bu fiyata doktoru evinden bile çıkaramazsınız.ben kendi firmam için bir kaç teklif aldım. 49 kişi tehlikeli sınıf , fakat sadece iş yeri hekimi (yaklaşık 5 saat ayda) ve diğer sağlık personeli için (yaklaşık 7 saat ayda), fiyatlar 650-800 tl+ KDV arasında değişiyor. Bu fiyata ibade ve iaşe dahil değil. şehir olarak ta Balıkesir .
bu fiyat çok normaldir. Bizde tehlikeli sınıfta çalışan personele başına 20- 30 tl arası teklif ediyoruz zatenOSGB in firmalara verdiği fiyat teklifleri ile ilgili örnekler (isim vermeden) yazarsanız piyasa hakkında fikir sahibi olmamızı sağlayacak.
40 kişilik tehlikeli sınıf uzman, hekim, sağlık personeli 1500 tl + KDV
Evden çıkaramıyoruz gerçekten. Ancak OSGBden çıkıyor işte. Ayrıca doktorlar OSGBde 5000-10000 tl arası çalışıyor.bu fiyata doktoru evinden bile çıkaramazsınız.
bugün bir fiyat teklifine şahit oldum Konya'da: 28 işçi - tehlikeli sınıf; uzman,hekim ve diğer sağlık personeli toplam 600 tl + kdv (uzmana 200+kdv, sağlığa 400+kdv şeklinde)
bu aldığınız fiyatlar iş yerinin sınıfına göre, çalışan sayısına göre değişmiyor mu ?
Ankara için tehlikeli sınıf 10 kişi için 3 ayrı firma fiyatı söyleyeyim.
1. 950 + kdv(IGU+İH+diğer sağ.per.)
2. 600 + kdv(IGU+İH)
3. 500+kdv(IH+diğer sağ.per.)
Fiyat farklılığı istediğim hizmetin tam anlaşılamamasından![]()
Aylık ücret. ortalamaya bakınca 10 kişi AYLIK İGU için: 250-400 arası oluyor sanırım.saatlik ücretler mi bunlar? yani 10 kişi için toplam ne ödeyeceksiniz?
Ankara için tehlikeli sınıf 10 kişi için 3 ayrı firma fiyatı söyleyeyim.
1. 950 + kdv(IGU+İH+diğer sağ.per.)
2. 600 + kdv(IGU+İH)
3. 500+kdv(IH+diğer sağ.per.)
Fiyat farklılığı istediğim hizmetin tam anlaşılamamasından![]()
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.