Arkadaşlar daha önce restoranta risk analizi yapmış arkadaş nelere dikkat ettiğini yazabilirmi??
Mağaza ile ilgili risk analizi de yaptınız mı acaba?Forumdaşım
Yaptığım bir analizi paylaştım. Ancak her işletmede tehlike kaynakları ve riskler farklıdır. Buna dikkat etmen çok önemli. Restaurantlarla ilgili ne kadar mevzuat, rehber, kural, makale, gazete haberi varsa okumanda ayrıca fayda var.
Mustafa bey sizin gibi 2 forumdasim daha olsun tüm forumları ele geçiririm![]()
Mağaza ile ilgili risk analizi de yaptınız mı acaba?[/quot
maalesef
Mağaza ile ilgili risk analizi de yaptınız mı acaba?
merhaba arkadaşlar
bu arada çok teşekkür ederim ben kendi adıma en azından bizimle bu risk analiziini paylaştıgınız için mustafa ulusoy bey
OTEL veya PANSİYON gibi işyeri ile ilgili de herhangi bir örnek bulabilirmiyim acaba yardımcı olurmusunuz ?
çok teşekkür ederim iyi günler
6331 sayılı kanun geçici maddesinde iş yerinin tehlike sınıflarına göre iş güvenliği uzmanı çalıştırma zorunlulukları ile ilgili açıklama yapılmış maddeyi paylaşıyorum ...sizin işletme az tehlikeli gruptaselamlar.
50 kişiden az ve alkollü bir restoranımız var. okuduklarımdan anladığım kadarıyla iş güvenliği uzmanı çalıştırmama gerek var mı? yok mu?
forumun bu topicini okuduğum zaman yok, diğer topicleri okuyunca var. kafam allak bullak oldu, yardım lütfen![]()
portör muayenelerini, mutfak girişlerine antibakteriyel paspasları, acil çıkış işaretlemelerini, Özellikle mutfak çalışanlarınızın kıyafetlerinin temizliğini ve bone eldiven kullanma alışkanlığını, varsa jeneratör,kazan,hava tankı, asansör,lift bakımlarını da unutmayın... İyi Çalışmalarselamlar.
50 kişiden az ve alkollü bir restoranımız var. okuduklarımdan anladığım kadarıyla iş güvenliği uzmanı çalıştırmama gerek var mı? yok mu?
forumun bu topicini okuduğum zaman yok, diğer topicleri okuyunca var. kafam allak bullak oldu, yardım lütfen![]()
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.