 00:42 - N.SERTEL: "risk değerlendirme çalışmalarını işletmenin özelliğine göre bireyin yapması yararlı değildir." ifadesinin nedeni aşağıdakilerden hangisidir? a) Çabuk netice alınmasını sağlar. b) Bireyin meslektaşları tarafından yönlendirilmesini engeller. c)Düşük maliyetlidir. d) Çalışmanın tek boyutlu olmasına neden olur.
    20 Aralık 2013 00:42 - halil selçuk alan: c
    20 Aralık 2013 00:42 - yasin kaya: c
    20 Aralık 2013 00:42 - Can Burak AKYOL: c
    20 Aralık 2013 00:42 - Abidin Özler: bugün bu soruya yanlış cevap verdiler
    20 Aralık 2013 00:42 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    20 Aralık 2013 00:42 - halil selçuk alan: d
    20 Aralık 2013 00:42 - Can Burak AKYOL: d
    20 Aralık 2013 00:42 - myoruk: d
    20 Aralık 2013 00:42 - Can Burak AKYOL: abidin cevp c
    20 Aralık 2013 00:42 - cink: d
    20 Aralık 2013 00:42 - Seyyun: sertel d
    20 Aralık 2013 00:42 - N.SERTEL: c)Düşük maliyetlidir.
    20 Aralık 2013 00:42 - Emrah DAL: d
    20 Aralık 2013 00:42 - Özkan AKÇA: bunlar z sınıfı iisg soruları mı?
    20 Aralık 2013 00:42 - koskoca: d
    20 Aralık 2013 00:43 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    20 Aralık 2013 00:43 - Özkan AKÇA: :D
    20 Aralık 2013 00:43 - Abidin Özler: sorumun cevabıı:C
    20 Aralık 2013 00:43 - N.SERTEL: Aşağıdakilerden hangisi risk değerlendirme metotlarından değildir? a) Proaktif metotlar b) Yarı kalitatif metotlar c) Kantitatif metotlar d) Kalitatif metotlar
    20 Aralık 2013 00:43 - halil selçuk alan: a
    20 Aralık 2013 00:43 - myoruk: a
    20 Aralık 2013 00:43 - cink: a
    20 Aralık 2013 00:43 - Emrah DAL: a
    20 Aralık 2013 00:43 - Gülden GÜNDOĞDU: a
    20 Aralık 2013 00:43 - koskoca: a
    20 Aralık 2013 00:43 - halil selçuk alan: n.sertel bir önceki sorunun cevabı d olmalıydı
    20 Aralık 2013 00:43 - N.SERTEL: ) Proaktif metotlar

     
  9. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 00:44 - N.SERTEL: C MİŞ BİR ÖNCEKİ
    20 Aralık 2013 00:44 - halil selçuk alan: çalışanı tek boyutlu yapar
    20 Aralık 2013 00:44 - N.SERTEL: Aşağıdakilerden hangisi risk analiz yöntemlerindendir? a)OHSAS180Û1 b) IS014001 c)HAZOP d)BS8800
    20 Aralık 2013 00:44 - Seyyun: sertel cvp d olmalı o sırada
    20 Aralık 2013 00:44 - Abidin Özler: kolay bi soru geliyor
    20 Aralık 2013 00:44 - Can Burak AKYOL: yararı c dir...zararı d dir...
    20 Aralık 2013 00:44 - myoruk: halil o soru yanlış mantığa göre d olması lazım
    20 Aralık 2013 00:44 - cink: c
    20 Aralık 2013 00:44 - halil selçuk alan: hazop
    20 Aralık 2013 00:44 - Abidin Özler: c
    20 Aralık 2013 00:44 - Abidin Özler: Aşağıdakilerden hangisi risk değerlendirmesinde kullanılan fine-kinney metodunun parametrelerinden birisi değildir? A) Sıklık B) Olasılık C) Fark edilebilirlik D) Sonuçların etkisi
    20 Aralık 2013 00:44 - Emrah DAL: c
    20 Aralık 2013 00:44 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    20 Aralık 2013 00:44 - myoruk: c
    20 Aralık 2013 00:44 - N.SERTEL: BAŞLIYOZ AĞAÇA MAĞACA:))))
    20 Aralık 2013 00:44 - Can Burak AKYOL: abidin d cevap
    20 Aralık 2013 00:44 - halil selçuk alan: a
    20 Aralık 2013 00:44 - myoruk: c abidin bey
    20 Aralık 2013 00:45 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    20 Aralık 2013 00:45 - N.SERTEL: )HAZOP
    20 Aralık 2013 00:45 - Abidin Özler: Cevap: C
    20 Aralık 2013 00:45 - halil selçuk alan: sonuçların etkisi, x tipi matristeydi değil mi
    20 Aralık 2013 00:45 - N.SERTEL: Aşağıdakilerden hangisi risk değerlendirme yöntemlerinden biri değildir? a) Olay Ağacı Analizi b) Finansal Etki Analizi c) Hata Ağacı Analizi d) Kinney Metodu
    20 Aralık 2013 00:45 - cink: b
    20 Aralık 2013 00:45 - Abidin Özler: b
    20 Aralık 2013 00:45 - Gülden GÜNDOĞDU: b
    20 Aralık 2013 00:45 - Seyyun: b
    20 Aralık 2013 00:45 - Emrah DAL: b
    20 Aralık 2013 00:45 - N.SERTEL: b) Finansal Etki Analizi
    20 Aralık 2013 00:45 - Abidin Özler: bukolaydı :D
    20 Aralık 2013 00:45 - myoruk: b
    20 Aralık 2013 00:45 - halil selçuk alan: b
    20 Aralık 2013 00:45 - Abidin Özler: PUKÖ çevriminde “risklerin kabul edilebilir olup olmadığına karar verilmesi” çevrimin hangi aşamasında yapılır? A) Planlama B) Uygulama C) Kontrol etme D) Önlem alma
    20 Aralık 2013 00:45 - Derya08: b
    20 Aralık 2013 00:45 - Emrah DAL: :D

     
  10. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 00:46 - cink: a
    20 Aralık 2013 00:46 - myoruk: b abidin
    20 Aralık 2013 00:46 - cink: planlama
    20 Aralık 2013 00:46 - halil selçuk alan: b
    20 Aralık 2013 00:46 - mesutozgur28: a
    20 Aralık 2013 00:46 - N.SERTEL: Olmaması gereken tepe olay saptanıp, bu olaya neden olabilecek tüm faktörler analiz edilir." Yukarıdaki cümle hangi risk analiz metodunu tarif eder? a) Kinney Metodu b) Tehlike ve İşletilebilme Çalışması c) Hata Ağacı Analizi d) Olay Ağacı Analizi
