- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
Bugün bir OSGB'nin web sitesinde, bu OSGB'nin kurucusu ve aynı zamanda İş Güvenliği Uzmanı olan zat'ın yapmış olduğu açıklamaları hayretle okudum. Mesleğe ve meslektaşa saygısızlık, ihanet bu olsa gerek!!!
Buyrun o açıklamalar...
Ekli dosyayı görüntüle 20388
gamze hanım bu ibareyi kullanan şahsı araştırdım bugün sitelerinde avukatı aracılığı ile düzeltme metni yayınlamış özür dilemiş uzmanlardanBugün bir OSGB'nin web sitesinde, bu OSGB'nin kurucusu ve aynı zamanda İş Güvenliği Uzmanı olan zat'ın yapmış olduğu açıklamaları hayretle okudum. Mesleğe ve meslektaşa saygısızlık, ihanet bu olsa gerek!!!
Buyrun o açıklamalar...
Gamze HanımBugün bir OSGB'nin web sitesinde, bu OSGB'nin kurucusu ve aynı zamanda İş Güvenliği Uzmanı olan zat'ın yapmış olduğu açıklamaları hayretle okudum. Mesleğe ve meslektaşa saygısızlık, ihanet bu olsa gerek!!!
Buyrun o açıklamalar...
Sermayesi elinden alınmış,yüksek kaldırım meslek! erbabının hezeyanı...Bugün bir OSGB'nin web sitesinde, bu OSGB'nin kurucusu ve aynı zamanda İş Güvenliği Uzmanı olan zat'ın yapmış olduğu açıklamaları hayretle okudum. Mesleğe ve meslektaşa saygısızlık, ihanet bu olsa gerek!!!
Buyrun o açıklamalar...
Biz bunlara son zamanlarda alıştık hatta içselleştirdik. Bunların orjinal ismi "Yavuz Hırsız". Terbiyesizlik...
O zaman maaşları yüksek tutsunlar OSGB'lerde çalışılır. Ölü fiyata bu iş yapılmaz o zaman bireysel çalışılır. Hakkımız verilmelidir...Bugün bir OSGB'nin web sitesinde, bu OSGB'nin kurucusu ve aynı zamanda İş Güvenliği Uzmanı olan zat'ın yapmış olduğu açıklamaları hayretle okudum. Mesleğe ve meslektaşa saygısızlık, ihanet bu olsa gerek!!!
Buyrun o açıklamalar...
OSGB lerin kapatılması lazım. Herkes bireysel çalışsın.O zaman maaşları yüksek tutsunlar OSGB'lerde çalışılır. Ölü fiyata bu iş yapılmaz o zaman bireysel çalışılır. Hakkımız verilmelidir...
Bugün bir OSGB'nin web sitesinde, bu OSGB'nin kurucusu ve aynı zamanda İş Güvenliği Uzmanı olan zat'ın yapmış olduğu açıklamaları hayretle okudum. Mesleğe ve meslektaşa saygısızlık, ihanet bu olsa gerek!!!
Buyrun o açıklamalar...
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.