Yemekhanelerde İş Güvenliği Ve İş Hijyeni

Konu, 'İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Sunumları' kısmında ozgur_snmz tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. ozgur_snmz

    ozgur_snmz TÜİSAG Üyesi



    Merhabalar, Yemeklerini kendi bünyesinde yapan firmalar için yemekhaneye özel olarak bir eğitim vermeyi planlıyorum elinde bu konu ile ilgili çalışması olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz...



     
  2. ISG-isg

    ISG-isg ISGfrm Çalışma Birimi



    eğitimin içeriği sadece hijyen mi_?



     
  3. ozgur_snmz

    ozgur_snmz TÜİSAG Üyesi

    Sadece içerik hijyen ile sınırlı kalmamalı diye düşünüyorum, Örneğin sebzelerin kesildiği tahta, beyaz etin kesildiği ve kırmızı etin kesildiğide farklı olmalıdır. Yine kıyma makinesi bu noktada tehlikeli bir makinedir. Bunlarıda ekleyerek yemekhanede iş güvenliği, iş hijyeni, kişisel hijyen ve özel çalışma koşulları şeklinde bir sunum hazırlamayı planlıyorum.

     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Üyelerimiz bu sayfayı aşağıdaki aramalarla bulmuştur :

  1. yemekhanelerde iş güvenliği

Yandex.Metrica