Sohbet Yeri Günlük Arşiv

Konu, 'Sohbet Ekranı Arşivi' kısmında Kaan SAKA tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin



    20 Aralık 2013 16:56 - abintepe: 6331 sayılı kanun ve iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri destekleri gereğince yapılan kontrol ve denetimlerde; istihdam ettiği kişilerin sigortalılık bildiriminde bulunmadığı tespit edilen işverenlerden, tespit tarihine kadar yapılan ödemeler yasal faizi ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumunca tahsil edilir ve bu durumdaki işverenler, sağlanan destekten …….. süreyle faydalanamaz. Yukarıda boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisinin getirilmesi gerekmektedir? A)2 yıl B) 3 yıl C) 4 yıl D) 5 yıl
    20 Aralık 2013 16:56 - Hüseyin ŞAYLANN: 6331 e noldu?
    20 Aralık 2013 16:57 - kenanm1984: 3
    20 Aralık 2013 16:57 - Hüseyin ŞAYLANN: 5 yıl
    20 Aralık 2013 16:57 - mahsuni: 3
    20 Aralık 2013 16:57 - erkanozkan: 3 yıl
    20 Aralık 2013 16:57 - Uygur87: b
    20 Aralık 2013 16:57 - erkanozkan: 2 kanunda yurulukte
    20 Aralık 2013 16:57 - serap demirci: arkadaşlar dünkü 35 sayfalık özet nerde bulamıyorumda
    20 Aralık 2013 16:57 - Syldrm: b
    20 Aralık 2013 16:58 - abintepe: cevap b
    20 Aralık 2013 16:58 - abintepe: İşverenler, Grup 2, Grup 3, Grup 4 biyolojik etkenlerin ilk kez kullanımında çalışma ve iş kurumu il müdürlüğüne ön bildirimde bulunur. Bu bildirim işin başlamasından en az kaç gün önce yapılması gerekmektedir? A) 15 gün B) 30 gün C) 45 gün D) 60 gün
    20 Aralık 2013 16:58 - Hüseyin ŞAYLANN: hımm bu kursundan baska değişen sayısal veri war mı?
    20 Aralık 2013 16:58 - Hüseyin ŞAYLANN: b
    20 Aralık 2013 16:58 - erkanozkan: 4857 67-77 maddeleri iptal oldu bu maddeler 6331 de acıklandı
    20 Aralık 2013 16:58 - mahsuni: b
    20 Aralık 2013 16:58 - zuhal8: b
    20 Aralık 2013 16:58 - kenanm1984: 30
    20 Aralık 2013 16:58 - Ahmet TURHAN: b
    20 Aralık 2013 16:58 - Syldrm: b
    20 Aralık 2013 16:58 - İlim öztürk: b
    20 Aralık 2013 16:58 - yeliz eyüpoğlu: b
    20 Aralık 2013 16:58 - kenanm1984: emzirme izni kaç saat
    20 Aralık 2013 16:58 - Dila tekin: B
    20 Aralık 2013 16:58 - abintepe: cevap b
    20 Aralık 2013 16:58 - minera: 1,5
    20 Aralık 2013 16:58 - abintepe: İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulları Hakkındaki Yönetmeliğe göre iş güvenliği uzmanının tam zamanlı olarak görevlendirmesi zorunlu olmayan yerlerde kurulun sekretaryası aşağıdakilerden hangisi tarafından yürütülür? A) Sosyal işler veya idari ve mali işleri yürütmekle görevli bir kişi B) İşveren C) Alt işveren D) İşyeri hekimi
    20 Aralık 2013 16:58 - Hüseyin ŞAYLANN: 1,5
    20 Aralık 2013 16:58 - Uygur87: b
    20 Aralık 2013 16:58 - Dila tekin: 1,5
    20 Aralık 2013 16:58 - İlim öztürk: 1.5
    20 Aralık 2013 16:59 - Tuğba3590: a
    20 Aralık 2013 16:59 - Hüseyin ŞAYLANN: b
    20 Aralık 2013 16:59 - Ali TUFAN: a
    20 Aralık 2013 16:59 - zuhal8: a



     
  2. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin



    20 Aralık 2013 16:59 - mahsuni: a
    20 Aralık 2013 16:59 - minera: a
    20 Aralık 2013 16:59 - Uygur87: a
    20 Aralık 2013 16:59 - Dila tekin: A
    20 Aralık 2013 16:59 - Hüseyin ŞAYLANN: aa
    20 Aralık 2013 16:59 - abintepe: cevap a
    20 Aralık 2013 16:59 - abintepe: Sondajla Maden Çıkarılan İşlerin Yapıldığı İşyerleri İle Yeraltı Ve Yerüstü Maden İşlerinin Yapıldığı İşyerlerinde Uygulanacak Asgari Genel Hükümler gereği bir kişinin taşıyabileceği patlayıcı madde miktarı …… kilogramı geçemez. Boşluğa aşağıdakilerden hangisi gelmelidir? A) 5 B) 10 C) 15 D) 20
    20 Aralık 2013 16:59 - salih5508: a
    20 Aralık 2013 16:59 - Ahmet TURHAN: a
    20 Aralık 2013 16:59 - Tuğba3590: b
    20 Aralık 2013 16:59 - kenanm1984: risk degerlendirme yenileme ?
    20 Aralık 2013 16:59 - Syldrm: b
    20 Aralık 2013 16:59 - erkanozkan: 10
    20 Aralık 2013 16:59 - mahsuni: b
    20 Aralık 2013 16:59 - İlim öztürk: b
    20 Aralık 2013 16:59 - Hüseyin ŞAYLANN: 10
    20 Aralık 2013 16:59 - minera: 10
    20 Aralık 2013 16:59 - zuhal8: 10
    20 Aralık 2013 16:59 - Dila tekin: 10 KG
    20 Aralık 2013 16:59 - erkanozkan: 10
    20 Aralık 2013 16:59 - Lütfi pelit: 10
    20 Aralık 2013 16:59 - Uygur87: b
    20 Aralık 2013 16:59 - İlim öztürk: 2-4-6
    20 Aralık 2013 16:59 - abintepe: cevap b
    20 Aralık 2013 17:00 - abintepe: ILO tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası Çalışma Konferansı’nda her üye ülke kaç delege ile temsil edilir? A) 1 B) 2 C) 3 D) 4
    20 Aralık 2013 17:00 - yeliz eyüpoğlu: b
    20 Aralık 2013 17:00 - Tuğba3590: 2-4-6 risk değerlendirme
    20 Aralık 2013 17:00 - salih5508: oüsle samsundan ankaraya gidiyorum herkes ders çalışıyor
    20 Aralık 2013 17:00 - Tuğba3590: d
    20 Aralık 2013 17:00 - kenanm1984: 4
    20 Aralık 2013 17:00 - Lütfi pelit: 4
    20 Aralık 2013 17:00 - Hüseyin ŞAYLANN: 3 dü galiba
    20 Aralık 2013 17:00 - kenanm1984: tşk
    20 Aralık 2013 17:00 - essential: 3
    20 Aralık 2013 17:00 - erkanozkan: 4