    20 Aralık 2013 00:46 - Emrah DAL: a
    20 Aralık 2013 00:46 - Abidin Özler: cevap: B
    20 Aralık 2013 00:46 - mesutozgur28: a
    20 Aralık 2013 00:46 - Abidin Özler: c
    20 Aralık 2013 00:46 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    20 Aralık 2013 00:46 - myoruk: d
    20 Aralık 2013 00:46 - hüseyin43: c
    20 Aralık 2013 00:46 - Seyyun: c
    20 Aralık 2013 00:46 - Can Burak AKYOL: c
    20 Aralık 2013 00:46 - N.SERTEL: c) Hata Ağacı Analizi
    20 Aralık 2013 00:46 - halil selçuk alan: bence hata ağacı
    20 Aralık 2013 00:47 - N.SERTEL: Aşağıdakilerden hangisi hata ağacı analizinin avantajlarındandır? a) Genel bakış açısını kaybetmeden aynı anda tek hata üzerine odaklanmayı mümkün kılar. b) Yüksek doğruluk imajı yaratır. c) Uzmanlık ve eğitim gerektirir, d) Oldukça ayrıntılı ve genelde de zaman alıcıdır
    20 Aralık 2013 00:47 - Abidin Özler: olmaması gereken tepe olay diyor
    20 Aralık 2013 00:47 - Abidin Özler: a
    20 Aralık 2013 00:47 - Seyyun: a
    20 Aralık 2013 00:47 - hüseyin43: a
    20 Aralık 2013 00:47 - halil selçuk alan: başlatıcı olay demiyor
    20 Aralık 2013 00:47 - halil selçuk alan: deseydi olay ağacı olurdu
    20 Aralık 2013 00:47 - myoruk: a
    20 Aralık 2013 00:47 - mesutozgur28: a,
    20 Aralık 2013 00:48 - N.SERTEL: a) Genel bakış açısını kaybetmeden aynı anda tek hata üzerine odaklanmayı mümkün kılar.
    20 Aralık 2013 00:48 - myoruk: ok
    20 Aralık 2013 00:48 - Abidin Özler: şağıdakilerden hangisi Hata Türü ve Etkileri Analizi (HTEA) çeşitlerinden birisi değildir? A) Sistem HTEA B) Servis HTEA C) Tasarım HTEA D) Kalite HTEA
    20 Aralık 2013 00:48 - N.SERTEL: Olay ağacı analizi ile İlgili aşağıda verilenlerden hangisi yanlıştır? a) Kaza öncesi ve kaza sonrası durumları gösterdiğinden sonuç analizinde kullanılan başlıca tekniktir. b) Olay ağacı analizi başlangıçta nükleer endüstride daha çok uygulama görmüş ve nükleer enerji santrallerinde işletilebilme analizi olarak kullanılmıştır. c) Olay ağacı analizi, başlangıçta seçilmiş olan olayın meydana gelmesinden sonra ortaya çıkabilecek sonuçların akışını diyagram ile gösteren bir yöntemdir. d) Hata ağacı
    20 Aralık 2013 00:48 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    20 Aralık 2013 00:48 - myoruk: d abidin
    20 Aralık 2013 00:48 - halil selçuk alan: d
    20 Aralık 2013 00:48 - N.SERTEL: d) Hata ağacı analizinden farklı olarak bu metodoloji tümdengelim mantığını kullanır.
    20 Aralık 2013 00:48 - halil selçuk alan: ne kadar saçma bir soru

     
  11. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 00:49 - N.SERTEL: EVET
    20 Aralık 2013 00:49 - Abidin Özler: benim sorunun cevabı D
    20 Aralık 2013 00:49 - N.SERTEL: Yapı, tehlikelerin tanımlanması, risklere değer biçilmesi ve güvenlik ölçüsü önerisi olarak dört aşamadan oluşan risk analizi aşağıdakilerden hangisidir? a) Olay Ağacı Analizi b) İş Güvenliği Analizi c) Hata Ağacı Analizi d) Ön Tehlike Analizi
    20 Aralık 2013 00:49 - Gülden GÜNDOĞDU: b
    20 Aralık 2013 00:49 - hüseyin43: b
    20 Aralık 2013 00:50 - N.SERTEL: b) İş Güvenliği Analizi
    20 Aralık 2013 00:50 - Abidin Özler: b
    20 Aralık 2013 00:50 - Abidin Özler: Bir işletmede hangi tür tehlikelerin sıklıkla ortaya çıktığını ve hangi analiz metodunun uygulanacağını belirleyen metodoloji aşağıdakilerden hangisidir? A) Ön tehlike analizi B) Hata ağacı analizi C) Olay ağacı analizi D) Neden/sonuç analizi
    20 Aralık 2013 00:50 - halil selçuk alan: ön tehlike analizi
    20 Aralık 2013 00:50 - Mystery4560: cevaplarda fikirbirliğine varılmadan geçiliyor
    20 Aralık 2013 00:50 - N.SERTEL: JSA Aşağıdakilerden hangisini ifade eder? a) İş İstatistiksel Analiz b) Meslek Memnuniyet Analizi c) İş Güvenliği Analizi d) İş Anketi Analizi
    20 Aralık 2013 00:50 - Mystery4560: kafam karıştı
    20 Aralık 2013 00:50 - mesutozgur28: a
    20 Aralık 2013 00:50 - Mystery4560: iyi geceler herkese kaçtım ben
    20 Aralık 2013 00:50 - Abidin Özler: yooo cevapları yazıyoruz
    20 Aralık 2013 00:50 - hüseyin43: c
    20 Aralık 2013 00:50 - halil selçuk alan: iş güvenliği analizi
    20 Aralık 2013 00:50 - myoruk: c
    20 Aralık 2013 00:50 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    20 Aralık 2013 00:50 - mesutozgur28: c
    20 Aralık 2013 00:51 - N.SERTEL: c) İş Güvenliği Analizi
    20 Aralık 2013 00:51 - Abidin Özler: sorumun cevabı: A
    20 Aralık 2013 00:51 - Emrah DAL: c
    20 Aralık 2013 00:51 - Mystery4560: abidin bey yazıyorsunuz ama o öyle değil dendi mi geçiliyor
    20 Aralık 2013 00:51 - Mystery4560: neyse teşekkürler
    20 Aralık 2013 00:51 - Abidin Özler: Job Safety Analyse heralde :D
