Sohbet Yeri Günlük Arşiv

Konu, 'Sohbet Ekranı Arşivi' kısmında Kaan SAKA tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin



    20 Aralık 2013 15:35 - barış emengen: b:D
    20 Aralık 2013 15:35 - Mehmet Gençoğlu: kapı 70-190, koridor 80-200 mü şimdi
    20 Aralık 2013 15:36 - OnurU: A) Makinenin genel tarifi B) Makinenin kullanım amacının tarifi C) İmalatçı firma sahibinin adı ve adresi D) Operatörün sağlık ve güvenliğini etkilediği durumlarda, kullanılacak yedek parçaların özellikleri
    20 Aralık 2013 15:36 - barış emengen: kapı 70-190
    20 Aralık 2013 15:36 - barış emengen: yollar 120 *210
    20 Aralık 2013 15:36 - yasin çetin: d
    20 Aralık 2013 15:36 - erkanozkan: d
    20 Aralık 2013 15:36 - barış emengen: değisen bsy yok bunlarda
    20 Aralık 2013 15:36 - Mehmet Gençoğlu: ok
    20 Aralık 2013 15:36 - ediko: d
    20 Aralık 2013 15:36 - serkan34: b
    20 Aralık 2013 15:36 - johnsen: c
    20 Aralık 2013 15:36 - yasin çetin: 80-200 ne?
    20 Aralık 2013 15:36 - OnurU: cevap : C beyler bayanlar.
    20 Aralık 2013 15:37 - johnsen: C) İmalatçı firma sahibinin adı ve adresi
    20 Aralık 2013 15:38 - Mehmet Gençoğlu: bir soruda benden olsun
    20 Aralık 2013 15:38 - OnurU: İş sağlığı ve güvenliği konularında mevzuat çalışması yapmak aşağıdaki kurumlardan hangisinin görevleri arasındadır? A) İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü (İSGGM) B) İş Teftiş Kurulu Başkanlığı (İTK) C) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Eğitim Merkezi (ÇASGEM) D) İş Sağlığı ve Güvenliği Enstitüsü (İSGÜM)
    20 Aralık 2013 15:38 - Mehmet Gençoğlu: kaç m2 den büyük alanlara hidrant sistemi kurulmalı
    20 Aralık 2013 15:38 - yasin çetin: a
    20 Aralık 2013 15:38 - zappie: 5000
    20 Aralık 2013 15:38 - MEHMET BAĞCI: aaaaaaaaa
    20 Aralık 2013 15:38 - meleksaçar: a
    20 Aralık 2013 15:39 - yasemin KALKAN: a
    20 Aralık 2013 15:39 - OnurU: cevap : A
    20 Aralık 2013 15:39 - Özcan Keser: a
    20 Aralık 2013 15:39 - ultrAslan: 1
    20 Aralık 2013 15:39 - OnurU: Ultraarslan kaç saattir burdasın :)
    20 Aralık 2013 15:39 - MEHMET BAĞCI: :D
    20 Aralık 2013 15:39 - Mehmet Gençoğlu: benim soronun cevabı: 5000 m2
    20 Aralık 2013 15:40 - OnurU: Kulak zarında ve orta kulak kemiklerinde mesleki maruziyet nedeniyle meydana gelen işitme kaybı aşağıdakilerden hangisi ile tanımlanır? A) İletim tipi işitme kaybı B) Algı tipi işitme kaybı C) Anatomik işitme kaybı D) Fizyolojik işitme kaybı
    20 Aralık 2013 15:40 - barış emengen: b
    20 Aralık 2013 15:40 - yasin çetin: b
    20 Aralık 2013 15:40 - barış emengen: değil a
    20 Aralık 2013 15:40 - Mehmet Gençoğlu: a
    20 Aralık 2013 15:40 - barış emengen: :D



     
  2. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin



    20 Aralık 2013 15:40 - MÜHENDİS SERPİL: a
    20 Aralık 2013 15:40 - MEHMET BAĞCI: b
    20 Aralık 2013 15:40 - zuhal8: a
    20 Aralık 2013 15:40 - zappie: a
    20 Aralık 2013 15:40 - OnurU: cevap : a
    20 Aralık 2013 15:40 - yasin çetin: a
    20 Aralık 2013 15:40 - barış emengen: iç kulakta algı tipi
    20 Aralık 2013 15:40 - OnurU: Statik elektik birikmelerine karşı, gerekli yerlere statik elektrik yük gidericileri veya…………………… konulmalı veya uygun diğer tedbirler alınmalıdır. Yukarıdaki boşluğa aşağıdakilerden hangisi gelmelidir? a) Metal levhalar b) Şalterler c) Nötralizatörler d) Röleler
    20 Aralık 2013 15:41 - barış emengen: :kirbac:
    20 Aralık 2013 15:41 - barış emengen: c
    20 Aralık 2013 15:41 - ediko: c
    20 Aralık 2013 15:41 - Tuğba3590: c
    20 Aralık 2013 15:41 - yasin çetin: c
    20 Aralık 2013 15:41 - kaanozdemir: c
    20 Aralık 2013 15:41 - MEHMET BAĞCI: a
    20 Aralık 2013 15:41 - Özcan Keser: c
    20 Aralık 2013 15:41 - OnurU: cevap: C
    20 Aralık 2013 15:41 - MoRaCe: Arkadaşlar merhaba
    20 Aralık 2013 15:42 - MoRaCe: Risk ve tehlike sorularında net bir şekilde ayırt edebileceğimiz bir yöntem var mıdır
    20 Aralık 2013 15:42 - MEHMET BAĞCI: merhabaaa
    20 Aralık 2013 15:42 - OnurU: Teknolojisi eski olan ve çift el kumanda ya da fotosel tertibatı yapılamayan bir presin kullanımına son verilmesi, risklerin önlenmesinde nasıl bir yöntemdir? A) Riskin ortadan kaldırılması B) Mühendislik kontrolü C) Kontrol ve tecrit D) Yerine koyma
    20 Aralık 2013 15:42 - yasin çetin: a
    20 Aralık 2013 15:42 - Tuğba3590: a
    20 Aralık 2013 15:42 - barış emengen: a
    20 Aralık 2013 15:42 - MEHMET BAĞCI: a
    20 Aralık 2013 15:42 - zuhal8: a
    20 Aralık 2013 15:42 - abintepe: d
    20 Aralık 2013 15:42 - ediko: d
    20 Aralık 2013 15:42 - cglyn: http://u1312.hizliresim.com/1j/n/vq8n3.jpg bu sorunun cevabindan emin olan car mi acaba
    20 Aralık 2013 15:43 - OnurU: CEVAP : B
    20 Aralık 2013 15:43 - barış emengen: d olması için cevabın
    20 Aralık 2013 15:43 - barış emengen: yerine
    20 Aralık 2013 15:43 - barış emengen: daha ii sistemn getrlmesi
    20 Aralık 2013 15:43 - barış emengen: gereklydi
    20 Aralık 2013 15:43 - barış emengen: canlar



     
  3. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 15:43 - yasin çetin: onur bey nasıl b?
    20 Aralık 2013 15:43 - cglyn: 17.sorudan yani
    20 Aralık 2013 15:43 - Tuğba3590: hayır son verilmesi diyor o da ortadan kaldırma
    20 Aralık 2013 15:43 - barış emengen: aynen
    20 Aralık 2013 15:43 - OnurU: valla cevap anahtarının yalancısıyım yasin bey :)
    20 Aralık 2013 15:44 - barış emengen: yerine değiştirme yok ikame de yok
    20 Aralık 2013 15:44 - barış emengen: :D
    20 Aralık 2013 15:44 - yasin çetin: bu soruda bi hata var bence :şaşırma:
    20 Aralık 2013 15:44 - Hüseyin ŞAYLANN: c bence
    20 Aralık 2013 15:44 - MEHMET BAĞCI: bencede
    20 Aralık 2013 15:44 - OnurU: Aşağıdaki kavramlardan hangisi gücü elinde bulunduran kişi ya da grubun, diğerlerine psikolojik yollardan, uzun süreli sistematik baskı uygulamasını tanımlar? A) Stres B) Depresyon C) Mobbing D) Psikoz
    20 Aralık 2013 15:44 - ediko: adam dükkanı kapatıp gitmedi ya yerine yenisini almıştır
    20 Aralık 2013 15:44 - Tuğba3590: c
    20 Aralık 2013 15:44 - ediko: c
    20 Aralık 2013 15:44 - barış emengen: c
    20 Aralık 2013 15:44 - yasin çetin: c
    20 Aralık 2013 15:44 - abintepe: c
    20 Aralık 2013 15:44 - yeşim gürler: mobbb
    20 Aralık 2013 15:44 - yasin çetin: mehmet bey mobbing C :)
    20 Aralık 2013 15:44 - zuhal8: c
    20 Aralık 2013 15:44 - meleksaçar: kolay bu
    20 Aralık 2013 15:45 - OnurU: cevap : c
    20 Aralık 2013 15:45 - MEHMET BAĞCI: :D
    20 Aralık 2013 15:45 - barış emengen: hakan bey c:D
    20 Aralık 2013 15:45 - OnurU: Risk değerlendirmesi TS 18001 Standardında PUKÖ döngüsü içerisinde hangi adımda yer almaktadır? A) Uygula B) Planla C) Kontrol et D) Önlem al
    20 Aralık 2013 15:45 - MEHMET BAĞCI: bizde çok var
    20 Aralık 2013 15:45 - barış emengen: a
    20 Aralık 2013 15:45 - yasin çetin: b
    20 Aralık 2013 15:45 - zuhal8: b
    20 Aralık 2013 15:45 - Hüseyin ŞAYLANN: a
    20 Aralık 2013 15:45 - meleksaçar: a
    20 Aralık 2013 15:45 - Hüseyin ŞAYLANN: b
    20 Aralık 2013 15:45 - MEHMET BAĞCI: b
    20 Aralık 2013 15:45 - cglyn: b
    20 Aralık 2013 15:45 - Hüseyin ŞAYLANN: çakallık vcar soruda :D