     
  3. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 17:00 - salih5508: otobüs
    20 Aralık 2013 17:00 - Uygur87: 3
    20 Aralık 2013 17:00 - erkanozkan: 2+1+1
    20 Aralık 2013 17:00 - kenanm1984: 2 hükümet işci işveren
    20 Aralık 2013 17:00 - salih5508: en az 20 kiş var
    20 Aralık 2013 17:00 - abintepe: cevap d
    20 Aralık 2013 17:00 - abintepe: I. İşveren II. Noter III. İş sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü IV. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İşyeri hekimi veya iş güvenliği uzmanının, iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin tedbir ve önerileri yazacağı onaylı defter yukarıdaki belirtilenlerden hangilerine onaylattırılır? A) I, II B) II, III, IV C) III, IV D) I, II, III, IV
    20 Aralık 2013 17:00 - İlim öztürk: abintepe delege sayısı kaç
    20 Aralık 2013 17:01 - Hüseyin ŞAYLANN: b
    20 Aralık 2013 17:01 - erkanozkan: b
    20 Aralık 2013 17:01 - Uygur87: b
    20 Aralık 2013 17:01 - kenanm1984: 23
    20 Aralık 2013 17:01 - serap demirci: ya arkadaşlar sii bölüyorum ama gamze hanımın paylaştığı 35 sayfalık özet nerde acaba bulamıyorumda
    20 Aralık 2013 17:01 - yeliz eyüpoğlu: b
    20 Aralık 2013 17:01 - serkan34: serap bende bulamadim
    20 Aralık 2013 17:02 - Tsunami41: içme sularının mikrobiyolojik kontrollerini yapmak için tüzükte belirtilen bir madde var mı ?
    20 Aralık 2013 17:02 - kenanm1984: özet mi varmış nerde
    20 Aralık 2013 17:02 - serkan34: :(
    20 Aralık 2013 17:02 - abintepe: cevap b
    20 Aralık 2013 17:02 - serkan34: gamze hanım yardım s.o.s.
    20 Aralık 2013 17:02 - abintepe: İşin durdurulması kararı, mülki idare amiri tarafından kaç saat içinde yerine getirilir? A) 12 sat B) 24 saat C) 48 saat D) 60 saat
    20 Aralık 2013 17:02 - Mete Tanören: 24
    20 Aralık 2013 17:02 - serap demirci: süper bir özetti ama bulamadım
    20 Aralık 2013 17:02 - Tuğba3590: b
    20 Aralık 2013 17:02 - minera: 24
    20 Aralık 2013 17:02 - yeliz eyüpoğlu: b
    20 Aralık 2013 17:02 - İlim öztürk: 24
    20 Aralık 2013 17:02 - mahsuni: b
    20 Aralık 2013 17:02 - İlim öztürk: özet mi neeee
    20 Aralık 2013 17:02 - Uygur87: c
    20 Aralık 2013 17:03 - kenanm1984: c
    20 Aralık 2013 17:03 - Can Burak AKYOL: 24
    20 Aralık 2013 17:03 - abintepe: cevap b
    20 Aralık 2013 17:03 - abintepe: İş sağlığı ve güvenliği kurulu toplantısının gündemi, yeri, günü ve saati toplantıdan en az ……… saat önce kurul üyelerine bildirilir. Yukarıdaki boşluğa aşağıdakilerden hangisi gelmelidir? A) 8 B) 12 C) 36 D) 48
    20 Aralık 2013 17:03 - Mete Tanören: 48 saat karar süressi uygulama değil

     
  4. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 17:03 - Tuğba3590: özeti bilen bulan varsa bizleri de yönlendirebilir mi lütfen?
    20 Aralık 2013 17:03 - Can Burak AKYOL: 48
    20 Aralık 2013 17:03 - Dilekhatay: d
    20 Aralık 2013 17:03 - minera: 48
    20 Aralık 2013 17:03 - İlim öztürk: 48
    20 Aralık 2013 17:03 - Mete Tanören: 48 d
    20 Aralık 2013 17:03 - mahsuni: d
    20 Aralık 2013 17:03 - erkanozkan: 48
    20 Aralık 2013 17:03 - yeliz eyüpoğlu: d
    20 Aralık 2013 17:03 - kenanm1984: 48
    20 Aralık 2013 17:03 - essential: d
    20 Aralık 2013 17:03 - abintepe: cevap d
    20 Aralık 2013 17:03 - abintepe: Türkiye ILO ya kaç yılında üye olmuştur? A) 1926 B) 1932 C) 1936 D) 1946
    20 Aralık 2013 17:03 - Can Burak AKYOL: b
    20 Aralık 2013 17:03 - minera: 1932
    20 Aralık 2013 17:03 - Dilekhatay: b
    20 Aralık 2013 17:03 - erkanozkan: 932
    20 Aralık 2013 17:03 - essential: b
    20 Aralık 2013 17:03 - salih5508: 1932
    20 Aralık 2013 17:03 - Mete Tanören: b
    20 Aralık 2013 17:03 - İlim öztürk: b
    20 Aralık 2013 17:03 - bilgeoztemel: B
    20 Aralık 2013 17:03 - yeliz eyüpoğlu: b
    20 Aralık 2013 17:03 - kenanm1984: b
    20 Aralık 2013 17:03 - Uygur87: b
    20 Aralık 2013 17:04 - abintepe: cevap b
    20 Aralık 2013 17:04 - abintepe: Aşağıdakilerden hangisi risk değerlendirmesinin yapılması veya yenilenmesini gerektiren durumlardan biri değildir? A) İşe başlama aşamasında B) İş kazası ve meslek hastalığı sonrasında C) İşyerinde bir değişiklik olması durumunda D) Grev ve lokavtlarda
    20 Aralık 2013 17:04 - Can Burak AKYOL: d
    20 Aralık 2013 17:04 - yeliz eyüpoğlu: d
    20 Aralık 2013 17:04 - minera: d
    20 Aralık 2013 17:04 - Mete Tanören: d
    20 Aralık 2013 17:04 - salih5508: d
    20 Aralık 2013 17:04 - Ali TUFAN: d
    20 Aralık 2013 17:04 - mahsuni: d
    20 Aralık 2013 17:04 - Dilekhatay: d



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
  5. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 17:04 - Sedat Agdağ: d
    20 Aralık 2013 17:04 - zuhal8: d
    20 Aralık 2013 17:04 - essential: d
    20 Aralık 2013 17:04 - kenanm1984: d:)
    20 Aralık 2013 17:04 - bilgeoztemel: D
    20 Aralık 2013 17:04 - Uygur87: d
    20 Aralık 2013 17:04 - abintepe: cevap d
    20 Aralık 2013 17:04 - abintepe: Ortak Sağlık Güvenlik Birimleri ile ilgili olarak aşağıdaki seçeneklerden hangisi yanlıştır? A) OSGB’ler yalnızca kuruldukları il sınırları içerisinde hizmet sunmaya yetkilidir. B) OSGB’ler yetkilendirildikleri il sınırı içerisinde izinsiz herhangi bir irtibat bürosu açamazlar. C) OSGB’lerde tam süreli görevlendirilenler, başka bir OSGB’de veya işyerinde aynı unvanla veya Bakanlıkça yetkilendirilen eğitim kurumlarında eğitici unvanıyla görev alamaz. D) OSGB’ler, sözleşme yaptıkları işyerlerine s
    20 Aralık 2013 17:04 - minera: a
    20 Aralık 2013 17:04 - erkanozkan: a
    20 Aralık 2013 17:04 - medet kişioğlu: b
    20 Aralık 2013 17:05 - salih5508: a
    20 Aralık 2013 17:05 - Can Burak AKYOL: a
    20 Aralık 2013 17:05 - yeliz eyüpoğlu: a
    20 Aralık 2013 17:05 - Uygur87: a
    20 Aralık 2013 17:05 - Dilekhatay: a
    20 Aralık 2013 17:05 - zaczek: a
    20 Aralık 2013 17:05 - Lütfi pelit: a
    20 Aralık 2013 17:05 - medet kişioğlu: a ve b
    20 Aralık 2013 17:05 - abintepe: cevap a
    20 Aralık 2013 17:05 - abintepe: Risk değerlendirmesinin yenilenmesi konusunda aşağıdakilerden hangisi yanlıştır? A) Çok tehlikeli işyerlerinde en geç 1 yılda B) Çok tehlikeli işyerlerinde en geç 2 yılda C) Tehlikeli işyerlerinde en geç 4 yılda D) Az tehlikeli işyerlerinde en geç 6 yılda
    20 Aralık 2013 17:05 - minera: a
    20 Aralık 2013 17:05 - yeliz eyüpoğlu: a
    20 Aralık 2013 17:05 - Hüseyin ŞAYLANN: gamze hanımın özeti
    20 Aralık 2013 17:05 - Hüseyin ŞAYLANN: http://www.isgfrm.com/dosya-indirme-alani/21-aralık-2013-İsg-sınavı-İçin-hap-bilgi.154/
    20 Aralık 2013 17:05 - mahsuni: a
    20 Aralık 2013 17:06 - kenanm1984: a
    20 Aralık 2013 17:06 - erkanozkan: a
    20 Aralık 2013 17:06 - Hüseyin ŞAYLANN: 35 sayfa olan
    20 Aralık 2013 17:06 - Uygur87: a
    20 Aralık 2013 17:06 - Dilekhatay: a
    20 Aralık 2013 17:06 - serkan34: huseyin tsk lerr :):)
    20 Aralık 2013 17:06 - zaczek: <a
    20 Aralık 2013 17:06 - Mete Tanören: a
    20 Aralık 2013 17:06 - Hüseyin ŞAYLANN: afiyet olsun :D