    20 Aralık 2013 00:51 - N.SERTEL: Aşağıdakilerden hangisi tesisin son tasarım aşamasında ya da daha detaylı çalışmalara model olarak kullanılabilecek olan hızla hazırlanabilen kaliteli bir risk değerlendirme metodolojisidir? a) Ön Tehlike Analizi b) Hata Türleri ve Etkileri Analizi c) Olay Ağacı Analizi d) Birincil risk analizi
    20 Aralık 2013 00:51 - Mystery4560: sınavda herkese başarılar
    20 Aralık 2013 00:51 - N.SERTEL: SİZEDE
    20 Aralık 2013 00:51 - mesutozgur28: iyi geceler
    20 Aralık 2013 00:51 - hüseyin43: b
    20 Aralık 2013 00:51 - halil selçuk alan: b
    20 Aralık 2013 00:52 - Emrah DAL: b
    20 Aralık 2013 00:52 - Gamze.: İyi geceler... byee
    20 Aralık 2013 00:52 - Abidin Özler: byee

     
  12. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 00:52 - N.SERTEL: a) Ön Tehlike Analizi
    20 Aralık 2013 00:52 - Abidin Özler: ben burdayım :D
    20 Aralık 2013 00:52 - N.SERTEL: Neden-Sonuç analizi ile ilgili aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? a) Bir risk analizi tekniğidir. b) Hata ağacı analizi ile olay ağacı analizinin bir harmanıdır. c) Analiz "en kötü durum" sonucuna göre hataların belirlenmesi ile sınırlandırılmıştır. d) Analizinin amacı, olaylar arasındaki zinciri tanımlarken istenilmeyen sonuçların nelerden meydana geldiğini belirlemektir.
    20 Aralık 2013 00:52 - Gülden GÜNDOĞDU: b
    20 Aralık 2013 00:52 - halil selçuk alan: d
    20 Aralık 2013 00:53 - Seyyun: c
    20 Aralık 2013 00:53 - N.SERTEL: c) Analiz "en kötü durum" sonucuna göre hataların belirlenmesi ile sınırlandırılmıştır.
    20 Aralık 2013 00:53 - N.SERTEL: NASIL İYİ GİDYORMUYUZ:)
    20 Aralık 2013 00:53 - Gülden GÜNDOĞDU: süperr
    20 Aralık 2013 00:53 - halil selçuk alan: evet
    20 Aralık 2013 00:53 - Abidin Özler: güzel devam
    20 Aralık 2013 00:53 - Gülden GÜNDOĞDU: :)
    20 Aralık 2013 00:53 - N.SERTEL: KENDİMİ DJ ZANNETTİM:)))
    20 Aralık 2013 00:53 - Abidin Özler: Risk yönetimi bir organizasyonda aşağıdaki hangi seviyede uygulanır? A) Stratejik seviyede B) Operasyonel seviyede C) Stratejik ve operasyonel seviyede D) Başlangıç seviyesinde
    20 Aralık 2013 00:53 - Seyyun: aynen devam :)
    20 Aralık 2013 00:53 - halil selçuk alan: bu son soru zordu biraz
    20 Aralık 2013 00:53 - BAHAR DURMAZ: c
    20 Aralık 2013 00:53 - halil selçuk alan: c
    20 Aralık 2013 00:53 - N.SERTEL: A LAR VAR YA:)))
    20 Aralık 2013 00:54 - Seyyun: c
    20 Aralık 2013 00:54 - myoruk: c abidin
    20 Aralık 2013 00:54 - Abidin Özler: Cevap: C
    20 Aralık 2013 00:54 - inci_: d
    20 Aralık 2013 00:54 - N.SERTEL: Aşağıdakilerden hangisi FMEA risk değerlendirme metodunu tanımlar? a) Tanımlanmış istenmeyen olay veya durumun nedenlerinin mantıksal kombinasyonunun grafiksel ifadesidir. b) Mekanik ve elektrik donanım sistemlerinin gözden geçirilmesine en uygun niteliksel yaklaşımlardan biridir. c) Kapsamlı ve gevşek yapılandırılmış sorgulama kullanan bir beyin fırtınası yaklaşımıdır, d) Olasılık ve şiddetin her bir sınıfı için iden 5'e kadar derecelendirdiği ve olasılık ve şiddet çarpımından oluşan bir matris
    20 Aralık 2013 00:54 - halil selçuk alan: neden sonuç analizinde, son olaylar tanımlanmaz değil mi
    20 Aralık 2013 00:54 - hüseyin43: a
    20 Aralık 2013 00:54 - Gülden GÜNDOĞDU: a
    20 Aralık 2013 00:55 - halil selçuk alan: evet a
    20 Aralık 2013 00:55 - BAHAR DURMAZ: b
    20 Aralık 2013 00:55 - N.SERTEL: b) Mekanik ve elektrik donanım sistemlerinin gözden geçirilmesine en uygun niteliksel yaklaşımlardan biridir
    20 Aralık 2013 00:55 - N.SERTEL: Hata türleri ve etkileri analizinde zararların etkileri ve sonuçlarının belirlenmesinde kullanılan parametreler aşağıdakilerden hangileridir? a)Olasılık-şiddet b)Olasılık-fark edilebilirlik c)Şiddet-fark edilebilirlik d) Olasılık - şiddet - fark edilebilirlik
    20 Aralık 2013 00:55 - MÜSLÜM BEYAZTAŞ: fmea otomotivdi demi
    20 Aralık 2013 00:55 - BAHAR DURMAZ: f
    20 Aralık 2013 00:55 - Abidin Özler: d
    20 Aralık 2013 00:56 - halil selçuk alan: d

     
  13. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 00:56 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    20 Aralık 2013 00:56 - myoruk: d
    20 Aralık 2013 00:56 - İlim öztürk: d
    20 Aralık 2013 00:56 - BAHAR DURMAZ: d
    20 Aralık 2013 00:56 - Seyyun: d
    20 Aralık 2013 00:56 - N.SERTEL: d) Olasılık - şiddet - fark edilebilirlik
    20 Aralık 2013 00:56 - N.SERTEL: Hata türleri ve etkileri analizinde risk tahmininde kullanılan "RÖS = P x S x D" formülündeki sembollerin anlamları ile ilgili aşağıda verilenlerden hangisi doğrudur? a) P: Risk öncelik sayısı b) D: Zarar meydana getirecek durumun keşfedilmesinin zorluk derecelendirilmesi c) RÖS: Zararın ne kadar önemli olduğunun değeri, şiddet, ciddiyet d) S: Her bir zarar modunun oluşma olasılık değeri
    20 Aralık 2013 00:56 - halil selçuk alan: b
    20 Aralık 2013 00:56 - Seyyun: d
    20 Aralık 2013 00:57 - Abidin Özler: c
    20 Aralık 2013 00:57 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    20 Aralık 2013 00:57 - N.SERTEL: b) D: Zarar meydana getirecek durumun keşfedilmesinin zorluk derecelendirilmesi
    20 Aralık 2013 00:57 - N.SERTEL: FMEA metodunda her bir potansiyel hata durumu için olası etkilerin çapının, oluşma yollarının, saptanma ve giderilme yollarının değerlendirildiği aşama aşağıdakilerden hangisidir? a) Sistemin veya eylemin analiz için parçalanması b) Analizin konusu olan kazaların tanımlanması c) Kazaya yol açabilecek potansiyel hata durumlarının değerlendirilmesi d) Sistem elemanları için potansiyel hata durumlarının tanımlanması
    20 Aralık 2013 00:58 - hüseyin43: c
    20 Aralık 2013 00:58 - BAHAR DURMAZ: c
    20 Aralık 2013 00:58 - halil selçuk alan: evet c
    20 Aralık 2013 00:58 - N.SERTEL: c) Kazaya yol açabilecek potansiyel hata durumlarının değerlendirilmesi
    20 Aralık 2013 00:58 - N.SERTEL: Üretime geçilmeden önce ürünlerin analizinde kullanılan hata türleri ve etkileri analizi aşağıdakilerden hangisidir? a) Sistem FMEA b) Servis FMEA c) Tasarım FMEA d) Süreç FMEA
    20 Aralık 2013 00:58 - halil selçuk alan: c
    20 Aralık 2013 00:58 - BAHAR DURMAZ: d
    20 Aralık 2013 00:59 - Seyyun: c
    20 Aralık 2013 00:59 - myoruk: c
    20 Aralık 2013 00:59 - N.SERTEL: c) Tasarım FMEA
    20 Aralık 2013 00:59 - Abidin Özler: c
    20 Aralık 2013 00:59 - hüseyin43: c
    20 Aralık 2013 00:59 - Abidin Özler: süreç üretimi kapsar
    20 Aralık 2013 00:59 - N.SERTEL: Aşağıdakilerden hangisi risk değerlendirmesinde kullanılan fine- kinney metodunun parametrelerinden birisi değildir? a) Olayın meydana gelme ihtimali b) Zarar ya da hasarın şiddeti c) Fark edilebilirlik d) Tehlike maruz kalma sık! ığı
    20 Aralık 2013 00:59 - myoruk: c
    20 Aralık 2013 00:59 - Abidin Özler: c
    20 Aralık 2013 00:59 - halil selçuk alan: c
    20 Aralık 2013 00:59 - hüseyin43: d
    20 Aralık 2013 00:59 - Seyyun: c
    20 Aralık 2013 00:59 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    20 Aralık 2013 00:59 - N.SERTEL: c) Fark edilebilirlik
    20 Aralık 2013 00:59 - halil selçuk alan: fark edilebilirlik, fmea da var

     
  14. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 00:59 - Abidin Özler: bu metotta rekans farklı l matristen
    20 Aralık 2013 01:00 - N.SERTEL: Fine- kinney metoduna göre yapılan risk değerlendirmesinde risk değeri sonucu 360 bulunmuştur. Buna göre karar ve eylem aşağıdakilerden hangisi olmalıdır? a) Esaslı risk-Kısa dönemde (birkaç ay içinde) iyileştirilmelidir. b) Önemli risk - Uzun dönemde (yıl içinde) iyileştirilmelidir. c) Olası risk - Gözetim altında uygulanmalıdır. d) Tolerans gösterilemez risk - Hemen gerekli önlemler alınmalı ve/veya tesis, bina, çevrenin kapatılması düşünülmelidir
    20 Aralık 2013 01:00 - Abidin Özler: L matris'i frekans ile çarpınca Fine-Kinny ıooluyor
    20 Aralık 2013 01:00 - Seyyun: a
    20 Aralık 2013 01:00 - BAHAR DURMAZ: d
    20 Aralık 2013 01:00 - myoruk: a
    20 Aralık 2013 01:00 - halil selçuk alan: a
    20 Aralık 2013 01:00 - Abidin Özler: b
    20 Aralık 2013 01:00 - hüseyin43: c
    20 Aralık 2013 01:00 - N.SERTEL: a) Esaslı risk-Kısa dönemde (birkaç ay içinde) iyileştirilmelidir.
    20 Aralık 2013 01:01 - N.SERTEL: Öncelikle bir işletme içerisinde bir bölüm/parça veya bir olay seçilip, seçilen konu ile ilgili olarak 5 yıllık geçmiş kaza araştırması yapılan veya arşivlerin incelenmesi ile geçmiş kazaların meydana gelme nedenlerini belirlenmeye çalışılan ve tekrarlama şanslarının araştırıldığı uygulama yönteminin kullanıldığı risk değerlendirme metodu aşağıdakilerden hangisidir? a) Olursa Ne Olur Analizi b) L Tipi Matris Yöntemi c) Olay Ağacı Analizi d) X Tipi Matris Yöntemi
    20 Aralık 2013 01:01 - Seyyun: d
    20 Aralık 2013 01:01 - halil selçuk alan: risk 400 den küçük olduğu için tehlikelidir
    20 Aralık 2013 01:01 - Abidin Özler: d
    20 Aralık 2013 01:01 - BAHAR DURMAZ: b
    20 Aralık 2013 01:01 - sibel senturk: seyyar yangın tuplerının kontrolu 1yılmı 6 aymıdırrrrrrrrrrrrrr
    20 Aralık 2013 01:01 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    20 Aralık 2013 01:01 - N.SERTEL: d) X Tipi Matris Yöntemi
    20 Aralık 2013 01:01 - myoruk: d
    20 Aralık 2013 01:01 - halil selçuk alan: d
    20 Aralık 2013 01:01 - Abidin Özler: 6 ay
    20 Aralık 2013 01:01 - N.SERTEL: risk değerlendirme metodolojilerinden olan L Tipi Matris için aşağıda verilenlerden hangisi yanlıştır? a) İşletmelerde özellikle acil önlem alınması gerekli olan tehlikelerin tespitinin yapılabilmesi için kullanılmalıdır. b) Öncelikle bir olayın gerçekleşme ihtimali ile gerçekleşmesi halinde sonucunun derecelendirilmesi ve ölçümü yapılır. c) Orta düzeydeki risklerin skorları 15,16,20'dir. d) Risk skoru, olasılık ve şiddetin çarpımından elde edilir.
