- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
Az Tehlikeli sınıf da bulunan bir kamu kuruluşunda çalışmaktayım.Ben C sınıfı belgeye sahipken kurum idaresi bunu yok sayarak bir OSGB ile sözleşme imzaladı.Eğitimler,risk değerlendirme ve acil durum planları yapıldı.Ben şu anda A sınıfı İ.G. belgesini aldım.İş yerimizde 60 işçi,45 memur ve 10 adette özel bir firmanın temizlik görevlileri çalışmaktadır.
İdareye 60 işçiden varlığından dolayı kanunun muhattabı olduğumuzu ve İSGBirimi kurulması gerektiğini bir hekim ve öncelikli olarak çalışanları arasından bir iş güvenliği uzmanıyla sözleşme imzalaması gerektiğini ifade ediyorum ancak ücret noktasında bir talebim olmasada OSGB ile yapılan sözleşmeyle kanuni yükümlülüklerin tamamlandığını hekim, uzman ve diğer hususlar için 2016 yılının bekleneceği ifade edilmektedir.
Konunun forum arkadaşlarımca değerlendirilmesini rica ederim.
İdareye 60 işçiden varlığından dolayı kanunun muhattabı olduğumuzu ve İSGBirimi kurulması gerektiğini bir hekim ve öncelikli olarak çalışanları arasından bir iş güvenliği uzmanıyla sözleşme imzalaması gerektiğini ifade ediyorum ancak ücret noktasında bir talebim olmasada OSGB ile yapılan sözleşmeyle kanuni yükümlülüklerin tamamlandığını hekim, uzman ve diğer hususlar için 2016 yılının bekleneceği ifade edilmektedir.
Konunun forum arkadaşlarımca değerlendirilmesini rica ederim.