     
  6. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 17:06 - abintepe: cevap a
    20 Aralık 2013 17:06 - abintepe: İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Yönetmeliğine göre OSGB’lerce istihdam edilen kişilere ilişkin sözleşmeler İSG-KATİP üzerinden kaç işgünü içerisinde Genel Müdürlüğe bildirilir? A) 2 B) 3 C) 5 D) 7
    20 Aralık 2013 17:06 - Çağrı Emre: 5
    20 Aralık 2013 17:06 - Hüseyin ŞAYLANN: sanada özelden atacaktım sayfa cok hızlı gidio yetisemedim :D
    20 Aralık 2013 17:06 - Dilekhatay: 5
    20 Aralık 2013 17:06 - salih5508: 5
    20 Aralık 2013 17:06 - zaczek: 5
    20 Aralık 2013 17:07 - yeliz eyüpoğlu: c
    20 Aralık 2013 17:07 - Uygur87: 5
    20 Aralık 2013 17:07 - sefasezai: soru soran arkadaş dalga mı geçiyor anlamadım, yanlış cevaplara yönlendiriyor..
    20 Aralık 2013 17:07 - abintepe: cevap c
    20 Aralık 2013 17:07 - abintepe: Doğalgaz havadan ……………., LPG havadan ……………. dır. Yukarıdaki boşluklara aşağıdakilerden hangisi gelmelidir? A) Hafif - Ağır B) Ağır - Hafif C) Ağır - Ağır D) Hafif – Hafif
    20 Aralık 2013 17:07 - Dilekhatay: a
    20 Aralık 2013 17:07 - Lütfi pelit: a
    20 Aralık 2013 17:07 - Can Burak AKYOL: a
    20 Aralık 2013 17:07 - mahsuni: a
    20 Aralık 2013 17:07 - abintepe: sormuyorum ozaman alla alla
    20 Aralık 2013 17:07 - Çağrı Emre: b
    20 Aralık 2013 17:08 - Uygur87: a
    20 Aralık 2013 17:08 - serap demirci: https://www.facebook.com/download/219659758216408/EN SON CAKISMA 21 aralık isg özet A GRUBUNDAN.pdf
    20 Aralık 2013 17:08 - Dilekhatay: b
    20 Aralık 2013 17:08 - sefasezai: ısrarla a deniyor ama siz c demişsiniz
    20 Aralık 2013 17:09 - sefasezai: ve cevap a dır
    20 Aralık 2013 17:09 - abintepe: sorudan sonra cevap veriyorum önce değil
    20 Aralık 2013 17:09 - Çağrı Emre: a :D
    20 Aralık 2013 17:09 - Hüseyin ŞAYLANN: kavga etmeden dövüşün :D
    20 Aralık 2013 17:09 - abintepe: doğalgaz hafif lpg ağır
    20 Aralık 2013 17:09 - mahsuni: 2 mi 5 mi
    20 Aralık 2013 17:10 - Çağrı Emre: doğru cevap A
    20 Aralık 2013 17:10 - Hüseyin ŞAYLANN: doğal olduğu için hafif aklınızda kalsınd :D
    20 Aralık 2013 17:10 - abintepe: Çalışanların Titreşim ile İlgili Risklerden Korunmalarına Dair Yönetmelik esaslarına göre aşıldığı durumda, çalışanın titreşime maruziyetinden kaynaklanabilecek risklerin kontrol altına alınmasını gerektiren değeri, ifade eden seçenek aşağıdakilerden hangisidir? A) Maruziyet eylem değeri B) Maruziyet sınır değeri C) Haftalık gürültü maruziyet düzeyi D) Günlük gürültü maruziyet düzeyi
    20 Aralık 2013 17:10 - İlim öztürk: abintepe devam edin lütfen :)
    20 Aralık 2013 17:10 - Çağrı Emre: a
    20 Aralık 2013 17:10 - Hüseyin ŞAYLANN: b
    20 Aralık 2013 17:10 - minera: a



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
  7. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 17:10 - zaczek: b
    20 Aralık 2013 17:11 - sefasezai: 17:07 - abintepe: cevap c 17:07 - abintepe: Doğalgaz havadan ……………., LPG havadan ……………. dır. Yukarıdaki boşluklara aşağıdakilerden hangisi gelmelidir? A) Hafif - Ağır B) Ağır - Hafif C) Ağır - Ağır D) Hafif – Hafif 17:07 - Dilekhatay: a 17:07 - Lütfi pelit: a
    20 Aralık 2013 17:11 - İlim öztürk: b
    20 Aralık 2013 17:11 - Volkan Çetin: b
    20 Aralık 2013 17:11 - Lütfi pelit: b
    20 Aralık 2013 17:11 - Dilekhatay: b
    20 Aralık 2013 17:11 - Hüseyin ŞAYLANN: ??
    20 Aralık 2013 17:11 - bilgeoztemel: 2012yılında hangi kazalar en çok orana sahiptir
    20 Aralık 2013 17:11 - malkoç: b
    20 Aralık 2013 17:11 - Uygur87: a
    20 Aralık 2013 17:11 - ediz karacan: a
    20 Aralık 2013 17:11 - Lütfi pelit: sezai tmm yeter bence
    20 Aralık 2013 17:11 - Can Burak AKYOL: sefa ne içtin :D
    20 Aralık 2013 17:11 - minera: tireşimle ilgili sorunun cevabı A dır.
    20 Aralık 2013 17:11 - Çağrı Emre: en sonunda doğru cevabıda paylaşırsak güzel olur arkadaşlar
    20 Aralık 2013 17:12 - abintepe: cevap a
    20 Aralık 2013 17:12 - Çağrı Emre: teşekkürler
    20 Aralık 2013 17:12 - abintepe: Aşağıdakilerden hangisi kimyasalların güvenlik risklerini etkileyen faktörlerden değildir ? A) Parlama noktası B) Fiziksel koşullar C) Kaynama noktası D) Kimyasal formüller
    20 Aralık 2013 17:12 - Çağrı Emre: D
    20 Aralık 2013 17:12 - Dilekhatay: d
    20 Aralık 2013 17:12 - Volkan Çetin: d
    20 Aralık 2013 17:12 - ediz karacan: d
    20 Aralık 2013 17:12 - Hüseyin ŞAYLANN: d
    20 Aralık 2013 17:12 - Uygur87: d
    20 Aralık 2013 17:12 - bilgeoztemel: D
    20 Aralık 2013 17:12 - Hüseyin ŞAYLANN: millet zehir gibi he :D
    20 Aralık 2013 17:12 - Hüseyin ŞAYLANN: leb demeden d diyo :D
    20 Aralık 2013 17:13 - abintepe: cevap d
    20 Aralık 2013 17:13 - Çağrı Emre: bide sınavda mantıklı soru sorsalar
    20 Aralık 2013 17:13 - abintepe: Exproof terimi hangi anlama gelmektedir? A) Patlamadan etkilenmeyen B) Patlamaya karşı korunmuş C) Patlayıcı ortam sınıfları D) Patlayıcı ortamlarda kullanılmayan aletler
    20 Aralık 2013 17:13 - Burak HEKİM: arkadaşlar herkese yarın ki sınavda başarılar (Burak HEKİM)
    20 Aralık 2013 17:13 - Çağrı Emre: B
    20 Aralık 2013 17:13 - zuhal8: b
    20 Aralık 2013 17:13 - erkanozkan: a
    20 Aralık 2013 17:13 - Dilekhatay: b

     
  8. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 17:13 - bilgeoztemel: B
    20 Aralık 2013 17:13 - minera: b
    20 Aralık 2013 17:13 - Hüseyin ŞAYLANN: b
    20 Aralık 2013 17:13 - İlim öztürk: a
    20 Aralık 2013 17:13 - Mete Tanören: b
    20 Aralık 2013 17:13 - abintepe: cevap b
    20 Aralık 2013 17:13 - cglyn: Aşağıdakilerden hangisi Planla, Uygula, Kontrol et, Önlem al döngüsü içerisindeki Planlama aşamasında yer almaz?A) Riskleri değerlendirme, risklerin kabul edilebilir olup olmadığına karar verme B) Her bölümdeki ilgili kişileri bilgilendirme, eğitme ve katılımını sağlama C) Faaliyet planını izleme ve gerçekleştirme D) Mevcut durumu analiz etme Bu sorunun yanıtı nedir acaba ? Cıkmış sorularda verilen cevaplarda hatalar olabilir mi ?
    20 Aralık 2013 17:13 - Uygur87: a
    20 Aralık 2013 17:14 - semsi-tebrizi: basınçlı tüplerin periyodik kontrolü kaç yılda yapılır arkadaşlar
    20 Aralık 2013 17:14 - abintepe: arkadaşlar ayrılmam gerek sonra deneme çözmeye devam edicez
    20 Aralık 2013 17:14 - Hüseyin ŞAYLANN: c
    20 Aralık 2013 17:14 - abintepe: iyi akşamlar
    20 Aralık 2013 17:14 - erkanozkan: a
    20 Aralık 2013 17:14 - İlim öztürk: hemen gelin
    20 Aralık 2013 17:14 - Hüseyin ŞAYLANN: son soru ne ?
    20 Aralık 2013 17:14 - Hüseyin ŞAYLANN: bence c
    20 Aralık 2013 17:15 - Volkan Çetin: c
    20 Aralık 2013 17:15 - seher tütenk: 10 yıl
    20 Aralık 2013 17:15 - cglyn: Kitapcıkta verilen cevap A yalnız konularda risk değerlendirme planlama olarak gecmektedir.. Anlayamadım
    20 Aralık 2013 17:15 - Hüseyin ŞAYLANN: 1
    20 Aralık 2013 17:16 - ediz karacan: risk değerlendirme PUKO nun uygulama aşamasında
    20 Aralık 2013 17:16 - Can Burak AKYOL: daha önceki sınavlardamı çıkmış bu soru?
    20 Aralık 2013 17:16 - Koray Ulaş PEKER: Herkese başarılar dilerim.
    20 Aralık 2013 17:16 - erkanozkan: hayır planlama asaması
    20 Aralık 2013 17:16 - seher tütenk: pardon 1 basınçlı kap
    20 Aralık 2013 17:16 - ediz karacan: OHSAS18001 in planlama aşamasında
    20 Aralık 2013 17:16 - Hüseyin ŞAYLANN: tüpten sıvı geçiyosa 10 tasınabilir gaz 3 diğer durumlarda 1 yıl
    20 Aralık 2013 17:16 - cglyn: Evet 18 Agustos 2013 sorusu
    20 Aralık 2013 17:16 - Can Burak AKYOL: iptal edilen sorulara baktın mı?
    20 Aralık 2013 17:16 - Can Burak AKYOL: belki içlerindedir
    20 Aralık 2013 17:17 - ozge1: soru sorayım mıı sizee :)
    20 Aralık 2013 17:17 - İlim öztürk: haydi sor sor
    20 Aralık 2013 17:17 - Hüseyin ŞAYLANN: haydi sor sor :)
    20 Aralık 2013 17:17 - Tuğba3590: sor sor sor :D
    20 Aralık 2013 17:17 - ozge1: 1)Verilenlerden hangisi İSG kanunu kapsamındadır? A) Ev hizmetleri B)Hükümlü ve tutuklulara yönelik, iyileştirme kapsamında yapılan iş yurdu, eğitim, güvenlik ve meslek edinme faaliyetleri C)Kendi nam ve hesabına çalışanlar D)Kamu ve özel sektöre ait işyerindeki çırak ve stajyerler.

     
  9. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 17:17 - Hüseyin ŞAYLANN: d
    20 Aralık 2013 17:17 - Tuğba3590: d
    20 Aralık 2013 17:17 - zuhal8: d
    20 Aralık 2013 17:17 - Lütfi pelit: d
    20 Aralık 2013 17:17 - erkanozkan: d
    20 Aralık 2013 17:17 - İlim öztürk: d
    20 Aralık 2013 17:18 - ozge1: CVP:D
    20 Aralık 2013 17:18 - ozge1: D
    20 Aralık 2013 17:18 - Tuğba3590: :D
    20 Aralık 2013 17:18 - Hüseyin ŞAYLANN: 1 tane sorcam deme :D
    20 Aralık 2013 17:18 - ozge1: 2)verilenlerden hangisi işverenin yükümlülüklerinden değildir A) Çalışanlara uygun talimatları vermek B)risk değerlendirmesi yapmak ve yaptırmak C)Gerekli isg eğitimlerini verdirmek ve bu eğitimlere katılmak D)kaçınılması mümkün olmayan riskleri analiz etmek
    20 Aralık 2013 17:18 - Lütfi pelit: d
    20 Aralık 2013 17:18 - Hüseyin ŞAYLANN: zormus
    20 Aralık 2013 17:18 - Can Burak AKYOL: c
    20 Aralık 2013 17:18 - Volkan Çetin: d
    20 Aralık 2013 17:18 - Hüseyin ŞAYLANN: d galiba
    20 Aralık 2013 17:18 - Tuğba3590: a bence
    20 Aralık 2013 17:18 - erkanozkan: c
    20 Aralık 2013 17:18 - İlim öztürk: iyiymiş
    20 Aralık 2013 17:18 - Can Burak AKYOL: kesinlikle c
    20 Aralık 2013 17:18 - erkanozkan: cccccc
    20 Aralık 2013 17:18 - ozge1: cvp C
    20 Aralık 2013 17:18 - Tuğba3590: güzel soru
    20 Aralık 2013 17:19 - Can Burak AKYOL: eğitime katılmak zorunda değil
    20 Aralık 2013 17:19 - Hüseyin ŞAYLANN: isg eğitimi zorunlu
    20 Aralık 2013 17:19 - Hüseyin ŞAYLANN: ama katılmasını bilmiyom
    20 Aralık 2013 17:19 - ozge1: 3)İsg hizmetlerinin yerine getirilmesi için bakanlığın sağladığı desteği hangisi finanse eder? A)maliye bakanlığı B)sgk C)ÇSGB D)Sağlık bakanlığı
    20 Aralık 2013 17:19 - Tuğba3590: zorunda demiyor ki zaten
    20 Aralık 2013 17:19 - Tuğba3590: hatalı soru :D
    20 Aralık 2013 17:19 - Hüseyin ŞAYLANN: İptal
    20 Aralık 2013 17:19 - Hüseyin ŞAYLANN: :)
    20 Aralık 2013 17:19 - erkanozkan: malıye
    20 Aralık 2013 17:19 - Can Burak AKYOL: sgk
    20 Aralık 2013 17:19 - Hüseyin ŞAYLANN: Maliye
    20 Aralık 2013 17:19 - zuhal8: a

     
  10. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 17:19 - Tuğba3590: maliye derdim
    20 Aralık 2013 17:19 - ozge1: cvp SGK
    20 Aralık 2013 17:20 - ozge1: 4)acil durum tatbikatı tehlikeli yerlerde kaç yılda bir yapılır? A)2 yılda 1 B) yılda 1 C) 4 yılda 1 D) 6 yılda 1
    20 Aralık 2013 17:20 - zuhal8: 4
    20 Aralık 2013 17:20 - Lütfi pelit: 1
    20 Aralık 2013 17:20 - erkanozkan: 4
    20 Aralık 2013 17:20 - Tuğba3590: yılda 1
    20 Aralık 2013 17:20 - Can Burak AKYOL: 4
    20 Aralık 2013 17:20 - Hüseyin ŞAYLANN: b
    20 Aralık 2013 17:20 - ozge1: tabiki 1 (şaşırtmalı soruu)
    20 Aralık 2013 17:20 - Volkan Çetin: c
    20 Aralık 2013 17:21 - Hüseyin ŞAYLANN: özge hanım soruları sen mi hazırlıyon
    20 Aralık 2013 17:21 - Tuğba3590: tatbikat
    20 Aralık 2013 17:21 - Tuğba3590: diyor
    20 Aralık 2013 17:21 - ozge1: 5)Sağlık hizmetleri sunucuları kendilerine intikal eden iş kazalarını, yetkilendirilen sağlık hizmetleri sunucuları ise meslek hastalığı tanısını koydukları vakaları kaç gün içinde sgk ya bildirirler? A)2 B)3 C)6 D)10
    20 Aralık 2013 17:21 - ozge1: evet :)
    20 Aralık 2013 17:21 - Can Burak AKYOL: 10
    20 Aralık 2013 17:21 - İlim öztürk: b
    20 Aralık 2013 17:21 - erkanozkan: 10
    20 Aralık 2013 17:21 - Hüseyin ŞAYLANN: 10
    20 Aralık 2013 17:21 - Can Burak AKYOL: bir önceki sorunun şaşırtması nedir?
    20 Aralık 2013 17:21 - Tuğba3590: d
    20 Aralık 2013 17:21 - Lütfi pelit: 10
    20 Aralık 2013 17:21 - Hüseyin ŞAYLANN: 3 gün içinde iş veren sgk ya bildirecek
    20 Aralık 2013 17:21 - erkanozkan: tatbıkat dıyor
    20 Aralık 2013 17:21 - Hüseyin ŞAYLANN: hemende polise
    20 Aralık 2013 17:22 - şule ceylan: 3
    20 Aralık 2013 17:22 - femida: merhaba arkadaşlar
    20 Aralık 2013 17:22 - ozge1: tehlikeli diye ayrılmıo tatbikat yılda 1 olur
    20 Aralık 2013 17:22 - Hüseyin ŞAYLANN: mrb
    20 Aralık 2013 17:22 - İlim öztürk: tsk hüseyin
    20 Aralık 2013 17:22 - femida: 10 gün
    20 Aralık 2013 17:22 - ozge1: cvp :10 önceki soru
    20 Aralık 2013 17:22 - Hüseyin ŞAYLANN: eyw
    20 Aralık 2013 17:22 - ozge1: 6) 550 çalışanı olan bir iş yerinde görevlendirilen çalışan temsilcisi kaçtır? A)3 B)4 C)5 D)6

