Sohbet Yeri Günlük Arşiv

Konu, 'Sohbet Ekranı Arşivi' kısmında Kaan SAKA tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin



    20 Aralık 2013 01:22 - N.SERTEL: c yani
    20 Aralık 2013 01:22 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    20 Aralık 2013 01:22 - serhatb: 4
    20 Aralık 2013 01:22 - sibel senturk: 4
    20 Aralık 2013 01:23 - Abidin Özler: Cevap D
    20 Aralık 2013 01:23 - Abidin Özler: Çalışma düzeyi yüksek işlerde çalışanın kendisince verilen dinlenme arası aşağıdakilerden hangisidir? A) Spontan B) İş koşullu C) Maskelenmiş D) Önceden programlanmış
    20 Aralık 2013 01:23 - Gülden GÜNDOĞDU: a
    20 Aralık 2013 01:23 - N.SERTEL: a
    20 Aralık 2013 01:23 - N.SERTEL: spontan
    20 Aralık 2013 01:23 - halil selçuk alan: abidin abi, biraz da maden ya da yapı işlerinden sorsan ya
    20 Aralık 2013 01:23 - myoruk: a
    20 Aralık 2013 01:23 - Derya08: a
    20 Aralık 2013 01:23 - halil selçuk alan: spontan
    20 Aralık 2013 01:23 - halil selçuk alan: abidin abi, biraz da maden ya da yapı işlerinden sorsan ya
    20 Aralık 2013 01:23 - Abidin Özler: spontan kendiğinden demek bu arada
    20 Aralık 2013 01:24 - Abidin Özler: oralarada gelicez az sabır
    20 Aralık 2013 01:24 - Abidin Özler: gece uzun :D
    20 Aralık 2013 01:24 - N.SERTEL: spontone gelişiyo olaylar yani:)))
    20 Aralık 2013 01:24 - halil selçuk alan: ama abi uykum geldi yatacağım
    20 Aralık 2013 01:24 - serhatb: duman dedektörlerinin periyodik kontrolü
    20 Aralık 2013 01:24 - Abidin Özler: ainen :p
    20 Aralık 2013 01:24 - Abidin Özler: Antropometrik çalışma yeri düzenlemede antropometrik ölçüsü alınan insanlardan en az yüzde kaçı ilgili tasarım ölçüsü içinde yer almalıdır? A) 80 B) 85 C) 90 D) 95
    20 Aralık 2013 01:24 - N.SERTEL: yatma bee iyiyiz böle yatcan ne olcak:)))
    20 Aralık 2013 01:24 - halil selçuk alan: 90
    20 Aralık 2013 01:24 - N.SERTEL: 95
    20 Aralık 2013 01:24 - N.SERTEL: d yani
    20 Aralık 2013 01:24 - halil selçuk alan: ama abi sabah işe gideceğim
    20 Aralık 2013 01:25 - myoruk: c
    20 Aralık 2013 01:25 - N.SERTEL: 95 baksınlar yani
    20 Aralık 2013 01:25 - serhatb: çok buğu oluşan kapalı işyerlerinde olması gereken sıcaklık derecesi aralığı
    20 Aralık 2013 01:25 - N.SERTEL: 15-30
    20 Aralık 2013 01:25 - halil selçuk alan: iç ölçü 95, dış ölçü 5 ama tasarım ölçüsü 90
    20 Aralık 2013 01:25 - Abidin Özler: cevap C
    20 Aralık 2013 01:25 - Abidin Özler: Bedenin stres karşısında verdiği tepkinin aşamaları arasında aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır? A) Tükenme B) Aldırmama C) Direnme D) Alarm
    20 Aralık 2013 01:25 - N.SERTEL: olmaz olamaz



     
  2. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin



    20 Aralık 2013 01:25 - halil selçuk alan: b
    20 Aralık 2013 01:25 - myoruk: b
    20 Aralık 2013 01:25 - Gülden GÜNDOĞDU: b
    20 Aralık 2013 01:26 - Abidin Özler: sağlam soru :D
    20 Aralık 2013 01:26 - N.SERTEL: 2011 a mı
    20 Aralık 2013 01:26 - N.SERTEL: kaçıncı soru
    20 Aralık 2013 01:26 - N.SERTEL: bakcam daha dün çözdüm
    20 Aralık 2013 01:26 - Abidin Özler: hangisi
    20 Aralık 2013 01:26 - N.SERTEL: 90 olan cavap
    20 Aralık 2013 01:26 - Haluk isg: 90 doğru
    20 Aralık 2013 01:26 - Abidin Özler: hangi sou ?
    20 Aralık 2013 01:27 - halil selçuk alan: n.sertel cevabı bende merak ediyorum
    20 Aralık 2013 01:27 - N.SERTEL: neyse sen devam et bulurum ben şimdi
    20 Aralık 2013 01:27 - serhatb: Aşağıda verilen risk tanımlarından hangisi yanlıştır? A) İnsan sağlığına zararlı olma olasılığının ölçüsü B) Bir olayın sonuçlarının ve karşılık gelen olma ihtimalinin bir birleşimi C) Büyük zarar veya yok olmaya yol açabilecek durum D) Tehlikeli bir olayın veya maruz kalma durumunun meydana gelme olasılığı ile olay veya maruz kalma durumunun yol açabileceği yaralanma veya sağlık bozulmasının ciddiyet derecesinin birleşimi
    20 Aralık 2013 01:27 - halil selçuk alan: c
    20 Aralık 2013 01:27 - Abidin Özler: antro.. sorusumu ?
    20 Aralık 2013 01:27 - Haluk isg: minimum % 5 max % 95 yani % 90 karşılamalıdır
    20 Aralık 2013 01:27 - halil selçuk alan: sorular çok kolay ama abidin abi
    20 Aralık 2013 01:28 - Abidin Özler: ergonoomi sorusu cevap 90
    20 Aralık 2013 01:28 - Abidin Özler: 42. soru
    20 Aralık 2013 01:28 - serhatb: . OHSAS 18001'e göre kuruluşta çalışan personelin yetki ve sorumluluğunu gösteren ana doküman hangisidir? A) Politika B) Proses planı C) Acil eylem planı D) Organizasyon şeması
    20 Aralık 2013 01:28 - halil selçuk alan: hep sınavda çıkmış soruları soruyorsunuz
    20 Aralık 2013 01:28 - N.SERTEL: evet
    20 Aralık 2013 01:28 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: stres cevp
    20 Aralık 2013 01:28 - myoruk: iyi geceler arkadaşlar başarılar byee
    20 Aralık 2013 01:28 - halil selçuk alan: d
    20 Aralık 2013 01:28 - Abidin Özler: d
    20 Aralık 2013 01:28 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: ok
    20 Aralık 2013 01:28 - Abidin Özler: Aşağıdakilerden hangisi işyerlerinde kronik stres nedenlerinden değildir? A) Rollerdeki belirsizlik B) Tekdüze çalışma şekli C) Yıldırma uygulamaları D) Karar verme sürecine katılma olanağının olmas
    20 Aralık 2013 01:28 - halil selçuk alan: d
    20 Aralık 2013 01:28 - halil selçuk alan: sorular çok kolay ama
    20 Aralık 2013 01:29 - N.SERTEL: d
    20 Aralık 2013 01:29 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: d
    20 Aralık 2013 01:29 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    20 Aralık 2013 01:29 - serhatb: ISO 9001'de yer almayıp, ISO 14001 ve OHSAS 18001'de yer alan madde aşağıdakilerden hangisidir? A) Politika B) Planlama C) Acil hâl hazırlığı D) Yönetimi gözden geçirme