    20 Aralık 2013 01:01 - halil selçuk alan: 5 yıllık kaza geçmişi x tipi matristedir
    20 Aralık 2013 01:02 - sibel senturk: abıdın bey kesın dımı
    20 Aralık 2013 01:02 - halil selçuk alan: d
    20 Aralık 2013 01:02 - Seyyun: d
    20 Aralık 2013 01:02 - myoruk: d
    20 Aralık 2013 01:02 - N.SERTEL: EVET KESİN X DE 5 YILLIK VERİ LAZIM:)
    20 Aralık 2013 01:02 - halil selçuk alan: co2 6 ay, köpüklü ve kkt 12 ay değil mi
    20 Aralık 2013 01:02 - N.SERTEL: c) Orta düzeydeki risklerin skorları 15,16,20'dir.
    20 Aralık 2013 01:02 - BAHAR DURMAZ: c
    20 Aralık 2013 01:02 - Abidin Özler: walla TSE bizim işletmelerde 6 ayda bir kontrol şartı arıyor
    20 Aralık 2013 01:02 - Abidin Özler: pratik bilgi bendeki :D
    20 Aralık 2013 01:03 - hüseyin43: 12
    20 Aralık 2013 01:03 - myoruk: bykh yönetmelikte 1 yıl

     
  15. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 01:03 - sibel senturk: eskıden 6 ydıda acaba oda degısıp 1 yıl oldumu??
    20 Aralık 2013 01:03 - Abidin Özler: tüzük 6 ay
    20 Aralık 2013 01:03 - Abidin Özler: bykhy 1 yıl
    20 Aralık 2013 01:03 - hüseyin43: 12 de orta düzey
    20 Aralık 2013 01:03 - N.SERTEL: BİTTİ:)
    20 Aralık 2013 01:03 - Abidin Özler: soru nerden gelirse cevap ona göre değişir
    20 Aralık 2013 01:03 - sibel senturk: ee cıkarsa ne dıcez
    20 Aralık 2013 01:03 - myoruk: d şıkkıda doğru
    20 Aralık 2013 01:03 - halil selçuk alan: madene geçelim
    20 Aralık 2013 01:04 - N.SERTEL: SON SORUDAMI
    20 Aralık 2013 01:04 - Abidin Özler: soruyu ona göre sorarlar merak etme
    20 Aralık 2013 01:04 - myoruk: pardon yanlışı sormuş
    20 Aralık 2013 01:04 - Abidin Özler: şyeri Bina ve Eklentilerinde Alınacak Sağlık ve Güvenlik Önlemlerine İlişkin Yönetmelik hükümleri aşağıdakilerin hangisinde uygulanır? A) Lojistik depolarında B) Maden, petrol ve gaz çıkarma işlerinde C) İşyeri dışında kullanılan taşıma araçlarında veya araçların içindeki işyerlerinde D) Tarım ve orman işyerlerine ait olup işyeri binalarından uzaktaki tarla ve ormanlarda
    20 Aralık 2013 01:04 - N.SERTEL: Açıklama: L Tipi Matris; 5x5 matris diyagramını kullanarak özellikle neden-sonuç ilişkilerinin değerlendirilmesinde kullanılır. Bu metot basit olması dolayısıyla tek başına risk analizi yapmak zorunda olan analistler için idealdir. Ancak değişik prosesler içeren veya birbirinden çok farklı akım şemasına sahip işlerin hepsi için tek başına yeterli değildir ve analistin birikimine göre metodun başarı oranı değişir. Bu tür işletmelerde özellikle acil önlem alınması gerekli olan tehlikelerin tespiti
    20 Aralık 2013 01:04 - Seyyun: abidin a
    20 Aralık 2013 01:04 - myoruk: a
    20 Aralık 2013 01:04 - N.SERTEL: hah ben susuyorum az:)
    20 Aralık 2013 01:05 - N.SERTEL: cevap vereyim
    20 Aralık 2013 01:05 - Abidin Özler: Cevap: A
    20 Aralık 2013 01:05 - halil selçuk alan: a
    20 Aralık 2013 01:05 - Gökçe Bayram: korkuluk yüksekliği 90 cm mi 100 cm mi
    20 Aralık 2013 01:05 - Seyyun: korkuluk 100
    20 Aralık 2013 01:05 - halil selçuk alan: en az 90
    20 Aralık 2013 01:05 - myoruk: 100
    20 Aralık 2013 01:05 - sibel senturk: 100 kesım
    20 Aralık 2013 01:05 - Gökçe Bayram: yeni yönetmeliklerde mi 100 oldu
    20 Aralık 2013 01:06 - N.SERTEL: abidin bey
    20 Aralık 2013 01:06 - Abidin Özler: efenim
    20 Aralık 2013 01:06 - sibel senturk: evet yuz oldu
    20 Aralık 2013 01:06 - N.SERTEL: kırmızı sorup kırmızı cevap veriseniz kolay olur
    20 Aralık 2013 01:06 - sibel senturk: 125 kg ma dayanıklı oldu ayrıcanada
    20 Aralık 2013 01:06 - Abidin Özler: Gürültünün çalışan üzerinde olumsuz etkilerinden birisi olan kalıcı işitme kaybının birinci evresinde işitme kaybı, sesin hangi frekans seviyesinde oluşur? A) 20 - 1000 Hz B) 1000 -2000 Hz C) 4000 - 4500 Hz D) 10000 - 15000 Hz
    20 Aralık 2013 01:06 - Gökçe Bayram: ok tşkrler
    20 Aralık 2013 01:07 - N.SERTEL: c
    20 Aralık 2013 01:07 - halil selçuk alan: n.sertel önceki soruda 15-25 arası yüksek risk mi

     
  16. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 01:07 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    20 Aralık 2013 01:07 - Abidin Özler: Cevap c
    20 Aralık 2013 01:07 - halil selçuk alan: evet c
    20 Aralık 2013 01:07 - hüseyin43: c
    20 Aralık 2013 01:07 - Can Çelik: İş makinaları için hız limiti nedir acaba?
    20 Aralık 2013 01:07 - Haluk isg: c
    20 Aralık 2013 01:07 - halil selçuk alan: 10
    20 Aralık 2013 01:07 - Abidin Özler: 20
    20 Aralık 2013 01:07 - N.SERTEL: soruyukopyala acıklamasını kopyalayayım
    20 Aralık 2013 01:07 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: yüklü10
    20 Aralık 2013 01:07 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: yüksüz 20
    20 Aralık 2013 01:07 - halil selçuk alan: evet yüklü 10
    20 Aralık 2013 01:07 - Haluk isg: 10 km h
    20 Aralık 2013 01:07 - Can Çelik: 10 mu 20 mi heryerde farklı bişi var
    20 Aralık 2013 01:08 - N.SERTEL: dıyüklü 10 yüksüz 20
    20 Aralık 2013 01:08 - Haluk isg: trafikte yerleşim yerlerin de 20 km h
    20 Aralık 2013 01:08 - Can Çelik: Ok tşkler
    20 Aralık 2013 01:08 - N.SERTEL: öle bir detay yok
    20 Aralık 2013 01:08 - Abidin Özler: motorlu taşıtlar yönetmeliğinde heryerde 20 diyor
    20 Aralık 2013 01:08 - Abidin Özler: Su buharının fazla olduğu kapalı işyeri ortamlarında sıcaklık derecesi aralığı ne kadar olmalıdır? A) 10 - 32 °C B) 15 - 30 °C C) 15 - 25 °C D) 20 - 30 °C
    20 Aralık 2013 01:08 - N.SERTEL: yüklü ve yüksüz var yönetmelikte
    20 Aralık 2013 01:08 - halil selçuk alan: b
    20 Aralık 2013 01:08 - N.SERTEL: 15-30
    20 Aralık 2013 01:08 - Haluk isg: b
    20 Aralık 2013 01:08 - N.SERTEL: daha hızlı abidin beyyyy
    20 Aralık 2013 01:09 - myoruk: b
    20 Aralık 2013 01:09 - N.SERTEL: :)
    20 Aralık 2013 01:09 - Abidin Özler: Cevap B
    20 Aralık 2013 01:09 - Abidin Özler: Motor A ve Motor B ayrı ayrı çalıştıklarında sırasıyla 74 ve 70 dB ses basınç seviyesi oluşturmaktadır. Motorların yan yana birlikte çalışmaları durumunda oluşacak olan ses basınç seviyesi kaç dB olacaktır? A) 144 B) 81,2 C) 75,4 D) 74,0
    20 Aralık 2013 01:09 - Abidin Özler: bu iyi soru :D
    20 Aralık 2013 01:09 - halil selçuk alan: 75,4
    20 Aralık 2013 01:09 - N.SERTEL: 75,4
    20 Aralık 2013 01:09 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    20 Aralık 2013 01:09 - Abidin Özler: mantıkla çözülür
    20 Aralık 2013 01:09 - N.SERTEL: hayır bu sorunun listesi var:)

     
  17. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 01:09 - Abidin Özler: Cevap C
    20 Aralık 2013 01:09 - halil selçuk alan: fark 4 db ise 1,5 olur
    20 Aralık 2013 01:09 - N.SERTEL: aradaki farka göre:)
    20 Aralık 2013 01:10 - Abidin Özler: ben direk mantıkla çözdüm
    20 Aralık 2013 01:10 - halil selçuk alan: fark 5 db ise 1,2 olur
    20 Aralık 2013 01:10 - Abidin Özler: İnsan vücuduyla çevresel yüzeyler arasında sıcaklık farkı olduğunda ışınım yoluyla gerçekleşen ısı alışverişine ne ad verilir? A) Radyasyon B) Konveksiyon C) Kondüksiyon D) Evaparasyon
    20 Aralık 2013 01:10 - N.SERTEL: evet
    20 Aralık 2013 01:10 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: öylemi
    20 Aralık 2013 01:10 - halil selçuk alan: fark 6 db ise 1 olur
    20 Aralık 2013 01:10 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: ok
    20 Aralık 2013 01:10 - N.SERTEL: a
    20 Aralık 2013 01:10 - sibel senturk: a
    20 Aralık 2013 01:10 - halil selçuk alan: radyasyon
    20 Aralık 2013 01:10 - myoruk: a
    20 Aralık 2013 01:10 - Haluk isg: 75.5
    20 Aralık 2013 01:10 - N.SERTEL: fark sıfırsa 3 olur gibi:)
    20 Aralık 2013 01:10 - Abidin Özler: a
    20 Aralık 2013 01:10 - halil selçuk alan: evet 10 olursa 0,4 olur
    20 Aralık 2013 01:10 - Abidin Özler: Aşağıdakilerden hangisi “verilen bir zaman aralığında, ölçülen ses ile aynı toplam enerjiye sahip sabit düzeydeki sesin ses düzeyi” tanımının karşılığıdır? A) Ses düzeyi B) Ses yeğinliği C) Ses etkilenim düzeyi D) Eşdeğer sürekli ses düzeyi
    20 Aralık 2013 01:11 - N.SERTEL: c
    20 Aralık 2013 01:11 - hüseyin43: d
    20 Aralık 2013 01:11 - Abidin Özler: Cevap D
    20 Aralık 2013 01:11 - Abidin Özler: Yangınla mücadelede işveren aşağıdaki hangi koşulu sağlamak zorunda değildir? A) İşyerinde her yangın türü için yangın söndürücüler bulundurulmalıdır. B) Söndürme ekipmanı kolay erişilebilir yerlerde, önlerinde engel olmayacak şekilde bulundurulmalıdır. C) İşin özelliği ve çalışanların sayısına göre işyerinde etkili ve yeterli yangın söndürme ekipma nı sağlamalıdır. D) Söndürme ekipmanı ve bulunduğu yerler “Güvenlik ve Sağlık İşaretleri Yönetmeliği”ne uygun şekilde
    20 Aralık 2013 01:11 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: d
    20 Aralık 2013 01:12 - halil selçuk alan: a
    20 Aralık 2013 01:12 - N.SERTEL: a
    20 Aralık 2013 01:12 - Gülden GÜNDOĞDU: a
    20 Aralık 2013 01:12 - hüseyin43: a
    20 Aralık 2013 01:12 - myoruk: a
    20 Aralık 2013 01:12 - Haluk isg: a
    20 Aralık 2013 01:12 - Abidin Özler: a
    20 Aralık 2013 01:12 - Abidin Özler: İş sağlığı ve güvenliğini etkileyen en önemli unsurlar arasındaki ortam havasının kirliliği tehlikesine karşı aşağıdaki önlemlerden hangisi alınması gereken önlemler arasında en son sırada yer alır? A) Kirlilik kaynaklarını yok etmek B) Kirliliğin ortama yayılmasını önlemek C) İşçilerin bireysel olarak kirlilikten korunmalarını sağlamak D) İşçilerin kişisel hijyen kurallarına uygun davran maları için eğitim vermek ve bunu denetlemek
    20 Aralık 2013 01:12 - halil selçuk alan: d
    20 Aralık 2013 01:12 - N.SERTEL: d
    20 Aralık 2013 01:12 - Gülden GÜNDOĞDU: d

     
  18. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 01:12 - hüseyin43: d
    20 Aralık 2013 01:12 - Haluk isg: c
    20 Aralık 2013 01:13 - halil selçuk alan: biraz da maden sorularından sorarmısınız
    20 Aralık 2013 01:13 - Abidin Özler: D
    20 Aralık 2013 01:13 - Abidin Özler: Bir kimyasal maddenin yapısal özelliği sonucu zarar verme potansiyeline ne denir? A) Kaza B) Tehlike C) Tehlike ve kaza D) Tehlike ve risk
    20 Aralık 2013 01:13 - N.SERTEL: b
    20 Aralık 2013 01:13 - halil selçuk alan: tehlike
    20 Aralık 2013 01:13 - myoruk: b
    20 Aralık 2013 01:13 - Gülden GÜNDOĞDU: b
    20 Aralık 2013 01:13 - Abidin Özler: Biyolojik etkenlere maruz kalan işçilere sağlık hizmeti ve kontrolleri işyeri hekimi veya işyerindeki sağlık ve güvenlikle ilgili yetkili kişilerin gözetiminde yapıldığı takdirde işçilere ait kişisel sağlık kayıtları maruziyetin son bulmasından sonra en az ne kadar süre ile saklanmalıdır? A) 40 yıl B) 2 yıl C) 5 yıl D) 10 yıl
    20 Aralık 2013 01:13 - Haluk isg: b
    20 Aralık 2013 01:13 - Haluk isg: 40
    20 Aralık 2013 01:14 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    20 Aralık 2013 01:14 - halil selçuk alan: 15 yıl olmalı
    20 Aralık 2013 01:14 - Abidin Özler: önceki sorunun cevabı : Tehlike idi
    20 Aralık 2013 01:14 - N.SERTEL: 20
    20 Aralık 2013 01:14 - Derya08: 15
    20 Aralık 2013 01:14 - halil selçuk alan: 10 yıldı 15 yıl oldu
    20 Aralık 2013 01:14 - Abidin Özler: Biyolojik etkene maruziye varsa 4 yıldır
    20 Aralık 2013 01:15 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: nerden çıktı hocam
    20 Aralık 2013 01:15 - halil selçuk alan: öyle bir cevap yok
    20 Aralık 2013 01:15 - N.SERTEL: soru yanlış bence
    20 Aralık 2013 01:15 - Haluk isg: maruz kalma söz konusu o yüzden 40 yıl
    20 Aralık 2013 01:15 - hüseyin43: 4 mü
    20 Aralık 2013 01:15 - Gülden GÜNDOĞDU: bencede
    20 Aralık 2013 01:15 - myoruk: abidin bey hayırıdr
    20 Aralık 2013 01:15 - Abidin Özler: bakalım yönetmeliğe
    20 Aralık 2013 01:15 - serhatb: 40 yıl
    20 Aralık 2013 01:15 - Abidin Özler: 2 dk bakayım
    20 Aralık 2013 01:15 - halil selçuk alan: biraz maden sorusu çözsek ya
    20 Aralık 2013 01:15 - dahakaa: özel durumlarda 40 harıcı 15 demıyor mu?
    20 Aralık 2013 01:16 - halil selçuk alan: evet
    20 Aralık 2013 01:16 - Abidin Özler: MADDE 13 – (1) İşverenler, grup 3 ve/veya grup 4 biyolojik etkenlere maruz kalan çalışanların listesini, yapılan işin türünü, mümkünse hangi biyolojik etkene maruz kaldıklarını ve maruziyetler, kazalar ve olaylarla ilgili kayıtları, uygun bir şekilde tutar. (2) Bu liste ve kayıtlar, maruziyet sona erdikten sonra en az onbeş yıl saklanır; ancak aşağıda belirtilen enfeksiyonlara neden olabilecek biyolojik etkenlere maruziyet söz konusu olduğunda, bu liste, bilinen son maruziyetten sonra en az kır
    20 Aralık 2013 01:16 - halil selçuk alan: grup 3 ve 4 için ise 20 yıl diyor
    20 Aralık 2013 01:16 - Derya08: Maruz kaldıysa 40 yil dogru

     
  19. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 01:16 - N.SERTEL: evet maruziyet önemli
    20 Aralık 2013 01:16 - halil selçuk alan: maruzsa 40 yıl doğru
    20 Aralık 2013 01:16 - N.SERTEL: maruz kamadıysa sadece çalışdıysa 20 yıl
    20 Aralık 2013 01:17 - myoruk: 20 yıl nerden çıktı ya
    20 Aralık 2013 01:17 - hüseyin43: 15
    20 Aralık 2013 01:17 - serhatb: :S
    20 Aralık 2013 01:17 - halil selçuk alan: eskiden 20 yıl değilmiydi
    20 Aralık 2013 01:17 - serhatb: 15 ve 40 yıl var
    20 Aralık 2013 01:17 - Abidin Özler: 15 ve 40 arkadaşlar
    20 Aralık 2013 01:17 - N.SERTEL: ben yeni okudum ama göz atacağım
    20 Aralık 2013 01:17 - halil selçuk alan: evet, pardon
    20 Aralık 2013 01:17 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: ok
    20 Aralık 2013 01:17 - Abidin Özler: 20 yi nerden çıkardınız :D
    20 Aralık 2013 01:17 - serhatb: 15 fıx 40 yıl ozel durumlarda
    20 Aralık 2013 01:17 - Haluk isg: yeni yönetmelik 15 ve 40
    20 Aralık 2013 01:17 - myoruk: 2 yılı karıştırmayın yok öyle bişey
    20 Aralık 2013 01:18 - sibel senturk: evet ozel durum derse 40 yıl
    20 Aralık 2013 01:18 - myoruk: 20 yılı
    20 Aralık 2013 01:18 - Haluk isg: özel durum değil maruziyet ve grup 2 34
    20 Aralık 2013 01:18 - Abidin Özler: tüm kayıtlar için geçerli
    20 Aralık 2013 01:18 - sibel senturk: normalde 1.2.3.4 15 yıl
    20 Aralık 2013 01:18 - Abidin Özler: 15 yıl normal - 40 yıl anormal durum yani maruziyet olursa
    20 Aralık 2013 01:18 - serhatb: aynen oyle
    20 Aralık 2013 01:18 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: soru varmı hcm
    20 Aralık 2013 01:19 - halil selçuk alan: maden ya da yapı işlerinden sorun biraz
    20 Aralık 2013 01:19 - Abidin Özler: güzel bi soru geliyor
    20 Aralık 2013 01:19 - Abidin Özler: Aşağıdakilerden hangisi malzeme güvenlik bilgi formlarındaki LD50 ve LC50 değerlerini tanımlayan açıklamalardır? A) Alçak doz - Alçak konsantrasyon B) En düşük doz - En düşük konsantrasyon C) Öldürücü doz - Öldürücü konsantrasyon D) Maksimum doz - Maksimum konsantrasyon
    20 Aralık 2013 01:19 - halil selçuk alan: c
    20 Aralık 2013 01:19 - Haluk isg: c
    20 Aralık 2013 01:19 - N.SERTEL: c
    20 Aralık 2013 01:19 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    20 Aralık 2013 01:19 - Ankara Mühendis: c
    20 Aralık 2013 01:19 - serhatb: ceyhun
    20 Aralık 2013 01:19 - myoruk: c
    20 Aralık 2013 01:19 - Abidin Özler: Cevap C

     
  20. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 01:19 - N.SERTEL: oo abidin bey eski soru bunlar dermişim:))))
    20 Aralık 2013 01:20 - Abidin Özler: öyle zaten
    20 Aralık 2013 01:20 - halil selçuk alan: maden ya da yapı işlerinden sorun biraz
    20 Aralık 2013 01:20 - serhatb: Ana kütleden ayrılmış, her an düşebilecek parçaları nedir?
    20 Aralık 2013 01:20 - Abidin Özler: 2011 yılı a sınıfı soruları :D
    20 Aralık 2013 01:20 - N.SERTEL: kaya:)
    20 Aralık 2013 01:20 - halil selçuk alan: kavlak
    20 Aralık 2013 01:20 - myoruk: çatlak
    20 Aralık 2013 01:20 - serhatb: yanlış
    20 Aralık 2013 01:20 - Abidin Özler: sıkıntılı bi soru
    20 Aralık 2013 01:20 - Abidin Özler: Kurşunla yapılan çalışmalarda kurşun maruziyetine yönelik sağlık kontrolü kaç ayda bir yapılmalıdır? A) 3 B) 6 C) 12 D) 18
    20 Aralık 2013 01:20 - Derya08: Catlak
    20 Aralık 2013 01:20 - serhatb: çatlak cevap
    20 Aralık 2013 01:20 - N.SERTEL: a
    20 Aralık 2013 01:21 - halil selçuk alan: 3
    20 Aralık 2013 01:21 - Gülden GÜNDOĞDU: a
    20 Aralık 2013 01:21 - sibel senturk: 3
    20 Aralık 2013 01:21 - Abidin Özler: a
    20 Aralık 2013 01:21 - serhatb: Metanın havayla karışımı nedşr?
    20 Aralık 2013 01:21 - Gülden GÜNDOĞDU: grizu
    20 Aralık 2013 01:21 - halil selçuk alan: grizu
    20 Aralık 2013 01:21 - Abidin Özler: I. 1. grup biyolojik etkenler II. 2. grup biyolojik etkenler III. 3. grup biyolojik etkenler IV. 4. grup biyolojik etkenler Yukarıdaki biyolojik etkenlerin hangisi / hangilerinde ilk kez kullanım için en az 30 gün öncesinden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına ön bildirimde bulunulur? A) Yalnız I B) Yalnız IV C) II - III - IV D) I - II - III - IV
    20 Aralık 2013 01:21 - N.SERTEL: 2-3-4
    20 Aralık 2013 01:22 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    20 Aralık 2013 01:22 - myoruk: c
    20 Aralık 2013 01:22 - halil selçuk alan: c
    20 Aralık 2013 01:22 - Abidin Özler: böyle bi soru kesin gelecek
    20 Aralık 2013 01:22 - N.SERTEL: c yani
    20 Aralık 2013 01:22 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: c
    20 Aralık 2013 01:22 - Abidin Özler: Cevap C
    20 Aralık 2013 01:22 - Abidin Özler: İnsanda ağır hastalıklara neden ol an, çalışanlar için ciddi tehlike oluşturan, topluma yayılma riski yüksek olan, ancak etkili korunma ve tedavi yöntemi bulunmayan biyolojik etkenler hangi risk grubuna girer? A) 1. grup biyolojik etkenler B) 2. grup biyolojik etkenler C) 3. grup biyolojik etkenler D) 4. grup biyolojik etkenler
    20 Aralık 2013 01:22 - halil selçuk alan: sorular çok kolay ama
    20 Aralık 2013 01:22 - halil selçuk alan: d
    20 Aralık 2013 01:22 - myoruk: d
    20 Aralık 2013 01:22 - N.SERTEL: 3

     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica