Soru Şubat 2014 ( Ya Da Mayıs ) Yükselme Sınavına Hazırlık

Konu, 'Soru Bankaları' kısmında Hakan ERDOĞAN tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Hakan ERDOĞAN

    Hakan ERDOĞAN TÜİSAG Üyesi



    645) (MAYIS 2013 A SINIFI) Yangın sınıfına göre söndürme metodu aşağıdakilerin hangisinde doğru eşleştirilmiştir?

    A) B sınıfı - Soğutma
    B) A sınıfı - Kimyasal reaksiyon metodu
    C) D sınıfı - Havayı kesme metodu
    D) C sınıfı - Yanıcı maddeyi ortadan kaldırma metodu


    CEVAP D


    646) (MAYIS 2013 A SINIFI) İşçilerin, işyerinin herhangi bir kısmında, ateş ve dumana karşı korunmuş bir merdiven boşluğuna veya ateş kesici bir duvarın kapısına ulaşabilecekleri uzaklık;I- Çok tehlikeli yerlerde II- Tehlikeli ve az tehlikeli yerlerde sırasıyla kaç metreyi geçmeyecektir?


    A) 20-30 metre B) 15-30 metre C) 10-15 metre D) 5-15 metre


    CEVAP b

    Tehlikeli ve az tehlikeli 30m çok tehlikeli 15 m

    647) (MAYIS 2013 A SINIFI) Kaynak işlemi yangınları için hangi tür yangın söndürücü bulundurulmalıdır?


    A) Karbondioksitli B) Halon gazlı C) Kuru kimyevi tozlu D) Azot gazı


    CEVAP C


    648)(MAYIS 2013 B SINIFI)Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, aşağıdaki maddelerden hangisi asansörlerin taşıması gereken özelliklerden değildir?


    A)Aynı kuyu içinde üçten fazla asansör pozisyonlandırılmayacaktır.
    B)Yüksek binalarda ve topluma açık yapılarda kullanılan asansörler, yangın uyarısı aldıklarında kat ve koridor çağrılarını kabul etmeyecektir.
    C)Yüksek binalarda ve topluma açık yapılarda kullanılan asansörler, yangın uyarısı aldıklarında kapılarını açmadan doğrultuları ne olursa olsun otomatik olarak acil çıkış katına dönecektir.
    D)Birinci ve ikinci derece deprem bölgelerinde bulunan yüksek binalarda, deprem sensörü kullanılacak, asansörler deprem sırasında sarsıntı geçene kadar hareketsiz kalacak ve tüm fonksiyonlarını kilitleyecektir


    CEVAP D.

    DOĞRU CEVAPLARA İLAVETEN:
    ***Asansörler kaçış yolu olarak kabul edilemez.
    ***asansör kulesi ve makine dairesi yangına en az 60 dakika dayanıklı ve yanıcı olmayan malzemeden yapılacaktır.
    ***Yüksek binalarda, asansör kapıları duman sızdırmaz ve yangına en az 1 saat dayanıklı, yanmaz malzemeden yapılmış olacaktır.
    ***Yüksek binalarda Asansörler yangın uyarısı aldıklarında kat ve koridor çağrılarını kabul etmeyecektir.
    ***yapı yüksekliği 51.50 m'den daha fazla olan konut dışı yapılarda, ayrıca acil durumlarda kullanılmak üzere en az 1 asansör yangın asansörü olarak düzenlenecektir.
    ***Acil durum asansörü için her katta yangın güvenlik hacmi oluşturulmalıdır.
    ***Acil durum asansörünün kabin alanı en az 1.5 m², taşıma kapasitesi en az 630 kg, hızı zemin kattan en üst kata 1 dakikada erişecek hızda olacak ve enerji kesilmesi halinde otomatik olarak devreye girecek özellikte jeneratöre bağlı olacaktır.
    ***Acil durum asansörleri her kata hizmet edecek ve normalde de kullanılabilir olacaktır.Bu asansörlerin kapıları, elektrik tesisat ve kabloları 2 saat yangına karşı dayanıklı olacaktır. Asansör boşluğu içindeki tesisat sudan etkilenmeyecektir.
    ***Acil durum asansörü kuyuları basınçlandırılacaktır.
    ***Acil durum asansörü kesintisiz bir güç kaynağından beslenecek şekilde tesis edilir.


    649) (MAYIS 2013 B SINIFI) Aşağıdakilerden hangisi yanlışbir ifadedir?