     
  4. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 15:45 - barış emengen: risk değerlendrmesi uygulama da analizi tespiti planlamadadır unutmayn
    20 Aralık 2013 15:45 - abintepe: a
    20 Aralık 2013 15:46 - kaanozdemir: b
    20 Aralık 2013 15:46 - OnurU: cevap : b
    20 Aralık 2013 15:46 - Hüseyin ŞAYLANN: ewt plamlama b de barıs bey
    20 Aralık 2013 15:46 - yasin çetin: yuppiiii
    20 Aralık 2013 15:46 - OnurU: Akaryakıtların özelliklerine ilişkin aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? a) Buhar haline geçmeden yanmazlar. b) Özgül ağırlıkları sudan hafittir. c) Buhar halde iken havadan ağır ve sağlığa zararlıdır. d) Yanmaları için ateşle temas etmeleri gerekir.
    20 Aralık 2013 15:46 - yeşim gürler: a
    20 Aralık 2013 15:46 - Züka Gürel: D
    20 Aralık 2013 15:46 - kaanozdemir: a
    20 Aralık 2013 15:46 - yasin çetin: d
    20 Aralık 2013 15:46 - barış emengen: d
    20 Aralık 2013 15:47 - zuhal8: d
    20 Aralık 2013 15:47 - abintepe: d
    20 Aralık 2013 15:47 - OnurU: cevap : d :alkış:
    20 Aralık 2013 15:47 - mchtsn: İKAME TECRİT ETME KKD KULLANIMI DİYE BİR SIRALAMA VARDI YA ONDAKI TAM SIRALAMANIN NE OLDUGUNU SOYLEYEBILIRMISINIZ
    20 Aralık 2013 15:47 - OnurU: - Bakım ve onarım çalışmalarının iş sağlığı ve güvenliği açısından en önemli amacı aşağıdakilerden hangisidir? a) Makine ve tesislerin ömrünün uzatmak b) Beklenmedik arızaları önlemek c) Malzeme hasarlarını önlemek d) Zaman kayıplarını önlemek
    20 Aralık 2013 15:47 - yeşim gürler: ::-((
    20 Aralık 2013 15:47 - haluk2534: d
    20 Aralık 2013 15:47 - abintepe: b
    20 Aralık 2013 15:47 - MEHMET BAĞCI: d
    20 Aralık 2013 15:47 - yasin çetin: b
    20 Aralık 2013 15:47 - Tuğba3590: b
    20 Aralık 2013 15:48 - zuhal8: b
    20 Aralık 2013 15:48 - OnurU: cevap : b
    20 Aralık 2013 15:48 - OnurU: Eğeler ile çalışma yapılırken uyulacak kurallara ilişkin aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? a) Metal bileziği bulunan sağlam sapları olmalıdır. b) Eğeler sapsız kullanılmamalıdır. c) Eğe talaşları üflenerek dikkatlice temizlenmelidir. d) Eski eğelerden keski veya kalem gibi aletler yapılmamalıdır.
    20 Aralık 2013 15:48 - Tuğba3590: c
    20 Aralık 2013 15:48 - barış emengen: c
    20 Aralık 2013 15:48 - zuhal8: c
    20 Aralık 2013 15:48 - yasin çetin: c
    20 Aralık 2013 15:48 - abintepe: c
    20 Aralık 2013 15:48 - beburduyem: Çalışma istasyonlarının tanımlanmamış olduğu ya da tanımlanamadığı durumlarda, A - ağırlıklı ses basınç değerleri makina yüzeyinden ........... metre mesafede ve zeminden veya erişim platformundan ........ metre yükseklikte ölçülmelidir. Yukarıdaki boşluklara aşağıdakilerden hangisi gelmelidir? a) 0,5 - 1 b) 1 - 1,2 c) 1 - 1,6 d)2 - 1,6
    20 Aralık 2013 15:48 - OnurU: cevap: c
    20 Aralık 2013 15:48 - OnurU: - Forkliftler de güvenli çalışma için dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? a) Forklift yük taşırken yükün yerden yüksekliği 50'yi cm geçmemelidir. b) Meyilli alanlarda yükleme yapılmamalıdır. c) Vites değiştirileceği zaman muhakkak hız tamamen kesilip vites değiştirilmelidir. d) Koltuk, levye, pedal ve görüş açısı omuz yüksekliğine göre ayarlanmalıdır.
    20 Aralık 2013 15:49 - barış emengen: c



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
  5. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 15:49 - Tuğba3590: a
    20 Aralık 2013 15:49 - Mehmet Arslanbaba: c
    20 Aralık 2013 15:49 - beburduyem: cevap c
    20 Aralık 2013 15:49 - yasin çetin: c
    20 Aralık 2013 15:49 - Anil_Guler: a
    20 Aralık 2013 15:49 - Anil_Guler: kesın a
    20 Aralık 2013 15:49 - kaanozdemir: c
    20 Aralık 2013 15:50 - OnurU: cevap : A
    20 Aralık 2013 15:50 - barış emengen: hastalk yaptnz dizayn raporu bitmesi gerek bakamıorm
    20 Aralık 2013 15:50 - OnurU: Bir iş makinesi park edileceği zaman dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? a)Kepçe ve bağlantı yere indirilmelidir. b)Geri vitese alınmalıdır. c)Motor kapatılmalıdır. d)Park freni çekilmelidir
    20 Aralık 2013 15:50 - barış emengen: soru sormayn bes dak sadece:D
    20 Aralık 2013 15:50 - Tuğba3590: b
    20 Aralık 2013 15:50 - yasin çetin: b
    20 Aralık 2013 15:50 - barış emengen: b
    20 Aralık 2013 15:50 - zuhal8: b
    20 Aralık 2013 15:50 - alpertegas: b
    20 Aralık 2013 15:50 - Mehmet Arslanbaba: b
    20 Aralık 2013 15:51 - OnurU: cevap: b ( çok kolay oldu :D
    20 Aralık 2013 15:51 - MÜHENDİS SERPİL: b
    20 Aralık 2013 15:51 - barış emengen: :D
    20 Aralık 2013 15:51 - beburduyem: Aşağıdaki frekans aralıklarından hangisi iç organlarda rezonans etkisi yapar? a) 1 - 5 Hz b)3 - 5Hz c)4 - 10Hz d)10 - 2ÛHz
    20 Aralık 2013 15:51 - OnurU: Elektrik tesisatında kaçak akımları fark ederek devreyi açan anahtarlara kaçak akım koruma anahtarları denmektedir. Can güvenliği ve yangından korunma için kaçak akım koruma anahtarlarının açma sınırları sırasıyla kaç olmalıdır? a) 40 mA- 400 m A b) 30 mA-300mA c) 20 mA- 200 m A d)10mA-100Ma
    20 Aralık 2013 15:51 - barış emengen: 4 10
    20 Aralık 2013 15:51 - zuhal8: b
    20 Aralık 2013 15:51 - ediko: 30 300
    20 Aralık 2013 15:51 - Gökhan CENAN: c
    20 Aralık 2013 15:51 - barış emengen: 30 300
    20 Aralık 2013 15:51 - yasin çetin: b
    20 Aralık 2013 15:51 - Hüseyin ŞAYLANN: 3b
    20 Aralık 2013 15:51 - erkanozkan: b
    20 Aralık 2013 15:52 - barış emengen: riskmed katkılarıyla:D:D
    20 Aralık 2013 15:52 - OnurU: cevap : b
    20 Aralık 2013 15:52 - Hüseyin ŞAYLANN: riskmed de mi calısıyon sen
    20 Aralık 2013 15:52 - OnurU: Ölçülerin normal dağılıma uygun olarak dağıldığı kabul edilirse, % ............ve sınırları arasındaki insan ölçülerine göre ölçülendirme yapılmaktadır. Yukarıdaki boşluklar aşırasıyla aşağıdakilerden hangisi gelmelidir? a) 10-90 b) 15-85 c)5-95 d) 1-99
    20 Aralık 2013 15:52 - barış emengen: yok sorular

     
  6. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 15:52 - Ömer GÜLTEKİN: kaçak akım 30 yangın koruma 300 ma
    20 Aralık 2013 15:52 - barış emengen: kitaplarndan:D
    20 Aralık 2013 15:52 - Hüseyin ŞAYLANN: hee :D
    20 Aralık 2013 15:52 - barış emengen: c
    20 Aralık 2013 15:52 - beburduyem: bariş emergen bey nerden çalıştınız sınava
    20 Aralık 2013 15:52 - Hüseyin ŞAYLANN: arkadas war bnm orda da ondan sdedim
    20 Aralık 2013 15:53 - zuhal8: c
    20 Aralık 2013 15:53 - beburduyem: bir kaynak önerebilir misiniz
    20 Aralık 2013 15:53 - erkanozkan: c
    20 Aralık 2013 15:53 - yasin çetin: c
    20 Aralık 2013 15:53 - barış emengen: riskmed soru bankası arasıra yönetmelikler
    20 Aralık 2013 15:53 - Hüseyin ŞAYLANN: isg spot bilgiler die bişi war o tam calısmalık
    20 Aralık 2013 15:53 - OnurU: cevap : c
    20 Aralık 2013 15:53 - beburduyem: benim bir sonraki sınava hazırlık acısından
    20 Aralık 2013 15:53 - OnurU: Aşağıdakilerden hangisi ergonomik risk faktörlerinden değildir? a) Fiziksel b) Psikolojik c) Sosyolojik d) Çevresel
    20 Aralık 2013 15:54 - beburduyem: teşekkürler..
    20 Aralık 2013 15:54 - erkanozkan: bbbbbbbb
    20 Aralık 2013 15:54 - kerem veli: CCCC
    20 Aralık 2013 15:54 - ediko: c
    20 Aralık 2013 15:54 - yeşim gürler: c
    20 Aralık 2013 15:54 - yasin çetin: c
    20 Aralık 2013 15:54 - Mehmet Arslanbaba: c
    20 Aralık 2013 15:54 - Hüseyin ŞAYLANN: isg spot a bakın baskada bişeye bakmayın hepsi war tüzük yonetmelik sayısal bilgiler
    20 Aralık 2013 15:54 - Abidin Özler: İris Akademi Ders notları için tıklayınız...
    20 Aralık 2013 15:54 - yasin çetin: kimler A sınıfı sınavına girecek?
    20 Aralık 2013 15:54 - OnurU: cevap : d ( değildir diyor !
    20 Aralık 2013 15:55 - yasin çetin: e sosyoloji de degil
    20 Aralık 2013 15:55 - zappie: ben
    20 Aralık 2013 15:55 - MEHMET BAĞCI: b
    20 Aralık 2013 15:55 - erkanozkan: bende b
    20 Aralık 2013 15:56 - yasin çetin: A sınıfı sınavına gireceklere allah sabır versin, sorular zor hazırlanmıi diye duydum
    20 Aralık 2013 15:56 - zappie: kim gormus? :D
    20 Aralık 2013 15:56 - OnurU: Neyse bu kadar yeter :)
    20 Aralık 2013 15:56 - erkanozkan: o a sınıfı ııcın değil c ıcın zor dıye duydum
    20 Aralık 2013 15:56 - OnurU: bakalım inş kolay olur sınav



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
  7. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 15:56 - yeşim gürler: b noolcak acaba
    20 Aralık 2013 15:57 - OnurU: erkan meb den bakan mı tanıyon :)
    20 Aralık 2013 15:57 - yasin çetin: yok yok soruları müfettişler hazırladığı için kendileri de A oldugu icin zor hazırlanmıs dediler...
    20 Aralık 2013 15:57 - OnurU: başkan ı mı tanıyon nerden duydun :)
    20 Aralık 2013 15:57 - erkanozkan: 80000 c 16000 ab gırecekmıs
    20 Aralık 2013 15:57 - Ayhan Özdemir: iş yerinde kişi başına düşen hava miktarı değiştimi ?
    20 Aralık 2013 15:57 - barış emengen: 10
    20 Aralık 2013 15:57 - barış emengen: aynı
    20 Aralık 2013 15:57 - Ayhan Özdemir: 10m3 yani
    20 Aralık 2013 15:57 - MEHMET BAĞCI: 30 m3
    20 Aralık 2013 15:57 - mehmet55: 10
    20 Aralık 2013 15:57 - yeşim gürler: ::-((
    20 Aralık 2013 15:57 - Anil_Guler: oksijen tüpleri en fazla kac atm basıncla doldurulacak?
    20 Aralık 2013 15:57 - yasin çetin: 10
    20 Aralık 2013 15:58 - yeşim gürler: 30
    20 Aralık 2013 15:58 - OnurU: barış sen baya çalışmışsın :)
    20 Aralık 2013 15:58 - barış emengen: koğuslarda 12
    20 Aralık 2013 15:58 - erkanozkan: 15
    20 Aralık 2013 15:58 - barış emengen: yok mayısta grmstm ordan aklımda
    20 Aralık 2013 15:58 - OnurU: ;)
    20 Aralık 2013 15:58 - barış emengen: 69 facıası mayıs sınavı
    20 Aralık 2013 15:58 - barış emengen: :D
    20 Aralık 2013 15:58 - gaedem: maden ocaklarında Elle kazı ve yükleme yapılan açık işletmelerde kademe yüksekliği, ..... metreyi, şev sağlam arazide .... dereceyi, çöküntülü ve ezik arazide, kum, çakıl ve dere tortuları olan yerlerde, killi tabakalarda, ayrışıma uğramış kalkerlerde, parçalanmış volkanik taş ve tüflerde ......dereceyi, kaygan ve sulu yerlerde ..... dereceyi geçemez.
    20 Aralık 2013 15:59 - erkanozkan: 60-45-30
    20 Aralık 2013 15:59 - Lütfi pelit: 3 60 45 30
    20 Aralık 2013 15:59 - Tuğba3590: 60,45,30
    20 Aralık 2013 15:59 - yasin çetin: 3 60 45 30
    20 Aralık 2013 15:59 - Hüseyin ŞAYLANN: 7-60-45-30
    20 Aralık 2013 15:59 - gaedem: cevap 3m 60 derece 45 derece 30 derece
    20 Aralık 2013 15:59 - gaedem: mükemmelsiniz
    20 Aralık 2013 15:59 - gaedem: :)
    20 Aralık 2013 16:00 - Lütfi pelit: yokmu soru soran :)
    20 Aralık 2013 16:00 - yasin çetin: 10dan az çalışanı olan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde isg uzmanı çalışan başına yılda en az ....... dk
    20 Aralık 2013 16:00 - Lütfi pelit: gece çalışanlar ... yılda bir kontrol edilmelidir?
    20 Aralık 2013 16:00 - zuhal8: 60

