- Meslek
- Uzman Adayı (C)
2 ağustosa kadar tekrar bir yükseltme sınavı açılır mı?
Yanlışınız var, yetki bakanlığa deyil TBMM' ye ait. Zira 2 Ağustos sonrası sınav için kanun gerekli.kesin olarak acılmayacak veya kesin olarak acılcak deme yetkisi bakanlığa ait bence tek yapacak şey beklemek![]()
üstad yürürlüğe girdiği tarih resmi gazetede yayımlandığı tarih olan 2 ağustos 2013 tarihi, sanıyorum gözden kaçmış.İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU
Kanun Numarası : 6331
Kabul Tarihi : 20/6/2012
Yayımlandığı R.Gazete : Tarih: 30/6/2012 Sayı : 28339
Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 52
İş güvenliği uzmanı görevlendirme yükümlülüğü
GEÇİCİ MADDE 4 –
(2) (Ek: 12/7/2013-6495/55 md.) Bakanlık, usul ve esaslarını belirlemek kaydıyla, iş güvenliği uzmanlığı belgesine
sahip olanlara, Sosyal Güvenlik Kurumuna ödenmiş olan prim gün sayısı ile sahip oldukları belge sınıfı gibi hususları dikkate
alarak üst sınıflardaki iş güvenliği uzmanlığı belgesi alabilmeleri için fıkranın yürürlüğe girdiği tarihten itibaren bir yıl içinde
kullanılmak şartıyla en fazla iki sınav hakkı verilmesine dair gerekli düzenlemeyi yapmaya yetkilidir.
12/7/2013 - 12/7/2014
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU
Kanun Numarası : 6331
Kabul Tarihi : 20/6/2012
Yayımlandığı R.Gazete : Tarih: 30/6/2012 Sayı : 28339
Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 52
İş güvenliği uzmanı görevlendirme yükümlülüğü
GEÇİCİ MADDE 4 –
(2) (Ek: 12/7/2013-6495/55 md.) Bakanlık, usul ve esaslarını belirlemek kaydıyla, iş güvenliği uzmanlığı belgesine
sahip olanlara, Sosyal Güvenlik Kurumuna ödenmiş olan prim gün sayısı ile sahip oldukları belge sınıfı gibi hususları dikkate
alarak üst sınıflardaki iş güvenliği uzmanlığı belgesi alabilmeleri için fıkranın yürürlüğe girdiği tarihten itibaren bir yıl içinde
kullanılmak şartıyla en fazla iki sınav hakkı verilmesine dair gerekli düzenlemeyi yapmaya yetkilidir.
12/7/2013 - 12/7/2014
pek mümkün gözükmüyor, zira bakanlığın duyurularına göre sadece 1 kez sınıf yükseltilebilecek, b olunduysa a için tekrar sınava girme şansı yok.arkadaşlar, ben aralık sınavıyla C iken B oldum
ama benim gibi bu haktan 1 kere yararlananlar bugün de girmişler sınava
doğru mu bu???
benim A için günlerim tamdı halbuki, bakanlığın 3 aralık duyurusu yükseltme hakkı 1 kere kullanılır diyordu
Tekrar merhaba,pek mümkün gözükmüyor, zira bakanlığın duyurularına göre sadece 1 kez sınıf yükseltilebilecek, b olunduysa a için tekrar sınava girme şansı yok.
23 ŞUBAT SINAVI 12 MARTTA AÇIKLANACAK 24 MAYIS SINAVI İÇİN PARA YATIRMA SON GÜNÜ 10 MART BU NASIL BİR ÇELİŞKİDİR
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.