    A)A sınıf yangınlar katı madde yangınlarıdır.
    B)Kömür ve kauçuk yangınları B sınıfı yangınlar grubunda değildir.
    C)Karbondioksitli söndürücüler elektrik yangınlarından kullanılmaz.
    D)A sınıfı yangınlar soğutucu etki yaratan maddeler ile müdahale edilmek sureti ile soğutularak söndürülür.


    CEVAP C


    650) (MAYIS 2013 B SINIFI) Yangınla mücadele amacıyla kullanılan ekipmanların işaretlenmesine ilişkin aşağıda verilenlerden hangisi yanlıştır?


    A)Bu tip ekipmanların işaretleri daire şeklindedir.
    B)Bu tür ekipmanları belirlemede kırmızı renk kullanılır.
    C)Bu tür ekipmanların bulunduğu yerler kalıcı şekilde işaretlenir.
    D)Bu tür ekipmanların bulunduğu yerler işaret levhaları ile işaretlenir


    CEVAP A

    651) (MAYIS 2013 B SINIFI) A, B, C ve D sınıfı yangın söndürmede aşağıdakilerden hangisi kullanılır?


    A)AFFF tipi köpük B)Sodyum bikarbonat C)Protein esaslı köpük D)Monoamonyum fosfat (MAP)


    CEVAP D


    652) (EKİM 2012 A SINIFI)

    I- Köpük maddesinin su ile karışımı % 2 – 10 olmalı

    II- Köpük hidrolize edilmiş sıvı durumda olmalı

    III- En az 15 yıl özelliğini kaybetmemeli Yangın söndürmede kullanılan köpüklerin özelliklerinden hangileri doğrudur?


    A) I ve II B) I ve III C) II ve III D) I, II ve III


    CEVAP A

    BU YÖNETMELİKTE BİTMİŞTİR.YÖNETMELİK ÇOK KARIŞIK AMA VERİLEN BİLGİLER BENCE KAFİ..DİĞER SORULARA BAKMAYI UNUTMAYINIZ TEŞEKKÜRLER



     
    Zeynep EFE70, omark, Erdem Öçal ve 8 kişi daha buna teşekkür etti.
  2. neslihan kaya

    neslihan kaya TÜİSAG Üyesi



    erdoğan bey siz takmayın böyle talepleri biz bir grup bir düzen tutturmuşuz gidiyoruz. ben sizi takıp ediyorum sizin başladığınız yönetmeliği okuyorum sonra sizin hazırladığınız sorulara bakıyorum gerçektende yönetmelikten bir eksiklik bırakmıyorsunuz.(yanlız bakıyorum yönetmelik uzun sadece sizin sorulara bakıyorum:))



     
    Hakan ERDOĞAN bu yazıya teşekkür etti.
  3. Hakan ERDOĞAN

    Hakan ERDOĞAN TÜİSAG Üyesi

    neslihan hanım teşekkürler o sizin inceliğiniz..sonuçta bende bu hazırladıklarımdan çalışacağım çalışıyorum...o yüzden kendim için gösterdiğim hassasiyeti yansıtmaya çalışıyorum.inşallah hep beraber geçeceğiz bu sınavı .benim çalışma yöntemim bu şekilde..malesef kurslardaki bilgiler yetersiz kalabiliyor. yükselmeye daha profesyonel hazırlandığımızı düşünüyorum.dediğim gibi 5 günlük kurslara 300-1000tl bayılmanın anlamı yok.Allah mahcup etmez inşallah.

    30 ocak 2013 de 100 soruluk gerçeğe yakın 4 deneme sınavı vereceğim bugün onada başladım 35 soru oldu şu anda.

    bununla ilgili planımda şu şekilde bu vesileyle paylaşayım

    1. deneme tarihi 30 ocak 2013... cevaplar ve tartışmaya 3 gün .......cevapların yayınlanması 2 şubat 2013 değerlendirme

    2. deneme tarihi 3şubat 2013......cevaplar ve tartışmaya 3 gün .......cevapların yayınlanması 6 şubat 2013 değerlendirme

    3.deneme sınavı 7 şubat 2013........cevaplar ve tartışmaya 3 gün .......cevapların yayınlanması 10 şubat 2013 değerlendirme

    4.deneme sınavı ..11 şubat 2013........cevaplar ve tartışmaya 3 gün .......cevapların yayınlanması 14 şubat 2013 değerlendirme

    tabiki planım bu şekilde ama aksilik olması durumunda tarihler erken yada gecikmeli olabilir .

    NOT: 1.DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIN AFFINA SIĞINARAK BU BAŞLIKTA BANA NEGATİF OY VEREN ARKADAŞLARIDA KINIYORUM.BEĞENMEYEN İSTEMEYEN BAKMAZ.AMAÇLARI NE ÇÖZEMEDİM...EMEĞE VE TAKİP EDENLERE SAYGISIZLIK BU..


    2. bende herkes gibi üyeyim bu siteye.daha evvelden gerek buaradan gerekse özelden belirttiğim gibi ben yurtdışında çalışyorum.bu sınavlar için kaldım.şubattan sonra A ile ilgili bekledeğim ücrette ve güzellikte iş bulamazsam tekrar gideceğim.özetle bu paylaşımları yaparken kar amacı veya başka bir amaç gütmüyorum.sadece dualarınız eksit etmezseniz bir Allah razı olsun derseniz bir teşekkür ederseneiz bana yeter.her şey maddiyat değil .

     
    Last edited by a moderator: 2 Şubat 2014
  4. murti çe

    murti çe TÜİSAG Üyesi

    erdoğan bey meyve veren ağaç misali size olumsuz herhengi bişey beyan eden kişileri bende buradan kınıyor ve emeğe saygı diyorum..lutfen olumsuz beyanda bulunanlara aldırış etmeyelim..işallah birlikte beraberce başaracağız..tekrar emeklerinize ellerinize gözlerinize sağlık ..kolay gelsin..



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
    Hakan ERDOĞAN bu yazıya teşekkür etti.
  5. Hakan ERDOĞAN

    Hakan ERDOĞAN TÜİSAG Üyesi

    İş Sağlığı ve Güvenliğinin Kavram ve Kurallarının Gelişimi


    653) Kurşun ve civa zehirlenmelerini inceleyerek belirtilerini saptayan, iş-işçi uyumunun iş verimi üzerinde etkili olduğu düşüncesini ortaya koyarak bir anlamda ergonominin ilkelerini 17. yüzyılda açıklayan italyan bilim insanı aşağıda belirtilenlerden hangisidir?


    A) Ramazzini B)Sir Percival Pott C) Nicander D)Juvenal


    CEVAP A

    654) Madencilerde ve baca temizleyicilerinde meslek hastalıkları saptamış, "De Morbis Metallicis"adlı kitabında, bu gün pnömokonyoz diye bilinen kronik akciğer hastalıklarının klinik tablosunu çizmiş ve "meslek hastalıkları riskinin artması, endüstriyel gelişmenin sonucudur" demiştir.Bu bilim insanı aşağıda belirtilenlerden hangisidir?


    A) Ramazzini B) Paracelsus C) Juvenal D) Nicander

    CEVAP B

    655) İlk iş sağlığı yasası hangi ülkede çıkmıştır?


    A)İngiltere B) Fransa C) ABD D) Almanya


    CEVAP A


    656) Osmanlı İmparatorluğu döneminde hazırlanan ve 100 maddeden oluşan, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili ilk yasal belge aşağıdakilerden hangisidir?


    A) Askeri Fabrikalar Nizamnamesi
    B)Dilaver Paşa Nizamnamesi
    C)Maadin Nizamnamesi
    D)Ereğli Maden-i Hümayun İdaresinin Nizamnamesi


    CEVAP D


    657) "Kazaya maruz kalanlara veya ailesine mahkeme tarafından hükmedilecek tazminat işveren tarafından ödenecektir." hükmünü getiren ve iş güvenliği konusunda Osmanlı İmparatorluğu döneminde Tanzimat'tan sonra çıkarılan önemli yasal düzenleme aşağıdakilerden hangisidir?


    A)Dilaver Pasa Nizamnamesi
    B)Askeri Fabrikalar Nizamnamesİ
    C)Polis Nizamnamesi
    D)Maadin Nizamnamesi


    CEVAP D


    658) 16 Haziran 1937 tarihinde yürürlüğe giren Cumhuriyet dönemindeki ilk İş Kanunu aşağıdakilerden hangisidir?


    A)1937 sayılı İş Kanunu B)3008 sayılı İş Kanunu

    C)6331sayılı 4857-say%C4%B1l%C4%B1-i%C5%9F-kanunu.816">4857 Sayılı İş Kanunu">iş kanunu D)4857 sayılı İş Kanunu


    CEVAP B


    659) 1930 yılında yürürlüğe giren ve işyerlerine sağlık hizmeti götürecek iş yeri hekiminin çalıştırılmasına ve diğer revir, hastane gibi kuruluşlara ilişkin düzenlemeleri içeren kanun aşağıdakilerden hangisidir?

    A) Ereğli Havza-i Fahmiyesi Maden Amelesinin Hukukuna Müteallik Kanun
    B)3008 sayılı İş Kanunu
    C)818 sayılı Borçlar Kanunu
    D)1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu

    CEVAP D

    660)(ARALIK 2013 C SINIFI) İlk kapsamlı meslek hastalıkları kitabını (Çalışanların Hastalıkları) yazan ve “iş sağlığının babası” olarak günümüzde de anılan doktor aşağıdakilerden hangisidir?

    A) Bernardini Ramazzini B) Dilaver Paşa C) Paracelsus D) Eflatun


    CEVAP A


    661) (MAYIS 2013 A SINIFI) Osmanlı döneminde iş hukuku açısından batılı tarzda sayılabilecek ilk düzenleme aşağıdakilerden hangisidir?


    A)Polis Nizamı
    B)Maadin Nizamnamesi
    C)Mecelle-i Ahkâm-ı Adliye
    D)Mevadd-ı Madeniyeye Dair Nizamname


    CEVAP C


    662) (MAYIS 2013 B SINIFI) De Morbis Artificum Diatriba” adlı kitabında doktorlara hastalarının mesleğini sormalarını öğütlemiş olan, iş sağlığına önemli katkıları nedeniyle iş sağlığının kurucusu ve babası olarak bilinen kişi kimdir?


    A)Paracelsus B)Georgius Agricola

    C)Bernardino Ramazzini D)Charles Turner Thackrah


    CEVAP C


    663)(ARALIK 2011 A SINIFI) Türkiye’de 50’den fazla işçinin çalıştığı işyerlerinde hekim bulundurma zorunluluğu ilkolarak hangi yasal düzenlemede yer almıştır?

    A) Ereğli Havza-i Fahmiyesi Maden Amelesinin Hukukuna Müteallik Kanun
    B) Umumi Hıfzıssıhha Kanunu
    C) Belediyeler Kanunu
    D) İş Kanunu


    CEVAP B


    BU KONU BİTTİ..

     
  6. AllisWell

    AllisWell TÜİSAG Üyesi

    30 ocak 2014 tarihli deneme sınavına hazırlık soruları derlenmış halde 663 soru cevap ektedir arkadaslar:)



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     

    Ekli Dosyalar:

  7. AllisWell

    AllisWell TÜİSAG Üyesi

    erdoğan bey sizinle harika bi motivasyon yakaladık.sizde oldukça muntazam çalışıyorsunuz fakat dikkat de önemli 30 ocak 2013 :) ve diğer sınav tarihlerinde hata olabilir:)

     
    Last edited by a moderator: 2 Şubat 2014
    Hakan ERDOĞAN bu yazıya teşekkür etti.
  8. Gülşen ÇETİN

    Gülşen ÇETİN TÜİSAG Üyesi

    Tek kelime ile mükemmel...ayakta alkışlıyorum sizi...C sınavını kazandım B sınavına nasıl çalışcam diye düşünürken, o tedirginliğimde kalmadı sizin bu çalışmanız yeterli olcak sanırım ve bugünden başlıcam...30 ocakta yapılcak sınava yetişmem lazım :)

     
    Hakan ERDOĞAN bu yazıya teşekkür etti.
  9. İdil_e

    İdil_e TÜİSAG Üyesi

    Erdoğan Bey,

    Öncelikle size çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.

    Ben de sizi takip ediyorum. Biraz geriden geliyorum ama yetişicem inşallah... İlgili yönetmeliği okuyup sonra sorularınızı çözüyorum.

    Soruları konuları öğretici şekilde hazırlıyorsunuz zaten.

    Emeğinize sağlık. İnşallah gönlünüzce olur herşey....

     
    Hakan ERDOĞAN bu yazıya teşekkür etti.
  10. AllisWell

    AllisWell TÜİSAG Üyesi

    zaten altı ustu 80 soruluk bır sınav olucak halledıcez hep beraber:)

     
    Hakan ERDOĞAN bu yazıya teşekkür etti.
  11. AllisWell

    AllisWell TÜİSAG Üyesi

    56 soru doğru yapsak yetiyor ama hedef 80

     
    Hakan ERDOĞAN bu yazıya teşekkür etti.
  12. Hakan ERDOĞAN

    Hakan ERDOĞAN TÜİSAG Üyesi

    buradan hazırlayıp yayınalayacağım sınav takvimini yanlış yayınlamışım.2013 demişim şaşkınlıkla:)

    planladığım takvim şu şekilde arkdaşlar:

    1 ŞUBAT 2014 tüm konular ve hazırlık çalışması bitecek.4 deneme yapacağız beraber...bu denmelerde gerek benim hazırladığım sorular ( yenilerde olabilir),gerekse çıkmış sorulardan seçmeler olacaktır.


    sınav TAKVİMİM İSE:
    1. deneme tarihi 30 ocak 2014... cevaplar ve tartışmaya 3 gün .......cevapların yayınlanması 2 şubat 2014 değerlendirme

    2. deneme tarihi 3şubat 2014......cevaplar ve tartışmaya 3 gün .......cevapların yayınlanması 6 şubat 2014 değerlendirme

    3.deneme sınavı 7 şubat 2014........cevaplar ve tartışmaya 3 gün .......cevapların yayınlanması 10 şubat 2014 değerlendirme

    4.deneme sınavı ..11 şubat 2014........cevaplar ve tartışmaya 3 gün .......cevapların yayınlanması 14 şubat 2014 değerlendirme


    15 şubat ta tamamıyle hazır olacağız..

    bu arada sorularda hatalarım olabilir.lütfen çekinmeden paylaşınız ki bende kendimi düzelteyim...herkese iyi niyetlerinden dolayı sonsuz teşekkürler.


     
  13. Hakan ERDOĞAN

    Hakan ERDOĞAN TÜİSAG Üyesi

    100 soru değil mi hocam? 80 soru mu olacakmış nerden duydunuz?

     
    Last edited by a moderator: 2 Şubat 2014
  14. Hakan ERDOĞAN

    Hakan ERDOĞAN TÜİSAG Üyesi

    İş Sağlığı ve Güvenliğine Genel Bakış ve Güvenlik Kültürü



    664)I. Çalışanları korunması(meslek hastalıklarına ve iş kazalarına karşı Korumak)
    II. İşletmenin korunması
    III. iş gücü ve iş günün kayıplarını en aza indirmek
    IV. Üretim ve kalitenin artırılması



    hangileri hangisi/hangileri iş sağlığı ve güvenliğinin amaçlan arasındadır?


    A)Yalnız I B)I ve II C)I,II veIII D) HEPSİ


    CEVAP D


    665) Kaza piramidi dikkate alındığında 330 kaza olayının sırasıyla kaçı maddi hasarla, kaçı uzuv kaybıyla ve kaçı ölümle sonuçlanmaktadır?


    A) 200-129-1 B) 300-29-1 C) 300-28-2 D) 310-18-2


    CEVAP B


    Ağır yaralanma ya da ölümle sonuçlanan her kazanın temelinde 29 uzuv kayıplı ve 300 yaralanma meydana

    gelmeyen olay vardır (1-29-300 oranı)


    666) 1986 yılından bu yana “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Haftası “ olarak kabul edilen tarih hangisidir?


    A) 4-10 Mayıs B) 7-13 Haziran C) 3-9 Ocak D) 17-23 Kasım


    CEVAP A


    667) Aşağıdakilerden hangisi güvenliğin ana kurallarından biri değildir?


    A)Güvenliği ve sağlığı tehdit eden durumların ortadan kaldırılması
    B) Önlenemeyen durumların kabul edilebilir risk olarak belirlenmesi
    C)Güvenliği tehdit eden gelişmelerin zamanında saptanması
    D)Önlenemeyen durumların kötü sonuçlarının asgariye indirilmesi


    CEVAP B

    668) Çalışma hayatında güvenlik kültürünün oluşmasında aşag ıdakilerden hangisi/hangileri sorumludur?


    A)işverenler
    B)İşsağlığıvegüvenliği uzmanı ve iş yeri hekimi
    C))Devlet, sendikalar, işverenler ve çalışanlar
    D)Çalışanlar

    CEVAP D

    669)Hangisi İş Güvenliğinin Çalışma Alanları ile ilgili yanlış verilmiştir?


    A)Sanayi ve hizmet sektörlerini kapsar.
    B)Etüd çalışmaların sonunda etkili olarak bir mesleki ve teknik çalışmaya dönüşmektedir.
    C)İş güvenliği teknik bilimlerle sosyoloji, iktisat,hukukla ilişkili çok yönlü bir bilim dalıdır.
    D)İş sağlığı ve güvenliği kavramı sadece meslek hastalıklarını önleme amaçlıdır.


    CEVAP D.

    Diğer 3 şıkka ilaveten. İş güvenliği konusunu incelerken fizik, kimya, mühendislik, iktisat, sosyoloji, psikoloji,ekonomi gibi bilim dallarından yararlanılır.


    670)(MAYIS A SINIFI) Aşağıdakilerin hangisi “güvenlik” kavramını tanımlar?

    A) Riskin oluşma olasılığının çok küçük olması
    B) Riskin oluşma olasılığı ile kişi üzerinde oluşturduğu etkinin birleşimi
    C) Riskin oluşması sonucunda insan üzerinde oluşan etkinin olması
    D) Risklerin tanımlanmış bir zaman aralığı içinde kabul edilebilir düzey içinde kalması


    CEVAP D


    671)(2011 B SINIFI) şletmelerde iş sağlığı ve güvenliği kültürünün oluşmasıyla ilgili olarak aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?

    A) Güvenlik kültürü oluşumunda çalışanların değerleri ve inançları temel alınır.
    B) İşletmenin taahhüdü, işyerinde güvenlik kültürünün oluşmasında etkendir.
    C) Çalışanların tutum ve davranışları işletmelerde oluşan güvenlik kültürünün önemli bir belirleyicisidir.
    D) İşletmede iyi bir iş sağlığı ve güvenliği yönetimi için; konuya öncelik verilmesi, risklerin değerlendirilmesi ve sürekli iyileştirme gereklidir


    CEVAP A


    672)(2011 B sınıfı) İş sağlığı ve güvenliği (İSG) kavramı ile kuralların tarihsel gelişimi sürecine ilişkin olarak aşağıdaki önermelerden hangisi yanlıştır?

    A) Ülkemizde Osmanlı İmparatorluğu dönemindeki ilk iş sağlı ve güvenliği kuralları dizisi Polis Nizamnamesi ile hazırlanmış ve uygulanmıştır.
    B) İtalyan Ramazzini 17. yüzyıldaki sayısız çalışmaları ile iş sağlığı ve güvenliği ilkelerinin
    kurucusu sayılmaktadır.
    C) İş sağlığına yönelik sistematik çalışmalar esas olarak Sanayi Devrimi ile İngiltere’de başlamış ve günlük çalışma saati 19. yüzyılda 12 saate indirilmiştir.
    D) İSG; işyeri çalışma ortamı ve koşullarından kaynaklanan tehlikelere, iş kazalarına, mesleki
    ve diğer tür hastalıklara karşı işçilerin teknik ve yasal önlemlerle korunması olarak tanımlanabilir


    CEVAP A


    Bu konuda bitti

     
  15. AllisWell

    AllisWell TÜİSAG Üyesi

    bakanlığın sitesinde duyurularda var hocam 80 soru 56 doğru yaptıkmı yetıyor

     
    hülya bozdemir ve Hakan ERDOĞAN bu yazıya teşekkür etti.
  16. uzmanaday

    uzmanaday TÜİSAG Üyesi

    Soruları hazırlayan power point olarak düzenlemeye çalıştım. Umarım az hata yapmışımdır. Herkese başarılar. Teşekkürler Erdoğan Bey...

     

    Ekli Dosyalar:

  17. burla

    burla TÜİSAG Üyesi

    diğer sorularda cevabı işaretlemesin nasıl olur acaba

     
  18. Hakan ERDOĞAN

    Hakan ERDOĞAN TÜİSAG Üyesi

    hakikaten öylemiş..ben 100 soruyu tercih ederdim.soru sayısının azalması sınavın bence zor olacağını göstermektedir..birde ücreti 50 tl yapmışlar.daha dün 35 tl idi..

     
  19. Hakan ÖZTÜRK

    Hakan ÖZTÜRK TÜİSAG Üyesi

    bütün soruların world hali ektedir.
    CSGB de sınav duyurusu yayınlandı

     
    Hakan ERDOĞAN bu yazıya teşekkür etti.
  20. murcelikel

    murcelikel TÜİSAG Üyesi

    arkadaşlar ben hepsini düzenledim ...ayrıca erdogan beyin daha önceki sayfalard söylediği risk ile ilgili 2 tane internet sayfasını da ekledim ... erdogan hocam çok teşekkürler sen seni eliştirenleri çok kaale alma bence meyve veren ağacı her zaman taşlarlar

     

    Ekli Dosyalar:

    Zeynep EFE70, Ömer avcı, Önder81 ve 3 kişi daha buna teşekkür etti.
Yüklüyor...
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica