O
ozgurisguvenlik
Guest
Bireysel olarak çalışan uzman ve hekimleri için bir buluşma platformu var mı ?
Bireysel olarak çalışan uzman ve hekimleri için bir buluşma platformu var mı ?
Toplanmaya başladık bileben de bireysel çalışıyorum![]()
ÇalışınBendenizde bireysel çalışma hususunda karar vermeye çalışıyorum.. Sizce ?![]()
bireysel çalışan arkadaşları takdirle karşılıyorumÇalışın
bireysel çalışmaktan kastınız doktorla çalışıyorum mu demekben de bireysel çalışıyorum![]()
bana göre bireysel çalışmanın önündeki engeller
2- anlaşabilecek ve çalışmada uyum sağlanacak iş hekimi bulma zorluğu.
3- iş hekimi bulduk diyelim yardımcı sağlık elemanını nereden bulacağız.
(ben bugüne kadar bu vasıftaki bir kişiyle hiç karşılaşmadım)
4- bilindiği gibi isgu ve iş hekimi her ay belirli bir gün sigortalı gösterilecek
- muhasebecilerhaklı olarak bu işe girmemek için ellerinden geleni yapıp bireysel çalışma ya engel oluyorlar
- ayrıca sgk ya bir günlük sigorta için bile 150 tl ücret için 70 tl civarı vergi vs çıkıyor
5- iş hemşiresi bulunamıyor bulunsa bile üç kişinin bir günlük sigortası 200 tl civarı masraf olacak ,
osgb lerin verdiği fiatları zaten biliyoruz
bu gidişle bireysel çalışma önümüzdeki dönemde imkansızlaşacak
yönetmelik dikkatli okunursa aslında isg hizmetleri osgb vasıtası ile yapılır demek istiyor da şimdilik demeiş
selam ve sevgiler
Doktorsuz bakdığım işler de var ama doktorla birlikte tabi ki daha kolay oluyor sanırım.bireysel çalışma ancak bir iş hekimi ile birlikte yapılabilir. bir işyeri ile ilişki kurup dr suz anlaşma yapmak yanlış olur.
işverenin veya bizim mutlaka iş hekimide bulup anlaşma yapılması lazım.
Çok doğru. Bununla ilgili bir web sayfası açılmalıHekim ihtiyacı olana arkadaşlara işyeri hekimi olarak yardımcı olabilirim.Aslında forumda bireysel çalşmak isteyenlerin buluşabileceği ayrı ve sabit bir topik olsa daha iyi olacak.Ulaşmak isteyen arkadaşlar pm atabilir.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.