     
  3. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 01:29 - N.SERTEL: c
    20 Aralık 2013 01:29 - sibel senturk: c
    20 Aralık 2013 01:29 - halil selçuk alan: benim gibi hiç çalışamayan biri için ble çok kolay
    20 Aralık 2013 01:29 - Haluk isg: c
    20 Aralık 2013 01:29 - halil selçuk alan: c
    20 Aralık 2013 01:29 - Abidin Özler: :D
    20 Aralık 2013 01:29 - Abidin Özler: cevap: D
    20 Aralık 2013 01:29 - N.SERTEL: serhat beyin sorduğu soru çalışmayan yapamaz:)
    20 Aralık 2013 01:30 - halil selçuk alan: hayır, c
    20 Aralık 2013 01:30 - Abidin Özler: iso sorusunun cevabı C
    20 Aralık 2013 01:30 - Abidin Özler: d benim sorudğum sorunun cevabı idi
    20 Aralık 2013 01:30 - mehmetuzun: arkadaşlar acil çıkış kapılarının sayısı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
    20 Aralık 2013 01:30 - serhatb: Aşağıda belirtilen işyerlerinden hangisi İşyeri Bina ve Eklentilerinde Alınacak Sağlık ve Güvenlik Önlemlerine İlişkin Yönetmelik kapsamında yer almaktadır? A) Balıkçı teknesi B) Petrol çıkarma işyerleri C) Metal atölyesinde yer alan bürolar D) İşyeri dışında kullanılan taşıma araçları veya araçların içindeki işyerleri
    20 Aralık 2013 01:30 - mehmetuzun: saygılar
    20 Aralık 2013 01:30 - halil selçuk alan: c
    20 Aralık 2013 01:31 - mehmetuzun: c
    20 Aralık 2013 01:31 - N.SERTEL: c
    20 Aralık 2013 01:31 - Abidin Özler: c
    20 Aralık 2013 01:31 - Abidin Özler: Aşağıdakilerden hangisi kaynak makineleri ile ilgili olarak alınması gereken tedbirlerden birisi değildir? A) Metal parçaların birbirine temas etmesi sonucunda kıvılcım çıkma ihtimali nedeni ile hortum bağlantı elemanları sert polietilen veya PVC’den imal edilmiş olmalıdır. B) Gaz hortumları; eksiz, ezilmemiş, yırtılmamış, yanmamış, deliksiz, kusursuz olmalıdır. Hortum metal bağlantıları gaz kaçırmaz bir şekilde kelepçelerle sıkıca tutturulmuş olmalıdır. C) Kaynak makinesini
    20 Aralık 2013 01:31 - halil selçuk alan: lütfen biraz da maden yada yapı sorusu lütfen
    20 Aralık 2013 01:31 - Abidin Özler: C) Kaynak makinesini besleyen elektrik kablosu topraklanmış olmalıdır. D) Gaz tüpleri ısı kaynaklarından uzak yerlerde olmalıdır.
    20 Aralık 2013 01:31 - serhatb: 0 ºC'den düşük parlama noktası ve 35 ºC'den düşük kaynama noktasına sahip sıvı hâldeki maddeler ile oda sıcaklığında ve basıncı altında hava ile temasında yanabilen, gaz hâldeki mad- delerin genel adı aşağıdakilerden hangisidir? A) Patlayıcı madde B) Alevlenir madde C) Kolay alevlenir madde D) Çok kolay alevlenir madde
    20 Aralık 2013 01:31 - N.SERTEL: b
    20 Aralık 2013 01:31 - özgeceisg: d
    20 Aralık 2013 01:32 - mehmetuzun: d
    20 Aralık 2013 01:32 - halil selçuk alan: d
    20 Aralık 2013 01:32 - Abidin Özler: serhatb senin cevap D
    20 Aralık 2013 01:32 - N.SERTEL: d hııı
    20 Aralık 2013 01:32 - mehmetuzun: acilçıkış kapıları sayıları ne olmalıdır yardımcı olursanız sevinirim
    20 Aralık 2013 01:32 - serhatb: dogru
    20 Aralık 2013 01:32 - halil selçuk alan: 2
    20 Aralık 2013 01:32 - özgeceisg: en az 2
    20 Aralık 2013 01:32 - serhatb: 2-3-4
    20 Aralık 2013 01:32 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: sizin soru nedir hocam
    20 Aralık 2013 01:32 - N.SERTEL: ya o acil ıkış kapıları uzu konu:)

     
  4. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 01:33 - Abidin Özler: en az 2 adet olmalı acil çıkışlar
    20 Aralık 2013 01:33 - Abidin Özler: illa kapıda olmak zorunda değil bu arada :D
    20 Aralık 2013 01:33 - sibel senturk: 500 e kadar 2 500 utu 3 100 de 4 cıkıs
    20 Aralık 2013 01:33 - halil selçuk alan: abidin beyin sorusunun cevabı neydi
    20 Aralık 2013 01:33 - Abidin Özler: pencerede olur
    20 Aralık 2013 01:33 - serhatb: Kimyasal Maddelerle Çalışmalarda Sağlık ve Güvenlik Önlemleri Hakkında Yönetmelik'te bazı maddelerin depolama tanklarına ilişkin güvenlik mesafeleri belirlenmiştir. Aşağıdakilerden hangisi depolama tankları için güvenlik mesafesi belirlenen maddelerden değildir? A) Sıvı oksijen B) Sıvı hidrojen C) Sıvı azot D) Sıvı argon
    20 Aralık 2013 01:33 - N.SERTEL: abidin bey son sorunun cevabı ne:)
    20 Aralık 2013 01:33 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: kaynakla ilgili soru
    20 Aralık 2013 01:33 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    20 Aralık 2013 01:34 - Abidin Özler: kaynak sorusunun cevabı A
    20 Aralık 2013 01:34 - halil selçuk alan: sıvı hidrojen
    20 Aralık 2013 01:34 - halil selçuk alan: tşkler
    20 Aralık 2013 01:34 - N.SERTEL: pvc kelepçe hıııı
    20 Aralık 2013 01:34 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: ok tşk
    20 Aralık 2013 01:34 - serhatb: "Trikloretilen" maddesi aşağıdaki sektörlerden hangisinde diğerlerine göre daha sık kullanılır? A) Plastik imalatı B) Kuru temizleme C) Tekstil ürünlerinin imalatı D) Cam ürünlerinin imalatı
    20 Aralık 2013 01:34 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: a
    20 Aralık 2013 01:34 - mehmetuzun: a
    20 Aralık 2013 01:34 - halil selçuk alan: kuru temizleme
    20 Aralık 2013 01:34 - Gülden GÜNDOĞDU: b
    20 Aralık 2013 01:35 - sibel senturk: c
    20 Aralık 2013 01:35 - özgeceisg: c
    20 Aralık 2013 01:35 - Abidin Özler: kaynak olayıında kaynak makinesinde alınması gereken bir tedbir değil o
    20 Aralık 2013 01:35 - halil selçuk alan: sorular çok kolay ama
    20 Aralık 2013 01:35 - N.SERTEL: halil bey tamam siz 100 alcaksınız :)))))
    20 Aralık 2013 01:35 - serhatb: Çalışma hayatında psikososyal sorunlar konusunda aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır? A) Çalışanlar arasında iletişimi artırır. B) İşe devamsızlığın sık bir nedenidir. C) Monoton işlerin yapıldığı işyerlerinde daha sık görülür. D) Nedenleri arasında işyerinde karar süreçlerine katılmamak da vardır.
    20 Aralık 2013 01:35 - sibel senturk: bunlar cıkan sorular
    20 Aralık 2013 01:35 - mehmetuzun: serhatb sorunun cevabı nedir
    20 Aralık 2013 01:35 - N.SERTEL: inş.
    20 Aralık 2013 01:35 - halil selçuk alan: valla ben fazla çalışamadım
    20 Aralık 2013 01:35 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: serhat cvp kuru temizlememi
    20 Aralık 2013 01:35 - sibel senturk: ezberlendı artık bnce ondan kolay gelebılır
    20 Aralık 2013 01:36 - halil selçuk alan: ama tüm sorular sınavda çıktığı için çok kolay
    20 Aralık 2013 01:36 - özgeceisg: a
    20 Aralık 2013 01:36 - halil selçuk alan: a
    20 Aralık 2013 01:36 - N.SERTEL: be sınavda görcem :))))



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
  5. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 01:36 - halil selçuk alan: iletişimi azltır
    20 Aralık 2013 01:36 - Oğuzhan Altay YÖNET: sorular çalınmış diyorlar, ?
    20 Aralık 2013 01:36 - Abidin Özler: tartışmak için bir soru yazıyorum
    20 Aralık 2013 01:36 - Abidin Özler: Aşağıdakilerden hangisi kaynakçılıkta kullanılan yanıcı gazlardan değildir? A) Metan B) Argon C) Propan D) Etan
    20 Aralık 2013 01:36 - sibel senturk: aynen oyle
    20 Aralık 2013 01:36 - halil selçuk alan: argon
    20 Aralık 2013 01:36 - özgeceisg: metan
    20 Aralık 2013 01:36 - sibel senturk: argon
    20 Aralık 2013 01:36 - mehmetuzun: a
    20 Aralık 2013 01:36 - N.SERTEL: b
    20 Aralık 2013 01:37 - serhatb: Aşağıda yer alanlardan hangisi psikososyal risk etmenleri arasında değildir? A) Çalışma ortamı B) Çalışma süresi C) Cinsiyet D) Ücret
    20 Aralık 2013 01:37 - Abidin Özler: cevap Argon
    20 Aralık 2013 01:37 - sibel senturk: c
    20 Aralık 2013 01:37 - halil selçuk alan: argon inert bir gazdır
    20 Aralık 2013 01:37 - Abidin Özler: beynim sulanmış
    20 Aralık 2013 01:37 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: hepsi
    20 Aralık 2013 01:37 - N.SERTEL: oğuhan bey paramızıda çalıyolar alıştık artık:)
    20 Aralık 2013 01:37 - sibel senturk: argon koruyucu gazdır
    20 Aralık 2013 01:37 - mehmetuzun: şu soruyu soranlar cevabınıda versinler
    20 Aralık 2013 01:37 - serhatb: koruyucu gaz
    20 Aralık 2013 01:37 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    20 Aralık 2013 01:37 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: yanlış soru
    20 Aralık 2013 01:38 - halil selçuk alan: cinsiyet
    20 Aralık 2013 01:38 - Abidin Özler: Forklift kullanımında aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? A) Eğik düzlemde yükleme yapılmaz. B) Çalıştırma anahtarı araç üzerinde bırakılmaz. C) Geri hareketinde sesli ve ışıklı uyarı sistemi olmalıdır. D) Ağır vasıta (E sınıfı) ehliyet ile forklift kullanı-labilir.
    20 Aralık 2013 01:38 - N.SERTEL: d
    20 Aralık 2013 01:38 - Gülden GÜNDOĞDU: d
    20 Aralık 2013 01:38 - serhatb: Alternatif akım elektrik çarpması tehlike sınırı aşağıdakilerden hangisidir? A) 30 V B) 40 V C) 50 V D) 60 V
    20 Aralık 2013 01:38 - N.SERTEL: g ehliyet lazım
    20 Aralık 2013 01:39 - N.SERTEL: 50
    20 Aralık 2013 01:39 - halil selçuk alan: d
    20 Aralık 2013 01:39 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    20 Aralık 2013 01:39 - sibel senturk: who kac yılında kurulmustur bız nezaman uye olmusuzdur
    20 Aralık 2013 01:39 - halil selçuk alan: 1948
    20 Aralık 2013 01:39 - Abidin Özler: Cevap D idi peki hangi ehliyet kullanır ?
    20 Aralık 2013 01:39 - serhatb: Azot gazı tüp rengi aşağıdakilerden hangisidir? A) Sarı B) Yeşil C) Mavi D) Kırmızı

     
  6. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 01:39 - halil selçuk alan: 50 v
    20 Aralık 2013 01:39 - N.SERTEL: 45 kuruldu 48 üye
    20 Aralık 2013 01:39 - halil selçuk alan: yeşil
    20 Aralık 2013 01:39 - Abidin Özler: yeşil
    20 Aralık 2013 01:39 - N.SERTEL: yeşill
    20 Aralık 2013 01:40 - Abidin Özler: iş makinaları ehliyet sınıfı nedir ?
    20 Aralık 2013 01:40 - serhatb: A, B, C ve D sınıfı yangın söndürmede aşağıdakilerden hangisi kullanılır? A) AFFF tipi köpük B) Sodyum bikarbonat C) Protein esaslı köpük D) Monoamonyum fosfat (MAP)
    20 Aralık 2013 01:40 - Esma Cankurt: 46 49 değilmiydi ya
    20 Aralık 2013 01:40 - halil selçuk alan: 7 nisan 1948 de who kuruldu (dünya sağlık günü)
    20 Aralık 2013 01:40 - sibel senturk: calısma bakanlıgı 1946 dımı
    20 Aralık 2013 01:40 - halil selçuk alan: g
    20 Aralık 2013 01:40 - sibel senturk: g sınıf
    20 Aralık 2013 01:40 - halil selçuk alan: 1945 çalışma bakanlığı
    20 Aralık 2013 01:40 - halil selçuk alan: d map
    20 Aralık 2013 01:40 - Gülden GÜNDOĞDU: b
    20 Aralık 2013 01:40 - halil selçuk alan: sorular çok kolay ama
    20 Aralık 2013 01:40 - serhatb: Paralel çalışan basınçlı kapların aşağıdaki hangi parçalarının ayrı ayrı işaretlenmesine gerek yoktur? A) Giriş vanaları B) Çıkış vanaları C) Emniyet supabları D) Boşaltma vanaları
    20 Aralık 2013 01:40 - N.SERTEL: 7 nisan 1948 kurulmuş
    20 Aralık 2013 01:41 - halil selçuk alan: emniyet subapları
    20 Aralık 2013 01:41 - Abidin Özler: yangın tüplerindeki kuru toz azot içeriklidir
    20 Aralık 2013 01:41 - serhatb: halil bey sıktınız ama anladık süpersiniz
    20 Aralık 2013 01:41 - Abidin Özler: haziran 1949 da ggirdik
    20 Aralık 2013 01:41 - N.SERTEL: bence uyuyun siz halil bey
    20 Aralık 2013 01:41 - Esma Cankurt: ok beynimiz sulandı artık ya ben 46 hatırlıyorum
    20 Aralık 2013 01:41 - halil selçuk alan: pardon
    20 Aralık 2013 01:41 - halil selçuk alan: özür dilerim herkesten
    20 Aralık 2013 01:42 - Abidin Özler: ne yaptın ki ?
    20 Aralık 2013 01:42 - serhatb: sizin iq yüksek takılmayın burda
    20 Aralık 2013 01:42 - N.SERTEL: yokda bi an bi malak hissettik kendimizi oda sorun değil:)))
    20 Aralık 2013 01:42 - halil selçuk alan: özür dilerim
    20 Aralık 2013 01:42 - N.SERTEL: estafurullah
    20 Aralık 2013 01:42 - halil selçuk alan: sizden ricam biraz da maden sorusu sorar mısınız
    20 Aralık 2013 01:43 - Gülden GÜNDOĞDU: serhat bey soruların cevaplarınıda versenız iyi olacak :)
    20 Aralık 2013 01:43 - N.SERTEL: yok bir şey abidin bey
    20 Aralık 2013 01:43 - Abidin Özler:  Dunya Saglik orgutu 7 nisan 1948de kurulmustur.9 haziran 1949 yılında da Turkiye uye olmustur.



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
  7. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 01:43 - serhatb: Korkuluk eteklerinin yükseklikleri, tabandan itibaren en az kaç santimetre olmalıdır? A) 20 B) 15 C) 10 D) 5
    20 Aralık 2013 01:43 - N.SERTEL: 20
    20 Aralık 2013 01:43 - Abidin Özler: 15
    20 Aralık 2013 01:43 - halil selçuk alan: 15
    20 Aralık 2013 01:43 - Gülden GÜNDOĞDU: b
    20 Aralık 2013 01:43 - serhatb: 15
    20 Aralık 2013 01:43 - hüseyin armagan: 15
    20 Aralık 2013 01:43 - Abidin Özler: Evsel aboneler için kullanılan kaçak akım rölesinin çalışma akım eşiği kaç mA’dır? A) 40 B) 30 C) 20 D) 10
    20 Aralık 2013 01:43 - Ahmet Turan ÇAĞLAR: 30
    20 Aralık 2013 01:43 - N.SERTEL: 30
    20 Aralık 2013 01:43 - halil selçuk alan: 30
    20 Aralık 2013 01:43 - hüseyin armagan: 20
    20 Aralık 2013 01:44 - Gülden GÜNDOĞDU: b
    20 Aralık 2013 01:44 - Esma Cankurt: 30
    20 Aralık 2013 01:44 - serhatb: Emniyet kemeri ile ilgili olarak aşağıdaki cümlelerden hangisi yanlıştır? A) Çıkılan yükseklikteki işin durumuna göre; çalışanın bulunduğu noktayı değiştirebilmesi için, emniyet kemeri bağlandığı sabit noktadan geçici olarak sökülebilir. B) Emniyet kemerleri ve müştemilatı "her çalışmaya başlamadan önce" iyice kontrol edilmeli, en ufak bir arıza ve bozukluk hâlinde kullanılmamalıdır. C) Emniyet kemerini kullanacak kişinin vücut ağırlığı her altı ayda bir kontrol edilmeli ve gerekirse bu ağır
    20 Aralık 2013 01:44 - halil selçuk alan: c
    20 Aralık 2013 01:44 - alpaslan_54: a
    20 Aralık 2013 01:44 - N.SERTEL: serhat bey cevaplayın bir öncekini lütfen
    20 Aralık 2013 01:44 - Abidin Özler: cevap 30 olacak
    20 Aralık 2013 01:44 - serhatb: 30
    20 Aralık 2013 01:45 - N.SERTEL: c
    20 Aralık 2013 01:45 - Abidin Özler: Kaldırma makineleri, kabul edilen en ağır yükün en az kaç katını etkili ve güvenli bir şekilde kaldıracak ve askıda tutabilecek güçte olacak ve bunların bu yüke dayanıklı ve yeterli yük frenleri bulunacaktır? A) 1,5 katı B) 2,0 katı C) 2,5 katı D) 3,0 katı
    20 Aralık 2013 01:45 - N.SERTEL: a
    20 Aralık 2013 01:45 - hüseyin armagan: a
    20 Aralık 2013 01:45 - halil selçuk alan: 1,5
    20 Aralık 2013 01:45 - serhatb: afyon
    20 Aralık 2013 01:45 - Gülden GÜNDOĞDU: a
    20 Aralık 2013 01:45 - N.SERTEL: adana
    20 Aralık 2013 01:45 - serhatb: Aşağıdakilerden hangisi, grizu ve toz patlamalarının meydana gelmesini ve yayılmasını önlemek için uygulanan "taş tozu serpme" işleminde kullanılan taş tozunun özelliği değildir? A) Koyu renkli olması B) Pulverize edilmiş olması C) Silika içeriği % 4'ten az olması D) Yanıcı madde oranı % 5'ten az olması
    20 Aralık 2013 01:45 - halil selçuk alan: a
    20 Aralık 2013 01:46 - hüseyin armagan: a
    20 Aralık 2013 01:46 - Abidin Özler: Cevap A
    20 Aralık 2013 01:46 - N.SERTEL: a
    20 Aralık 2013 01:46 - Gülden GÜNDOĞDU: a
    20 Aralık 2013 01:46 - serhatb: Bir galeride çalışmalar sırasında devamlı olarak 2,4 gram/dakika toz oluşmaktadır. Toz konsantrasyonunu 5 miligram/m3 ten aşağıda tutabilmek için en az ne kadar temiz hava gönderilmelidir? A) 6,50 m3/saniye B) 7,00 m3/saniye C) 8,00 m3/saniye D) 9,20 m3/saniye

     
  8. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 01:46 - halil selçuk alan: 8
    20 Aralık 2013 01:46 - Abidin Özler: serhatb cevapları yaz lütfen
    20 Aralık 2013 01:47 - N.SERTEL: ya serhatb sizde mavi gibi bir renkle yazıp cevaplayın cif devam edelim:)
    20 Aralık 2013 01:47 - serhatb: cevap c
    20 Aralık 2013 01:47 - Abidin Özler: Aşağıdakilerden hangisi elektrikli el aletlerinde iş güvenliği ile ilgili olarak uyulması gereken kurallardan birisi değildir? A) Elektrikli el aletleri topraklanmış elektrik prizlerinden topraklı hatlarla beslenmelidir. B) Keski, matkap, bileme gibi aletlerin kullanılması esnasında oluşan tozlara karşı gözlük, yüz siperi kullanılmalıdır. C) Aşırı gürültü çıkaran elektrikli el aletlerinde çalışanlar mutlaka 1 saatlik çalışma süresi sonunda dinlendirilmelidir. D) A
    20 Aralık 2013 01:47 - N.SERTEL: algıda secicilik:)
    20 Aralık 2013 01:47 - Abidin Özler: D) Ağır elektrikli el aletlerinin yere düşürülmesi riskine karşı çalışanlar özel koruyucu ayakkabılarla korunmalıdır.
    20 Aralık 2013 01:47 - Abidin Özler: sorunun devamınıda yazdım
    20 Aralık 2013 01:48 - halil selçuk alan: c
    20 Aralık 2013 01:48 - N.SERTEL: c
    20 Aralık 2013 01:48 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    20 Aralık 2013 01:48 - Abidin Özler: Cevap c
    20 Aralık 2013 01:48 - Abidin Özler: Acil durum ekiplerinin güncellemeleri en az ne kadar sürede bir yapılmalıdır? A) İki yılda bir B) Yılda bir C) Altı ayda bir D) Üç ayda bir
    20 Aralık 2013 01:48 - N.SERTEL: b
    20 Aralık 2013 01:49 - Gülden GÜNDOĞDU: b
    20 Aralık 2013 01:49 - N.SERTEL: tatbikat 6 ayda bir
    20 Aralık 2013 01:49 - halil selçuk alan: 6 ayda bir (tüzüğe göre)
    20 Aralık 2013 01:49 - serhatb: Burada kimler b kimler a sınavına girecek?
    20 Aralık 2013 01:49 - N.SERTEL: tüzük kaldımı ki:)
    20 Aralık 2013 01:49 - halil selçuk alan: ben c ye gireceğim
    20 Aralık 2013 01:49 - Abidin Özler: cevap 6 ay
    20 Aralık 2013 01:49 - N.SERTEL: ben tatbikatar 6 ayda bir d,yorum
    20 Aralık 2013 01:49 - N.SERTEL: aa olmaz
    20 Aralık 2013 01:49 - Abidin Özler: Ben A'ya gireceğim
    20 Aralık 2013 01:49 - N.SERTEL: bende
    20 Aralık 2013 01:50 - Abidin Özler: Aşağıdaki açıklamalardan hangisi doğrudur? A) Demirin paslanması bir kimyasal değişim olayı değildir. B) LPG yangınlarında köpükle müdahale etkin bir söndürme yöntemidir. C) D sınıfı yangınlarda karbondioksitli söndürücüler kesinlikle kullanılamaz. D) Çok katlı bina yangınlarında merdivenler tahrip olduğu takdirde asansör kullanımı düşünülebilir.
    20 Aralık 2013 01:50 - serhatb: c
    20 Aralık 2013 01:50 - halil selçuk alan: d
    20 Aralık 2013 01:50 - N.SERTEL: d
    20 Aralık 2013 01:50 - Gülden GÜNDOĞDU: c
    20 Aralık 2013 01:51 - N.SERTEL: d değil cevap pardon
    20 Aralık 2013 01:51 - N.SERTEL: c bence
    20 Aralık 2013 01:51 - Abidin Özler: d sınıfı yangın ne türdür ?
    20 Aralık 2013 01:51 - mehmetuzun: c
    20 Aralık 2013 01:51 - serhatb: metal

     
  9. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 01:51 - N.SERTEL: metal
    20 Aralık 2013 01:51 - Abidin Özler: cevap C
    20 Aralık 2013 01:51 - N.SERTEL: :)))
    20 Aralık 2013 01:51 - N.SERTEL: bu saatte şaka yapar gibi :)
    20 Aralık 2013 01:52 - N.SERTEL: katı sıvı gaz metal sayıyom:)
    20 Aralık 2013 01:52 - Abidin Özler: bende saydım valla
    20 Aralık 2013 01:52 - serhatb: e de var
    20 Aralık 2013 01:52 - Abidin Özler: Aşağıdakilerden hangisi tehlikeye neden olacak veya tehlikeye maruz bırakacak bir davranışı engellemeye yönelik olan işareti tanımlar? A) Yasak işareti B) Uyarı işareti C) Emredici işaret D) Bilgilendirme işareti
    20 Aralık 2013 01:52 - N.SERTEL: elektrik yangını
    20 Aralık 2013 01:52 - mehmetuzun: b
    20 Aralık 2013 01:52 - halil selçuk alan: ama akaryakıt ve elektrik yangınlarında co2 kullanılmaz mı?
    20 Aralık 2013 01:53 - N.SERTEL: engellll
    20 Aralık 2013 01:53 - halil selçuk alan: a
    20 Aralık 2013 01:53 - serhatb: b sarı ucken %50
    20 Aralık 2013 01:53 - sibel senturk: kyllanılır
    20 Aralık 2013 01:53 - Abidin Özler: yassah kardeşim :D
    20 Aralık 2013 01:53 - mehmetuzun: abidin sorunun evabı ne
    20 Aralık 2013 01:53 - halil selçuk alan: elektrik d sınıfı bir yangın değil mi?
    20 Aralık 2013 01:53 - N.SERTEL: hangisi engeller kafam durdu
    20 Aralık 2013 01:53 - Abidin Özler: elektrik e sınıfı
    20 Aralık 2013 01:53 - sibel senturk: d metal,
    20 Aralık 2013 01:53 - Abidin Özler: Cevap A
    20 Aralık 2013 01:53 - serhatb: d sınıfı hafif metal
    20 Aralık 2013 01:54 - N.SERTEL: yani be uyarırr demi:)
    20 Aralık 2013 01:54 - sibel senturk: d de metala gor toz kullanılır
    20 Aralık 2013 01:54 - halil selçuk alan: elektrik yangını bence d sınıfına girer
    20 Aralık 2013 01:54 - serhatb: e sınıfı
    20 Aralık 2013 01:54 - serhatb: bas harfınden anlayabılırsın
    20 Aralık 2013 01:54 - Abidin Özler: e ile başlıyor o zaman elektriktir
    20 Aralık 2013 01:54 - N.SERTEL: :)))
    20 Aralık 2013 01:54 - serhatb: electric
    20 Aralık 2013 01:54 - Abidin Özler: boşuna E dememişler :D
    20 Aralık 2013 01:54 - halil selçuk alan: bize kursta d sınıfında verdiler elektrik yangınlarını
    20 Aralık 2013 01:54 - serhatb: electric fire
    20 Aralık 2013 01:55 - Abidin Özler: hangi kurs ?

     
  10. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 01:55 - N.SERTEL: olmaz öle bir şey kursas selam söle:)
    20 Aralık 2013 01:55 - serhatb: halıl sorun yok 99 alırsın
    20 Aralık 2013 01:55 - N.SERTEL: :))) iyidi serhatb:)
    20 Aralık 2013 01:55 - halil selçuk alan: iris akademide
    20 Aralık 2013 01:55 - N.SERTEL: ben geyiğe sarcam çok sıkıldım
    20 Aralık 2013 01:55 - Abidin Özler: hangi şubesinde İris'in ?
    20 Aralık 2013 01:55 - halil selçuk alan: izmir
    20 Aralık 2013 01:56 - Abidin Özler: Arkadaşlar bu arada ben İSG yazılımı yapıyorum
    20 Aralık 2013 01:56 - N.SERTEL: a şubesi:)
    20 Aralık 2013 01:56 - Abidin Özler: reklam yapayım az :D
    20 Aralık 2013 01:56 - serhatb: 100 alırsan dırek b sınavına +20 ıle baslıyorsun :D
    20 Aralık 2013 01:56 - N.SERTEL: oda ne
    20 Aralık 2013 01:56 - halil selçuk alan: soru da sorun biraz
    20 Aralık 2013 01:56 - Abidin Özler: www.meditekyazilim.com
    20 Aralık 2013 01:56 - serhatb: 100 alan oldumu saka bı yana
    20 Aralık 2013 01:56 - N.SERTEL: isg yazlımı ne bilmiyom ama ben noter tastikliye hep yazıyom:)))
    20 Aralık 2013 01:57 - halil selçuk alan: ben 23 şubatta a sınvanına gireceğim inşallah
    20 Aralık 2013 01:57 - Abidin Özler: :D
    20 Aralık 2013 01:57 - N.SERTEL: ben kursta 98 aldım bana 100 al sana bi kurs parası hediye edilim dediler ben 97 aldım:)))
    20 Aralık 2013 01:57 - N.SERTEL: ah bu elektrik ahh
    20 Aralık 2013 01:57 - Abidin Özler: iş sağlığı ve güvenkiği ile ilgili tüm faaliyetleri düenlşyebiliyorsunuz.
    20 Aralık 2013 01:57 - halil selçuk alan: 3000 günden fazla ödenmiş sigortam var
    20 Aralık 2013 01:57 - Abidin Özler: Mevzuata göre risk analizi yapabiliyorsunuz.
    20 Aralık 2013 01:58 - N.SERTEL: yazılımdan otomatik mi:)
    20 Aralık 2013 01:58 - Abidin Özler: Aynen :p
    20 Aralık 2013 01:58 - N.SERTEL: aaaa
    20 Aralık 2013 01:58 - N.SERTEL: ben 200 yakın risk analizi yaptım kafam patladı:)
    20 Aralık 2013 01:58 - Abidin Özler: işletmetyi bölümlere ayırıp
    20 Aralık 2013 01:58 - Ahmet Çetin: arkadaşlar GECENİN paylaşamını yapayımmı ?
    20 Aralık 2013 01:58 - serhatb: el emegı goz nuru
    20 Aralık 2013 01:58 - Abidin Özler: risk faktörlerini seçiyorsunuz
    20 Aralık 2013 01:58 - N.SERTEL: ne yapalım ne
    20 Aralık 2013 01:59 - Abidin Özler: seçtiğini faktörlere göre mevzuatı taryıp soru listesi oluşturuyor size
    20 Aralık 2013 01:59 - N.SERTEL: oo iyiymiş
    20 Aralık 2013 01:59 - Ahmet Çetin: son çıkmış ÖZET

     
  11. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 01:59 - serhatb: bosunamı kasıyoruz :D
    20 Aralık 2013 01:59 - halil selçuk alan: pazarlamasını yapıyormusun
    20 Aralık 2013 01:59 - N.SERTEL: yani
    20 Aralık 2013 02:00 - Abidin Özler: 1500 civarı soru listesi var
    20 Aralık 2013 02:00 - Ahmet Çetin: taze mis gibi :)
    20 Aralık 2013 02:00 - N.SERTEL: biz zaten mis gibi sohbet ediyoz ahmet bey sıkıntı yok
    20 Aralık 2013 02:00 - Ahmet Çetin: tmm sorun yok
    20 Aralık 2013 02:01 - N.SERTEL: ama soru listesi yetmezki bir metoda aktarması lazım
    20 Aralık 2013 02:01 - Abidin Özler: şu anda L matris yapıyor
    20 Aralık 2013 02:01 - stormy80: ozet derken hocam
    20 Aralık 2013 02:01 - Abidin Özler: sınavdan sonra kinney olacak
    20 Aralık 2013 02:01 - halil selçuk alan: inşallah
    20 Aralık 2013 02:01 - Abidin Özler: arkasından 3Td koyacam
    20 Aralık 2013 02:01 - N.SERTEL: BEN KİNNEYDE İYİYİM
    20 Aralık 2013 02:02 - N.SERTEL: inş.
    20 Aralık 2013 02:02 - Abidin Özler: analiz yaparken metotda seçiyorsunuz
    20 Aralık 2013 02:02 - halil selçuk alan: en kolay risk analizi 5x5 matris
    20 Aralık 2013 02:02 - N.SERTEL: kaç para:)))
    20 Aralık 2013 02:02 - N.SERTEL: bak risk analizleri fiyatları düştü:)
    20 Aralık 2013 02:02 - Gülden GÜNDOĞDU: soru sormayacakmısınız
    20 Aralık 2013 02:02 - Abidin Özler: tek kullanıcı 750 olacak büyük ihtimal
    20 Aralık 2013 02:03 - Ahmet Çetin: stormy sınava yönelik hazırlanmış özet
    20 Aralık 2013 02:03 - N.SERTEL: valla gülden hn ben yoruldum soran olursa cevap veririm
    20 Aralık 2013 02:03 - Abidin Özler: program hem tek kullanıcılı igu yada iyh
    20 Aralık 2013 02:03 - stormy80: paylasirsan sevinirim
    20 Aralık 2013 02:03 - halil selçuk alan: uygun olursa bende edinmek istiyorum parasıyla abidin bey
    20 Aralık 2013 02:03 - Abidin Özler: yada osgbb de kullanabiliyor
    20 Aralık 2013 02:03 - Abidin Özler: yada tek bir işletme
    20 Aralık 2013 02:03 - Ahmet Çetin: birisi hazırlamış özenmiş güzel
    20 Aralık 2013 02:03 - celal37: merdivenlerde korkuluk yüksekliği 90 mı 1 metremi
    20 Aralık 2013 02:03 - halil selçuk alan: 100 cm
    20 Aralık 2013 02:04 - Abidin Özler: sınavdan sonra mesaj bırakın kuralım programı szlere
    20 Aralık 2013 02:04 - celal37: tşk
    20 Aralık 2013 02:04 - stormy80: ahmet hocam paylasir msn
    20 Aralık 2013 02:04 - halil selçuk alan: tamam

     
  12. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 02:04 - Abidin Özler: severseniz kullanmaya devam edersiniz
    20 Aralık 2013 02:04 - Gülden GÜNDOĞDU: paylaşırmısınz ahmet bey
    20 Aralık 2013 02:04 - halil selçuk alan: mesajı nereye atalım abidin bey
    20 Aralık 2013 02:04 - Abidin Özler: ismime tıkla
    20 Aralık 2013 02:05 - celal37: kimyasallarda risk değerlendirme 2 yılmı 5 yılmı
    20 Aralık 2013 02:05 - Abidin Özler: açılan pencerede konuşma başlat var
    20 Aralık 2013 02:05 - Ahmet Çetin: isteyenlere özelden göndereyim
    20 Aralık 2013 02:05 - N.SERTEL: sevgili uzmanlarım
    20 Aralık 2013 02:05 - Ahmet Çetin: herkes istemiyor çünkü :)
    20 Aralık 2013 02:05 - N.SERTEL: ben artık gidiyorum
    20 Aralık 2013 02:05 - N.SERTEL: görüşemezsek dilerim kazanırsınız
    20 Aralık 2013 02:05 - Gülden GÜNDOĞDU: bana gönderin
    20 Aralık 2013 02:06 - Ahmet Çetin: mesaj atın bana ok
    20 Aralık 2013 02:06 - N.SERTEL: emeklerinizin için teşekkürler
    20 Aralık 2013 02:06 - sdkaran: bana da :)
    20 Aralık 2013 02:06 - stormy80: hocam paylasirsan bende alirim
    20 Aralık 2013 02:06 - Abidin Özler: sanada teşekkürler
    20 Aralık 2013 02:06 - Abidin Özler: iyi geceler
    20 Aralık 2013 02:06 - Gülden GÜNDOĞDU: inş n.sertel bizde teşekkür ederiz
    20 Aralık 2013 02:06 - N.SERTEL: iyi geceler
    20 Aralık 2013 02:06 - N.SERTEL: rica ederim dilerim başarılı oluruz
    20 Aralık 2013 02:06 - celal37: cevap varmı
    20 Aralık 2013 02:07 - halil selçuk alan: abidin bey ben mesajı attım size
    20 Aralık 2013 02:07 - halil selçuk alan: 100 cm
    20 Aralık 2013 02:07 - benimbirim: 90 cm
    20 Aralık 2013 02:07 - celal37: halil bey kimyasalların risk değerlendirmesi kaç yıl
    20 Aralık 2013 02:07 - benimbirim: 5
    20 Aralık 2013 02:08 - celal37: çoktehlikeli 2 yıl yazıyor
    20 Aralık 2013 02:08 - sdn: 5 yıl kalktı arkadaşlar
    20 Aralık 2013 02:08 - sdn: 2-4-6 var
    20 Aralık 2013 02:08 - halil selçuk alan: çok tehlikeli 2, tehlikeli 4, az tehlikeli 6 diye diye biliyorum
    20 Aralık 2013 02:08 - Ahmet Çetin: BURDAN GÖNDEREYİM İSTEYEN ALSIN
    20 Aralık 2013 02:08 - Ahmet Çetin: OK
    20 Aralık 2013 02:08 - halil selçuk alan: teşekkürler
    20 Aralık 2013 02:08 - benimbirim: ok

     
  13. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 02:08 - celal37: tşk
    20 Aralık 2013 02:08 - Ahmet Çetin: GÜZEL HAZIRLANMIŞ ÖZET
    20 Aralık 2013 02:09 - Ahmet Çetin: http://www.isguygulama.com/mev/hap 6331dahilyeni.pdf
    20 Aralık 2013 02:09 - Ahmet Çetin: DİREK İNER
    20 Aralık 2013 02:09 - celal37: çokteşekkür indirdim
    20 Aralık 2013 02:09 - Ahmet Çetin: 636 MADDE -DETAYLI
    20 Aralık 2013 02:09 - stormy80: hocam tesekkurler
    20 Aralık 2013 02:10 - halil selçuk alan: teşekkür
    20 Aralık 2013 02:10 - Gülden GÜNDOĞDU: çok teşekkürler ahmet bey
    20 Aralık 2013 02:10 - halil selçuk alan: madenle ilgili soru soran varmı
    20 Aralık 2013 02:10 - sdkaran: teşekkürler.
    20 Aralık 2013 02:11 - Ahmet Çetin: iyi günlerde kullanın
    20 Aralık 2013 02:11 - Ahmet Çetin: :)
    20 Aralık 2013 02:11 - celal37: metan oranlarını yazabilirmisiniz
    20 Aralık 2013 02:11 - Ahmet Çetin: Gümüş 0, 01 Civa 0,02 İnorganik kurşun 0,15 Baryum, Nikotin 0,5 Hidrojen sülfit 7 Kloroform 10 Asetik asit 25 Naftalin 50 Kümen 100 Aseton 1210
    20 Aralık 2013 02:11 - halil selçuk alan: 4-15
    20 Aralık 2013 02:11 - stormy80: ahmet hocam aynisini gecen snv oncesi bizim kusrta vermisti bu guncel mi
    20 Aralık 2013 02:12 - Ahmet Çetin: %1 metana kadar normal ateşleme yapılabilir, delikler doldurulabilir, %1den sonra ateşleme yapılmaz. %1,5 metanda elektrik cihazları iptal edilir, şalter indirilir. %2 metanda üretim çalışmaları durdurulur, işçiler temiz hava içine alınır, havalandırma yapılır. %4,5 metan patlama alt sınırıdır. %9,5 metan en şiddetli patlama değeridir. %15 metan patlama üst sınırıdır. %15 den sonra patlama olmaz metan yanar.
    20 Aralık 2013 02:12 - Abidin Özler: bakın bu oranlarda bi hataya düşüyosunuz
    20 Aralık 2013 02:12 - Ahmet Çetin: gönderdiğim ÖZET SAYFA M MADDE 474
    20 Aralık 2013 02:12 - celal37: teşekkürler
    20 Aralık 2013 02:12 - Abidin Özler: sağlık gözetimi ile ilgili kriter var
    20 Aralık 2013 02:12 - Abidin Özler: bende bi özet paylaşayım
    20 Aralık 2013 02:13 - Ahmet Çetin: METAN ORANI
    20 Aralık 2013 02:13 - Ahmet Çetin: % 2 den çok metan, işçilerin kurtarılması ve grizunun temizlenmesi dışında çalışma yapmak yasaktır. % 1,5 metan, elektrik tesisatlarını kapa çalışmaya ara ver % 1 metan , altına düşünceye kadar, ölçümler aralıksız sürdürülür % 0,5 metan, çalışamaya devam edilir, karbonmonoksit maskesi yanımızda olacak
    20 Aralık 2013 02:13 - Ahmet Çetin: MADDE 519
    20 Aralık 2013 02:13 - Abidin Özler: İris Akademi Çalışma Notları
    20 Aralık 2013 02:13 - Ahmet Çetin: GÖNDERDİĞİM ÖZET GÜZEL GÜNCEL
    20 Aralık 2013 02:13 - stormy80: cok tesekkurler
    20 Aralık 2013 02:14 - Ahmet Çetin: pdf de arama yapınca tak çıkıyor
    20 Aralık 2013 02:14 - Ahmet Çetin: abidin bey paylaşın :)
    20 Aralık 2013 02:14 - Abidin Özler: paylaştım ya :D
    20 Aralık 2013 02:15 - stormy80: hani nerde
    20 Aralık 2013 02:15 - Ahmet Çetin: hakketen linki ÇEVİRMİSSİN
    20 Aralık 2013 02:15 - Abidin Özler: İris Akademi Çalışma Notları için Tıklayınız...

     
  14. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 02:15 - Abidin Özler: :D
    20 Aralık 2013 02:15 - Ahmet Çetin: ARKAŞALRA KLİN BU
    20 Aralık 2013 02:15 - Ahmet Çetin: TÜM SAYFAYI ŞU LİNKTEN
    20 Aralık 2013 02:16 - Ahmet Çetin: http://view.samurajdata.se/psview.php?id=830475dc&page=4&size=full&all=1
    20 Aralık 2013 02:16 - Ahmet Çetin: ABİDİN bey senin link sayfa sayfa gösterir
    20 Aralık 2013 02:16 - Abidin Özler: aşağıda wiew All yazıyor
    20 Aralık 2013 02:17 - Abidin Özler: ona tıklarsanız hepsini gösterir
    20 Aralık 2013 02:17 - Ahmet Çetin: evet ona tıklayıp linki kopyalayın
    20 Aralık 2013 02:17 - bülent dinçer: bu lınk yazıcıdan ıyı cıkmıyor
    20 Aralık 2013 02:17 - celal37: nasıl kopyalacağım
    20 Aralık 2013 02:18 - Abidin Özler: arkadaşlar resim olarak kaydedilmiş
    20 Aralık 2013 02:18 - Abidin Özler: direk yazıcıdan çıktı alın
    20 Aralık 2013 02:19 - celal37: ahmet bey celal.ozdemir hotmail hesabına email gönderebilirmisin tşk
    20 Aralık 2013 02:20 - bülent dinçer: evet ama sag tarafa yakın cıkıyor yazıcıdan
    20 Aralık 2013 02:20 - bülent dinçer: netsansistem@gmail.com
    20 Aralık 2013 02:20 - bülent dinçer: lutfen burayada
    20 Aralık 2013 02:22 - Ahmet Çetin: pdf yazdır derseniz
    20 Aralık 2013 02:22 - Ahmet Çetin: önce pc ye kaydedin
    20 Aralık 2013 02:22 - Ahmet Çetin: google crome
    20 Aralık 2013 02:22 - Ahmet Çetin: pdf kaydediyor
    20 Aralık 2013 02:23 - celal37: iyi geceler sevgili dostlar görüşmek üzere herşey için teşekkür
    20 Aralık 2013 02:24 - benimbirim: on line deneme sınavı var mı
    20 Aralık 2013 02:24 - benimbirim: forum da göremedim
    20 Aralık 2013 02:26 - bülent dinçer: var
    20 Aralık 2013 02:30 - pınar86: arkadaşlar emziren kadın gece postasında rapor halinde ne kdr çalıştırılmaz
    20 Aralık 2013 02:36 - özgeceisg: 1 yıl
    20 Aralık 2013 02:38 - özgeceisg: Kadın çalışanlar, gebe olduklarının doktor raporuyla tespitinden itibaren doğuma kadar, emziren kadın çalışanlar ise doğum tarihinden başlamak üzere kendi mevzuatlarındaki hükümler saklı kalmak kaydıyla bir yıl süre ile gece postalarında çalıştırılamazlar. (2) Ancak emziren kadın çalışanlarda bu süre, anne veya çocuğun sağlığı açısından gerekli olduğunun işyerinde görevli işyeri hekiminden alınan raporla belgelenmesi halinde altı ay daha uzatılır.
    20 Aralık 2013 02:42 - tuğba taylan: arkadaşlar merhaba işyerlerinde blunan tuvaletler ile sayılarda bir değişiklik söz konusu mudur
    20 Aralık 2013 02:42 - tuğba taylan: teşekkür ederim
    20 Aralık 2013 02:42 - pınar86: o zmn 6 ay emziren için teşekkürler
    20 Aralık 2013 02:44 - pınar86: haa 1yıl + 6 ay oluo anladım
    20 Aralık 2013 02:48 - Ahmet Çetin: var
    20 Aralık 2013 02:50 - Yahyas: arkadaşlar sizce sınav zormu yoksaa kolaymı olur ne dersiniz
    20 Aralık 2013 02:50 - Ahmet Çetin: arkadaşlar farklı kaydetle masaüstüne kaydedin hepsi kaydoluyor
    20 Aralık 2013 02:50 - Ahmet Çetin: http://view.samurajdata.se/psview.php?id=830475dc&page=4&size=full&all=1

     
  15. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 02:53 - Ahmet Çetin: Çalışanların periyodik muayene sürelerisorulabilir. >18ya ş 1Yıl(ENAZ) <18ya ş 6ay Gece çalış an bayan iş çiler 6 ay Kurş unla yapılan i ş lerde 3 ay Asbestle yapılan i ş lerde 3 ay Gece çalış abilir bilgisi 2 yıl Radyasyonla çalış anlarda 1 ay Tozlu i ş lerde çal ışanlarıngöğüs radyografileri 6 ay Arsenikle çalış anlar 6 ay Titre ş imle çalışanlar 6 ay
    20 Aralık 2013 03:14 - sibel senturk: ışık idde
    20 Aralık 2013 03:15 - sibel senturk: ısık sidddetının bırımı neddır
    20 Aralık 2013 03:30 - enes demirtas: canle (kandela) ; ışık şiddet birimi
    20 Aralık 2013 03:52 - Yahyas: candela
    20 Aralık 2013 03:52 - Yahyas: aydınlatma şiddeti lüx
    20 Aralık 2013 03:52 - Yahyas: ışık akısı lümen
    20 Aralık 2013 03:53 - Yahyas: bana müsade herkese iyi geceler.çalışmaya çalıştıkça bilgiler karışıyor.

     
  16. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 07:24 - şerife tunçel: günaydın
    20 Aralık 2013 07:25 - Ayal: hala eski bilgiler
    20 Aralık 2013 07:26 - şerife tunçel: mesai basladı
    20 Aralık 2013 07:42 - Burak HEKİM: günaydın
    20 Aralık 2013 08:05 - hülya ateş: arkadaşlar günaydın çok alakasız ama sizce endüstriyel otomasyon aalanımı elektrik bölümü daha iyi öğretmen olarak alan değiştireceğimde yorum yaparsanız sevinirim
    20 Aralık 2013 08:07 - Gamze.: Günaydın... Nüfus müdürlüğünde mahsur kaldım ama :(
    20 Aralık 2013 08:12 - Abidin Özler: günaydın
    20 Aralık 2013 08:13 - Burak HEKİM: heheh
    20 Aralık 2013 08:15 - nuktan: Hülya hanım elektrik bölümüne geçin
    20 Aralık 2013 08:15 - Gamze.: sistemleri güncelleniyormuş, beni buldu aman
    20 Aralık 2013 08:16 - hülya ateş: neden nuktan
    20 Aralık 2013 08:16 - hülya ateş: sebep çok kararsızım
    20 Aralık 2013 08:16 - nuktan: Norm kadro dışı kalmanız daha az ihtimal..
    20 Aralık 2013 08:16 - nuktan: Her yerde var öğrenci daima bulunur
    20 Aralık 2013 08:17 - nuktan: Ana alanınız önemli tabiii
    20 Aralık 2013 08:17 - hülya ateş: elektr mühdsym elktrikten otm geçtim şimdi elekt alanı açık
    20 Aralık 2013 08:18 - hülya ateş: ama otm hareket alanı dar yani tayin durumu
    20 Aralık 2013 08:18 - Abidin Özler: SORU3: Bir acil durum planında aşağıdakilerden hangisi bulunmaz? A) Acil durum toplanma alanlarının belirlenmesi B) Acil durum kaçış imkânlarının planlanması C) İşletmenin kısa sürede eski hâline dönmesini sağlayacak yöntem ve uygulamalar D) İş kazası ve meslek hastalığına karşı alınacak önlem ve uygulamalar
    20 Aralık 2013 08:18 - hülya ateş: sizin alan nedir nuktan konuya hakim grnysnz
    20 Aralık 2013 08:19 - nuktan: evet aynen Makinacıyım. Norm fazlasıyım Elektrikçilerle beraberim
    20 Aralık 2013 08:19 - fatihöztürk: d
    20 Aralık 2013 08:19 - Gamze.: d
    20 Aralık 2013 08:19 - nuktan: d
    20 Aralık 2013 08:19 - fatihöztürk: bu arada cümleten hayırlı sabahlar
    20 Aralık 2013 08:19 - alp_d: gece vadiyesinde çalışan kadın işçilerin periyodik kontrol zamanı 6 ay mı 1 senemi
    20 Aralık 2013 08:20 - fatihöztürk: gamze hanım ankarada isag şube vardı dimi
    20 Aralık 2013 08:20 - Abidin Özler: CEvap: D
    20 Aralık 2013 08:20 - Gamze.: nüfus müdürlüğünde soru çözüyorum forumdan :D
    20 Aralık 2013 08:20 - Abidin Özler: SORU 4: Acil durum planlamasında aşağıdaki aşamalardan hangisi doğru değildir? A) Acil durum planlaması için ekip oluşturulur. B) Mevcut ve olası risklerin analizi ve değerlendirmesi yapılır. C) Acil durum oluşmadığı takdirde plan uygulamasına gerek yoktur. D) Acil durum planı hazırlanıp üst yönetimden uygulama onay ve desteği alınır.
    20 Aralık 2013 08:20 - alp_d: gece vadiyesinde çalışan kadın işçilerin periyodik kontrol zamanı 6 ay mı 1 senemi
    20 Aralık 2013 08:21 - Gamze.: Fatih Bey Ankara meekez zaten ;)
    20 Aralık 2013 08:21 - nuktan: b
    20 Aralık 2013 08:21 - Abidin Özler: 6 ay
    20 Aralık 2013 08:21 - nuktan: 6
    20 Aralık 2013 08:21 - Gamze.: merkez

     
  17. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 08:21 - alp_d: erkek işçiyi biliyormusunu
    20 Aralık 2013 08:21 - alp_d: z
    20 Aralık 2013 08:21 - alp_d: 2 senemi
    20 Aralık 2013 08:21 - fatihöztürk: hazır sınava ankaraya gelmişken isag şubeye uğrayım diyorum
    20 Aralık 2013 08:22 - Abidin Özler: Acil durum ekiplerinin güncellemeleri en az ne kadar sürede bir yapılmalıdır? A) İki yılda bir B) Yılda bir C) Altı ayda bir D) Üç ayda bir
    20 Aralık 2013 08:22 - Abidin Özler: boş boş geyik yapmayalım :p
    20 Aralık 2013 08:22 - alp_d: c
    20 Aralık 2013 08:22 - alp_d: abidin bey gece vardiyesi erkek işçi muayene peryodu nedşir
    20 Aralık 2013 08:22 - Hüseyin ŞAYLANN: yılda bir
    20 Aralık 2013 08:23 - Gamze.: olur elbette
    20 Aralık 2013 08:23 - Abidin Özler: 1 yıl
    20 Aralık 2013 08:23 - Hüseyin ŞAYLANN: bayanların ve genc işçilerin 6 aydı sanırım
    20 Aralık 2013 08:24 - Abidin Özler: aynen
    20 Aralık 2013 08:24 - alp_d: işyeri hekimi sağlık gözetimi periyodik kontrol bildiğim kadaryıla tehlike sınıfına göre değişti
    20 Aralık 2013 08:24 - Abidin Özler: cevap c idi
    20 Aralık 2013 08:24 - Abidin Özler: 2. Ülkemiz mevzuatında iş kazası hangi kanunda tanımlanmaktadır? a- 5763 sayılı Kanun b- 5510 sayılı Kanun c- 4857 sayılı Kanun d- 818 sayılı Kanun
    20 Aralık 2013 08:24 - alp_d: rakamları bilen avrmı
    20 Aralık 2013 08:24 - nuktan: acil durum ekipleri tehlike sınıfına göre değişiklik göstermiyormuydu??
    20 Aralık 2013 08:24 - Abidin Özler: neyin rakamı ?
    20 Aralık 2013 08:25 - alp_d: periyodik kontrol
    20 Aralık 2013 08:25 - alp_d: işyeri hekimi
    20 Aralık 2013 08:25 - Gamze.: b
    20 Aralık 2013 08:26 - alp_d: meslea tehlike sınıfında bir işyeri çalışanları 3 yılda bir salık kontrolü yapılmalı oldu sanırım
    20 Aralık 2013 08:26 - alp_d: işyeri hekimi tarafından
    20 Aralık 2013 08:27 - Abidin Özler: yok öyle değil
    20 Aralık 2013 08:27 - Abidin Özler: genelde tehlikeli madde kullanımınıa göre belirleniyor
    20 Aralık 2013 08:28 - Abidin Özler: mesela civa ve kurşun ile çalışmalarda 3 ayda bir
    20 Aralık 2013 08:28 - alp_d: 3) Çalışanın kişisel özellikleri, işyerinin tehlike sınıfı ve işin niteliği öncelikli olarak göz önünde bulundurularak uluslararası standartlar ile işyerinde yapılan risk değerlendirmesi sonuçları doğrultusunda; a) Az tehlikeli sınıftaki işyerlerinde en geç beş yılda bir, b) Tehlikeli sınıftaki işyerlerinde en geç üç yılda bir, c) Çok tehlikeli sınıftaki işyerlerinde en geç yılda bir, defa olmak üzere periyodik muayene tekrarlanır. Ancak işyeri hekiminin gerek görmesi halinde bu süreler kısaltıl
    20 Aralık 2013 08:28 - alp_d: işyeri hekimi görev yetki ve sorumlulukları yönetmeliğinden alıntıdır
    20 Aralık 2013 08:29 - Abidin Özler:  16 yaşını doldurmuş 18 yaşını bitirmemiş genç işcilerin 6 ayda bir diger işcilerin yılda 1 Agır ve Tehlikeli iş saglık raporu alması zorunludur.
    20 Aralık 2013 08:29 - nuktan: ok sağolun
    20 Aralık 2013 08:29 - nuktan: Sağlık hizmeti sunucuları kendilerine intikal eden iş kazalarını, yetkilendirilen sağlık hizmeti sunucuları ise meslek hastalığı tanısı koydukları vakaları en geç kaç gün içinde Sosyal Güvenlik Kurumuna bildirir. a)2 b)3 c)10 d)30
    20 Aralık 2013 08:29 - Abidin Özler: 3
    20 Aralık 2013 08:29 - alp_d: bu arada ağır ve tehlike iş sağlık rağoru işeri hekimi tarafından alınabiliyor
    20 Aralık 2013 08:30 - alp_d: d

     
  18. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 08:30 - alp_d: c
    20 Aralık 2013 08:30 - alp_d: yazıcaktım
    20 Aralık 2013 08:30 - nuktan: Malesef...
    20 Aralık 2013 08:30 - nuktan: evet c
    20 Aralık 2013 08:30 - modernherakles: 10
    20 Aralık 2013 08:30 - alp_d: işyeri hekimi nasıl anlıyacksa
    20 Aralık 2013 08:30 - Abidin Özler: :D
    20 Aralık 2013 08:30 - alp_d: sağlıklımı değilmi
    20 Aralık 2013 08:31 - charapchi: merhaba
    20 Aralık 2013 08:31 - alp_d: steteskopla heryerini dinler artık
    20 Aralık 2013 08:31 - Abidin Özler: 3. Aşağıdakilerden hangisi SGK mevzuatına göre iş kazası değildir? a- İşçinin görev ile gittiği yerde mesai bittikten sonra yemek yerken meydana gelen LPG patlaması sonucu yaralanması b- İşçinin işe giderken bindiği dolmuşun bir taksi ile çarpışması sonucu yaralanması c- İşçinin fabrika sınırları dışında kamyondan yük boşaltırken düşüp kolunu kırması d- İşçinin işyerinde öğle tatilinde top oynarken düşüp ayağını kırması
    20 Aralık 2013 08:32 - nuktan: b
    20 Aralık 2013 08:32 - alp_d: b
    20 Aralık 2013 08:32 - alp_d: abidin bey daha zor sorular bekliyoruz :)
    20 Aralık 2013 08:32 - Abidin Özler: cevap: B
    20 Aralık 2013 08:33 - charapchi: bir işyerinde birden fazla isg uzmanı çalıştırılması geekli durumlarda mesala çok tehlikeli ise bir tanesi A sınıfı olması yeterli idi. Galiba bu değişmiş artık hepsi A sınıfı olması gerekiyormuş. doğru mu?
    20 Aralık 2013 08:33 - Abidin Özler: bakalım hemen
    20 Aralık 2013 08:33 - alp_d: madenlerde 8 saatlik müsaede edilen hidrojen sülfür ppm oranı en fazla kaç olmalıdır
    20 Aralık 2013 08:33 - nuktan: kaynak neresi??
    20 Aralık 2013 08:33 - nuktan: 20
    20 Aralık 2013 08:33 - alp_d: vay
    20 Aralık 2013 08:33 - nuktan: oradan kesin soru var
    20 Aralık 2013 08:33 - alp_d: bravo
    20 Aralık 2013 08:34 - alp_d: nuktan bey hangi sınıf sınava giriceksiniz
    20 Aralık 2013 08:34 - nuktan: c :)
    20 Aralık 2013 08:34 - alp_d: ooo
    20 Aralık 2013 08:34 - alp_d: garanti
    20 Aralık 2013 08:34 - alp_d: geçtiniz
    20 Aralık 2013 08:34 - nuktan: tek ezbere bildiğim yeri sordunuz :)
    20 Aralık 2013 08:34 - alp_d: müjdeyi veriyim
    20 Aralık 2013 08:34 - alp_d: :)
    20 Aralık 2013 08:34 - nuktan: karışıyor herşey :)
    20 Aralık 2013 08:35 - isgici: arkidişler A ve C'ler dökülecek. B'lere kolay sorcaklarmış
    20 Aralık 2013 08:35 - alp_d: naçizane tavsiye bugün son iki yılın b ve c sınav sorularını tekrar yapın
    20 Aralık 2013 08:36 - isgici: onu şuı ana kadar 3 defa yaptım zaten.

     
  19. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 08:36 - nuktan: kesinlikle
    20 Aralık 2013 08:36 - ediz karacan: risk değerlendirmesi OHSAH 18001 aşamasında PUKO döngüsünün hangi aşamasında yapılır
    20 Aralık 2013 08:36 - nuktan: planlama dye biliyorum
    20 Aralık 2013 08:36 - gülistan uymaz: planla
    20 Aralık 2013 08:37 - Abidin Özler: plan
    20 Aralık 2013 08:37 - Hüseyin ŞAYLANN: planlama
    20 Aralık 2013 08:37 - ediz karacan: PUKO da uygulama
    20 Aralık 2013 08:37 - charapchi: birde dün öğrendim belki biliyorsunuzdur. Bu sınav MEB tarafından yapılan son sınav. Şubat sınavıda dahil olmak üzere bundan sonraki sınavlay ÖSYM tarafından yapılacak.
    20 Aralık 2013 08:37 - alp_d: ösym mi :(
    20 Aralık 2013 08:37 - alp_d: o zaman kesin geçmemiz lazım
    20 Aralık 2013 08:38 - alp_d: ösym 5 cevap ve yanlış doğruyu götürür sistemi getirir :)
    20 Aralık 2013 08:38 - charapchi: aslında daha ciddi bir sınav olur en azından soruların pek değişeceğini sanmam.
    20 Aralık 2013 08:38 - Ayal: farketmez ağustos sınavından itibaren soruların tübitak hazırlıyor
    20 Aralık 2013 08:38 - nuktan: ösym nin daha iyi yapacağını sanıyorum...
    20 Aralık 2013 08:38 - alp_d: evet tarzları faklıydı hoşuma gitt
    20 Aralık 2013 08:38 - charapchi: sonuçta ÖSYM'de kendi soru hazırlamayacak bi heyet oluşturup soru isteyecek.
    20 Aralık 2013 08:39 - alp_d: bu sistem iyi am 4 şık 30 yanlış hakkı
    20 Aralık 2013 08:39 - Abidin Özler: (3) Birden fazla iş güvenliği uzmanının görevlendirilmesinin gerektiği işyerlerinde, sadece tam süreli olarak görevlendirilen iş güvenliği uzmanının, işyerinin tehlike sınıfına uygun belgeye sahip olması yeterlidir.
    20 Aralık 2013 08:39 - alp_d: aslında baya avantajlıyız
    20 Aralık 2013 08:39 - alp_d: bu açıdan bakınca
    20 Aralık 2013 08:39 - nuktan: ağustos sınavı gibi gelirse dökülen gene çok olur...
    20 Aralık 2013 08:39 - Abidin Özler: biraz önce bi arkadaş sormuştu
    20 Aralık 2013 08:40 - Ayal: evet
    20 Aralık 2013 08:40 - Kimyager322: bu soru bence kesin çıkacak
    20 Aralık 2013 08:40 - Kimyager322: soruyorum
    20 Aralık 2013 08:40 - Ayal: haydi sor
    20 Aralık 2013 08:40 - alp_d: bekliyoruz
    20 Aralık 2013 08:40 - Kimyager322: Kaza Zinciri sıralamsını yazınız?
    20 Aralık 2013 08:40 - ediz karacan: soru uzuzn galiba
    20 Aralık 2013 08:41 - Ayal: bisküvi deyince akla o gelir
    20 Aralık 2013 08:41 - alp_d: çok sordular o soruyu
    20 Aralık 2013 08:41 - alp_d: geçen sııvalarda
    20 Aralık 2013 08:41 - charapchi: dün Workshop vardı. Orda söylendi ama bugün kesin sorup netleştireceğim. Çalışan sayısı başına İSG uzmanı ve sınıf konusunda yönetmelik değişmiş dendi. Net öğrenebilirsem kaynağı ile birlikte burada paylaşırım.
    20 Aralık 2013 08:41 - Abidin Özler: ben kaynağınıda vereyim
    20 Aralık 2013 08:41 - Abidin Özler: (3) Birden fazla iş güvenliği uzmanının görevlendirilmesinin gerektiği işyerlerinde, sadece tam süreli olarak görevlendirilen iş güvenliği uzmanının, işyerinin tehlike sınıfına uygun belgeye sahip olması yeterlidir.

     
  20. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 08:42 - Abidin Özler: Ş GÜVENLİĞİ UZMANLARININ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE EĞİTİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK
    20 Aralık 2013 08:42 - Abidin Özler: Madde 7
    20 Aralık 2013 08:42 - Abidin Özler: daha ötesi var mı ?
    20 Aralık 2013 08:42 - alp_d: arkadaşlar isg uzmanı çalışma saatleri değişirği için 6-8-12 dakika ve 200-1500-1000 işçiye tam zamanlı en az 1 uzman buradan soru bekliyorum
    20 Aralık 2013 08:43 - nuktan: bence yok..
    20 Aralık 2013 08:43 - Abidin Özler: işyeri hekimleri içinde değişti
    20 Aralık 2013 08:43 - nuktan: evet kesin soru çıkacak başka bir yerde orası
    20 Aralık 2013 08:43 - alp_d: ve eğitim yönetmeliği 3-2-1 yıl ve 16-12-8 saat
    20 Aralık 2013 08:43 - ediz karacan: kesin çıkacak soru sölüyorum sizee a sınıfı için son 2 sınavda sorulmuş
    20 Aralık 2013 08:44 - alp_d: ne sorulmuş
    20 Aralık 2013 08:44 - alp_d: ediz bey
    20 Aralık 2013 08:44 - ediz karacan: seal ve nuflese çelik halatların boyu % kaç uzarsa kulalnılmaz
    20 Aralık 2013 08:44 - ediz karacan: yazıyorum bakınn
    20 Aralık 2013 08:44 - nuktan: %10 muydu acaba
    20 Aralık 2013 08:44 - ediz karacan: şimdide büyük ihtimallae
    20 Aralık 2013 08:44 - Kimyager322: 1-İnsanın Tabiat karşısındaki acizliği,2-Kişisel kusur,3-Tehlikeli durum-hareket,4-Kaza Olay,5-Yaralanma
    20 Aralık 2013 08:44 - ediz karacan: üçgen zarımlı yada 17 telli çelik halatları soracaklarr
    20 Aralık 2013 08:45 - alp_d: bu arada a sınıfna giricek var mı
    20 Aralık 2013 08:45 - ediz karacan: 17 telli ve sela de %12
    20 Aralık 2013 08:45 - alp_d: valla ben soruları kolay bekliyorum
    20 Aralık 2013 08:45 - ediz karacan: üggen sarımda %15
    20 Aralık 2013 08:45 - alp_d: kim ne derse desin
    20 Aralık 2013 08:45 - alp_d: kolay olucak
    20 Aralık 2013 08:45 - alp_d: olmalı :)
    20 Aralık 2013 08:46 - alp_d: olmadı 23 şubata
    20 Aralık 2013 08:46 - ediz karacan: nufleze ve 34 tellide %20
    20 Aralık 2013 08:46 - alp_d: bakıcaz
    20 Aralık 2013 08:46 - hkn19: risk değerlendirmesi periyotları tehlike sınıflarına göre nasıl?
    20 Aralık 2013 08:46 - femida: 2 - 4 - 6
    20 Aralık 2013 08:46 - alp_d: 6-4-2
    20 Aralık 2013 08:46 - alp_d: acil eylem pplanıda aynı yıllar
    20 Aralık 2013 08:46 - femida: soru soracak var mı
    20 Aralık 2013 08:46 - alp_d: unutmayın
    20 Aralık 2013 08:47 - Abidin Özler: sorabilirim
    20 Aralık 2013 08:47 - alp_d: zor olsun :)

     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica