Yemekhanelerde İş Güvenliği Ve İş Hijyeni

ozgur_snmz

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
2 Ara 2011
Mesajlar
25
Tepki puanı
53
Merhabalar, Yemeklerini kendi bünyesinde yapan firmalar için yemekhaneye özel olarak bir eğitim vermeyi planlıyorum elinde bu konu ile ilgili çalışması olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz...
 

ISG-isg

ISGfrm Çalışma Birimi
TÜİSAG Üyesi
Katılım
28 Ara 2011
Mesajlar
919
Tepki puanı
4,435
Meslek
Uzman (C)
eğitimin içeriği sadece hijyen mi_?
 

ozgur_snmz

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
2 Ara 2011
Mesajlar
25
Tepki puanı
53
Sadece içerik hijyen ile sınırlı kalmamalı diye düşünüyorum, Örneğin sebzelerin kesildiği tahta, beyaz etin kesildiği ve kırmızı etin kesildiğide farklı olmalıdır. Yine kıyma makinesi bu noktada tehlikeli bir makinedir. Bunlarıda ekleyerek yemekhanede iş güvenliği, iş hijyeni, kişisel hijyen ve özel çalışma koşulları şeklinde bir sunum hazırlamayı planlıyorum.
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.