     
  8. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 16:00 - gaedem: 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununa göre; iş kazası, meslek hastalığı ve hastalık, üçüncü bir kişinin kusuru nedeniyle meydana gelmişse, sigortalıya ve hak sahiplerine yapılan veya ileride yapılması gereken ödemeler ile bağlanan gelirin başladığı tarihteki ilk peşin sermaye değerinin ne kadarlık kısmı, zarara sebep olan üçüncü kişilere ve şayet kusuru varsa bunları çalıştıranlara rücû edilir
    20 Aralık 2013 16:00 - Lütfi pelit: 60
    20 Aralık 2013 16:01 - Ayşe BEKOĞLU: ya bi aslı hanım vardı iş arayan
    20 Aralık 2013 16:01 - alpertegas: 2
    20 Aralık 2013 16:01 - yasin çetin: 60 doğru
    20 Aralık 2013 16:01 - Ayşe BEKOĞLU: burdayım o
    20 Aralık 2013 16:01 - yasin çetin: kursun ve civa yükümlülük süreleri nedir?
    20 Aralık 2013 16:01 - Lütfi pelit: geceleri .. yaşını doldurmamış olanlar çalıştırılamaz ?
    20 Aralık 2013 16:01 - gaedem: cevap % 50
    20 Aralık 2013 16:01 - gaedem: 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununa göre; iş kazası veya meslek hastalığı sonucu meslekte kazanma gücünün en az % kaçını kaybettiği Kurum Sağlık Kurulunca tespit edilen sigortalı, malûl sayılır?
    20 Aralık 2013 16:01 - MEHMET BAĞCI: 3yıl,6ay
    20 Aralık 2013 16:02 - yeşim gürler: 10
    20 Aralık 2013 16:02 - ultrAslan: benim göbek adım aslı :)
    20 Aralık 2013 16:02 - yeşim gürler: %10
    20 Aralık 2013 16:02 - Mehmet Arslanbaba: 10
    20 Aralık 2013 16:02 - Lütfi pelit: %60
    20 Aralık 2013 16:02 - BRLS: Mesleki akciğer hastalıkları ile ilgili aşağıdaki özelliklerden hangisi yanlıştır?
    20 Aralık 2013 16:02 - semsi-tebrizi: 40
    20 Aralık 2013 16:02 - alpertegas: emekli 60
    20 Aralık 2013 16:02 - ultrAslan: olmaz mı Ayşe hanım
    20 Aralık 2013 16:02 - semsi-tebrizi: 60
    20 Aralık 2013 16:03 - BRLS: Bissinoz hastalığı pamuk, keten ve kendir tozlarının sebep olduğu bir hastalıktır.
    20 Aralık 2013 16:03 - zappie: oyle mi?
    20 Aralık 2013 16:03 - Erdinç Candemir: 6331'e göre yüksekte çalışmanın artık bir standardı yok. Peki kemer takmanın standardı nedir?
    20 Aralık 2013 16:03 - Lütfi pelit: korkuluklar min kaç cm ve kaç kg dayanıklı olmalıdır?
    20 Aralık 2013 16:03 - BRLS: ) Antrakoz hastalığı kömür madeni işçilerinde görülen bir meslek hastalığıdır.
    20 Aralık 2013 16:03 - erkanozkan: 100-125
    20 Aralık 2013 16:03 - alpertegas: 1150
    20 Aralık 2013 16:04 - Lütfi pelit: 90 diil artık 100 ve 125
    20 Aralık 2013 16:04 - alpertegas: 125
    20 Aralık 2013 16:04 - BRLS: Silikoz hastalığı kristalize olmamış silika tozlarının neden olduğu bir hastalıktır.
    20 Aralık 2013 16:04 - alpertegas: korkuluk
    20 Aralık 2013 16:05 - alpertegas: emniyet kemeri kaç kg dayanıklı olacak
    20 Aralık 2013 16:05 - emrebalcioglu: 1150kg
    20 Aralık 2013 16:05 - Lütfi pelit: ortamda %... metan bulşunduğunda ateşleme yapılamaz?

     
  9. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 16:05 - erkanozkan: bir sirketin farklı 2 kuruku varsa kurullar arası denetleme kaç ayda olur?
    20 Aralık 2013 16:05 - alpertegas: 1
    20 Aralık 2013 16:05 - emrebalcioglu: %1
    20 Aralık 2013 16:05 - zuhal8: 1150
    20 Aralık 2013 16:05 - zuhal8: 1
    20 Aralık 2013 16:05 - emrebalcioglu: 3 ayda bir
    20 Aralık 2013 16:05 - zappie: olmus silika >)
    20 Aralık 2013 16:05 - yasin çetin: 1
    20 Aralık 2013 16:05 - Ayhan Özdemir: 1
    20 Aralık 2013 16:05 - Lütfi pelit: cevap 2
    20 Aralık 2013 16:05 - erkanozkan: emrebalcioglu tebrikler
    20 Aralık 2013 16:06 - yasin çetin: elektrik yangınları hangi sınıfa girer?
    20 Aralık 2013 16:06 - alpertegas: e
    20 Aralık 2013 16:06 - zuhal8: e
    20 Aralık 2013 16:06 - yeşim gürler: ee
    20 Aralık 2013 16:06 - Ayhan Özdemir: 2 den fazla olursa çalışma yapılmaz
    20 Aralık 2013 16:06 - erkn01: kurşun twa..... civa twa.... ?
    20 Aralık 2013 16:06 - kerem veli: e
    20 Aralık 2013 16:06 - erkanozkan: hıcbırısıne
    20 Aralık 2013 16:06 - alpertegas: 0,15 0,02
    20 Aralık 2013 16:06 - kerem veli: twa neydi ?
    20 Aralık 2013 16:06 - Lütfi pelit: demir yollarında egim % ... fazl olmamalı?=
    20 Aralık 2013 16:06 - Ayhan Özdemir: 0.15 0.02
    20 Aralık 2013 16:06 - Ayhan Özdemir: 0.5
    20 Aralık 2013 16:06 - erkanozkan: 0,5
    20 Aralık 2013 16:06 - yasin çetin: e sınıfı yok yeni yönetmelikte
    20 Aralık 2013 16:06 - zuhal8: 0,15 0.02
    20 Aralık 2013 16:06 - Ayhan Özdemir: % 0.5
    20 Aralık 2013 16:06 - Züka Gürel: Zaman agirlikli ortalama
    20 Aralık 2013 16:06 - erkn01: 8 saatlik çalışmada ortalama kons.
    20 Aralık 2013 16:06 - zuhal8: 0,5
    20 Aralık 2013 16:06 - Cumhur Gültekin: 3
    20 Aralık 2013 16:07 - Lütfi pelit: 0.5
    20 Aralık 2013 16:07 - emrebalcioglu: zaman ağırlıklı maruziyet oranı günde 8 saatten hesapkanıyor
    20 Aralık 2013 16:07 - aysun aysun: çıraklar ve stajerler 4857-say%C4%B1l%C4%B1-i%C5%9F-kanunu.816">4857 Sayılı İş Kanunu">iş kanunu kapsamındamı artık ?

     
  10. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 16:07 - yasin çetin: Adanada sınava girecek olan var mı?
    20 Aralık 2013 16:07 - Lütfi pelit: kömür ocaklarında lağımlar yalnızca ..... ateşlenir?
    20 Aralık 2013 16:07 - Ayhan Özdemir: var
    20 Aralık 2013 16:07 - zappie: evet
    20 Aralık 2013 16:07 - Erdinç Candemir: 6331'e göre yüksekte çalışmanın artık bir standardı yok. Peki kemer takmanın standardı nedir?
    20 Aralık 2013 16:08 - emrebalcioglu: evet
    20 Aralık 2013 16:08 - yasin çetin: hangi okul arkadaslar?
    20 Aralık 2013 16:08 - İlim öztürk: ben giriyorum
    20 Aralık 2013 16:08 - erkanozkan: elektrık
    20 Aralık 2013 16:08 - Erdinç Candemir: Cevap verirken isim belirtir misiniz? karışıyor çünkü cevaplar.
    20 Aralık 2013 16:08 - İlim öztürk: adana da
    20 Aralık 2013 16:08 - yasin çetin: ben süreyya nihat iöo
    20 Aralık 2013 16:08 - Lütfi pelit: elektrik kapsülle
    20 Aralık 2013 16:08 - Ayhan Özdemir: ahmet karabucak ilkokulu
    20 Aralık 2013 16:08 - İlim öztürk: ilhan atış anadolu
    20 Aralık 2013 16:09 - aysun aysun: sorum kaynadı gitt
    20 Aralık 2013 16:09 - yasin çetin: aysun tekrar sor?
    20 Aralık 2013 16:09 - Lütfi pelit: arsenik miktarı 0.5 mi 0.05 mi arkadaşlar?
    20 Aralık 2013 16:09 - erkanozkan: 0,5
    20 Aralık 2013 16:10 - yasin çetin: 0,5
    20 Aralık 2013 16:10 - aysun aysun: çıraklar ve stajerler 4857-say%C4%B1l%C4%B1-i%C5%9F-kanunu.816">4857 Sayılı İş Kanunu">iş kanunu kapsamındamı artk
    20 Aralık 2013 16:10 - yasin çetin: evet
    20 Aralık 2013 16:10 - erkanozkan: eet
    20 Aralık 2013 16:10 - emrebalcioglu: evet
    20 Aralık 2013 16:10 - aysun aysun: teşekkür ederm
    20 Aralık 2013 16:10 - semsi-tebrizi: arkadaşlara lütfen soruyu soran cevabını yazsın bizler tahminlerde bulunmayalım herkes kendi cvbını aklında tutsun lütfen buraya cvbınızın ne olduğunu yazmak zorunda değilsiniz
    20 Aralık 2013 16:10 - yasin çetin: reca ederiz
    20 Aralık 2013 16:10 - Lütfi pelit: kaynak işlerinde ışın yüzdeleri?
    20 Aralık 2013 16:10 - arzum hamzakadı: stajyerler değil çıraklar iş kanunda
    20 Aralık 2013 16:10 - erkn01: arkdşlar kurşun twa yeni yönetmeliktemi 0.075 eskidemi
    20 Aralık 2013 16:10 - erkanozkan: 10-60-30
    20 Aralık 2013 16:11 - alpertegas: 60 ır 30 gçrünür 10 uv
    20 Aralık 2013 16:11 - zuhal8: 60-30-10
    20 Aralık 2013 16:11 - emrebalcioglu: %60 ınfrared %30 görünür %10 morötesi
    20 Aralık 2013 16:11 - erhann: 0,05

