Caraskalların (zincirli çektirme ve kaldırma ekipmanları) en kritik aşınma parametresine odaklanacak olursak; caraskal zincirlerinde bakla kalınlığındaki aşınma sınırı, orijinal zincir çapının %10'udur. İtiraf etmek gerekirse, pek çok atölyede "Zincir kopmadığı sürece sağlamdır" mantığıyla çalışılıyor; oysa 2026 yılındaki güncel isgkatip ve EKİPNET denetimlerinde, bu sınırın aşılması zincirin yük altında aniden "kopma" değil "akma" yaparak yükü boşaltmasına neden olduğu için en büyük risk kabul edilir.
Caraskal zincir muayenesinde uygulanan teknik ölçüm kriterlerini ve 2026 standartlarındaki muayene detaylarını aşağıda samimi bir dille özetledim.
Caraskal zincir muayenesinde uygulanan teknik ölçüm kriterlerini ve 2026 standartlarındaki muayene detaylarını aşağıda samimi bir dille özetledim.
1. Zincir Bakla Kalınlığı (Aşınma) Ölçümü
İşin aslına bakarsanız, zincirlerin birbirine sürtündüğü iç kavis noktaları en çok aşınan yerlerdir. Yapılan teknik analizlere göre, 2025 ve 2026 yıllarında yaşanan caraskal kazalarının çoğu, kovan içindeki dişliyle uyumu bozulan aşınmış zincirlerden kaynaklanıyor.- Kritik Sınır: Zincir baklasının çapı ($d$), orijinal ölçüsünün %90'ının altına düştüyse (yani %10 aşınma varsa), o zincir derhal emekliye ayrılmalıdır.
- Ölçüm Yöntemi: Uzman, kumpas ile baklanın en ince yerinden ölçüm yapar ve bunu üretici kataloğundaki "nominal çap" ile kıyaslar haliyle.
2. Zincir Boyundaki Uzama (Hatve) Sınırı
İtiraf etmek gerekirse, zincirin sadece incelmesi değil, "uzaması" da bir o kadar tehlikelidir. Zincir uzadığında, caraskalın içindeki yük dişlisine (kavelaya) tam oturmaz ve diş atlatarak yükün serbest düşmesine yol açabilir.- Uzama Sınırı: Genellikle 5 veya 11 baklalık bir segment üzerinden ölçüm yapılır. Toplam boydaki uzama %3'ü geçtiğinde zincir yasal olarak "güvensiz" kabul edilir.
- Neden Uzama Olur?: Aşırı yükleme (kapasite üstü zorlama) veya metal yorgunluğu nedeniyle baklalar formunu kaybeder, bizzat uyarayım istedim.
3. Kanca Ağız Açılması ve Deformasyon
2026 standartlarında modern bir denetim olan EKİPNET raporlarında, sadece zincire değil, yükü tutan kancaya da bakılır.- Ağız Açıklığı: Kanca ağız açıklığındaki artış, orijinal ölçüsünün %10'unu (bazı standartlarda %5) geçtiyse kanca "açılmış" sayılır ve değiştirilmelidir.
- Emniyet Mandalı: Kancanın ucundaki yaylı mandal (dil) çalışmıyorsa veya kanca ekseninde bir burkulma varsa, rapor doğrudan "Olumsuz" olur haliyle.
4. İsgkatip ve EKİPNET Kayıt Süreci
2026 standartlarında bir iş kazası durumunda müfettişler zincirin "şeceresine" bakar.- Sertifika Uyumu: Değiştirilen zincirlerin mutlaka EN 818-7 gibi ilgili standartlara uygun ve sertifikalı olması şarttır. Sertifikasız "hırdavatçı zinciri" kullanmak ağır bir kusurdur.
- QR Kodlu Rapor: Kontrolü yapan makine mühendisi, zincir ölçümlerini sisteme girer ve size QR kodlu güncel raporu teslim eder, bizzat uyarayım istedim.
5. Fren ve Kilit Mekanizması Testi
İtiraf etmek gerekirse, zincir sağlam olsa bile caraskalın yükü havada tutup tutamadığı en önemli testtir.- Yük Testi: Kapasitenin 1,25 katı ile statik, 1,1 katı ile dinamik test yapılır. Yükü bıraktığınızda "tık" diye kilitlenmiyorsa, içindeki balatalar veya tırnak sistemi aşınmış demektir haliyle.