     
  11. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 17:22 - Can Burak AKYOL: 4
    20 Aralık 2013 17:22 - Lütfi pelit: 3
    20 Aralık 2013 17:22 - Hüseyin ŞAYLANN: 3
    20 Aralık 2013 17:22 - şule ceylan: 4
    20 Aralık 2013 17:22 - femida: 4
    20 Aralık 2013 17:23 - zuhal8: 3
    20 Aralık 2013 17:23 - İlim öztürk: 4
    20 Aralık 2013 17:23 - Hüseyin ŞAYLANN: 2 olsaydı sıklarda 2 derdim :D
    20 Aralık 2013 17:23 - ozge1: cvp:4
    20 Aralık 2013 17:23 - Hüseyin ŞAYLANN: onun sayılarını bilen war mı
    20 Aralık 2013 17:23 - ozge1: 7)İsg kanununa göre; İşletmeye başlamadan önce, büyük endüstriyel kaza oluşabilecek işyerleri için, işyerlerinin büyüklüğüne göre büyük kaza önleme politika belgesi veya güvenlik raporu kim tarafından hazırlanır? A) Risk uzmanı B)isg uzmanı C)işveren D) isg uzmanı+ işyeri hekimi
    20 Aralık 2013 17:23 - Hüseyin ŞAYLANN: d
    20 Aralık 2013 17:23 - İBRAHİM AYDIN: C
    20 Aralık 2013 17:24 - Hüseyin ŞAYLANN: nerden buluyon bu soruları ya
    20 Aralık 2013 17:24 - ozge1: cvp: işveren :)
    20 Aralık 2013 17:24 - Hüseyin ŞAYLANN: kaldık walla
    20 Aralık 2013 17:24 - ozge1: yönetmelikten :)
    20 Aralık 2013 17:24 - salih5508: d
    20 Aralık 2013 17:24 - Hüseyin ŞAYLANN: ben hiç görmedim :D
    20 Aralık 2013 17:24 - Can Burak AKYOL: Ġki ile elli arasında çalışanı bulunan işyerlerinde bir.  Ellibir ile yüz arasında çalışanı bulunan işyerlerinde iki.  Yüzbir ile beĢyüz arasında çalışanı bulunan işyerlerinde üç.  BeĢyüzbir ile bin arasında çalışanı bulunan işyerlerinde dört.  Binbir ile ikibin arasında çalışanı bulunan işyerlerinde beĢ.  Ġkibinbir ve üzeri çalışanı bulunan işyerlerinde altı çalıĢan temsilcisi seçilir
    20 Aralık 2013 17:24 - cenk26: KİM HAZIRLARMIŞ
    20 Aralık 2013 17:24 - ozge1: 8)Tehlikeler tanımlanırken çalışma ortamı, çalışanlar ve işyerlerine ilişkin toplanan bilgilerden hangisi yanlıştır? A)meslek hastalığı kayıtları B)üretim süreç ve teknikleri C)acil durum planları D) ürünlerin kalite standartı
    20 Aralık 2013 17:24 - ozge1: :)
    20 Aralık 2013 17:24 - Hüseyin ŞAYLANN: tşkrler can
    20 Aralık 2013 17:25 - Can Burak AKYOL: rica ederim.
    20 Aralık 2013 17:25 - Hüseyin ŞAYLANN: 2 kere okudum bide
    20 Aralık 2013 17:25 - İlim öztürk: d
    20 Aralık 2013 17:25 - şule ceylan: D
    20 Aralık 2013 17:25 - Hüseyin ŞAYLANN: neyse kaça kadar soru war arkadaslar bilgisi olan war mı
    20 Aralık 2013 17:25 - Lütfi pelit: d
    20 Aralık 2013 17:25 - ozge1: cvp:D
    20 Aralık 2013 17:25 - ozge1: D
    20 Aralık 2013 17:25 - ozge1: 9) OSGB lerin kurulması için hangilerinin bulunması gerekir? 1. Tam süreli isg uzmanı 2. Tam süreli işyeri hekimi 3. Tam süreli diğer sağlık personeli 4. Kıdemi en az 6 ay olan çalışan temsilcisi A) 1 ve 2 B)1,2 ve 3 C)1,2 ve 4 D)1,2,3 ve 4
    20 Aralık 2013 17:25 - Lütfi pelit: özge bunlar çıkmış sorularmı?
    20 Aralık 2013 17:26 - Hüseyin ŞAYLANN: Herkese başarılar ben kaçtımm

     
  12. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 17:26 - salih5508: 123
    20 Aralık 2013 17:26 - Can Burak AKYOL: a
    20 Aralık 2013 17:26 - Lütfi pelit: a
    20 Aralık 2013 17:26 - mustafagokce: a
    20 Aralık 2013 17:26 - Volkan Çetin: a
    20 Aralık 2013 17:26 - İlim öztürk: d
    20 Aralık 2013 17:26 - ozge1: çıkmışmı bilmiom ben yönetmelikten bakıp soruyorum
    20 Aralık 2013 17:26 - erkanozkan: b
    20 Aralık 2013 17:26 - ozge1: cvp:B
    20 Aralık 2013 17:27 - ozge1: 10)Aşağıdakilerden hangileri yanlıştır. A)OSGB ler yetki belgelerini 5 yılda 1 vize ettirirler B)OSGB ler hizmetlerinin tamamını yada bir kısmını başka bir kişi yada kuruma devredebilirler C)OSGB leri işverene rehberlik yaparlar ve öneriler hazırlayıp işverenin onayına sunarlar D)işyerlerinde kaza, yangın, doğal afet vb. durumlarda acil planın hazırlanması, ilk yardım vb. durumlarda diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparlar.
    20 Aralık 2013 17:27 - Can Burak AKYOL: bunda hata var
    20 Aralık 2013 17:27 - Lütfi pelit: özge isgb de mi sadece doktor ve uzmandı?
    20 Aralık 2013 17:27 - erkanozkan: b
    20 Aralık 2013 17:27 - ozge1: OSGB
    20 Aralık 2013 17:27 - ozge1: ama
    20 Aralık 2013 17:27 - mustafagokce: b
    20 Aralık 2013 17:27 - salih5508: b
    20 Aralık 2013 17:27 - Aykan KALAYCI: a
    20 Aralık 2013 17:27 - ozge1: evet isgb de ikisi var
    20 Aralık 2013 17:27 - Aykan KALAYCI: b
    20 Aralık 2013 17:27 - Can Burak AKYOL: ok ..
    20 Aralık 2013 17:28 - ozge1: cvp b
    20 Aralık 2013 17:28 - Tuğba3590: çalışan temsilcisi sayıları 2-50 işçi 1 kişi, 51-100 işçi 2 kişi, 101-500 işçi 3 kişi, 501-1000 işçi 4 kişi,1001-2000 işçi 5 kişi, 2001 ve fazlası 6 kişi
    20 Aralık 2013 17:28 - ozge1: 11)isg uzmanının görev, yetki, sorumluluk ve eğitimleri hk. Yönetmeliğe göre; kişi veya kurumlara uygulanan ihtar puanlarına ilişkin itirazlar, ihtar puanının tebliğ tarihinden itibaren kaç iş günüdür? A)3 B)6 C)10 D)15
    20 Aralık 2013 17:28 - ngnhrt: b
    20 Aralık 2013 17:28 - ngnhrt: 6
    20 Aralık 2013 17:28 - Syldrm: İşyerindeki merdiven mukamaetini bilen varmı? arkadaşlar
    20 Aralık 2013 17:28 - Can Burak AKYOL: b
    20 Aralık 2013 17:28 - İlim öztürk: ihtar puanı ne
    20 Aralık 2013 17:28 - Lütfi pelit: b
    20 Aralık 2013 17:28 - mustafagokce: c
    20 Aralık 2013 17:28 - Tuğba3590: b
    20 Aralık 2013 17:28 - ngnhrt: 500 müydü
    20 Aralık 2013 17:29 - ozge1: 10 gün :)
    20 Aralık 2013 17:29 - perdeler: merd mukaveneti 4

     
  13. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 17:29 - Syldrm: tüzükte 500 ama spot bilgilerde 1000
    20 Aralık 2013 17:29 - ozge1: 12) isg uzmanının görev, yetki, sorumluluk ve eğitimleri hk. Yönetmeliğe göre;ihtar puanları toplamı kişiler ve kurumlar için kaça ulaşması durumunda, kişi yada kurumların belgeleri 6 ay askıya alınır. A)100-150 B)150-200 C)100-200 D)150-200
    20 Aralık 2013 17:29 - perdeler: 500 kg
    20 Aralık 2013 17:29 - Lütfi pelit: zor soruydu özge
    20 Aralık 2013 17:29 - ediz karacan: kişilerin ihtar puanı 100 olunca yetki belgesi askıya alınıyor
    20 Aralık 2013 17:29 - Syldrm: ilgili yönetmeliği bulmyadım
    20 Aralık 2013 17:29 - ediz karacan: kurumlar için 200
    20 Aralık 2013 17:30 - ozge1: 100- 200 :)
    20 Aralık 2013 17:30 - Lütfi pelit: c
    20 Aralık 2013 17:30 - ozge1: 13) isg kurulların toplama süreleri ile ilgili hangileri doğrudur 1. Tehlikeli işyerlerinde2 ayda 1 2. Az tehlikeli yerlerde acil durumlarda 3. Kurul ayda en az 1 kere toplanır A)1 ve 2 B)2 ve 3 C)1 ve 3 D)2 ve3
    20 Aralık 2013 17:30 - mustafagokce: hmm herkese bilgiler için tşkkrler ardaşlar go on
    20 Aralık 2013 17:30 - Aykan KALAYCI: 1
    20 Aralık 2013 17:30 - Can Burak AKYOL: c
    20 Aralık 2013 17:30 - salih5508: a
    20 Aralık 2013 17:30 - Volkan Çetin: a
    20 Aralık 2013 17:31 - Lütfi pelit: c
    20 Aralık 2013 17:31 - ozge1: cvp 1 ve 3
    20 Aralık 2013 17:31 - Fatih Dağkıran: Arkadaşlar çalışanın iş araması için verilen 2 saatlik izin ücretlimidir.
    20 Aralık 2013 17:31 - ozge1: 14)Aşağıdakilerden hangileri asbest lifine maruziyet hastalıklarından değildir A)Körlük B)Mezotelyoma C)Akciğer kanseri D)mide- bağırsak kanseri
    20 Aralık 2013 17:31 - ediz karacan: a
    20 Aralık 2013 17:31 - İlim öztürk: a
    20 Aralık 2013 17:31 - Lütfi pelit: a
    20 Aralık 2013 17:31 - ozge1: cvp A :)
    20 Aralık 2013 17:31 - Derya08: A
    20 Aralık 2013 17:31 - ozge1: 15)ülke genelinde isg ile ilgili politika ve stratejilerin belirlenmesi için tavsiyelerde bulunmak üzere kurulan kuruluş nedir? A) iş sağlığı ve güvenliği genel müdürlüğü B) çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı C)iş sağlığı ve güvenliği kurulu D) ulusal iş sağlığı ve güvenliği konseyi
    20 Aralık 2013 17:31 - hkn19: kurşun ve cıva twa değerlerini öğrenebilir miyim?
    20 Aralık 2013 17:32 - ediz karacan: d
    20 Aralık 2013 17:32 - Lütfi pelit: a
    20 Aralık 2013 17:32 - Can Burak AKYOL: 0,15 0,02 sanırım
    20 Aralık 2013 17:32 - Can Burak AKYOL: d
    20 Aralık 2013 17:32 - ngnhrt: a
    20 Aralık 2013 17:32 - Deniz AK: hkn: kurşun 0.15, civa 0.02
    20 Aralık 2013 17:32 - ozge1: CVP D
    20 Aralık 2013 17:32 - sules: civa 0,075
    20 Aralık 2013 17:32 - İlim öztürk: 0.15 0.075

     
  14. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 17:32 - ngnhrt: a
    20 Aralık 2013 17:32 - ozge1: 16) Cumhuriyet öncesi dönemde iş yerlerinde işyeri hekimi ve eczane bulundurulmasını hangisi belirtmiştir. A) mecelle B)dilaver paşa nizamnamesi C) maadin nizamnamesi D)maden nizamnamesi
    20 Aralık 2013 17:32 - Lütfi pelit: 0,02
    20 Aralık 2013 17:32 - Can Burak AKYOL: civa değişti arkadaşlar 0,02 oldu
    20 Aralık 2013 17:33 - Can Burak AKYOL: c
    20 Aralık 2013 17:33 - ediz karacan: b
    20 Aralık 2013 17:33 - İlim öztürk: c
    20 Aralık 2013 17:33 - Lütfi pelit: c
    20 Aralık 2013 17:33 - ozge1: CVp: C
    20 Aralık 2013 17:33 - Deniz AK: Aynen Civa değişmiş kumpaya gelmeyin. http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.18709&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=kimyasal
    20 Aralık 2013 17:33 - ozge1: 17)İş yerlerinde işin durdurulmasına dair yönetmeliğe göre; işin durdurulması kararı mülkü idare amiri tarafından kaç saat içinde yerine getirilir? A)6 B)12 C)24 D)36
    20 Aralık 2013 17:33 - Can Burak AKYOL: c
    20 Aralık 2013 17:33 - İlim öztürk: c
    20 Aralık 2013 17:33 - ediz karacan: c
    20 Aralık 2013 17:34 - Lütfi pelit: 24
    20 Aralık 2013 17:34 - Derya08: c
    20 Aralık 2013 17:34 - ngnhrt: 24
    20 Aralık 2013 17:34 - ozge1: cvp: 24 sa
    20 Aralık 2013 17:34 - ozge1: 18) ekranlı araçlarla çalışmalarda iş sağlığı ve güvenlik önlemleri yönetmeliğine göre; aşağıdakilerden hangisi yanlıştır. A) işveren, ekranlı araçlarla yapılacak işin düzenlenmesinde programların işe uygun olmasını sağlar. B) işveren, ekranlı araçlarla yapılacak işin düzenlenmesinde programların operatörün bilgi ve deneyimine göre olmasını sağlar. C) işveren, ekranlı araçlarla yapılacak işin düzenlenmesinde sistemler çalışanların verimlerini arttıracak şekilde olmasını sağlar. D) işveren
    20 Aralık 2013 17:35 - Can Burak AKYOL: d
    20 Aralık 2013 17:35 - ozge1: D) işveren, ekranlı araçlarla yapılacak işin düzenlenmesinde operatörün bilgi ve deneyimine göre ayarlamaya önem vermez.
    20 Aralık 2013 17:35 - ozge1: :)
    20 Aralık 2013 17:35 - Can Burak AKYOL: :D
    20 Aralık 2013 17:35 - İlim öztürk: tebrikler can
    20 Aralık 2013 17:35 - ozge1: ) isg 2012 istatiklerine göre ; meslek hastalığının en sık görüldüğü yaş aralığı nedir A)20-29 B)30-36 C)40-44 D)45-50
    20 Aralık 2013 17:35 - İlim öztürk: bakmadan hem de
    20 Aralık 2013 17:35 - Derya08: c
    20 Aralık 2013 17:35 - Lütfi pelit: c
    20 Aralık 2013 17:35 - mustafagokce: 40-44
    20 Aralık 2013 17:35 - sules: a
    20 Aralık 2013 17:35 - Deniz AK: c
    20 Aralık 2013 17:35 - Can Burak AKYOL: c
    20 Aralık 2013 17:36 - ozge1: Cvp:C
    20 Aralık 2013 17:36 - Can Burak AKYOL: a b c dogru d ye niye bakayım :D
    20 Aralık 2013 17:36 - ozge1: lpg tanklarında bulunan emniyet valfleri kaç yılda bir kontrol edilmeli A)2 B)3 C)4 D)5

     
  15. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 17:36 - perdeler: 5
    20 Aralık 2013 17:36 - Deniz AK: 5
    20 Aralık 2013 17:36 - Can Burak AKYOL: bi yandan neşet baba bi yandan özge soru soruya ilham geldi :D
    20 Aralık 2013 17:36 - Lütfi pelit: 5
    20 Aralık 2013 17:36 - meleksaçar: 4
    20 Aralık 2013 17:36 - mustafagokce: 3
    20 Aralık 2013 17:36 - Can Burak AKYOL: 5
    20 Aralık 2013 17:36 - ceyda erol: ark mrb
    20 Aralık 2013 17:36 - İlim öztürk: 5
    20 Aralık 2013 17:36 - Derya08: 5
    20 Aralık 2013 17:36 - şule ceylan: D
    20 Aralık 2013 17:36 - ozge1: cvp 5
    20 Aralık 2013 17:36 - ceyda erol: bişi sormak istiyorum
    20 Aralık 2013 17:36 - egonula: sınav ertelenmiş:D
    20 Aralık 2013 17:36 - ozge1: yük sevk etmek ve vinçlerle haberleşmek için eğitilmiş kişiye ne denir A) makinist B) operatör C) sapancı D) işaretçi
    20 Aralık 2013 17:36 - Can Burak AKYOL: d
    20 Aralık 2013 17:37 - sules: d
    20 Aralık 2013 17:37 - ceyda erol: iptal edilen soru olursa nasıl değerlendiriliyor
    20 Aralık 2013 17:37 - Lütfi pelit: d
    20 Aralık 2013 17:37 - Deniz AK: sapancı ne ?
    20 Aralık 2013 17:37 - Derya08: d
    20 Aralık 2013 17:37 - İlim öztürk: d
    20 Aralık 2013 17:37 - ozge1: sapancı deniomuş :)
    20 Aralık 2013 17:37 - Lütfi pelit: taş atıyo sapancı
    20 Aralık 2013 17:37 - şule ceylan: D
    20 Aralık 2013 17:37 - Can Burak AKYOL: bilmiyorum :D
    20 Aralık 2013 17:37 - Deniz AK: Sakıp Sapancı mı:=)
    20 Aralık 2013 17:37 - mustafagokce: :D
    20 Aralık 2013 17:37 - Lütfi pelit: yok canım cevap sapancımı?
    20 Aralık 2013 17:37 - Can Burak AKYOL: sapancımı
    20 Aralık 2013 17:37 - Can Burak AKYOL: şakamı yapıyosun özge :D
    20 Aralık 2013 17:37 - Derya08: dogru kabull ediliyor iptal sorular
    20 Aralık 2013 17:37 - ozge1: :)
    20 Aralık 2013 17:37 - ozge1: aşağıdakilerden hangisi topraklama elemanı değildir. A)çubuk elektrot B)sigorta C)kaz ayağı D)şerit elektrot
    20 Aralık 2013 17:38 - ceyda erol: hımm teşekkür ederim

     
  16. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 17:38 - Lütfi pelit: b
    20 Aralık 2013 17:38 - ozge1: bilin die işte ya sorarsa :)
    20 Aralık 2013 17:38 - ediz karacan: b
    20 Aralık 2013 17:38 - Deniz AK: BE
    20 Aralık 2013 17:38 - mustafagokce: sigorta
    20 Aralık 2013 17:38 - ozge1: cvp :B
    20 Aralık 2013 17:38 - ngnhrt: b
    20 Aralık 2013 17:38 - münza: sigorta
    20 Aralık 2013 17:38 - meleksaçar: sapancı doğru mu ? anlamadım
    20 Aralık 2013 17:38 - meleksaçar: :D
    20 Aralık 2013 17:38 - ozge1: Gelen akımın giden akıma eşit olmadığı durumlarda devreyi otomatik kesen donanım hangisidir. A)şalter B)kaçak akım röletesi C)levha elektrot D)regülatör
    20 Aralık 2013 17:38 - Can Burak AKYOL: aynen özge sapancıyı açıklasana?
    20 Aralık 2013 17:38 - ozge1: evet sapancıymış :9
    20 Aralık 2013 17:38 - ozge1: :)
    20 Aralık 2013 17:38 - Lütfi pelit: b
    20 Aralık 2013 17:39 - ediz karacan: b
    20 Aralık 2013 17:39 - Can Burak AKYOL: b
    20 Aralık 2013 17:39 - Deniz AK: Haberleşme olayın ıosapancı lar yapıyor
    20 Aralık 2013 17:39 - mustafagokce: kaçak akm röl
    20 Aralık 2013 17:39 - sefasezai: b
    20 Aralık 2013 17:39 - ngnhrt: b
    20 Aralık 2013 17:39 - münza: kaçak akım rölesi
    20 Aralık 2013 17:39 - meleksaçar: işaretçi ne o zaman
    20 Aralık 2013 17:39 - meleksaçar: :D
    20 Aralık 2013 17:39 - ozge1: cvp B
    20 Aralık 2013 17:39 - Deniz AK: işaret veriyor
    20 Aralık 2013 17:39 - Deniz AK: sapancı haberleşmeyi sağlıyor
    20 Aralık 2013 17:39 - ozge1: şıkları sıktım :) olur o kadar :)
    20 Aralık 2013 17:39 - aysun aysun: 24 aralık 2011 sorusu : radyasyondan etkilenmesi açısından bakıldığında en az önemli olan hangisidir? A)alfaışını B)gama ışını C)kızılötesi ışım D) UV cevap anahtarı A diyor
    20 Aralık 2013 17:40 - mustafagokce: kızılötesi değil mi
    20 Aralık 2013 17:40 - münza: bu soru hatalı idi galiba
    20 Aralık 2013 17:40 - aysun aysun: kızıl ötesi olması gerekmez mı
    20 Aralık 2013 17:40 - ediz karacan: evett
    20 Aralık 2013 17:40 - ozge1: Lpg nin yanması için oksijenle birleşme oranı nedir A)%4-4,5 B)%6-10 C)% 2-9 D)%1-2
    20 Aralık 2013 17:40 - ediz karacan: c

     
  17. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 17:40 - mustafagokce: 4-4.5
    20 Aralık 2013 17:40 - makon: alfa birkaç santime ancak etkir
    20 Aralık 2013 17:40 - Lütfi pelit: c
    20 Aralık 2013 17:40 - Can Burak AKYOL: c
    20 Aralık 2013 17:40 - Derya08: c
    20 Aralık 2013 17:40 - tasan: bu taşınabilir gaz tüpleri
    20 Aralık 2013 17:41 - ozge1: Cvp: c
    20 Aralık 2013 17:41 - ozge1: vardiyalı çalışma yönetmeliğine göre; birbiri ardına olan işlerde 24 saat içinde kaç vardiya olmalıdır. A)2 B)3 C)4 D)5
    20 Aralık 2013 17:41 - tasan: oksijen rengi beyaz mı oldu yoksa hala mavi mi?
    20 Aralık 2013 17:41 - Lütfi pelit: 3
    20 Aralık 2013 17:41 - Deniz AK: 3
    20 Aralık 2013 17:41 - tasan: bazı kaynaklarda beyaz yazıyor neden
    20 Aralık 2013 17:41 - ceyda erol: 3
    20 Aralık 2013 17:41 - İlim öztürk: 3
    20 Aralık 2013 17:41 - ediz karacan: 3
    20 Aralık 2013 17:41 - Aykan KALAYCI: 3
    20 Aralık 2013 17:41 - tayphoon216: 3
    20 Aralık 2013 17:41 - münza: b
    20 Aralık 2013 17:41 - Can Burak AKYOL: soruyu yanlış sordun en an diye sorman lazm yönetmelikte öle geçiyo cevap 3 :D
    20 Aralık 2013 17:41 - şule ceylan: 3
    20 Aralık 2013 17:41 - tiger1980: 3
    20 Aralık 2013 17:42 - ngnhrt: 3
    20 Aralık 2013 17:42 - ozge1: cvp 3
    20 Aralık 2013 17:42 - ozge1: sağlık kuralları bakımından günde ancak yedi buçuk saat veya daha az çalışılması gereken işler hk. Yönetmeliğe göre; Su altında basınçlı hava içinde çalışmayı gerektiren işler (iniş, çıkış, geçiş dahil), 25-30 (25 hariç) m. derinlik veya 2,5-3 (2,5 hariç) kg/cm2 basınçta kaç saat çalışılmalı? A)7,5 B)6 C)5 D)4
    20 Aralık 2013 17:42 - kaanozdemir: 3
    20 Aralık 2013 17:42 - Can Burak AKYOL: b
    20 Aralık 2013 17:42 - tayphoon216: 5
    20 Aralık 2013 17:42 - Lütfi pelit: a
    20 Aralık 2013 17:42 - kaanozdemir: 6
    20 Aralık 2013 17:42 - tasan: 5
    20 Aralık 2013 17:42 - ediz karacan: 4
    20 Aralık 2013 17:42 - meleksaçar: bu kadar sorulmaz ya
    20 Aralık 2013 17:42 - perdeler: 5
    20 Aralık 2013 17:42 - tasan: :D
    20 Aralık 2013 17:42 - münza: b

