Çalışma Hedefleri

Hilal Anıl

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
31 Ara 2021
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Medeni hal
Belirtilmedi
Meslek
Diğer
Merhaba,
Bulgu:İşletmede çalışanları korumaya yonelık BSCI Davranış kuralları uyarınca uzun donemlı hedefler ulaşılıp ulaşılmadığını anlaşılması adına ölçülebilir değildir.İşletmede belirlenen hedefler doğrultusunda bir çalışma planı mevcut değildir.İşletmede Bscı kuralları uyarınce belirlenen hedeflerin oluşurulmesında ve gerçekleştirilmesinde çalışanların ve temsilcilerin uygulamalara dahhil edilmediği görülmüştür.


Bu bulguya cevabı olan var mı?Lütfen çok rıca edıyorum yardımcı olur musunuz.
 

Sukru soylu

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
29 May 2018
Mesajlar
13
Tepki puanı
0
Medeni hal
Evli
Meslek
İş Veren
merhaba.
BSCI nın 13 performans alanı için hedefleriniz olmalı. BU hedefler ölçülebilir olmalı. Örn: Fİrmanızda 2 tane dilek şikayet kutusu olsun. Hedef olarak : firmamızda dilek şikayet kutusunun sayısını artırmayı hedefliyorum şekilde hedef yazılması uygun değildir.
yazılması gereken: 2 olan dilek şikayet kutusunu 4 e çıkarmayı hedefliyorum olaaktır. ve bu hedef i bir plan ile takip etmelisiniz. yani hedefi ne zaman gerçekleştirmeyi planlıyorsunuz, hedeften kim sorumlu ve gerçekleşme tarihi nedir. gibi bilgileri içeren tablonuz ile hedefleri takip edebilirsiniz.
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.