- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
23 şubat yükselme sınavı için mahkeme başvurusunda nasıl yol izlenecek ?
Galiba öyle... Ben 21 aralık sınavını mahkemeye vermiştim ve forumda arkadaşların mahkeme feryatlarını görünce belki faydası dokunur diye bildiklerimi paylaşmak istedim.... İnşallah herkes için hayırlısı olur ve bakanlık daha fazla iptal ile güncelleme yaparak mahkemeye gerek bırakmaz...kimse mahkemeye başvuracağa benzemiyor.
Ben örnek teşkil etmesi için dava dilekçemin eklerine koydum gönderdim....peki daha önceki (2012 sınavıydı sanırım) dava kararını emsal teşkil etmesi bakımından eklere koyabilir miyiz? varsa bunu da paylaşabilir misiniz?
arkadaşlar levent kavlak beyin facebook ta paylaşmış olduğu dilekçe örneğini paylaşıyorum herkes [email protected] ya da [email protected] adresine göndersin.birlikten kuvvet doğar sadece 2 dk.nızı alır.peki daha önceki (2012 sınavıydı sanırım) dava kararını emsal teşkil etmesi bakımından eklere koyabilir miyiz? varsa bunu da paylaşabilir misiniz?
rmbkimse mahkemeye başvuracağa benzemiyor.
ekleri de paylaşabilir misiniz?Ben örnek teşkil etmesi için dava dilekçemin eklerine koydum gönderdim....
Bu dilekçe biraz tehdit şeklinde algı oluşturabilir ve etki-tepki şeklinde bakanlığın mahkeme sırasında işi yokuşa sürmesine neden olabilir diye düşünüyorum. Biraz yumuşatmak ''netice alamazsam mahkemeye başvuracağım'' ibaresini çıkarmak gerekir bence...arkadaşlar levent kavlak beyin facebook ta paylaşmış olduğu dilekçe örneğini paylaşıyorum herkes [email protected] ya da [email protected] adresine göndersin.birlikten kuvvet doğar sadece 2 dk.nızı alır.
evet ben de sizlerle birlikte davaya ortak katılabilirimMahkeme yoluyla iptal edilen sorular,tum adaylarin sinav sonuclarini etkiliyor mu yoksa sadece mahkemeye veren kişinin cevap kagidini mu etkiliyor. Geneli etkiliyorsa masraflar icin ortak havuz olusturabiliriz
Eklerde paylaşılması gereken bir şey yok. 13 mayıs sınavı mahkeme kararının bakanlık duyurusu çıktısı , YEĞİTEK 'ten gelen cevap yazısı ve YEĞİTEK 'e gönderdiğim itiraz dilekçesinin örneği.... Aynı ekleri veya ilgili yönetmeliklerin resmi gazete yayın çıktılarını da ekleyerek gönderebilirsiniz.ekleri de paylaşabilir misiniz?
Tüm adayların sonuçlarını etkiler... Bakanlığın iptal ettiği sorular gibi düşünün aynı şekilde yeniden hesaplanıyor. Mahkemeye ortak başvurudan ziyade herkesin ayrı olarak başvurması bence daha kuvvetli etki yaratır. Fazla başvuru daha fazla insanın konuda rahatsızlığını gösterir ve bence kararda da etkili olur. Mahkeme masrafı dediğiniz toplamda 204 TL ....Mahkeme yoluyla iptal edilen sorular,tum adaylarin sinav sonuclarini etkiliyor mu yoksa sadece mahkemeye veren kişinin cevap kagidini mu etkiliyor. Geneli etkiliyorsa masraflar icin ortak havuz olusturabiliriz
Doğru fakat sonuçların açıklanmasını beklemekte fayda var. Sonucunuzu yazıp düzeltilmesi v.s. gibi kelimeler ile dilekçenizi daha da zenginleştirirsiniz...Zaten toplamda itiraz etmemişseniz bile 30 gün dilekçe verme süreniz var....Kurum avukatı, iptal duyurusunda itiraz ettiğiniz sorularla ilgili sonuç alamamışsanız cevabı beklemenize gerek yok dedi. İdare mahkemesine yürütmeyi durdurma ve soru itirazı yapılabilir dedi.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.