Bu iç tüzük mü?iç yönetmelik mi?iç yönerge mi? Bunların hepsi aynı şey mi hep merak ediyorum.Aynı şey ise hazırladığımız ismi değişikse sorun yok.Eğer farklı farklı formatlar ise uğraşıp duracağız anlaşılan...
bu iç yönerge firma bazlı mı yoksa genel bir yönerge midir? örneği varsa paylaşırmısınız?iç tüzük lafını bizler uydurduk zatenMadenci kardeşim zaten biz yıllardır madenlerde yönergeler hazırlıyoruz. Örnek vereyim bilirsin Madenle ilgili tüzüklerde açılan boşlukları doldur der ama nasıl doldurcağını tarif etmez. Burada bizler yönerge hazırlarız yok domuzdamı şöyle olacak yok sarmayı şu şekilde kaldır gibi. Bunlarda bizim yönergelerimizdir.
Bakanlığın istediği ise hem genel talimatların hemde sizin işyeri için hazırladığınız spesifik yönergelerin biraraya getirilerek bir dosya yapılması. Ben daha işin formatına takılan bakanlık yetkilisi görmedim. Herkesin yogurt yiyişi farklıdır önemli olan amaçtır.
bu iç yönerge firma bazlı mı yoksa genel bir yönerge midir? örneği varsa paylaşırmısınız?
örnek dosya faydalı olabilir...
http://isgfrm.com/threads/is-guvenligi-ic-yonetmeligi-ornekleri.962/
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.