Soru Yemekhane Uyulmasi Gereken Isg Güvenliği Kurallari

Konu, 'İş Sağlığı ve Güvenliği Hakkında' kısmında izzet yapar tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. izzet yapar

    izzet yapar TÜİSAG Üyesi



    Bizim işletmemizde 1000 kişi çalışmakta ve yemeğimiz fabrikada yemekhanede yapılmakta bu durum için iş güvenliği önlemleri nelerdir.



     
  2. Halil Demirel

    Halil Demirel TÜİSAG Üyesi



    Öncelikle fabrika kuruluşunda ve sonrasında iş güvenliği önlemlerin alınmış olması gerekmektedir.
    Yani yemekhanede iş güvenliği ile ilgili bir önlem yoksa fabrikanızın genelinde böyle bir sıkıntı olduğunu göstermektedir. Acilen fabrikanızın isg uzmanı tarafından denetlenip gerekli önlemlerin alınması gerekmektedir. Aksi takdirde çalışanlarınız riskte demektir.



     
  3. taner buldunn

    taner buldunn TÜİSAG Üyesi

    Isg kurulu kurdunuzmu?

     
  4. Günkut

    Günkut TÜİSAG Üyesi

    Umarım işinize yarar.



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     

    Ekli Dosyalar:

    Ayşe Bekoğlu ve Şahin Hamarat bu yazıya teşekkür etti.
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Yandex.Metrica