Depolarda Risk Analizi

Konu, 'Örnek Risk Analizleri ve Değerlendirmeleri' kısmında Nuray Erdemoğlu tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. Nuray Erdemoğlu

    Nuray Erdemoğlu TÜİSAG Üyesi



    Gıda deposuyla ilgili risk değerlendirme çalışması yapacağım,nelere dikkat etmek gerekir?Tehlike kontrol listesi olan arkadaşlar rica etsem paylaşabilir mi?



     
    fagokmen, aysegul90e ve AhmetUysal bu yazıya teşekkür etti.
  2. Özlem özkoyuncu

    Özlem özkoyuncu TÜİSAG Üyesi



    Benimde buna ihtiyacım vardı



     
  3. Murat KOÇAK

    Murat KOÇAK TÜİSAG Üyesi

    Nasıl bir depo. Gıda deyince çok genel. Bir Restorant deposu mu. Kabzımal deposu mu gıda türü ne? Bakliyat mı et ürünleri mi. Büyük mü küçük mü kaç çalışanı var. Gıda giriyor çıkıyor mu. Elektrik doğal gaz forklift vinç var mı. Elle taşıma var mı. Zemin mi tek bina mı.


    Daha devam edebilirim :)

     
    hcakir48, izmir35 ve aydan tokalıoğlu bu yazıya teşekkür etti.
  4. aydan tokalıoğlu

    aydan tokalıoğlu TÜİSAG Üyesi

    :)



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
  5. bayram bıktı

    bayram bıktı TÜİSAG Üyesi

    bir tanesini yayınlarsanız biz ona göre uyarlarız

     
  6. masum123

    masum123 TÜİSAG Üyesi

    Merhaba islem hanim İzmituncu madencilikle bir baglantiniz varki teşekkür ler.



    TÜİSAG Youtube Kanalına abone olarak bizi desteklemeyi unutmayın !



     
  7. isgsivas

    isgsivas TÜİSAG Üyesi

    ben risk analizni indirebeileceği linki bulmadım .. sayfada nerde arkadaşlar

     
  8. chemistanbul

    chemistanbul Banned

    muhammet bey, açıktan iletişim bilgileri paylaşmak forum kurallarına aykırıdır.lütfen bilgilerinizi gerekiyorsa özel mesaj yoluyla iletelim.
    teşekkürler.

     
  9. ersin01

    ersin01 TÜİSAG Üyesi

    yorum çok 1 tane örnek gönderen yok

     
  10. onur ala

    onur ala TÜİSAG Üyesi

    un ve bakliyat deposu için yapacağım.
    elinde örnek olan var mı?

     
  11. dilekaltinok

    dilekaltinok TÜİSAG Çalışma Birimi TÜİSAG Çalışma Birimi

    Merhaba,
    Gıda depolarında olması gereken soğuk hava depolarının kontrolü, kalibre edilmesi gereken tartı ve ısı ölçüm aletleri, varsa soğuk hava depolarında kimlerin çalışması gerektiği, gerekli ve uygun olan kkdler, taşıma ekipmanları ve çalışanların ne oranda el ile taşıma işleri yaptığının kontrolü, eğitimleri, yangın ile ilgili önlemler vb bunlar ile başlayabilirsiniz. Kolaylıklar dilerim

     
    Sıraç Acar bu yazıya teşekkür etti.
  12. Canan Çıplak Kılıç

    Canan Çıplak Kılıç TÜİSAG Üyesi


    Merhaba Murat Bey,
    Otomobil yedek parçaları toptan satışı yapan bir firmanın deposuna risk analizi yapacağım.
    90 m2 civarında bir depo. Giriş katta. 4 çalışan var. Sadece transpalet kullanıyorlar.
    Böyle bir depo için örnek raporunuz var mıdır?

    İyi çalışmalar

     
  13. discoverysn

    discoverysn TÜİSAG Üyesi

    Depolar için genel bir risk analizi hazırlayan arkadaşımız varsa paylaşabilirmi ?
    Teşekkürler...

     
  14. izmir35

    izmir35 Guest

    Depo derken? ambar seklinde bir depo mu? soguk hava deposu mu?

     
  15. ilayda.0

    ilayda.0 TÜİSAG Üyesi

    Merhaba arkadaşlar konuyla biraz ilgisiz biliyorum ama bana özel güvenlik firmaları için örnek risk analizi ve isg dosya içeriği lazım çsgb nin yayınladığı çok yetersiz geldi bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba?

     
  16. chemistanbul45

    chemistanbul45 TÜİSAG Üyesi

    arkadaşlar bir meşrubat deposu için risk analiz örneği arıyorum örnek var mıdır

     
  17. TULPAR

    TULPAR TÜİSAG Üyesi

    Yiyecek, içecek, sıvı her türlü malzeme, yanıcı-parlayıcı-patlayıcı madde hariç diğer malzemeleri depolayan bir işletmeyiz. Depolarda yükleme istifleme faaliyetleri el ile veya forklift marifeti ile yapılmaktadır. Örnek risk analizi ve acil eylem planı lazım. Yardımcı olabilecek arkadaşlardan msj bekliyorum. Teşekkürler.

     
  18. İşGüvUzman

    İşGüvUzman TÜİSAG Üyesi

    Her işyeri özgündür ve kendi içinde çalışması yapılmalıdır. Ancak Gıda işi biraz hassastır. Ve ek bilgiler gerekir. Yemekhane, gıda deposu ve mutfaklar aslında birbirinden ayrılamazlar. Bu sebeple yemekhane ve yemekhane deposu hakkında hazırlamış olduğım kontrol formlarının işe yarayacağını düşünürüm. Ayrıca çalışmalarınızı yaparken EN TSE 9308, EN TSE 7899, EN TSE 1728 numaralı standartlarında işinizi kolaylaştıracağını söyleyebilirim. Ne diyeyim, Haydi kolay gelsin. ;)

     

    Ekli Dosyalar:

  19. ilknur cömert

    ilknur cömert TÜİSAG Üyesi

    zeytin yağı fabrikası için risk analizi örneği olan var mı? rica etsem paylaşabilirmisiniz

     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Üyelerimiz bu sayfayı aşağıdaki aramalarla bulmuştur :

  1. medikal depo risk analizi

    ,
  2. çalışma odaları risk analizi nelerdir

Yandex.Metrica