Toplu Yemek ( Catering ) Firmasında Iş Güvenliği Ve Risk Analizi

Konu, 'Acemi İş Güvenlikçiler' kısmında p.öztürk tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. eren-ahmet

    eren-ahmet TÜİSAG Üyesi



    arkadaşlar unutmayalım ki iş yerlerinde bu çalışmaların yönetimi olan isg kurulunda iş yeri hekimi olmak zorunda
    yönetmelikte verilmesi zorunlu eğitimlerin içinde hekimlerin vermesi gerekenler mevcut
    en önemlisi çalışanların sağlık muayene ve değerlendirmesi sonucu yaptığı iş ile illiyet bağı kurulmak zorunda

    yani hekimsiz bir isg politikası bir kanadı kırık kuş gibi olacağı için çok zor ve yavaş ilerler ve bir noktada malesef tıkanır



     
  2. nilgan

    nilgan TÜİSAG Üyesi



    Gökay bey bana da bu catering firmalar için yardımcı olabilir misiniz acaba ? bir firmam var ve benden bu konuda yardım istiyor...



     
  3. mehmet oğuz

    mehmet oğuz TÜİSAG Üyesi

    yemek firmaları az tehlikeli firmalardır.(genel olarak-nace koduna bakılmalıdır kesinlikle) 20 çalışanı varsa ve bu çalışanlar 8 farklı lokasyonda çalışıyorsa şuan için bu firmanın uzman ve hekim çalışma şartı bulunmamaktadır.ancak risk analizi adep ve eğitimler tamamlanmalıdır. burada dikkat etmen gereken nokta şudur. osekiz lokasyon da çalışanlar hangi sgk sicil numarasındalar.eğer onlar o lokasyonların farklı sgk larında gözüküyorlarsa o zaman o sgk numaralarındaki firmalar içinde isg katipten sözleşme yapmalısın.
    şuan bende böyle bir çalışma yürtüyorum. o nedenle detaylarını biliyorum.yardımcı olabilirim

     
  4. ASLI HATUN YALÇINKAYA

    ASLI HATUN YALÇINKAYA TÜİSAG Üyesi

    Merhaba. Ben bu sektöre yeni başladım. Benim tam olarak öğrenmek istediğim mutfak prosesleri ve riskler



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica