- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (C)
Yorumunuz gerçekten çok ilginç. Ben bir hata bulmak için çabalamadım. Amacım sadece doğrusunu belirtmekti. Doğru olanı öğrenelim diyegamze hanım komısyon tarafından oluşturulan isg sınavında bile hata cıkıyo bunda da cıkması normal ben suana kadar çözdüğüm deneme sınavları içinde hiç hatasız olanı görmedim...
Bilge Hanım kontrol ettim bir sıkıntı yok neden indiremediğinizi anlayamıyorumMerhaba ben bu soruları indiremedim&açamadım yardımcı olur musunuz.
anlaşılmayacak pek bişey yok aslında Gamze Hanım.İndire basıp bilgisayarımın masa üstüne indirdim ancak email formatındadır pdf uyumu yoktur diyor.hangi uzantıyla açacağım birlikte açta??Bilge Hanım kontrol ettim bir sıkıntı yok neden indiremediğinizi anlayamıyorum![]()
Dosya power point olarak hazırlanmış. (ppt uzantısı ile)anlaşılmayacak pek bişey yok aslında Gamze Hanım.İndire basıp bilgisayarımın masa üstüne indirdim ancak email formatındadır pdf uyumu yoktur diyor.hangi uzantıyla açacağım birlikte açta??
tabiki b(arkadaşlar bu sorunun cevabı ben b şıkkı diyorum ama cevap farklıdır. sizce bu sorunun doğru cevabı nedir?) Ağır ve tehlikeli işler yönetmeliği'nde belirtilen, "İşveren veya vekili, ağır ve tehlikeli işlerde çalıştırdığı işçilerin ...... saklayarak, bunları İş Müfettişlerinin her isteyişinde göstermekle yükümlüdür." cümlesinde boş bırakılan yere
aşağıdakilerden hangisinin gelmesi uygundur?
a. Nüfus cüzdanlarının onaylı örneklerini
b. Sağlık raporlarını
c. Doğum tarihleri
d. Maaş bordrolarını
Yukarıda yazıyor bunun cevabı Yahya BeyGenel sorularda Türkiye ILO'ya 1939 da girdi diyor. 1932 olmayacak mı?
Fehmi Bey 6 slayt bir sayfaya sığacak şekilde ve arkalı önlü olacak şekilde powerpointtende çıktı alabilirsiniz.şu soruları worldde versnizde çıktı alsak çözssek
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.