Bilgilendirme Yangın Söndürme Yöntemleri

Konu, 'Yangın Emniyeti ve Kontrol Yöntemleri' kısmında Halit Çiçek tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. Halit Çiçek

    Halit Çiçek TÜİSAG Çalışma Birimi TÜİSAG Çalışma Birimi



    upload_2013-12-23_23-29-8.png



     
  2. Haldun

    Haldun TÜİSAG Üyesi



    Bu sınıflara " F SINIFI " eklenmiştir. "Pişirme aletleri içindeki bitkisel ve hayvansal pişirme yağların yangınlarını kapsar.
    Özellikle mutfaklarda ve aşhanelerde yemek pişirmek ve işletmelerde üretimde (cips, yiyecek,...vb) kullanılan yağlardır. Bu yağların yangınları "B " sınıfı maddelerin yangınlarıyla aynı özelliği taşımaktadır. (TS EN 2 ve TS EN 2 /A1 )



     
    uzmancan bu yazıya teşekkür etti.
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica