- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (B)
şuan c ler b ye bakamıyormu peki ne olacak
tşk...20 ayımız var ozamana dek b sınıfının sınavına girer hallederiz a için erken zaten çok tehlikeli işleri şu aşamada kimse tercih etmez b işimizi görürşu an bakabiliyorlar,2015 Haziran' a kadar C' ler Tehlikeli sınıfa; 2016 Haziran' a kadar da B' ler çok tehlikeli sınıftaki işyerlerine bakabilir.
peki kanun 1 yıl geçerli ise ağustos ayında nasıl sona erıyor daha geçen hafta açıklandı 2014 ekıme kadar sürmesi gerekmiyormu birde 3 ayda bir sınav yapılıyor bu hesapla aralık 2013 , mart 2014 , haziran 2014, eylül 2014 te sınav olması gerekıyor şu durumda aralık , mart, haziran sınavlarından 2 tanesine girilebilir sizin hesaba göre mesela ben primden dolayı aralık sınavına girmıycem sizce budurumda 2 sınav hakkım hala bakı olurmu yani mart ve hazıran asaklamak istiyorum ama sınav yapılmasa tek sınava kalır işim sizce nasıl davranayım
peki kanun 1 yıl geçerli ise ağustos ayında nasıl sona erıyor daha geçen hafta açıklandı 2014 ekıme kadar sürmesi gerekmiyormu birde 3 ayda bir sınav yapılıyor bu hesapla aralık 2013 , mart 2014 , haziran 2014, eylül 2014 te sınav olması gerekıyor şu durumda aralık , mart, haziran sınavlarından 2 tanesine girilebilir sizin hesaba göre mesela ben primden dolayı aralık sınavına girmıycem sizce budurumda 2 sınav hakkım hala bakı olurmu yani mart ve hazıran asaklamak istiyorum ama sınav yapılmasa tek sınava kalır işim sizce nasıl davranayım
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.