- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
SANIYORUM 87. SORUDA ÇALIŞTIRILAMAZ DEĞİL, ÇALIŞTIRILABİLİR OLACAKArkadaşlar gerçeğine çok yakın bir deneme sınavı yayınlıyorum. bundan 70 alan sınavı geçer. başarılar
hayır arkadaşım çalıştırılamaz yani soru doğru. ağır ve tehlikeli işler yönetmeliğine bakabilirsin cevap için.SANIYORUM 87. SORUDA ÇALIŞTIRILAMAZ DEĞİL, ÇALIŞTIRILABİLİR OLACAK
SANIYORUM 87. SORUDA ÇALIŞTIRILAMAZ DEĞİL, ÇALIŞTIRILABİLİR OLACAK
14.soruda 6331 sayılı iş kanunu diyor buradaki yanlışlık ;iş ksnunu diyorsa 4857 anlaşılır eğer 6331 diyorsan iş güvenliği kanunu anlaşılırArkadaşlar gerçeğine çok yakın bir deneme sınavı yayınlıyorum. bundan 70 alan sınavı geçer. başarılar
98 nolu sorunun cevabının D olduğuna emin misiniz ?
Ağır ve tehlikeli işler yönetmeliği (tüzük değil!)yürürlükten kaldırıldı, genellikle 24 Aralık ve 18 Ağustos sınav sorularından derlenmiş sorular,98. soru için cevap C olmalı; bence bu sınav iptal edilmeli![]()
Tabi kusura bakmayın, İşçi Sağlığı İş güvenliğiyle biraz eskiden tanışıklığımız olduğu için biz hala 73-74 yıllarında yayınlanan tüzüklerle idare ediyoruz. ve yenisine bakmaya pek ihtiyaç duymuyoruz.
89 aldık geçecekmiyim şimdi......Arkadaşlar gerçeğine çok yakın bir deneme sınavı yayınlıyorum. bundan 70 alan sınavı geçer. başarılar
89 aldık geçecekmiyim şimdi......Arkadaşlar gerçeğine çok yakın bir deneme sınavı yayınlıyorum. bundan 70 alan sınavı geçer. başarılar
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.