     
  11. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 16:11 - erhann: arsenik
    20 Aralık 2013 16:11 - Anil_Guler: hidrojen sülfür mak degeri?
    20 Aralık 2013 16:11 - Ayşe BEKOĞLU: he yok yani aslı gur hanım
    20 Aralık 2013 16:11 - İlim öztürk: arsenik 0.5
    20 Aralık 2013 16:11 - Lütfi pelit: infrared %60 görünen ışınlar %30 ultraviyole %10
    20 Aralık 2013 16:12 - yvzclk: şıklı sorun yaw sallayamıyoruz
    20 Aralık 2013 16:12 - Ayhan Özdemir: hidrojen sülfür milyon da 20 sanırım
    20 Aralık 2013 16:12 - emrebalcioglu: ppm nedir?
    20 Aralık 2013 16:12 - Lütfi pelit: tehlikeli gerilim alternatif akımda ... v,doğru akıda .. volt?
    20 Aralık 2013 16:13 - alpertegas: 50-120
    20 Aralık 2013 16:13 - zuhal8: 120-50
    20 Aralık 2013 16:13 - yvzclk: asansör kapı genişliği minimum kaçtır?
    20 Aralık 2013 16:13 - Seyyun: 50-120
    20 Aralık 2013 16:13 - erkanozkan: 0,002 h2s
    20 Aralık 2013 16:13 - Lütfi pelit: 50-120
    20 Aralık 2013 16:13 - serkan34: 50*120 mi 120*50 mi
    20 Aralık 2013 16:13 - alpertegas: 50-120
    20 Aralık 2013 16:14 - Lütfi pelit: yazdığım gibi
    20 Aralık 2013 16:14 - emrecan70: sınavdan bir gün önce çalışılmaz yahu :)
    20 Aralık 2013 16:15 - yeşim gürler: ünv. teden kalma alışkanlığım
    20 Aralık 2013 16:15 - İlim öztürk: biraz da risk sorsanız
    20 Aralık 2013 16:16 - erkn01: sınav yerine telefnla gelmeyin demişler başka illerden geliyoruz iletişimsizmi kalalım..
    20 Aralık 2013 16:17 - yasin çetin: emanet var okulların orda oraya teslim edersiniz telefonları
    20 Aralık 2013 16:17 - erkn01: en son KPSS de polis bile almamıştı
    20 Aralık 2013 16:17 - erkn01: çantaları tanımadgmz insanlara emanet etmek zorunda kalmştık
    20 Aralık 2013 16:18 - alpertegas: arkadaşlar sadece soru olsa cok faydalı oluyor bence,
    20 Aralık 2013 16:19 - Ayhan Özdemir: kaldırma araçları kontrol periyodu nedir ?
    20 Aralık 2013 16:19 - Lütfi pelit: organik kimyasallar kaça ayrılır bunlar nelerdir?
    20 Aralık 2013 16:19 - İlim öztürk: bencede alpertegas
    20 Aralık 2013 16:19 - Ayhan Özdemir: eskiden 3 aydı
    20 Aralık 2013 16:19 - Tuğba3590: kaldırma araçları 1 yıl oldu
    20 Aralık 2013 16:19 - alpertegas: 1 yıl
    20 Aralık 2013 16:19 - alpertegas: tamamı
    20 Aralık 2013 16:19 - yeşim gürler: aromatik alifatik miydi
    20 Aralık 2013 16:20 - Ayhan Özdemir: sıvılaştırılmış gaz tankları ?

     
  12. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 16:20 - alpertegas: lütfi cevap ne
    20 Aralık 2013 16:20 - yvzclk: 10
    20 Aralık 2013 16:20 - Lütfi pelit: aromatik ve alifatik doğru
    20 Aralık 2013 16:20 - yvzclk: yıl
    20 Aralık 2013 16:20 - Syldrm: 6331 Nolu İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu 7. Maddesinde Belirtilen İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinin Desteklenmesi için belirtilen Kıstaslar İçerisinde İşverenin Sigortalılık Bildiriminde Bulunmadığı Tesbit Edildiği Durumlarda Kaç Yıl Süreyle Bahsi Geçen Destekten Faydalanamaz?
    20 Aralık 2013 16:20 - alpertegas: 10 yıl
    20 Aralık 2013 16:20 - Ayhan Özdemir: Dikişli dikişsiz gaz tüpleri de 10 yılmı ?
    20 Aralık 2013 16:20 - yeşim gürler: 3
    20 Aralık 2013 16:20 - alpertegas: 3 yıl
    20 Aralık 2013 16:20 - Tuğba3590: gaz tüpleri 3 yıl
    20 Aralık 2013 16:20 - Lütfi pelit: 3 yıl
    20 Aralık 2013 16:21 - erkn01: 12- Aşağıdakilerden hangisi çalışma yaşamında öncelikli gruplardan birinde yer almaktadır? a) Sendika temsilcisi 28 yaşında erkek yükleme işçisi b) Kuru temizleme atölyesinde çalışan 22 yaşındaki erkek işçi c) Dökümhanede çalışan 16 yaşındaki erkek çırak d) Tarım işçisi olarak çalışan 35 yaşında erkek işçi
    20 Aralık 2013 16:21 - Ayhan Özdemir: kompresör 1 yıl değilmi ?
    20 Aralık 2013 16:21 - seher tütenk: kurşun oranı ne idi arkadaşlar
    20 Aralık 2013 16:21 - yeşim gürler: c
    20 Aralık 2013 16:21 - Syldrm: cevap 3 yıl
    20 Aralık 2013 16:21 - alpertegas: c
    20 Aralık 2013 16:21 - Lütfi pelit: doğalgaz havadan.....,lpg .......?
    20 Aralık 2013 16:21 - alpertegas: 1 yuıl
    20 Aralık 2013 16:21 - sanem sahin: kaynak islerinde basincli gaz tupleri periyodik bakimi ne kadar
    20 Aralık 2013 16:21 - erkn01: cvp c
    20 Aralık 2013 16:21 - yeşim gürler: hafif
    20 Aralık 2013 16:21 - yeşim gürler: ağır
    20 Aralık 2013 16:22 - Gamze.: Lütfi Bey yazı renginizi değiştirebilir misiniz
    20 Aralık 2013 16:22 - İlim öztürk: kurşun 0.15
    20 Aralık 2013 16:22 - Lütfi pelit: tebrikler yeşim :)
    20 Aralık 2013 16:22 - yvzclk: c olmaz
    20 Aralık 2013 16:22 - Gamze.: Yoksa forum sakinlerimizin gözleri bozulabilir
    20 Aralık 2013 16:22 - yeşim gürler: ağlamak istiyorum
    20 Aralık 2013 16:22 - yeşim gürler: cukkacukka
    20 Aralık 2013 16:22 - Lütfi pelit: ig ye uygun diilmi rengimiz :D
    20 Aralık 2013 16:22 - Lütfi pelit: isg
    20 Aralık 2013 16:22 - seher tütenk: arsenik oranı ne idi
    20 Aralık 2013 16:22 - Syldrm: OHSAS 18001’de “tehlikeli bir olayın meyda- na gelme olasılığı ile sonuçlarının birleşimi” olarak tanımlanan kavram nedir?
    20 Aralık 2013 16:22 - erkanozkan: 0,5

