ISGfrm.com - İş Güvenlikçilerin Forumuna Hoş geldiniz... Sitemizi aktif kullanabilmeniz için üye olmanız ve siteye giriş yapmanız gerekmektedir.

Türkiye'de Kadın İstihdamı Güncel Sorunlar Sempozyumu

Konu, 'Duyurular' kısmında Huseyin_Turkoglu tarafından paylaşıldı.

1. Huseyin_Turkoglu Active Member

Yaşanılan İlçe, İl:
    Bornova, İzmir
    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Türkiye'de Kadın İstihdamı Güncel Sorunlar Sempozyumu" 17.01.2012 tarihinde ÇASGEM Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Namık ATA ve ÇASGEM Başkanı İsmail AKBIYIK'ın açılış konuşmalarının ardından İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr. Ahmet Cevat ACAR'ın başkanlığını yaptığı birinci oturumda ODTÜ Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç Dr. Sibel KALAYCIOĞLU, KSGM Aile ve Sosyal Politikalar Uzmanı Güler ÖZDOĞAN, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Ankara İl Başkanı Sevgi DAŞTAN "Kadın İstihdamının Önemi ve Kadın İstihdamını Etkileyen Faktörler" konu başlığı altında sunumlarını gerçekleştirdiler. Uludağ Üniversitesi ÇEEİ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serpil AYTAÇ'ın başkanlığında gerçekleşen ikinci oturumda Bahçeşehir Üniversitesi İİBF Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökçe UYSAL, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu II. Başkanı Arzu ÖZYOL, KAGİDER Temsilcisi Ayşe Begüm ÖZDOĞULARLI ve Ankara Üniversitesi SBF Öğretim Üyesi KEİG ve KEFA Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Emel MEMİŞ "Kadınların İstihdamına İlişkin Sorunlar ve Çözüm Önerileri" konu başlığında sunumlarını gerçekleştirdiler. Sempozyum katılımcıların sorularının cevaplanması ve plaket töreninin ardından sona erdi.

2133904(1).jpg 3188140(1).jpg 17266846(1).jpg 11417626(1).jpg

Sayfayı Paylaş

Üyelerimiz bu sayfayı aşağıdaki aramalarla bulmuştur :

1. kadın istihdamı 2012

,
  2. ankarada kadın istihdamı konferansı yapıldı

,
  3. kadın istihdamı konferans

,
  4. türkiyede kadın istihdamı sorunları,
  5. çalışma sempozyumu

Yasal Uyarı : Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, kaansaka@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler tarafımızdan incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Sitemizde yapılan her türlü yorumdan yorumu yapan kişi yada kişiler sorumludur. Yapılan yorumlardaki suçlamalardan ve asılsız haberlerden sitemiz sorumlu tutulamaz. Belirtilen tarzda yorumlar tarafımıza bildirildiği taktirde siteden silinecektir. Bunun için yapılan yorumun altında bulunan "Rapor Et" seçeneğini kullanabilirsiniz.