- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (C)
konuyu daha net açıklar mısınız neden yayınlanacak. yapacağımız şey bu eki doldurup mail atmak mı ve ne kadar güvenilir bu durum. yani kötü amaçlı kişiler bilgilerimize ulaşıp belgemizi kullanabilirler mi?
değişik bir uygulamaya benziyor.enteresan geldi.bakanlık bana neden iş imkanı sağlayacak ki?sebep
Ben böyle bir duyuruya rastlayamadım.İşyerlerinden gelen talepler doğrultusunda iletişim bilgilerinin Genel Müdürlük web sayfasında yayınlanmasını isteyen işyeri hekimleri, iş güvenliği uzmanları ve eğiticiler için veri formu yayınlamıştır.Form ek-te dir.
Teşekkür ederim ilginize. Haklısınız tabi söylediklerinizde ama konuyu tam anlamadım o nedenle bir güvensizlik oluştu.Muhtemelen firmalar izg uzmanı bulmakta zorluk çektikleri için böyle bir talepte bulunmuşlardır diye düşünüyorum.Bu hizmet sayesinde Bakanlığın sitesinden firma kendi ilindeki uzmanları bulup onlarla irtibata geçebilir zaten zorunlulukta yok,isteyen göndermez tamamen size kalmış.Sizin belgenizi kim nasıl kullanabilir orasını tam olarak anlamadım sonuçta belge göndermiyorsunuz,ıslak imzalı bir evrak yok ve ayrıca bakanlığa gönderiyorsunuz bu bilgileri.Onların zaten elinde her türlü evrakınız var isteseler yayınlarlar değil mi![]()
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.