     
  13. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 16:23 - yeşim gürler: 0.5 mi
    20 Aralık 2013 16:23 - İlim öztürk: 0.5
    20 Aralık 2013 16:23 - yeşim gürler: riziko
    20 Aralık 2013 16:23 - yeşim gürler: 8-)
    20 Aralık 2013 16:23 - alpertegas: risk
    20 Aralık 2013 16:23 - zuhal8: risk
    20 Aralık 2013 16:23 - erkn01: Kapalı alan çalışmaları öncesinde ortam atmosferinde bulunan parlayıcı, patlayıcı gaz konsantrasyonunun ölçümünde hangi cihaz kullanılmalıdır? a) Odyometre b) Anemometre c) Psikometre d) Eksplozimetre
    20 Aralık 2013 16:23 - çağdaş koçkan: risk
    20 Aralık 2013 16:23 - Syldrm: evet risk doğru
    20 Aralık 2013 16:23 - gaedem: d
    20 Aralık 2013 16:23 - yeşim gürler: d
    20 Aralık 2013 16:23 - İlim öztürk: d
    20 Aralık 2013 16:23 - zuhal8: d
    20 Aralık 2013 16:23 - Lütfi pelit: d
    20 Aralık 2013 16:23 - Syldrm: d
    20 Aralık 2013 16:23 - yvzclk: d
    20 Aralık 2013 16:23 - Syldrm: Fine-Kinney metodunda bir sistemin “çok yüksek riskli” olarak nitelendirilmesi için he- saplanan risk değeri hangi aralıkta olmalıdır?
    20 Aralık 2013 16:23 - erkn01: cvp d
    20 Aralık 2013 16:23 - alpertegas: d
    20 Aralık 2013 16:24 - erkanozkan: 200-1000
    20 Aralık 2013 16:24 - yeşim gürler: 200-400
    20 Aralık 2013 16:24 - İlim öztürk: 400 den büyük
    20 Aralık 2013 16:24 - dnmez: 400 den büyük
    20 Aralık 2013 16:24 - Anil_Guler: 200 400
    20 Aralık 2013 16:24 - erkanozkan: 400 deb buyuk
    20 Aralık 2013 16:24 - erkn01: Lokal havalandırmanın olmadığı yerlerdeki kaynak işlemlerinde hangi tür maske kullanılmalıdır? a) P1 b) P2 c) P3 d) P4
    20 Aralık 2013 16:25 - Syldrm: evet 400 den büyük
    20 Aralık 2013 16:25 - sanem sahin: yesim hanim kaynak islerindeki basincli gaz tuplerinin periyodik bakimi
    20 Aralık 2013 16:25 - Anil_Guler: Asbestle calısanların periyodik saglık muayeneleri nedir?
    20 Aralık 2013 16:25 - yvzclk: c
    20 Aralık 2013 16:25 - Lütfi pelit: 3 yıl
    20 Aralık 2013 16:25 - Lütfi pelit: 2 yıl
    20 Aralık 2013 16:25 - zuhal8: c
    20 Aralık 2013 16:25 - yeşim gürler: şöyle bir kısa not yazmıştı sabah bi arkadaşımız ben de öyle tutmaya çalışıyorum aklımda
    20 Aralık 2013 16:25 - yvzclk: 5 yıl

     
  14. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 16:25 - Anil_Guler: Asbestle calısanların periyodik saglık muayeneleri nedir?
    20 Aralık 2013 16:25 - alpertegas: 3 değilmi
    20 Aralık 2013 16:26 - yeşim gürler: içinde sıvı varsa 10 yıl
    20 Aralık 2013 16:26 - erkn01: cvp c
    20 Aralık 2013 16:26 - yvzclk: 2 yılda bir
    20 Aralık 2013 16:26 - yeşim gürler: taşınabilir gaz ise 3 yıl
    20 Aralık 2013 16:26 - çağdaş koçkan: 2
    20 Aralık 2013 16:26 - yeşim gürler: diğerleri 1 yıl
    20 Aralık 2013 16:26 - sanem sahin: tsk ederim
    20 Aralık 2013 16:26 - yeşim gürler: :)
    20 Aralık 2013 16:26 - erkn01: Vinçlerle ilgili olarak aşağıdakilerden hangisi doğrudur? a) Vinç operatörüne sadece iş güvenliği uzmanı işaret vermelidir b) Yetkili ve ehliyetli operatöründen başkası vinci kullanmamalıdır c) Vinçte bir yük güvenli bir şekilde asılı bırakılmalıdır d) Arıza durumunda vinç operatörü vinci terk etmelidir
    20 Aralık 2013 16:26 - aysun aysun: 5-15 yıl çalışan işcı yıllık izni kaç gün ? 20 mi? 24 mu?
    20 Aralık 2013 16:27 - Sedat Agdağ: 20
    20 Aralık 2013 16:27 - İlim öztürk: asbest kaç yıl arkadaşlar
    20 Aralık 2013 16:27 - Lütfi pelit: b
    20 Aralık 2013 16:27 - TolgaÇ: b
    20 Aralık 2013 16:27 - zuhal8: 20
    20 Aralık 2013 16:27 - yeşim gürler: b
    20 Aralık 2013 16:27 - Lütfi pelit: 20
    20 Aralık 2013 16:27 - TolgaÇ: 20
    20 Aralık 2013 16:27 - Lütfi pelit: 2 yıl asbest
    20 Aralık 2013 16:27 - yeşim gürler: 20
    20 Aralık 2013 16:27 - zuhal8: b
    20 Aralık 2013 16:27 - alpertegas: 20
    20 Aralık 2013 16:27 - yeşim gürler: asbestte 40 yıl değil mi
    20 Aralık 2013 16:27 - erkn01: cvp b
    20 Aralık 2013 16:27 - aysun aysun: tamm
    20 Aralık 2013 16:27 - Lütfi pelit: kayıtlar 40 yıl yeşim
    20 Aralık 2013 16:28 - TolgaÇ: asbestle ilgili periyodik muayene hangi yönetmelikt yer alıyor dosyaların saklanması 40 yıl
    20 Aralık 2013 16:28 - yeşim gürler: 20 nedir
    20 Aralık 2013 16:28 - alpertegas: kaynak islerindeki basincli gaz tuplerinin periyodik bakimı kaç
    20 Aralık 2013 16:28 - İlim öztürk: teşekkürler lütfi pelit
    20 Aralık 2013 16:28 - İlim öztürk: 5
    20 Aralık 2013 16:28 - johnsen: periyodık muayene asbestte 2 yıl
    20 Aralık 2013 16:28 - yvzclk: kimyasallarn kayıtları ne kadar süre saklanır?Asbest hariç

     
  15. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 16:28 - Syldrm: Ülkemizde yönetim sistemleri belgelendirme şirketlerini yetkilendirme yetkisi hangi kuruma verilmiştir?
    20 Aralık 2013 16:28 - alpertegas: 15-40
    20 Aralık 2013 16:28 - yeşim gürler: hımm ok. teşekkürler
    20 Aralık 2013 16:28 - dnmez: 20
    20 Aralık 2013 16:28 - yeşim gürler: türkak
    20 Aralık 2013 16:29 - alpertegas: kaynak islerindeki basincli gaz tuplerinin periyodik bakimı kaç
    20 Aralık 2013 16:29 - erkanozkan: ts
    20 Aralık 2013 16:29 - Lütfi pelit: syldrm bunlar a sınıfı sorularmı?
    20 Aralık 2013 16:29 - yeşim gürler: yok değil hımmm tese
    20 Aralık 2013 16:29 - Syldrm: deneme soruları vardı elimde onlardan soruyorum
    20 Aralık 2013 16:29 - yeşim gürler: akreditasyonla karıştırdım
    20 Aralık 2013 16:29 - alpertegas: kaynak islerindeki basincli gaz tuplerinin periyodik bakimı kaç 2 mi 3 mü
    20 Aralık 2013 16:29 - erkn01: Grizulu ve yangına elverişli kömür damarlarının bulunduğu ocaklarda, tüm işçiler, çalışma süresince, yanlarında .............................. taşımak zorundadırlar. Cümlede noktalı yere gelmesi gereken doğru yanıt aşağıdakilerden hangisidir? a) Azot maskesi b) Karbonmonoksit maskesi c) Toz maskesi d) Karbondioksit maskesi
    20 Aralık 2013 16:29 - Syldrm: bilmiyorum karışık galiba
    20 Aralık 2013 16:30 - yvzclk: d
    20 Aralık 2013 16:30 - erkanozkan: cevab nedır
    20 Aralık 2013 16:30 - Syldrm: cevap akreditasyon olacak
    20 Aralık 2013 16:30 - zuhal8: b
    20 Aralık 2013 16:30 - ediko: gaz maskesi doğru cevabı
    20 Aralık 2013 16:30 - serkan34: d
    20 Aralık 2013 16:30 - erkn01: cvp b
    20 Aralık 2013 16:31 - yvzclk: hiçbiri
    20 Aralık 2013 16:31 - Lütfi pelit: kanser oluşum sürecine ne denir?
    20 Aralık 2013 16:31 - yeşim gürler: anlamadım ben de soruyu
    20 Aralık 2013 16:31 - erkanozkan: latent
    20 Aralık 2013 16:31 - zuhal8: latent
    20 Aralık 2013 16:31 - Syldrm: İşlem sürecini görsel olarak sergilemek için grafik model kullanan risk değerlendirme tek- niği aşağıdakilerden hangisidir?
    20 Aralık 2013 16:31 - Lütfi pelit: latent doğru cevap
    20 Aralık 2013 16:31 - erkanozkan: eta
    20 Aralık 2013 16:32 - Syldrm: A) Hata ağacı analizi B) Olay ağacı analizi C) İnsan hatası analizi D) Sebep-Sonuç diyagramı
    20 Aralık 2013 16:32 - erkanozkan: b
    20 Aralık 2013 16:32 - Ayhan Özdemir: b
    20 Aralık 2013 16:33 - MARBLE_İSG: a
    20 Aralık 2013 16:33 - Syldrm: cevap a
    20 Aralık 2013 16:33 - Anil_Guler: a