     
  18. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 17:42 - ozge1: cvp: 6 saat
    20 Aralık 2013 17:42 - ceyda erol: 6
    20 Aralık 2013 17:43 - ozge1: işyeri hekimi görev yetki ve sorumlulukları yönetmeliğine göre; İş ve meslek hastalıkları ya da işyeri hekimliği yan dal uzmanları ile uzmanlık eğitimi süresince iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili en az kaç saat teorik ve uygulamalı eğitim alan halk sağlığı uzmanlarına istekleri halinde İşyeri hekimliği belgesi verilir. A)80 sa B)100 sa C)150 sa D)200 sa
    20 Aralık 2013 17:43 - ozge1: :)
    20 Aralık 2013 17:43 - münza: 150
    20 Aralık 2013 17:43 - tayphoon216: 100
    20 Aralık 2013 17:43 - erkn01: arkadaşlr merdivenlerde yük kapasitesi 500kg mı 1000 kg mı ?
    20 Aralık 2013 17:43 - kaanozdemir: bilemeycem
    20 Aralık 2013 17:43 - slhsmsk: yönetmeliklerde ki "SAĞLIK GÖZETİMİ" kısımlarına iyi bakın...
    20 Aralık 2013 17:43 - ozge1: cvp 150 saat
    20 Aralık 2013 17:43 - kaanozdemir: 500
    20 Aralık 2013 17:43 - Lütfi pelit: 1000
    20 Aralık 2013 17:43 - tasan: 1000
    20 Aralık 2013 17:43 - Lütfi pelit: m2 ye 500
    20 Aralık 2013 17:44 - tasan: oksijen tüpü ne renkkkkkkkkkkkk
    20 Aralık 2013 17:44 - münza: :D :utanmış:
    20 Aralık 2013 17:44 - ozge1: çalışanların gürültü ile ilgili risklerden korunmalarına dair yönetmeliğe göre; işverenin kişisel koruyucu donanımları çalışanların kullanımına hazır halde bulundurması gereken gürültü maruziyet değeri kaçtır? A)80 dB B)85 dB C)87 dB D) 90 dB
    20 Aralık 2013 17:44 - ceyda erol: 500
    20 Aralık 2013 17:44 - ceyda erol: 80
    20 Aralık 2013 17:44 - sules: 80
    20 Aralık 2013 17:44 - Can Burak AKYOL: a
    20 Aralık 2013 17:44 - tayphoon216: 80
    20 Aralık 2013 17:44 - ediz karacan: a
    20 Aralık 2013 17:44 - ngnhrt: mavi
    20 Aralık 2013 17:44 - kaanozdemir: 85
    20 Aralık 2013 17:44 - tiger1980: a
    20 Aralık 2013 17:44 - ozge1: cvp: a
    20 Aralık 2013 17:44 - ngnhrt: a
    20 Aralık 2013 17:44 - mustafagokce: 80
    20 Aralık 2013 17:44 - ozge1: Gırtlağı geçen ve havanın iletildiği kanallara ve ciğerin solunum ile ilgili bölgelerine nüfuz eden ortalama 10 µm çapındaki solunabilir partiküllere ne denir? A)toz B)duman C)buhar D)sis
    20 Aralık 2013 17:44 - münza: mavidir
    20 Aralık 2013 17:44 - slhsmsk: buhar
    20 Aralık 2013 17:44 - Deniz AK: buhar
    20 Aralık 2013 17:44 - Can Burak AKYOL: a
    20 Aralık 2013 17:44 - Lütfi pelit: a

     
  19. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 17:44 - münza: 87
    20 Aralık 2013 17:44 - tasan: neden beyaz yazıyor bazı kaynaklarda
    20 Aralık 2013 17:44 - mustafagokce: toz
    20 Aralık 2013 17:45 - Can Burak AKYOL: c
    20 Aralık 2013 17:45 - sefasezai: a
    20 Aralık 2013 17:45 - erkn01: a
    20 Aralık 2013 17:45 - ceyda erol: a
    20 Aralık 2013 17:45 - ozge1: cvp buhar mış :)
    20 Aralık 2013 17:45 - Deniz AK: hehe ben buhar dedim:)
    20 Aralık 2013 17:45 - Derya08: Tse ye gore beyaz
    20 Aralık 2013 17:45 - Deniz AK: hoca söylemişti bu çıkacak diye
    20 Aralık 2013 17:45 - ozge1: kapalı alan çalışmaları öncesinde ortam atmosferinde bulunan parlayıcı, patlayıcı gaz konsantrasyonu ölçümünde kullanılan alet hangisidir? A) psikometre B)anemometre C) Eksplozimetre D) termometre
    20 Aralık 2013 17:45 - tasan: teşekkürler
    20 Aralık 2013 17:45 - Can Burak AKYOL: c
    20 Aralık 2013 17:45 - Lütfi pelit: c
    20 Aralık 2013 17:45 - perdeler: eksplozimetre
    20 Aralık 2013 17:45 - kaanozdemir: c
    20 Aralık 2013 17:45 - tiger1980: c
    20 Aralık 2013 17:45 - mustafagokce: explo
    20 Aralık 2013 17:45 - vhtkrtls: expl
    20 Aralık 2013 17:45 - Ayhan Özdemir: c
    20 Aralık 2013 17:45 - ozge1: cvp c
    20 Aralık 2013 17:45 - Aykan KALAYCI: c
    20 Aralık 2013 17:45 - ozge1: maden işleri yönetmeliğine göre elle kazı yapılan ve yükleme yapılan açık ocaklarda kademe yüksekliği nedir A)2m B)3m C)4m D)5m
    20 Aralık 2013 17:45 - DONUSUMNURCAN: c
    20 Aralık 2013 17:46 - ceyda erol: c
    20 Aralık 2013 17:46 - Lütfi pelit: 3
    20 Aralık 2013 17:46 - slhsmsk: 3
    20 Aralık 2013 17:46 - Derya08: Tse ye gore sorarsa oksijen beyaz,askeriden kestanerengi
    20 Aralık 2013 17:46 - DONUSUMNURCAN: 3
    20 Aralık 2013 17:46 - tiger1980: b
    20 Aralık 2013 17:46 - perdeler: 3
    20 Aralık 2013 17:46 - tasan: 3
    20 Aralık 2013 17:46 - mustafagokce: 2m
    20 Aralık 2013 17:46 - sules: 3

     
  20. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Yönetici Admin

    20 Aralık 2013 17:46 - kaanozdemir: b
    20 Aralık 2013 17:46 - salih5508: 3
    20 Aralık 2013 17:46 - ozge1: cvp 3
    20 Aralık 2013 17:46 - Lütfi pelit: başamı döndün özge?
    20 Aralık 2013 17:46 - ozge1: ve son olarak maden işleri yönetmeliğine göre taşıyıcı halatla kafes arasındaki koşum düzeni ne sürelerde kontrol edilir. A)6 ayda 1 B) yılda 1 C) 2 yılda1 D)ayda 1
    20 Aralık 2013 17:46 - Derya08: Asetilen kestanerengi
    20 Aralık 2013 17:46 - tasan: teşekkürler derya hanım
    20 Aralık 2013 17:46 - ngnhrt: 3
    20 Aralık 2013 17:46 - slhsmsk: 6
    20 Aralık 2013 17:46 - slhsmsk: ay
    20 Aralık 2013 17:46 - Lütfi pelit: a
    20 Aralık 2013 17:46 - münza: 6
    20 Aralık 2013 17:46 - erkn01: 6
    20 Aralık 2013 17:46 - ozge1: cvp A :)
    20 Aralık 2013 17:47 - ozge1: bu kadardı :)
    20 Aralık 2013 17:47 - Derya08: Yani soruda tse ye gore tup renklerini sorarsa bu sekilde cevap vericez
    20 Aralık 2013 17:47 - mustafagokce: emeğinize sağlık
    20 Aralık 2013 17:47 - slhsmsk: arkadaşlar sağlık gözetimi kısımlarına dikkatinizi çekiyorum son..olarak başarılar...
    20 Aralık 2013 17:47 - İlim öztürk: teşekkürler özge
    20 Aralık 2013 17:47 - Can Burak AKYOL: eywallah özge
    20 Aralık 2013 17:47 - ozge1: umarım hepimiz geçeriz :)
    20 Aralık 2013 17:48 - Ayhan Özdemir: Türkiyede kayıt altına alınmış meslek hastalıkları içinde en çok hangi grup görülür
    20 Aralık 2013 17:48 - yasin çetin: hepimiz gecersek olmaz
    20 Aralık 2013 17:48 - kaanozdemir: amin
    20 Aralık 2013 17:48 - Derya08: Umarım geceriz bu stres biter
    20 Aralık 2013 17:48 - Can Burak AKYOL: deri sanırım
    20 Aralık 2013 17:48 - münza: yarın sınava girecek olan bütüb arkadaşlara başarılar
    20 Aralık 2013 17:48 - Ayhan Özdemir: kas, solunum, işitme, sindidirm sistemi ?
    20 Aralık 2013 17:48 - slhsmsk: solunum
    20 Aralık 2013 17:48 - Deniz AK: Esas stres geçince başlıyor:)
    20 Aralık 2013 17:48 - tatanka: selam
    20 Aralık 2013 17:48 - slhsmsk: en çok
    20 Aralık 2013 17:48 - ngnhrt: Bitsin bu saçmalık
    20 Aralık 2013 17:48 - Can Burak AKYOL: kas
    20 Aralık 2013 17:48 - DONUSUMNURCAN: disstres

     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica