- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
"Bazı Kanunlarda ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi bu gün komisyon gündeminde değerlenecek ve %95 kanunlaşacaktır.
Tam da bir OSGB ile anlasmistim. Belgeniz gelince arayin ve baslayin dediler. Simdi hem bu oteleme mevzusu cikti, hem de belgeler Eylul'e kadar ancak gelecekmis. İnsallah benim is de iptal olmaz![]()
"Bazı Kanunlarda ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi bu gün komisyon gündeminde değerlenecek ve %95 kanunlaşacaktır.
Başvuru yapmışsanız e-devletten belge numaranızı görebiliyorsunuz.
Merhaba,Tam olarak nereden öğrenebiliyoruz arkadaşım.Ben dün e-devlet üzerinden giriş yaptım.Ancak sistemi kullanma yetkiniz yoktur uyarısı veriyor.
arkadaşlar. yasanın ertelenmesi ile ilgili bir gelişme var mıdır? Bilgisi olan burdan paylaşırsa sevinirim
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.