     
  16. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 16:33 - Kerem ÖZTÜRK: "Acil durum risk analizlerinde çevre ve doğa olayların sıklık verileri bulunabilirse kullanılabilir." Hangi risk analizi metodunun uygulamasıdır?
    20 Aralık 2013 16:33 - Ayhan Özdemir: e
    20 Aralık 2013 16:33 - Ayhan Özdemir: Fta ne ?
    20 Aralık 2013 16:34 - MARBLE_İSG: FTA:HATA AĞACI
    20 Aralık 2013 16:34 - serkan34: fault tree
    20 Aralık 2013 16:34 - Kerem ÖZTÜRK: Fine-kinney
    20 Aralık 2013 16:34 - MARBLE_İSG: eta:şaşırma:lay ağacı
    20 Aralık 2013 16:34 - Anil_Guler: fta
    20 Aralık 2013 16:34 - Ayhan Özdemir: Cevap a olamaz
    20 Aralık 2013 16:34 - serkan34: fine kinney
    20 Aralık 2013 16:34 - Anil_Guler: cvp ne kerem?
    20 Aralık 2013 16:34 - Ayhan Özdemir: hata ağacı analizi Fta dır
    20 Aralık 2013 16:35 - Gamze.: Arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum, sınav sonrası gülen yüzlerinizle karşılaşmak ümidiyle, iyi akşamlar... byee
    20 Aralık 2013 16:36 - manolya20: byee
    20 Aralık 2013 16:36 - manolya20:
    20 Aralık 2013 16:36 - Syldrm: byee
    20 Aralık 2013 16:36 - Syldrm: Aşağıda verilen işaret çiftlerinden hangisi bir arada kullanılabilecek işaret çiftlerinden değildir? A) Işıklı işaret ve sesli sinyal B) Işıklı işaret ve el işaretleri C) Işıklı işaret ve sözlü haberleşme D) El işaretleri ve sözlü haberleşme
    20 Aralık 2013 16:37 - İlim öztürk: d
    20 Aralık 2013 16:37 - MÜSLÜM BEYAZTAŞ: c
    20 Aralık 2013 16:37 - MÜSLÜM BEYAZTAŞ: merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı da
    20 Aralık 2013 16:37 - Tolga dalgic: B
    20 Aralık 2013 16:37 - manolya20: c
    20 Aralık 2013 16:37 - erkn01: b
    20 Aralık 2013 16:38 - Syldrm: cevap b olacak arkadaslar
    20 Aralık 2013 16:38 - MÜSLÜM BEYAZTAŞ: risk değerlendirme metotlerında kalitatif ve kantitatif olanlar hangisi acaba
    20 Aralık 2013 16:38 - MÜSLÜM BEYAZTAŞ: bilgilendirirseniz sevinirim
    20 Aralık 2013 16:38 - yeşim gürler: ::ok:: cümleten başarılar. kimsenin emeği ziyan olmaz umarım.
    20 Aralık 2013 16:38 - MÜSLÜM BEYAZTAŞ: şimdiden teşekkürler
    20 Aralık 2013 16:39 - Tolga dalgic: Arkadaşlar basınçlı tüplerin periyodik kontrolü 4 mü 5 yılda bir yapılacak?
    20 Aralık 2013 16:39 - ozge1: fta eta fmea
    20 Aralık 2013 16:39 - Bülent Bağdemir: selam
    20 Aralık 2013 16:39 - Tolga dalgic: Ben 5 biliyordum bir yerde 4 oldu diye okudum
    20 Aralık 2013 16:39 - alpertegas: tüp se 3
    20 Aralık 2013 16:39 - Syldrm: • Kalitatif (nitel) risk değerlendirme teknikleri: ön tehlike analizi, iş güvenliği denetlemesi, süreç/sistem kontrol listeleri, işlemleri inceleme tekniği, Dow ve Mond tehlike indisleri, olursa ne olur analizi, tehlike ve işletilebilirlik analizi, görev analizi, insan hatası analizi. • Hem kalitatif hem de kantitatif olarak uygulanabilecek risk değerlendirme yöntemleri: hata türleri ve etkileri analizi, hata ağacı analizi, olay ağacı analizi, sebep-sonuç analizi, fine-kinney metodu, Ridley met
    20 Aralık 2013 16:40 - Tolga dalgic: Teşekkürler

     
  17. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 16:41 - abintepe: .
    20 Aralık 2013 16:41 - Syldrm: ben 3 diye biliyorum
    20 Aralık 2013 16:41 - MÜSLÜM BEYAZTAŞ: tşkrlr
    20 Aralık 2013 16:41 - MÜSLÜM BEYAZTAŞ: syldrm
    20 Aralık 2013 16:41 - su-na: slm
    20 Aralık 2013 16:41 - su-na: basınçlı ekipmanlar nelerdir
    20 Aralık 2013 16:41 - Syldrm: rica ederim
    20 Aralık 2013 16:41 - su-na: basınçlı kaplarla farkı nedir
    20 Aralık 2013 16:41 - alpertegas: iç basıncı 0,5den fazla olan kaplar
    20 Aralık 2013 16:42 - Syldrm: İş makinesi trafikte kullanılacak ise hangi sınıf sürücü belgesi alınması zorunludur? A) G B) F C) C D) B
    20 Aralık 2013 16:42 - alpertegas: g
    20 Aralık 2013 16:42 - su-na: ekipman ile kap arasındaki fark
    20 Aralık 2013 16:42 - Bülent Bağdemir: a
    20 Aralık 2013 16:42 - abintepe: a
    20 Aralık 2013 16:43 - Tuğba3590: iş makinelerinin hızı nedir 10 mu
    20 Aralık 2013 16:43 - manolya20: 10
    20 Aralık 2013 16:43 - abintepe: 20
    20 Aralık 2013 16:43 - alpertegas: fabrikada 10 trafikte 20
    20 Aralık 2013 16:43 - alpertegas: heralde
    20 Aralık 2013 16:43 - kenanm1984: yüklü 10
    20 Aralık 2013 16:43 - su-na: basınçlı ekipmanlar ile basınçlı kaplar arasındaki fark nedir
    20 Aralık 2013 16:43 - kenanm1984: yüksüz 20
    20 Aralık 2013 16:43 - Syldrm: evet g sınıfı doğru
    20 Aralık 2013 16:44 - kenanm1984: g
    20 Aralık 2013 16:44 - alpertegas: o değişti, kenan
    20 Aralık 2013 16:44 - Tuğba3590: değişme olmadı mı 10 ve 20 de
    20 Aralık 2013 16:44 - kenanm1984: hadiya
    20 Aralık 2013 16:44 - Tuğba3590: ikisi de 10 diye biliyorum ben
    20 Aralık 2013 16:44 - Tuğba3590: :/
    20 Aralık 2013 16:44 - alpertegas: yüklü yüksüz 10 oldu diye biliyorum fabrikada
    20 Aralık 2013 16:44 - su-na: ikisindede 20
    20 Aralık 2013 16:44 - alpertegas: trafiktede 20
    20 Aralık 2013 16:44 - Syldrm: • Hata türü ve etkileri analizinde bir sistemin “düşük riskli” olarak nitelendirilmesi için hesaplanan risk öncelik değerinin ......... arasında olması gerekir.
    20 Aralık 2013 16:45 - kenanm1984: ben kursta öyle gördüm
    20 Aralık 2013 16:45 - su-na: soruma cevap...

     
  18. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 16:45 - alpertegas: bilmiyorum suna
    20 Aralık 2013 16:45 - Seyyun: 20-70
    20 Aralık 2013 16:45 - su-na: ok tşk
    20 Aralık 2013 16:45 - alpertegas: bulursan bizede söyle
    20 Aralık 2013 16:45 - Bülent Bağdemir: 40-80
    20 Aralık 2013 16:45 - su-na: ok
    20 Aralık 2013 16:45 - seher tütenk: tel ve çelik halat güvenlik katsayısı kaçtır
    20 Aralık 2013 16:45 - erkn01: 5-6
    20 Aralık 2013 16:46 - Bülent Bağdemir: 6
    20 Aralık 2013 16:46 - kenanm1984: 5
    20 Aralık 2013 16:46 - alpertegas: tel 5 çelik halat 6
    20 Aralık 2013 16:46 - Syldrm: cevap 1-50
    20 Aralık 2013 16:46 - kenanm1984: ok
    20 Aralık 2013 16:46 - kenanm1984: kanca
    20 Aralık 2013 16:46 - kenanm1984: ?
    20 Aralık 2013 16:46 - erkn01: statik deney......... dinamik deney......
    20 Aralık 2013 16:46 - erkn01: ?
    20 Aralık 2013 16:46 - seher tütenk: kanca 5
    20 Aralık 2013 16:47 - abintepe: 1,25
    20 Aralık 2013 16:47 - abintepe: 1,1
    20 Aralık 2013 16:47 - alpertegas: 1,25 1,1
    20 Aralık 2013 16:47 - kenanm1984: tşk
    20 Aralık 2013 16:47 - Syldrm: 1.25-1.1
    20 Aralık 2013 16:47 - Seyyun: 1,25-1,1
    20 Aralık 2013 16:47 - unal05: 1,5/1,1
    20 Aralık 2013 16:47 - erkn01: 1.25 - 1.1
    20 Aralık 2013 16:47 - alpertegas: sapan ve kancalar 5 değilmi
    20 Aralık 2013 16:47 - alpertegas: pardon 4
    20 Aralık 2013 16:47 - erkn01: kaldırma araçları ......katı yükü kaldıracak?
    20 Aralık 2013 16:47 - İlim öztürk: sapan 4
    20 Aralık 2013 16:47 - unal05: 1,5
    20 Aralık 2013 16:47 - erkanozkan: 1,5
    20 Aralık 2013 16:48 - erkanozkan: 1,25
    20 Aralık 2013 16:48 - kenanm1984: 1,25 oldu biliyorum
    20 Aralık 2013 16:48 - Kerem ÖZTÜRK: 1,25

     
  19. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 16:48 - erkn01: cvp 1.5
    20 Aralık 2013 16:48 - makon: Bir uzmana sorulan sorulara bak.
    20 Aralık 2013 16:48 - Özcan Keser: fotoğraflı giriş belgesi siyah beyaz olsa bir sorun olur mu acaba
    20 Aralık 2013 16:48 - makon: balık baştan kokar
    20 Aralık 2013 16:48 - kenanm1984: 1,25 olan neydi
    20 Aralık 2013 16:48 - alpertegas: 1,25 oldu
    20 Aralık 2013 16:48 - Tuğba3590: 1,25 bencede
    20 Aralık 2013 16:49 - erkanozkan: 1,25
    20 Aralık 2013 16:49 - erkanozkan: 1,5 fren ıcın
    20 Aralık 2013 16:49 - erkn01: 1.25 di yeni yönetmelikte 1.5 oldu
    20 Aralık 2013 16:49 - makon: Ezberi iyi bir ilkokul talebesini 1 ayda uzman yaparım ben sınavı 100 le geçer
    20 Aralık 2013 16:49 - unal05: hep 1,5 idi
    20 Aralık 2013 16:50 - Kerem ÖZTÜRK: Standartlarda aksi belirtilmediği sürece, kaldırma ve iletme ekipmanları, beyan edilen yükün en az 1,25 katını, etkili ve güvenli bir Ģekilde kaldıracak ve askıda tutabilecek güçte olur
    20 Aralık 2013 16:50 - abintepe: Aşağıdakilerden hangisi “iş hastalıkları işyeri ortamında incelenir” ilkesini getirmiştir? A) Paracelsus B) Agricola C) Ramazzini D) Nicander
    20 Aralık 2013 16:50 - makon: gerçek bir eğitimde ve ölçmede hiçbir zaman kitabı açıp iki dakiakada bulşabileceğniz sayısal değerler sorulmaz
    20 Aralık 2013 16:51 - İlim öztürk: c
    20 Aralık 2013 16:51 - Ali TUFAN: ramo..
    20 Aralık 2013 16:51 - makon: ha isimler de
    20 Aralık 2013 16:51 - Syldrm: Standartlarda aksi belirtilmediği sürece, kaldırma ve iletme ekipmanları, beyan edilen yükün en az 1,25 katını, etkili ve güvenli bir şekilde kaldıracak ve askıda tutabilecek güçte olur ve bunların bu yüke dayanıklı ve yeterli yük frenleri bulunur.
    20 Aralık 2013 16:51 - kenanm1984: ramazan
    20 Aralık 2013 16:51 - erkanozkan: Standartlarda aksi belirtilmediği sürece, kaldırma ve iletme ekipmanları, beyan edilen yükün en az 1,25 katını, etkili ve güvenli bir şekilde kaldıracak ve askıda tutabilecek güçte olur ve bunların bu yüke dayanıklı ve yeterli yük frenleri bulunur.
    20 Aralık 2013 16:52 - abintepe: cevap c
    20 Aralık 2013 16:52 - abintepe: İşyerinde veya işin yürütümü nedeniyle meydana gelen, ölüme sebebiyet veren veya vücut bütünlüğünü ruhen ya da bedenen özre uğratan olay aşağıdakilerden hangisinde doğru olarak verilmiştir? A) Tehlikeli olay B) Tehlikeli durum C) Kusurlu davranış D) İş Kazası
    20 Aralık 2013 16:52 - kenanm1984: d
    20 Aralık 2013 16:52 - yeliz eyüpoğlu: d
    20 Aralık 2013 16:53 - erkanozkan: kaza
    20 Aralık 2013 16:53 - Uygur87: c
    20 Aralık 2013 16:53 - hüseyin43: d
    20 Aralık 2013 16:53 - abintepe: cevap d
    20 Aralık 2013 16:53 - abintepe: Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Konseyinin başkanı kimdir? A) Çalışma Bakanı B) Çalışma Bakanlığı Müsteşarı C) İş Teftiş Kurulu Başkanı D) İş Sağlığı ve Güvenliği Genel müdürü
    20 Aralık 2013 16:53 - kenanm1984: tozla ilgili bir deger varmıydı
    20 Aralık 2013 16:53 - alpertegas: b
    20 Aralık 2013 16:53 - hüseyin43: b
    20 Aralık 2013 16:53 - Uygur87: b
    20 Aralık 2013 16:53 - erkanozkan: mustesar

     
  20. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 16:53 - kenanm1984: b
    20 Aralık 2013 16:53 - zuhal8: b
    20 Aralık 2013 16:53 - abintepe: cevap b
    20 Aralık 2013 16:53 - abintepe: Aşağıdakilerden hangisi 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu kapsamına girmeyen faaliyet veya kişiler arasındadır? A) Ev hizmetleri B) Kamu sektörü C) Apartmanlar D) Tershaneler
    20 Aralık 2013 16:54 - erkanozkan: a
    20 Aralık 2013 16:54 - kenanm1984: a
    20 Aralık 2013 16:54 - hüseyin43: a
    20 Aralık 2013 16:54 - İlim öztürk: a
    20 Aralık 2013 16:54 - yeliz eyüpoğlu: a
    20 Aralık 2013 16:54 - kenanm1984: toz toz kaçtı bu toz
    20 Aralık 2013 16:54 - Uygur87: a
    20 Aralık 2013 16:54 - kenanm1984: bulamıyorum
    20 Aralık 2013 16:54 - abintepe: cevap a
    20 Aralık 2013 16:54 - abintepe: İş güvencesi kapsamında olan bir işçinin iş akdinin feshi sonrası açtığı işe iade davasında mahkemece feshin geçersizliğine karar verildiğinde, bu kararın kesinleşmesine kadar çalıştırılmadığı süre için işçiye en çok ne kadarlık bir süre için ücret ve diğer hakları ödenir? A) İki ay B) Dört ay C) Altı ay D) Bir yıl
    20 Aralık 2013 16:54 - erkanozkan: 0,5
    20 Aralık 2013 16:54 - haluk2534: bizim ramo :)
    20 Aralık 2013 16:54 - erkanozkan: 4 ay
    20 Aralık 2013 16:54 - minera: 4
    20 Aralık 2013 16:54 - Uygur87: b
    20 Aralık 2013 16:55 - kenanm1984: b
    20 Aralık 2013 16:55 - kenanm1984: toz 0,5 mi?
    20 Aralık 2013 16:55 - erkanozkan: evet
    20 Aralık 2013 16:55 - kenanm1984: tşk
    20 Aralık 2013 16:55 - abintepe: cevap b
    20 Aralık 2013 16:55 - abintepe: 4857 sayılı İş Kanunu’na göre, asıl işveren-alt işveren ilişkisi ile ilgili olarak aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? A) Asıl işverenin işçilerinin alt işveren tarafından işe alınarak çalıştırılmaya devam ettirilmesi suretiyle hakları kısıtlanamaz. B) Asıl işveren alt işverenin işçilerine karşı o işyeri ile ilgili olarak iş sözleşmesinden veya alt işverenin taraf olduğu toplu iş sözleşmesinden doğan yükümlülüklerinden alt işveren ile birlikte sorumludur. C) Asıl işverene ait yardımcı bir işin al
    20 Aralık 2013 16:55 - erkanozkan: ok
    20 Aralık 2013 16:56 - Hüseyin ŞAYLANN: 4857 den sorumlumuyuzya
    20 Aralık 2013 16:56 - erkanozkan: d
    20 Aralık 2013 16:56 - erkanozkan: :)
    20 Aralık 2013 16:56 - kenanm1984: d
    20 Aralık 2013 16:56 - Hüseyin ŞAYLANN: d y miş :D
    20 Aralık 2013 16:56 - abintepe: karakter yetmemiş
    20 Aralık 2013 16:56 - erkanozkan: 4857 den tabıkı sorumlusun
    20 Aralık 2013 16:56 - Uygur87: d
    20 Aralık 2013 16:56 - erkanozkan: yurulukde

     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica