- Katılım
- 17 Eki 2012
- Mesajlar
- 3,288
- Tepki puanı
- 3,349
- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
Avrupa İş Sağlığı ve Güvenliği Ajansı (EU-OSHA), ''Oteller, Restoranlar ve Hazır Yemek (catering) sektörü (HORECA sektörü) çalışanlarının karşılaştıkları riskler'' konusuna odaklanan yeni bir rapor yayımlamıştır. ''Oteller, Restoranlar ve Hazır Yemek işletmelerinde çalışanların korunması'' hakkındaki raporda, işyeri riskleriyle mücadele etme konusundaki iyi uygulama örneklerinin yanı sıra, bu alandaki politika hakkında genel bir bilgi verilmekte ve sektörde gerçekleşmekte olan değişiklikler anlatılmaktadır.
Rapor: Otellerde, restoranlarda ve catering alanında çalışanların korunması ekte yer almaktadır.
Bülten: Otellerde, restoranlarda ve catering alanında çalışanların korunması ekte yer almaktadır.

Rapor: Otellerde, restoranlarda ve catering alanında çalışanların korunması ekte yer almaktadır.
Bülten: Otellerde, restoranlarda ve catering alanında çalışanların korunması ekte yer almaktadır.
