13. Sorudada Hata var , cevap A olmalı.ben kendm biraz araştırarak çözdüm cvp anahtarını çıkardm yalnş olan varsa düzeltelm lütfen))
13. Sorudada Hata var , cevap A olmalı.ben kendm biraz araştırarak çözdüm cvp anahtarını çıkardm yalnş olan varsa düzeltelm lütfen))
doğrudur evet c şıkkı39-taşıyıcı boru sistemlerinde turuncu renk hangi maddeye aittir?
a-su
b-akaryakıt
c-asit
d-gaz
Cevabı C olması gerekmiyor mu ? Cevap anahtarında D denmiş ?
önce yanıcı gaz asetilen açılır,sonra yakıcı oksijen açılır..
önce yakıcı oksijen kapatılır,sonra yanıcı asetilen kapatılır..
PHA ön tehlike analizi,birçok risk analiz metoduya birlikte kullanılır..
hayır oksijenle asetilen tam tersi cem bey notlarınızda hata olabilir hem pratikte de öyle değil :SVanalar yavaş yavaş açılacak, önce yanıcı gaz (asetilen) sonra yakıcı gaz
(oksijen) açılacaktır. Kapatırken tersi işlem yapılacaktır.(ders notlarımdan alıntı..ayrıca pratikte de böyle zaten.)
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ VE ÇALIŞMA ORTAMINA İLİŞKİN 155 SAYILI SÖZLEŞME (ilo.org)
Vanalar yavaş yavaş açılacak, önce yanıcı gaz (asetilen) sonra yakıcı gaz
(oksijen) açılacaktır. Kapatırken tersi işlem yapılacaktır.(ders notlarımdan alıntı..ayrıca pratikte de böyle zaten.)
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ VE ÇALIŞMA ORTAMINA İLİŞKİN 155 SAYILI SÖZLEŞME (ilo.org)
büyükten küçüğe doğru dedim bende..62-yanma,parlama ve kaynama noktalarının büyükten küçüğe sıralaması nasıl olmalıdır?
a-yanma / kaynama / parlama
b-kaynama / yanma / parlama
c-parlama /yanma / kaynama
d-kaynama /parlama / yanma
Parlama noktaları, kaynamadan küçük verilir. Sorunun cevabını açıklarsanız yararlı olacak.Teşekkürler
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.