- Meslek
- DSP
arkadaşlar bu yükseltme sınavı için bakanlığa bakı kurmamız şart oldu. Bu nedenle mail ve telefonlarla bakanlığı uyaralım.
çok doğru özetlemişsin.Benim tüm yukarıda yazılanlardan anladığım kısaca şöyle;
1. Prim gününü tamamlayarak C sınıfı belgeye sahip olanların A veya B sınıfı yükseltme sınavına girebilecekleri son tarih olan 02 Ağustos 2014'ün uzatılabilmesi için yeni yasa çıkması gerekiyor.
2. Yeni yasanın çıkması için TBMM'nin toplanarak yasayı kabul etmesi sonrasında da Cumhurbaşkanının onaylaması gerekiyor.
3. Bakanlık isterse 24 Mayıs 2014 sınavından sonra 02 Ağustos 2014 tarihine kadar yeni yükseltme sınavı yapabilir ama henüz böyle bir şey gündemde yok.
Doğru mu arkadaşlar?
inşallah can beybence sınav acılır cünkü aralık sınavındakiler yükseltme sınavına girmek isteyecekler, onlara sınav açılacak ancak sayılarının az olduğunu düşünüyorum onlara açılan sınava muhtamelen mayıs sınavına katılıp başarılı olan arkadaşlarda dahil edilecektir ayrıca a ınıfına ihtiyaç var ve bir cok a sınıfıda igu lığı yapmıyorlar riskli gördükjlerinden dolayı bu sebeplerden dolayı bence sınav açılır aralıkta
Benim tüm yukarıda yazılanlardan anladığım kısaca şöyle;
1. Prim gününü tamamlayarak C sınıfı belgeye sahip olanların A veya B sınıfı yükseltme sınavına girebilecekleri son tarih olan 02 Ağustos 2014'ün uzatılabilmesi için yeni yasa çıkması gerekiyor.
2. Yeni yasanın çıkması için TBMM'nin toplanarak yasayı kabul etmesi sonrasında da Cumhurbaşkanının onaylaması gerekiyor.
3. Bakanlık isterse 24 Mayıs 2014 sınavından sonra 02 Ağustos 2014 tarihine kadar yeni yükseltme sınavı yapabilir ama henüz böyle bir şey gündemde yok.
Doğru mu arkadaşlar?
Arkadaşlar bi imza kampanyası başlattım change.org da imzalayalım lütfen,2 ağustosa kadar yükseltme sınavı açılması ile ilgili,teşekkürler...2 ağustosa kadar tekrar bir yükseltme sınavı açılır mı?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.