- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman Adayı (C)
Merhaba Arkadaşlar eli kulağında bugun yarın açıklanıcak sınav sonuclarını burdan paylaşabilirmiyiz'
Bugün açıklanacak diye tahmin ediyorum.Merhaba Arkadaşlar eli kulağında bugun yarın açıklanıcak sınav sonuclarını burdan paylaşabilirmiyiz'
bende öyle sandım heycanlı açtım duyuru yazısını görünceBaşlığı görünce açıklandı sandım, boşuna heyecan yapmışım)
İSG katipte o yazı yeni mi çıktıİsg katip sınav durumu sorgulayınca da aşağıdaki açıklama çıkmakta "5 ARALIK 2015 TARİHLİ İSG SINAVINDA BAŞARILI OLMANIZ HALİNDE İSMİNİZ BANKAYA BİLDİRİLECEK VEYA BAŞARISIZ OLMANIZ HALİNDE 30 NİSAN 2016 TARİHİNDE YAPILACAK SINAVIN ADAY LİSTESİNE DAHİL EDİLECEKTİR.. "
Heyecanla bugün açıklanmasını bekliyorum.
O yazı bayadır var, bir hafta öncede vardıİSG katipte o yazı yeni mi çıktı
bende öyle sandım heycanlı açtım duyuru yazısını görünce![]()
Merhaba Arkadaşlar eli kulağında bugun yarın açıklanıcak sınav sonuclarını burdan paylaşabilirmiyiz'
iki gün öncesine kadar sorguladığımda bende öyle bir yazı çıkmamıştı. Bugün böyle bir yazı gördüm.İSG katipte o yazı yeni mi çıktı
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.