- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
Merhaba, elinde havalimanları için risk değerlendirmesi çek listi olan arkadaş paylaşım yaparsa sevinirim.
Mekik için RD yi paylaşacak arkadaşım senin elinde kesin uzay istasyonu için de vardır.O da bana lazım.Sevabına paylaşıver.uzay mekiği risk analizi olan var mı ?
Havayolu demedik havaalanı dedik esat bey,+ c sınıf mühendis arkadaşlarda işini dört dörtlük yapmaktadır yeter ki çalıştığı firma yapmak istesin ve sende firmayı nasıl ikna edeceğini iyibilsin + 8 senelik meslek hayatımın 7 senesi iş güvenliği alanında geçti. ben türkiyenin en büyük çelik halat üreticisine de, mobilya üreticisinede, basınçlı kap üreticisine vb. dalında en büyük firmalara eğitim de verdim, önleyici tedbirlerde aldırdım. sizin gibi mühendisler ister a olsun ister ordünaryus olsun kafanız değişmediği sürece kaybetmeye mahkumsunuz. bir siz sanki belgesiz isg uzmanısınız bende 5 sene çalıştım nezaretçi olarak. senin girmeye cesaret bile edemeyeceğin yerlerde bilirkişilik yaptım, tahlisiye ekip başı olarak 5 ten fazla büyük maden kazaları ve patlamalara müdahale ettim esin bey kardeşim.
Sen havalimanları ya da hava yolları hakkında sallıyorsun ki, yer hizmetleri ayrı, her hava yolu şirketinin bakım ekibi ayrı yer hizmeti ayrıdır. küçük havalimanlarında çelebi yapar bu işi. bazılarında havaş yapar. aprondan tutun kazan dairesine ordan tutun terör saldırısından, yakıt yüklemeye kadar bütün riskler değerlendirildi zaten, göçmen kuşların göç yollarını, hatta kimyasal madde kullanma mali yükümlülük sigortası bile yaptırıldı ersin bey merak etmeyin ben değerlendirmeye almadığım bir yer varmı diye çek list istedim, risk analizi istemedim. sen havalimanlarında bomba çukuru olduğunu bile bilemezsin duvar kalınlığının ölçüsünü bile bilmezsin. kullanılan kıyma makinesinin hunisinin 5 cm genişliği ve 15 cm den fazla hareketli kısıma mesafesi olduğunuda bilmez heralde
![]()
Merhaba, elinde havalimanları için risk değerlendirmesi çek listi olan arkadaş paylaşım yaparsa sevinirim.
mustafa Bey elinizde çeklist varsa paylaşabilirmisinizHavayolu demedik havaalanı dedik esat bey,+ c sınıf mühendis arkadaşlarda işini dört dörtlük yapmaktadır yeter ki çalıştığı firma yapmak istesin ve sende firmayı nasıl ikna edeceğini iyibilsin + 8 senelik meslek hayatımın 7 senesi iş güvenliği alanında geçti. ben türkiyenin en büyük çelik halat üreticisine de, mobilya üreticisinede, basınçlı kap üreticisine vb. dalında en büyük firmalara eğitim de verdim, önleyici tedbirlerde aldırdım. sizin gibi mühendisler ister a olsun ister ordünaryus olsun kafanız değişmediği sürece kaybetmeye mahkumsunuz. bir siz sanki belgesiz isg uzmanısınız bende 5 sene çalıştım nezaretçi olarak. senin girmeye cesaret bile edemeyeceğin yerlerde bilirkişilik yaptım, tahlisiye ekip başı olarak 5 ten fazla büyük maden kazaları ve patlamalara müdahale ettim esin bey kardeşim.
Sen havalimanları ya da hava yolları hakkında sallıyorsun ki, yer hizmetleri ayrı, her hava yolu şirketinin bakım ekibi ayrı yer hizmeti ayrıdır. küçük havalimanlarında çelebi yapar bu işi. bazılarında havaş yapar. aprondan tutun kazan dairesine ordan tutun terör saldırısından, yakıt yüklemeye kadar bütün riskler değerlendirildi zaten, göçmen kuşların göç yollarını, hatta kimyasal madde kullanma mali yükümlülük sigortası bile yaptırıldı ersin bey merak etmeyin ben değerlendirmeye almadığım bir yer varmı diye çek list istedim, risk analizi istemedim. sen havalimanlarında bomba çukuru olduğunu bile bilemezsin duvar kalınlığının ölçüsünü bile bilmezsin. kullanılan kıyma makinesinin hunisinin 5 cm genişliği ve 15 cm den fazla hareketli kısıma mesafesi olduğunuda bilmez heralde
![]()
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.